İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar şu bahsedilen medyum elmirayı aradım telefondan 75 tl diyo yani çok deilmi ya da değermi daha önce baktıran arkadaşlar varsa yorum almak istiyorumm

ben burcuya da havva ablayada baktırdım açıkçası ne bilim pek memnun kalmadım ikisndende yada ben burdaki yorumları okuduktan sonra çok şey bekledim ((

Teşekkür ederim canımm görüşlerin için bende normalde öyle düşünürüm tabiki o pskolojiden çıkması lazım evlilik için falan ama karşısına alıp konuşmasını istiyorum sadece çünkü o bendende hevesliydi benimle evlenmeye o kadar severken askerdeyken tek mesajla terketti...Evimiz bile hazırdı.... Çok üzüntülü zamanlar yaşadım sabırla bekledim millet askerdeki sevgilisini bile beklemiyoken ben ayrıldığımız halde sadakatimi kaybetmedim sabırla bekledim...Yani bir konuşmayı ,problemleri çözme yollarına gitmeyi haketmeyecek kadar sahte değildiki bizim aşkımız....

cok yuksek deılmı 75 tl ben bugun baktırdım dolandırıcı sema hanıma uzun ve detaylıda bakıyor gercekten cıktıı ve 30 tl cnm tavsiye ederim

Valla canim bende frekansi tuttu ve benim gibi bi cok kisi var agzi acik kalan. Ayrica bana soyledigi bir cok sey cikti, hani artik imkansiz demistim, hersey bitti bir daha olmaz dedigim seyler bile zamanla sasirtici bir sekilde duzelmeye basladi. Fal'dan ziyade ben Elmiranin benim uzerimde bi uguru oldugunu dusunmeye basladim. O soyledigi zaman aynen o sekilde oluyor. Artik falmidir, gucmudur, baska paranormal bir olaymidir bilemem ama, benim icin cok ozel Elmira bu yuzden. Ondan daha iyisine denk gelirmiyim zamanla hic bilemiyorum. Birde Elanit vardi, ama kendisi vefat etti maalesef.

75 lira veriyorsun ama, daha sonra bir sorun oldugunda aradiginda hic geri cevirmiyor, sorunu yanitliyor.. Hem cafe falcilarina ciktikca gidiyosun ve kisa surede ayni para cebinden cikmis oluyor netice olarak.

Denenmis guvenilir bi falci kendisi ve dedigim gibi frekansiniz tutarsa artik etle tirnak olursunuz o kadar diyim.

arkadaslar bayanı kotulemiş gıbı duruma dusurdunuz benii suan benım gecmısımde yasadıgım olayları ve nelerden etkılendıgımı ewımdekı bazı seylere kadar soyledı ve ben oyuzden cıktı dedim konuyu saptırmayalım lutfen yeri umranıyede anadolu yakasında ofısıde var adresıne kadar verıyor deneyın gorun hersey para deıl para lafı bıle yapmıyor her falcı gıbı ustelık ben parasını baktırdıktan sonra yatırdım sız bılırsınz ben sadece kendı fıkrımı soyledım

tatlım nıye bukadar sasırdınkı gecmısını soyleyıp bu gunkı durumunda bahsedınce cıkmıs olmuyormu ben bayanla teldede konustum nettede gorustum denemek sıze kalmıs ben memnun kaldım

Cikmis olmuyor, bilmis oluyor.. Ama hadi seni kirmayalim cikti diyelim biz.

deli şükoyu deniyen yok mu ya :26:

Gidip dayak yiyip yiyip gelmek lazim.. sevgilinimi ozledinn?!!!! allllllllllllll ... diye girisiyomus ayy ne gulerim

Hep ayni kisiler suko dedi ama sanirim bir kisi baktirdi, e peki digerleri? merak edenler, baktirmadimi? baktirdida anlatmiyolarmi?.. alala

sonuçta 100 lira kimse riski alamıyor söyle yorumlara başlasalar güzel yorumlar okusam baktırıcam aynen dediğin gibi dayak istiyoruz

okadarını bılemem bende tuttu en azından =) faldan sonra 3 kerede aradım bısıler sormak ıcın hep cevapladı bana sıcak geldii

Cikmadan bilemezsin iyi bir falci oldugunu.. cunku zihin okuyanlarda cok, agzin acik kalir ama birsey cikmaz gelecekle alakali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…