İstanbul'da Fal - Falcılar

sadece olumlu yorum yapılan biri yok malesef. beğenen de var beğenmeyende. Fal bakan kişinin o gün ki ruh haline göre değişiyo sanırım Bende medyum elmira,medyum ella ve bakırköydeki sebanın fal evi arasında kararsız kaldım mesela ama iyi yazanda var hiç beğenmedim diyende var, o yüzden şansımıza ne çıkarsa artık... :44:

Son düzenleme:

ıkınız arasındakı pozıtıf enerjıye kalmış artık canım ınşallah senındıkılerde çıkar ama bence seba harıcınde dığerlerıne baktır yınede sen bılırsın

Selam arkadaşlar,
Aranızda Şebnur Kuran Balcı ya baktıran arkadaşlar oldu mu ? varsa yorumlarınızı bekliyorum :)

Bugüne kadar birçok fal baktırdım Taksimden Kadıköye kadar en iyisi ve en farklısı Kadıköy dimo's Cafedeki Fatoş Hanım diyebilirim.Sadece kahve falı bakıyor ve çok farklı bir bakım tarzı var.Bugüne kadar dediklerini yaşadım.Fiyatı 25 Tl ama her kuruşu sonuna kadar helal olsun

ben elmiraya hiç baktrmadım ama çok duyuyorumm 1 senedir burdayım bi ona nasip olmadı ama dejavudaki bütün falcıları denedim bakırköy yeşilköy kimseyi bırakmadım :) şimdilik dedikleri tek doğru çıkan ella ona baktryorum hatta bugun bidaha baktrcamm randevu aldım :) inşallah beklediğim tek birşey kaldı oda olsun onu duymak istiyorum

aranıza yenı katıldım..epey bı fal deneyımim oldu,ıclerınden en cok zoruma gıden unlu bı kanalda fal bakan,ve her konustugu cumleyle benı kendısıne hayran bırakan para tuccarına kaptrdıgım 100 tl oldu fal ucretı cok olunca sankı daha ıyı bakacakmıs ızlenımını yaratan bu tıplerden uzak durun bı fala en fazla 40-50 tl verınn...

arkadaslar bu benım dün baktırdıgım sema hanım...bugun arkadasımda baktırdı gayet guzel bekledıgı seylerın cogunu soylemiş olumlu detaylı uzun bakıyor sorunlarında yanıtlıyor deneyin isterseniz kızlar =)

Zaten senden baska da baktiran yok bu kadina .. sen ve arkadaslarin .. dikkatimizi cekmedi, hem sen niye bu kadar usteliyosun, bizim gitmemizi zorluyosun ki.. bi kere anlattin bitti gitti.. yeter baska fal tecrubelerini paylas bizimle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…