İstanbul'da Fal - Falcılar

seni okadar iyi anlıyorum ki onların oradaki pskolojileri batsın ya aynı durumu bende yaşıyorum iadre ediyorum olmuyo susuyorum olmuyo ama yalnız bıraktığı halde sadakatimi koruyorum korumaya devam edcem!! yine konuşuyoruz ona seviniyorum ama bu adamlar askere gidince sapıtıyolar hayır biz sanki üzülmüyoruz. üzülme canım elbet pişman olacaktır onlar orda kötü oluyolar özgürlükleri ellerinden gidiyo emir altında yaşıyolar kmseye güvenmiyolar herşeyden kaçıp özgürlüklerine kavuşmak istiyolar m sonra pişman oluyolar sıkma sen canını herşeyin hayırlısı

şuna buna gidin diye yönlendirmeyinde ben gittim memnunum yazın en dogrusu bu.
o sema mıdır nedir üyelik aldı geldi yazdı , şutlandı.
o yuzden inandırıcı gelmiyo olabilir.
giden gider , kimse karışamaz.
ben artık kötü içeriği kullanıyorum.
ama durup durup şu süperdi derseniz bayar. ha söylediği şeyler çıkar yazarsınız bakın o süper olur

Bu arada bi ara Mercan, Elmira ve Elanit'e baktirip ucundende farkli yorumlar alan birisi vardi.. O kisiye ne oldu bi bileniniz varmi? Hangisi cikmistir acaba.. sanirim iyi birsey olsaydi, illa ki bizimle gelip paylasirdi

söylediğin kişiyi hatırlayamadım ama canım ben üçüne de baktımıştım elanit ve elmira çıktı :) mercan geçmiş ve şu anda süperdi söyledikleri de çıkacak diye korktum ama yok olmadı :))

bencede çok haklısın kımse kımseyı suçlamasın boşyere ben elmırayada ellayada baktırdım ıkısıde guzeldı beğendım tartışmak yerıne ıyı veya kötü diye yazılabılır yenı bırıne gıdılırkende fıkır alınabılır denenırken

evet ya arkadaşlar suçlamalar insanı utandırıyor..geçen yazdım ama inanın korkuyla yazdım..yeniyim diye reklam derler diye..insaları korkutuyorsunuz..eski olabilirsiniz ama bura hepimizin değilmi..yapmayın lütfen..filmlerdeki hapishane ağaları gibi görünüyor

Yeni üyeleri değil ısrarla aynı falcıda ısrar edenlerin mesajları şüphe çekiyor.
sen önerirsin biri sorarsa açıklarsın, ama ben gittim süper siz gidin yazanlara herkes acaba diyor.
ve bunlar genelde ilk mesajda yapıyorlar bunu.
ve sonradan cıkıyor ki reklam üyeliği.
yoksa kimse yeni-eski ayırımı yapamaz.
en övdüğüm iki falcı elmira ve elanittir.
ben gittim süper , siz gidin yazmadım , ben gittim iyi dedim, gitmek istiyene acıklama yaptım .
hani abartmadan herkes yazsın düşüncesini.
istiyen gider, istemeyen gitmez, zira buraya 1564646 tanede isim yazsanız ben falcımı sabitlemişim , gitmem.
ama üyelerden cok ziyaretçilerde var, masumca tavsiyeleri çıkar için kullanmayalım.
kimseye lafım veya suçlamam yok , kendi adıma açıklama yapıyorum.

sevgili aksana 21 cafe nu ya gittim bir insan bu kadar mı sallar :)bana sevgilin var evleneneceksin diyor ben de diyorum ki ben zaten evliyım dıyorum o zaman eşinle ayrısın birleşen diyor ii de biz 10 yıldır evliyız ve aramızda hiçte sorun yok şaştım kaldım bir kaç saçma sapan şeylerde söyledi zaten keyif almadım çıktım,bu arada size de üzüldüm havva hanımın falı sanırım yine sizde çıkmış kendınize gelememişssiniz umarım şimdi iyisinizdir

