arkadaşlar şu bahsedilen medyum elmirayı aradım telefondan 75 tl diyo yani çok deilmi ya da değermi daha önce baktıran arkadaşlar varsa yorum almak istiyorumm
ben burcuya da havva ablayada baktırdım açıkçası ne bilim pek memnun kalmadım ikisndende yada ben burdaki yorumları okuduktan sonra çok şey bekledim((
cok yuksek deılmı 75 tl ben bugun baktırdım sema hanıma uzun ve detaylıda bakıyor gercekten cıktıı ve 30 tl cnm tavsiye ederim
cok yuksek deılmı 75 tl ben bugun baktırdım sema hanıma uzun ve detaylıda bakıyor gercekten cıktıı ve 30 tl cnm tavsiye ederim
Bugun baktirdin ve soyledigi sey ciktii.. keklicek baska adam bulun bence, reklamin bu kadarinada pes
arkadaşlar şu bahsedilen medyum elmirayı aradım telefondan 75 tl diyo yani çok deilmi ya da değermi daha önce baktıran arkadaşlar varsa yorum almak istiyorumm
ben burcuya da havva ablayada baktırdım açıkçası ne bilim pek memnun kalmadım ikisndende yada ben burdaki yorumları okuduktan sonra çok şey bekledim((
Bugun baktirdin ve soyledigi sey ciktii.. keklicek baska adam bulun bence, reklamin bu kadarinada pes
tatlım nıye bukadar sasırdınkı gecmısını soyleyıp bu gunkı durumunda bahsedınce cıkmıs olmuyormu ben bayanla teldede konustum nettede gorustum denemek sıze kalmıs ben memnun kaldım
Cikmis olmuyor, bilmis oluyor.. Ama hadi seni kirmayalim cikti diyelim biz.
deli şükoyu deniyen yok mu ya :26:
Gidip dayak yiyip yiyip gelmek lazim.. sevgilinimi ozledinn?!!!! allllllllllllll... diye girisiyomus ayy ne gulerim
Hep ayni kisiler suko dedi ama sanirim bir kisi baktirdi, e peki digerleri? merak edenler, baktirmadimi? baktirdida anlatmiyolarmi?.. alala
bize geçmişi değil geleceği bilen lazım ondan tepkiliyiz :))))))))
okadarını bılemem bende tuttu en azından =) faldan sonra 3 kerede aradım bısıler sormak ıcın hep cevapladı bana sıcak geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?