sema nın nosunu ozelden atabılırmısın bana
tum sayfayi okudun Ella'yi begendin bi de hic gidilmemis fali cikip cikmayan bir semamiz vardi o'mu ilgini cekti.. bide yeni uyesin, diger arkadas gibi.. alala bu iste bir is var ama hadi hayirlisi
sobee!
sız artık sacmaladıgınızın farkındamısınız benım baska konularımda var bu sıtede yayında bıtek fal ıcınmı burdaım kımsenın reklamını yapıcak durumda deılım ben yazanlara fıkrımı soyluorum ozellıkle sızın adınızı vermıyorum kendınıze gelın dunden buyana bana bıseyler yazıyrsnz ben fıkrımı soyluorum ısteyen baktırır ısteyen baktırmaz bız memenun kaldık okadar...ayrıca dıer arkadasa yazdıgın sey hıc hos deıl ben kendısını burda yazdıgını okudugum kadar bılırım bu ne sacmalık ne sewıyesızlıktır ya
Sobeee.. Bu tip olaylar o kadar cok oluyor ki cimbizla arasindan cikartiyoruz artik.. yani sen daha fazla ovmeye devam edersen bu falciyi, itici gelicek, gidicek olanda gitmicek.. kaldiki sanirim oyle olucak =)
20 tane mesajin var, belli ki cok caktirmamak icin baslik filan acmissin.. hepside kisa sure icinde olan seyler. Biz cok yasadik bunlari canim coookk... yani sen ne ilk ne son olucaksin, ama bizde keriz degiliz. Insallah falin filan cikar bu arada
bence siz kendınızı cok övuyosunz suan ben baktırdıgım falı deil.. cımbızla bısey cıkarttıgınzda yok ..yaptıgınz sadece saygısızlık okdar..neyi çaktırmamak için lütfen kelımelerı seçip yazın ben zaten takip edıyordum uye deıldım ıkı cocukla zaten cok sık gıremedıgım ıcın nete, uye olamamıstım aksamları arada bakıyorum yada bos bı an bulursam durum bundan ıbaret acıklama yapmak zorunda deılım sıze sadece yazdıgınz yazı kullandıgınz kelımeler cok iticii ..herkes deneyımını tecrubesını uzuntusunu sıkıntısını yada muhabbet ıcın burda....
İYİ AKSAMLAR DILIYORUMMM...
Seviyesizce hicbirsey soylemedim, saygisizlikta etmedim.. dusuncelerimi paylastim sizinle ve niye bu kadar bozuldunuz anlamadim? Devamli kendinizi savunmaya calisiyosunuz farkindaysaniz, kim oldugunuz, neden burda oldugunuz benim icin onemli degil. Simdi siz eski uye olup yeni bir falci ile gelseydiniz, insanlarin dikkatini cekebilirdi. Ama yeni bi uye gelip birini ovuyor ve diger yeni uyeler merak ediyor, iste bu isi batiran kismi..
Seviyesizce hicbirsey soylemedim, saygisizlikta etmedim.. dusuncelerimi paylastim sizinle ve niye bu kadar bozuldunuz anlamadim? Devamli kendinizi savunmaya calisiyosunuz farkindaysaniz, kim oldugunuz, neden burda oldugunuz benim icin onemli degil. Simdi siz eski uye olup yeni bir falci ile gelseydiniz, insanlarin dikkatini cekebilirdi. Ama yeni bi uye gelip birini ovuyor ve diger yeni uyeler merak ediyor, iste bu isi batiran kismi..
tum sayfayi okudun Ella'yi begendin bi de hic gidilmemis fali cikip cikmayan bir semamiz vardi o'mu ilgini cekti.. bide yeni uyesin, diger arkadas gibi.. alala bu iste bir is var ama hadi hayirlisi
sobee!
Sobeee.. Bu tip olaylar o kadar cok oluyor ki cimbizla arasindan cikartiyoruz artik.. yani sen daha fazla ovmeye devam edersen bu falciyi, itici gelicek, gidicek olanda gitmicek.. kaldiki sanirim oyle olucak =)
20 tane mesajin var, belli ki cok caktirmamak icin baslik filan acmissin.. hepside kisa sure icinde olan seyler. Biz cok yasadik bunlari canim coookk... yani sen ne ilk ne son olucaksin, ama bizde keriz degiliz. Insallah falin filan cikar bu arada
sende elmıradan okadar cok bahsedıyosunkı buna sasmamak elde degıl dogrusu,kımse kerız yada salak degıl sen sıkma canını bu sıtedekı herkes bılınclı....sen tanımadıgın bılmedıgın ınsanlara saldırgan yaklasmaktan vazgec,ınsanlardan alıntı yapıp reklam yapıyo dıye kendını paralama,dıger ınsanlar gıbı neden yorumları okuyupta gecemıyosun bı dusun..her yenı uye olan senın tarafından reklam yapıyo ıbaresı tasımak zorunda degıl...
arkadaşlar elmira ne kadar süre bakıyor ayrıntılı bakıyormu ve anlık şeylerin üzerinde mi duruyo ypksa geçmişten de bahsediyormu işte sen zamanında şunuda yaşamızsn gibi...baktıranlar bilgilendirebilrilermi
Evet bilincli ki sizin ne yapmaya calistiginizi anliyolar =)) Cok geldi gecti boyleleri.. size benden kimler geldi kimler gecti'yi armagan ediyorum. Bir kere Elmira'yi yazan kisi sayisi bu forumda cok fazla. Bir senedir baktiranlarla dolu ve cikan kisilerle.. yani anlaticak cok seyimizin olmasi cok normal. Ben yeni bi falciya gidip amanda cok guzel bakti diyip burda devamli bahsetmiyorum, gelecekte dedikleri cikip cikmayacagi belli degilken. Amanda baktirin amanda gidin diye tesvik etmiyorum, sadece sorulara yanit veriyorum hepsi bu. Kesin ve net seylerden konusmak daha mantikli, reklam yapmakla elime birsey gecmez. Bi eski yazismalara bakinin, ya fali bana cikmistir yada birisi birsey sormustur. Anladin? anladin..
Siz ikiniz bence daha fazla konuyu uzatmayin ha nedersiniz, dediginiz falcilara gidilmiyecek emin olabilirsiniz
Falcı reklamı yapıldığına dair şüpheleri olanlar üyeleri azarlamak yerine yönetime bildirimde bulunursa daha iyi olur!
rica etsem sebanın telefon ve adresini bilen bana özelden mesaj yazabilir mi
Ozur dilerimde yoneticiye nasil ulasicaz, sizin rumuzlarinizi gorebilicegimiz herhangi bir yer yok, yada goremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?