Bu arada bi ara Mercan, Elmira ve Elanit'e baktirip ucundende farkli yorumlar alan birisi vardi.. O kisiye ne oldu bi bileniniz varmi? Hangisi cikmistir acaba.. sanirim iyi birsey olsaydi, illa ki bizimle gelip paylasirdi

sevgili keryneia....ben üçüne baktırmıştım..mercana..geçen sene şubat gibi,elanit ve elmira'ya ise geçen sene nisan-mayıs gibi...falların çıkması için de zaman geçti yani:)hepsi bana farklı şeyler söylemişti..bulunduğum mevcut durumum içersinde ,yanlış yorum yok idi..sadece gelecek ile ilgili 3 farklı (iş ve özel) yorum vardı...değerlendirmek gerekirse...mercan mevcut durumu,dugularımı aktarma ve kişilk analizlerini çok iyi yapmasına rağmen...söyledikleri maalesef geçekleşmedi.......elmira ve elanit ise.....gene mevcut durum bilme ve kişilik analizler konusunda çok başarılı,ama gelecek konusunda ikisinede tam not veremem,çünkü söyledikleri sonuçlar çıkmadı...ama ufak tefek bildikleri ve çıkan şeyler oldu tabii...ikisine başarısız diyemen...bildikleri şeyler oldu,ama sonuç olarak baktığında...söyledikleri sonuçlar gerçekleşmedi..:)...hee bu benim için önemli mi...değil...fallara bel bağlamadığım için...sorun yok...sen sorunca,şimdi hatırladım:)

ayrıntılı cevabın için çok teşekkür ederim dünden beri bu forumdan umudu kesmiştm valla herkes birbirne laf sokuşturuyor bu forumda senin gibilere ihtiyaç var yani diyeceğim budur neyse ben randavumu aldım inşallah herkes için en iyisi olur son diyeceğim bizi bu falcı kapılarında sürükleyenler utansın valla

İnanırmısın canım resmen şok oldum..Bu insan için bir kız arkadaşımın arkadaşı 3 aydan beri gidiyormuş söylemiş oldukları hep çıkıyormuş.Ben de yaklaşık 20 gün önce gittim hatta bana 2 hafta içinde işle ilgili 1 anlaşmaya imza atıcaksın ve bu yurt dışında bir firma dedi.Tam 2 hafta sonra son gün oldu baktım anlaşma falan geldiği yok.yattı bu iş derken gece 11 de maille anlaşma geldi bana yurtdışından..sana da bunu yaşadığım için önerdim.Çok ama çok özür dilerim...sana kullanmış oldukları bu kelimeler ne kadar saçma...Üzgünüm
Havva konusuna gelince zaten artık gideceğim tek bir falcı varsa kendisidir.Benim le acayip elektriği uyuyor.Şükür şimdi daha iyiyim..Bir can sıkıntısı yaşadım bittiUmarım ilerisi için denilenler iyi olur...

Alıntı aksana21 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Canım özelden sana havva hanım'ın cep telefonunu attım...:)Mesaj kutunu kontrol edersin...

cnm bende rica edebilirmiyim havva hanımın numarasını birde cafenin yeri nerde tam olarak

ne demek canım..ben de 2 ay oluyor kahve baktırmıştım kendisine..çoğu şeyi gerçekleşti..bir olay kaldı..o da olursa herhalde bende bir şok yaşarım..inşallah bana da o şok nasip olur...

cnm bende rica edebilirmiyim havva hanımın yerini ve telefon numarasını şimdiden teşekkür ederim :)

falcılar bu siteye giriyor bence ve yazıyor. en iyi reklam aracı bu topic bulunmaz bir nimet..onlar da işin gereğini yapıyorlar..

elmira, havva, emine,ella,yeni türeyenler vs çoğu buradalar her şeyi biliyorlar.telefonda bile sen şöyle yazmışsın diye hesap soranlar oluyormuş.. dikkat ediyorum elmiraya baktıranlar hiç bir falcıyı beğenmiyorlar..çok garip..onlar da en fazla iki üç kişi..onu beğenmediklerini yazanlara saldıranlar oluyor..hatta başka üyelik alıp mercanı mı neydi kötülemeye kalkmışlardı da admin ordaya çıkarmıştı..hatta kadın burdan bir üyenin mesajlarını okumuş ve ona göre anlatmıştı hatta onu öneren birine attığı özel mesajı biliyordu..öyle denilmişti ben bilmiyorum burdan okuduğumu yazıyorum..öteki falcılar da gelip aman o falcı iyi değil bu falcı iyi değil yazıyorlar...şimdi bunlardan bize ne fayda gelir?

