İstanbul'da Fal - Falcılar

sema nın nosunu ozelden atabılırmısın bana

tum sayfayi okudun Ella'yi begendin bi de hic gidilmemis fali cikip cikmayan bir semamiz vardi o'mu ilgini cekti.. bide yeni uyesin, diger arkadas gibi.. alala bu iste bir is var ama hadi hayirlisi

sobee!

tum sayfayi okudun Ella'yi begendin bi de hic gidilmemis fali cikip cikmayan bir semamiz vardi o'mu ilgini cekti.. bide yeni uyesin, diger arkadas gibi.. alala bu iste bir is var ama hadi hayirlisi

sobee!

sız artık sacmaladıgınızın farkındamısınız benım baska konularımda var bu sıtede yayında bıtek fal ıcınmı burdaım kımsenın reklamını yapıcak durumda deılım ben yazanlara fıkrımı soyluorum ozellıkle sızın adınızı vermıyorum kendınıze gelın dunden buyana bana bıseyler yazıyrsnz ben fıkrımı soyluorum ısteyen baktırır ısteyen baktırmaz bız memenun kaldık okadar...ayrıca dıer arkadasa yazdıgın sey hıc hos deıl ben kendısını burda yazdıgını okudugum kadar bılırım bu ne sacmalık ne sewıyesızlıktır ya

Sobeee.. Bu tip olaylar o kadar cok oluyor ki cimbizla arasindan cikartiyoruz artik.. yani sen daha fazla ovmeye devam edersen bu falciyi, itici gelicek, gidicek olanda gitmicek.. kaldiki sanirim oyle olucak =)
20 tane mesajin var, belli ki cok caktirmamak icin baslik filan acmissin.. hepside kisa sure icinde olan seyler. Biz cok yasadik bunlari canim coookk... yani sen ne ilk ne son olucaksin, ama bizde keriz degiliz. Insallah falin filan cikar bu arada

bence siz kendınızı cok övuyosunz suan ben baktırdıgım falı deil.. cımbızla bısey cıkarttıgınzda yok ..yaptıgınz sadece saygısızlık okdar..neyi çaktırmamak için lütfen kelımelerı seçip yazın ben zaten takip edıyordum uye deıldım ıkı cocukla zaten cok sık gıremedıgım ıcın nete, uye olamamıstım aksamları arada bakıyorum yada bos bı an bulursam durum bundan ıbaret acıklama yapmak zorunda deılım sıze sadece yazdıgınz yazı kullandıgınz kelımeler cok iticii ..herkes deneyımını tecrubesını uzuntusunu sıkıntısını yada muhabbet ıcın burda....
İYİ AKSAMLAR DILIYORUMMM...

Seviyesizce hicbirsey soylemedim, saygisizlikta etmedim.. dusuncelerimi paylastim sizinle ve niye bu kadar bozuldunuz anlamadim? Devamli kendinizi savunmaya calisiyosunuz farkindaysaniz, kim oldugunuz, neden burda oldugunuz benim icin onemli degil. Simdi siz eski uye olup yeni bir falci ile gelseydiniz, insanlarin dikkatini cekebilirdi. Ama yeni bi uye gelip birini ovuyor ve diger yeni uyeler merak ediyor, iste bu isi batiran kismi..

KENDIMI GERCEKTEN KOTU HISSETTIRIYSNZ IKI AKSAMDIR ben anlayamıyorum alt tarafı uye oldum ve bırılerıne fıkrımı soyledım okadar sız reklamdan gırıp sobeeden cıktınz ne reklamı ne sobesı gırdıgıme gırecegımede pısman oldum ınan...ne dıyecegımı sasırdım..ayrıca şoyle dusunun ben kımseye numara yada adres bıle vermedım veremıyorum ozel msjım bıle kapalı neyın reklamını yapıorum sızce neysee yanlıs anladınız ben sadece bunu anlatmaya calısıyorumm

KENDIMI GERCEKTEN KOTU HISSETTIRIYSNZ IKI AKSAMDIR ben anlayamıyorum alt tarafı uye oldum ve bırılerıne fıkrımı soyledım okadar sız reklamdan gırıp sobeeden cıktınz ne reklamı ne sobesı gırdıgıme gırecegımede pısman oldum ınan...ne dıyecegımı sasırdım..ayrıca şoyle dusunun ben kımseye numara yada adres bıle vermedım veremıyorum ozel msjım bıle kapalı neyın reklamını yapıorum sızce neysee yanlıs anladınız ben sadece bunu anlatmaya calısıyorumm

sobee!

kusura bakmada sen nıye herseye atlıyosunkı ben kımseyı ovmedım kı ellaya fal da baktrmadım henuz,semada ılgımı cekebılır bunlar senın sorunun degıll..sen benı reklam yapıo olmakla ıtaam edemezsın.....yorum yapabılmek ıcın ıllede eskı uye mı olmak gerekıyo

arkadaşlar elmira ne kadar süre bakıyor ayrıntılı bakıyormu ve anlık şeylerin üzerinde mi duruyo ypksa geçmişten de bahsediyormu işte sen zamanında şunuda yaşamızsn gibi...baktıranlar bilgilendirebilrilermi

sende elmıradan okadar cok bahsedıyosunkı buna sasmamak elde degıl dogrusu,kımse kerız yada salak degıl sen sıkma canını bu sıtedekı herkes bılınclı....sen tanımadıgın bılmedıgın ınsanlara saldırgan yaklasmaktan vazgec,ınsanlardan alıntı yapıp reklam yapıyo dıye kendını paralama,dıger ınsanlar gıbı neden yorumları okuyupta gecemıyosun bı dusun..her yenı uye olan senın tarafından reklam yapıyo ıbaresı tasımak zorunda degıl...

