Aslında bana yakınmış,ben telefonda baktırayım gidemem bu aralar biryere :18:
seba ile ilgili biraz daha bilgi rica edebilirmiyim nerdedir örneğin
ben önceden gitmiştim ona..şimdi bakırköyde kilisenin arka sokağında dejavunun karşısında..daha açılış yapmamış ama beni oraya çağırdı.seba nın fal evi diye yaz orda çıkıyor..açık adresi bilmiyorum .
bilmemki..ben tel açıp gittim..sayfasında vardır oraya bakın bir[/QUOTE
sayfasına nerden ulaşabiliriz??
seba nın fal evi yazınca çıkıyor..
seba ile ilgili biraz daha bilgi rica edebilirmiyim nerdedir örneğin
sadece olumlu yorum yapılan biri yok malesef. beğenen de var beğenmeyende. Fal bakan kişinin o gün ki ruh haline göre değişiyo sanırımBende medyum elmira,medyum ella ve bakırköydeki sebanın fal evi arasında kararsız kaldım mesela ama iyi yazanda var hiç beğenmedim diyende var, o yüzden şansımıza ne çıkarsa artık... :44:
sadece olumlu yorum yapılan biri yok malesef. beğenen de var beğenmeyende. Fal bakan kişinin o gün ki ruh haline göre değişiyo sanırımBende medyum elmira,medyum ella ve bakırköydeki sebanın fal evi arasında kararsız kaldım mesela ama iyi yazanda var hiç beğenmedim diyende var, o yüzden şansımıza ne çıkarsa artık... :44:
arkadaslar bu benım dün baktırdıgım sema hanım...bugun arkadasımda baktırdı gayet guzel bekledıgı seylerın cogunu soylemiş olumlu detaylı uzun bakıyor sorunlarında yanıtlıyor deneyin isterseniz kızlar =)
sema nın nosunu ozelden atabılırmısın bana
arkadaslar bu benım dün baktırdıgım sema hanım...bugun arkadasımda baktırdı gayet guzel bekledıgı seylerın cogunu soylemiş olumlu detaylı uzun bakıyor sorunlarında yanıtlıyor deneyin isterseniz kızlar =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?