ben bu yazılanları kaale almıyorum kendi bildiğimi okuyorum..hiç reklam yapmayan kişilere gidiyorum..(zaten bir kaç ayda bir gitmek en iyisi öyle yapıyorum)..iyi oldukları için onların reklam yapmaya ihtiyacı yok diye düşünüyorum...her mesajında şu çok iyi falı çıktı ,git şu kadara bakıyor ayrıntı veriyor vs yazanlar eski üye bile olsalar çok itici ve komik. kimse aptal değil...mesela ben kendi gittiğim kişilerin bazen saçmaladığını bile yazabilirken mükemmel falcı olduğuna hiç inanmıyorum..falcılara bel bağlamamak lazım ama insan biraz tutturur yahu..o methedilenlerin çoğu fos

Son düzenleme:

Merhaba kaçırmışım ben cafe nu da kim var yada nerede orası ?:44:

Cok sevindim senin adina :), Allahtan Mercan'in dedikleri cikmamis. Biz zaman zaman umutlarimizi yitirdik, zamanlar gecti olmayacak dedik, insallah hayirlisiyla fallar tumuyle cikar.. Herkes icin tek dilegim bu.

Benim bahsettigim kisinin durumu cok karisikti ya, yani uc falci o kadar farkli seyler soylemis ki.. yani hangisi o kisiye cikti bilemiyorum, rumuzuda aklimda degil maalesef :44: ..

Dilerim tum iyi soylenen seyler cikar etoile, zamanlara takilmamak en iyisi.. bazen en guzel sey hayata devam etmek oluyor. Kafayi yedigim gunleri bilirim ve bi gun boyle gitmeyecegini dusunerek hayatima devam etme karari aldim ve ondan sonra uzerimdeki yuk azalmaya basladi. En guzeli dedigin gibi fallara bel baglamamak, kafamizdaki kisiyi saplanti haline getirmemek. Zaten hersey olacagina variyor.

Son düzenleme:

Dilerim sende bir gun falcini bulursun, cunku bu cok zor biliyorsun.. o zamana kadar bir servet odemek zorunda kalmazsin umarim

Son düzenleme:
Dilerim sende bir gun falcini bulursun, cunku bu cok zor biliyorsun.. o zamana kadar bir servet odemek zorunda kalmazsin umarim

bende ne zaman bu kişi mesajıma atlayacak diye bekliyordum yanılmadım. çünkü elmira hakkında biri olumsuz konuşsa hemen saldırıya geçiyorsun niye acaba

ben neden falcımı bulayım aklımdan zorum mu var ki bir falcıyı kendime yaren edineyim..aklım, 6. hissim ve çevrem yeter şükür..evet gittiğim sabit biri var ondan başkasına pek gitmiyorum.senin gitmediğin ne ayhan ne ahmet ne o ne bu kalmış ,peki elmira harikaysa neden başkalarını deniyor falcı falcı gezip servet döküyorsun bence elmiraya güvenmiyorsun teyit için dolanıyorsun.halen falcını bulamamışsın çok zor senin için bulmak tabi

bir daha benimle muhatap olma mesajlarıma cvp verme diye seni uyarmıştım neden ısrarla saldırmaya devam ediyorsun? tün gün burada durup üyelere saldırmaktan, elmiraya kötü diyenlere sataşmaktan ve yeni üyeleri kaçırmaktan,rahatsız etmekten sıkılmadın mı
son kez kibarca uyarıyorum.bir daha benim hakkımda saçma tahminlerde bulunma..falcı falcı gezip servet döken sensin..kendi meziyetlerini bana atma..beni tanıyanlar beni bilir burada sen ne demişsin önemi yok bir daha bana sataşma.. benim aklımdan zorum yok falcı falcı gezmiyorum..saçma buluyorum insan bir kaç ayda bir en fazla 2-3 değişik falcıya gitmeli bana göre..gittim 2 saat sonra falı çıktı yazıp duran da sendin bu mümkün mü çok komik

ayrıca bende 3 harfliler olduğunu söylemiş yine iftira atmıştın..bu yüzden bana elmiranın saçma falları çıkmıyormuş öyle demiştin hahaah..beni ve öteki üyeleri rahatsız etme bir daha polemik kraliçesi...her insan istediği görüşe inanmakta serbesttir..istediğine gider sana mı kaldı..yetti senin elmiraların yahu bıktık artık..üyeleri geç yöneticilere bile saldırdın eski mesajlarında..bu topik senin yüzünden kaç kişiden oldu haberin yok!!

birileri öneri getirmişti şu kadının adını forum yasaklasa ****** şeklinde çıksa iyi olur bıktık artık ben de katılıyorum bu öneriye..yoksa topic ****** sevenler klübüne dönecek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…