İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben cok memnun kaldim, bir cok dedigi sey cikti. Tersini yaptim cikmasin diye, hadi oluyor derken hooop Elmiranin dedigine gelmis bir suru olay yasadim. Ne diyim ki bana cikti, baska cikan kisilerde var. Olc tart sen karar ver

Daha öncede yazdim Elmira ićin.Ocak ayı basıydı gittiğimde herşeyi detayıyla söylüyor.bende şu an senin gibi düşünüyorum, çıkması imkansız diyorum.Ancak beni bir fal manyağı olarak etkileyen tek falcı diyebilirim.dedikleri çıkarsa yapışırım ona.Mesela bi hafta önce Ella ya telde baktırdım aynı olay için o olumsuz konuştu ancak şu anı bilemediği icin pek inandıramadı beni.Örneğin birinin tipini tarif etmesini istwdim.Orta boylu kumral dedi.Hiç ilgisi yok dediğimdede sen takılma ona dedi .Artık siz karar verin.Ben Ellanın abartıldığını düşündüm.En son gittiklerim olduğu için kıyaslîyorum.75e Elmira mı 40 a Ellamı derseniz Elmira derim umarım söyledikleride çıkar.

valla ben kıyasla dersen elmirayı yazılan kişilerden hiçbiriyle kıyaslamam bana göre açık ara öndedir :)
ha elanit dendiği zaman elmirayı bile geri plana atarım ama elanit maalesef fal bakamıyor . Allah rahmet eylesin.
düşündümde cafe cafe ıcık cıcık derken bi sürü param gidiyor, ayda bir elmiraya baktırırım daha ucuz olur. ki ben elmiraya 6 defa felan baktırmışımdır 1 yılda

Ya şimdi daha çok merak ettim.Faceden telini kaydettim işyerinde fırsat bulunca arıycam hemen
Bende hafta bir defa Nilüfer e baktırıyorum haha kadın artık herşeyimi biliyor bende değişik bir göz istiyorum ama 12 den vuracak biri ee 75,00 tl çok gibi geliyor ama ufak ufak gidenlerin toplamı

sana elmiraya git diyemem sadece kendi adıma konuştum :)
sonra beni elmiranın fanatiki olarak taşlarlar.
hüsrana uğrayabilirsin çünkü frekansıının tutmadıklarıda oluyor , ki ben burdan isim duyup gidip bi sürü para bayıldığım oldu
gelipte kimseye çemkirmedim :) ama maalesef bazı cin fikirliler bunu yapıyor. O yüzden iyi araştır kendin karar ver güzelim.

oturup hesapladığımda bana elmira çok daha uygun geliyor çünkü bi kere fal baktırıyorum 10 kere arıyorum :) arar açar, yorum yapar, o olay için tekrar bakar vs vs vs :)
son kararım ayda 1 elmira fakatttttttttttt nisan sonuna kadar bana fal yasak

Elbetteki fal frekans işi benim baktırdığım kadına buradan giden arkadaşlar oldu.Beğenen kadar beğenmeyende oldu ama benim herşeyimi bilmişti.Artık o kadar çok baktıki beni her halimle tanıyor ee arada birde samimiyet oldu haliyle bazen üzülürüm diye bana gördüklerini söylemiyor
İşte bu yüzden yeni birine ihtiyacım var

Bu arada para işi nasıl oluyor,hesabamı yatırılıyor ?
Birde telefonda baktıracağım ben,sizce nasıl olur ne kadar sürer ?

elmira ile benim diyalogumda öyle , benim ilişkimin tam içinde
ama hafifleterekte olsa söylüyo olumsuzları , çünkü ben üzülmeyide seviyorum

hesaba yatırıyorsun , randevu saati veriyor, bende artık cok uzun sürmüyo , zaten herşeyi biliyo, söylemiş oluyo, yenilikleri söylüyo

hesaba yatırıyorsun , randevu saati veriyor, bende artık cok uzun sürmüyo , zaten herşeyi biliyo, söylemiş oluyo, yenilikleri söylüyo

Aaaa hemen bakmıyor yani.
Saat veriyorsa benim için sorun çünki iş yerinde boşluğumu yakalamam lazım.
Akşamda evdeyim olmaz nasıl bir yol bulsam acep :26:

valla hayatımın hiç bi dengesini kimse değiştiremez falı baktırırım ,kafama göre takılırım çıkarsa ne ala çıkmazsa paşa gönlüm sağolsun

Buradan fazla detaya girmek istemiyorum,gerçi geçmişte herşeyimi anlatmıştım o zamanlar falcılar burayı didiklemiyordu

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Zahmet olmazsa Elmiraya nasıl ulaşacağımı da söylermisiniz ? Ben İst. avrupa yakasındayım umarım çooook uzaklarda değildir Bilen bi arkadaş özel mesajla tel. ve yer bilgisi verirse sevinirim 100 mesaj hakkım dolmadığından özel mesaj da atamıyorum ...

Face den Medyum Elmira yazınca çıkıyor.
Telefonuda orada var.

Son düzenleme:
şirinevlerde olduğunu yazan sayfa değilmi cep numarasını vermiş. Medyum elmira yazınca 3 sonuç çıktıda,bi yanlışlık olmasın diye sorayım dedim ...

nihayet sebaya gittim kızlar..size ayrıntılı yazmaya çalışayım evinize yaşlı bir kadın gelecek dedi doğru kaynanam geliyor sıkıntı yapacaksın bu durumu ama yapma düzelecek dedi ayrıca eşin iş konusunda terk yapmış mart ayının sonunda iş ile ilgili yeni başlangıç yapacak bu sizi çok ama çok rahatlatacak dedi bşak şeylerde söyledi ama özel olduğu için buradan yazamıyorum..fiyatı 30 tll evine gidilirse ya da çağırılırsa 50 tl imiş...eşimin iş olayını bildi inşallah dediği çıkarsa yakında iş te bulur..şimdilik bu kadar.

seba ile ilgili biraz daha bilgi rica edebilirmiyim nerdedir örneğin

sebanın yeri açılmışmı geçen hafta çarşamba açılacak demişti bakırköydeki yerine mi gittiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…