Evet bilincli ki sizin ne yapmaya calistiginizi anliyolar =)) Cok geldi gecti boyleleri.. size benden kimler geldi kimler gecti'yi armagan ediyorum. Bir kere Elmira'yi yazan kisi sayisi bu forumda cok fazla. Bir senedir baktiranlarla dolu ve cikan kisilerle.. yani anlaticak cok seyimizin olmasi cok normal. Ben yeni bi falciya gidip amanda cok guzel bakti diyip burda devamli bahsetmiyorum, gelecekte dedikleri cikip cikmayacagi belli degilken. Amanda baktirin amanda gidin diye tesvik etmiyorum, sadece sorulara yanit veriyorum hepsi bu. Kesin ve net seylerden konusmak daha mantikli, reklam yapmakla elime birsey gecmez. Bi eski yazismalara bakinin, ya fali bana cikmistir yada birisi birsey sormustur.

Son düzenleme:

Ayrintili bakiyor nerden baksan bir saat'i buluyor. Bazi kisilere daha uzun baktigida oluyomus 2 saat kadar, sorunlarina gore degisiyor sanirim. Hic gitmeyenler icin once gecmis (detayli), sonra an (detayli) ve en son gelecegi anlatiyor detayli bir sekilde. En sonundada soru soruyosun onlari yanitliyor. Bazi olaylari anlatirken bi an seni taniyor gecmisini biliyor saniyorsun. Hani oyle gecmiste anlatirken bir ask yasamissin cok uzulmussun tarzinda degilde detaylariyla sebepleriyle nedenleriyle bir bir onune dokuyor ve bi an kasilip kaliyorsun. Hani seni hic tanimayan birinin bu kadar ozelini bilmesi ne kadar normal olabilir diye. Benim anlatacaklarim bu kadar, diger arkadaslarda deneyimlerini anlatabilirler .. Gelecek icin dediklerinin bana bir cogu cikti. Bundan 6 ay oncesine kadar umutlarimi yitirmis birisiydim ve fallara inancimi dahi yitirdim. Ama sonra sihirli bir degnek degercesine hayatim degismeye basladi ve bi anda fal'a geri dondum, kendimi bi an fal'da ve Elmiranin bana soyledikleriyle bas bas'a buldum. "Burada kalicaksin, ama yasayacaklarin seni yildirmasin, sabret.." demisti

Bu arada bi ara Mercan, Elmira ve Elanit'e baktirip ucundende farkli yorumlar alan birisi vardi.. O kisiye ne oldu bi bileniniz varmi? Hangisi cikmistir acaba.. sanirim iyi birsey olsaydi, illa ki bizimle gelip paylasirdi

neden sayfanın sahibi gibi davranıyorsun farz et ki sahibi olsan da kimseye dayatma yapamazsın her kes tecrübesini de söyler kendini de tanıtır ama sen insanları suçlarken seninde birinin adına çalıştığın son derece bariz..falcılara gidilmeyecek derken işte orada fena yanılıyor ve kendini akıllı zannederken ne yerine koyuyorsun sen anla artık..ben bile sayfada önerilen falcıların bazılarına gittim senin demen ile olmayacak bu iş insanlara saldırmaktan vazgeç komik duruma düşme..sayfaya yeni gelenler eğer yeni birini önerirse senin önerdiğin belki de adam başına para almadan fal baktırdığın kişi mi kızar yoksa..aç gözüküyorsun açlık kokuyorsun bence ihtirasın yanlışların farkına var kimseyi yönetmeye kalkma..ha bu arada benim bu syfada iki yıllık nick im var ama görümcelerim de buraya üye olduğu için yeni bir nick alarak girdim fal baktırdığım bilinmesin diye..yoksa yeni değilim. bir daha seni başkasına saldırırken görmek istemem kısmetin yok olmasın.

Falcı reklamı yapıldığına dair şüpheleri olanlar üyeleri azarlamak yerine yönetime bildirimde bulunursa daha iyi olur!

Falcı reklamı yapıldığına dair şüpheleri olanlar üyeleri azarlamak yerine yönetime bildirimde bulunursa daha iyi olur!

Ozur dilerimde yoneticiye nasil ulasicaz, sizin rumuzlarinizi gorebilicegimiz herhangi bir yer yok, yada goremedim.

sevgili keryneia bu tutumun çok yanlış insanlar kıme gıtmek ıstıyorsa gıder fakat sen şuan engellemiş oluyorsun ve insanları kötü bi şekilde karalıyorsun sonuçta senınde beğendığın falcı var çıkanda var çıkmayanıda bu çok normel ama senın tek bı yorumunla diğer kışılerınde gıtmesını engellIyorsun günah yanı bu yaptığın ısteyen elmırayada ellayada semayada gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…