İstanbul'da Fal - Falcılar

aslında ben çok meraklı olmasamda her hanım gib istemem yan cebime koy olayı oluyor tabi..ne yapalım yaa insan ister istememz merak ediyor değilmi ama..ayrıca reklam yapılıyor diye ufacık bir tartışma olmuş ama yardım istiyoruz kim var diye söylüyorlar bende burda yazılanlardan bazılarına gittim ne var yani kızlar

benım bı kelımeyı yanlıs yazmamdan kaynaklandı aslında ama toparladık dıye dusunuyorum =)

Havva hanım salı,cumartesi pazar kadıköyde İstanbul kafe diye bir yerde bakıyormuş..Miralay kazım sokak sanırım...Google da bulamadım.neyse özelden attım zaten cep telefonunu.
Şöyle anlatayım havva hanım bilindik falcılar gibi değil.yani kalkıp size sevgiliniz var ayrılmışsınız şu tarihte görüşme konuşma var diye konuşmaz...derki duygusal hayatınızda karışıklık görünüyor beraber olduğunuz yada birlikte olduğunuz insan şu an sizinle iletişimden kaçıyor ama bir yüze yüze gelme olayınız var ondan size haber gözüküyor gibi konuşur...1 vakit 2 vakit 3 vakitte gibi..
Kahve falınızda çıkan şekilleri yorumlar size..yaklaşık bir 15 dakika fal bakar..size sormaz hiçbirşey..arada sorarsanız cevaplar.geçmişten bahsetmez şu an ve ileriye dönüktür bütün konuşmaları.çok seri bir şekilde konuşur.fal bitince kafanız allak bullak olur.ben masadan kalkar kalkmaz unutuyorum demiş olduklarını bu yüzden telefonumdan yardım alıyorum:)))Bu da benim sırrım..Çünkü konuşmuş olduğu her kelime doğrudur ve tavsiye verici uyarıcıdır benim için..Bu yüzden birşey atlamak istemediğimden dolayı telefonumu kullanıyorum.üstüne 1 yada 2 kez dinleyince ha anladım oluyorumtavsiyelerini seviyorum..

Hatta biraz önce dinlediğimde şunu farkettim.şöyle bir kelimesi geçiyor fal esnasında;
"senin canını sıkacak birşeylere hazırlıklı ol su yakında telefonla bir haber ya aldın yada alıcan." c.tesi gitmiştim,"
Pazar gecesi 1 haber aldım ve canımı çok sıktı..hatta 2 gündür kendime gelemedim

Herneyse dediğim gibi ben kendisini çok beğeniyor ve takdir ediyorum fal konusunda.atmaz sallamaz boş boş konuşmaz sana pembe tablo çizmez.olumsuzu da direk söyler.şöyle bir durum var dikkat et gibi...
Kişisel görüşlerimi paylaştım umarım sana yada havva konusunda kararsız olan arkadaşlara faydası olur..Ben gidin müthiş demiyorum sadece bana uyuyor baktığı fallar..

Bugun taksimhanede rana hn baktırdım, gs lisesini arkanıza aldıgınızda hemen karşıdaki kapı 4.kat asansorle çıkıyorsunuz.
Kısa bakım yapıyor ya da ben onu dinlemeye doyamadım :) karakter tahlilleri ve konuşurken ilk başta sayfada karalamalar yapıyor orada bak diyor hayatındaki kişi bu aaa bir bakıyorsun çıkan surat aynısı :)

Gelecek yorumları için 6 ay beklemek zorundayım bir şey diyemedim ancak ella ile çakışan bir yorumu oldu ella 2 seneden önce olmaz dedi rana daha erken olacagını söyledi

çok ama çok teşekkür ederimmmm bu havva hanım kaça bakıyo peki canım bana gayet gidilebilir gibi geldi kadıköyde hemde kesinlikle kaçırmam :) en azından içimde cevabını bulamadığım şeyleri bir nebze olsun aydınlatır....

Rica ederim ne demek..Ben de size yardımcı olabileceğine inandığım için böyle detaylı yazdım.Umarım da öyle olur.en azından kafandaki sorulara bir nebze cevap alabilirsin..Kahve falı 20tl.

birbirini tanımayan iki farklı tanıdığıma fal baktırdım ikiside hemen hemen aynı şeyleri söylediler ... Tamam söylenenler çok iyi hayalini kurduğum şeyler bakan insanlarda fal bakma konusunda çok iyi insanlar , biri arkadaşımın annesi diğeri öz yengem ancak yinede insan kendisini tanımayan birine baktırmak istiyor ... Ne kadar teşekkür etsem az... Sizinde herşey gönlünüze göre olsun canım kardeşim... :)

İnşallah canım seninde herşey gönlünce olsun..Umarım tez vakitte tüm sıkıntılarından kurtulursun..

Ay çok teşekkür ederim İnşallah... İyi haberler almaya çok ihtiyacım var...

Hiç canını sıkma canım.Allah çok büyük...Hernekadar yakınındaki kişiler olsa da zaten farklı 2 insandan iyi haberler almışsın.Ben sanmıyorum bunların boş olduğunu..o sözleri duymak bile bence nasip..Bu arada iyi haberlerini bekliyor olacağım:)Hayırlı gecelerin ve gündüzlerin olsun..

Bende iyi haberlerimi paylaşırım İnşallah Rabbim nasip ederde ... :) Güzel dileklerin için tekrar teşekkür ediyorum canımcım kontağımız kopmasın diye arkadaş ekledim İyi geceler....

ablam oluyormuşsunuz saygıda kusur ettiysem kusura bakmayın ... :)

iyi geceler herkese... Bende bikaç gündür forumu takip ediyorum. Ella ve bakırköydeki seba hanım arasında kararsız kaldım. İkisi içinde genelde olumlu yorumlar ağırlıkta gibi. Seba hanım ne kadara bakıyor bilmiyorum ve kahvemi yoksa tarotmu bakıyo acaba ???

günaydın seba hanımı bılmıyorum ama ella hanıma geçen gün baktırdım ben beğendım eşimle aramızdakı problemımızı bıldı ayrılık yok dıyor bakalım ınşallah oyle olur beklıcem face tede medyum ella yazarsan çıkar 40 tl

Kızlar lütfen banada bir fikir verin...:18:
Şimdi ben buradan duyduklarımla aklımdaki 3.isimden dirine baktırmak istiyorum.
Ella,Elmira hımmm diğeri Gül müydü hani msn den bakan işte bunlardan hangisine baktırayım:26:
Benim öyle çok falcı tecrübem yok aha 2.kez gül satan çingeneler bakmıştı.Birde her hafta Nilüfer bakıyor ama artık oda ıcık,bıcık herşeyimi bildiği için yeni bir yoruma ihtiyacım var.
Bu isimlerden hangisi daha etkili sizce...

Bende denesemmi :26:

Bende denesemmi :26:

Ben cok memnun kaldim, bir cok dedigi sey cikti. Tersini yaptim cikmasin diye, hadi oluyor derken hooop Elmiranin dedigine gelmis bir suru olay yasadim. Ne diyim ki bana cikti, baska cikan kisilerde var. Olc tart sen karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…