Arkadaşlarımmmm üşenmeden 100 den fazla sayfa okudum bu çok bahsedilen havva hanımın telini bende rica edebilirmiyimm anadolu yakasında oturuyorum arayayım da gideyim sevdiğim insan askerdeyken izne gelmişti izinden dönünce askere sapıttı şimdi geldi askerden de ses soluk yok...Evlilik hazırlığı yapıyorduk martta istemeye geleceklerdi ailelerimizle tanışmıştık adama bi haller oldu anlamak mümkün değil... Havva Hanımı göreyim bende
Bu arada bi ara Mercan, Elmira ve Elanit'e baktirip ucundende farkli yorumlar alan birisi vardi.. O kisiye ne oldu bi bileniniz varmi? Hangisi cikmistir acaba.. sanirim iyi birsey olsaydi, illa ki bizimle gelip paylasirdi
şuna buna gidin diye yönlendirmeyinde ben gittim memnunum yazın en dogrusu bu.
o sema mıdır nedir üyelik aldı geldi yazdı , şutlandı.
o yuzden inandırıcı gelmiyo olabilir.
giden gider , kimse karışamaz.
ben artık kötü içeriği kullanıyorum.
ama durup durup şu süperdi derseniz bayar. ha söylediği şeyler çıkar yazarsınız bakın o süper olur
Havva hanım salı,cumartesi pazar kadıköyde İstanbul kafe diye bir yerde bakıyormuş..Miralay kazım sokak sanırım...Google da bulamadım.neyse özelden attım zaten cep telefonunu.
Şöyle anlatayım havva hanım bilindik falcılar gibi değil.yani kalkıp size sevgiliniz var ayrılmışsınız şu tarihte görüşme konuşma var diye konuşmaz...derki duygusal hayatınızda karışıklık görünüyor beraber olduğunuz yada birlikte olduğunuz insan şu an sizinle iletişimden kaçıyor ama bir yüze yüze gelme olayınız var ondan size haber gözüküyor gibi konuşur...1 vakit 2 vakit 3 vakitte gibi..
Kahve falınızda çıkan şekilleri yorumlar size..yaklaşık bir 15 dakika fal bakar..size sormaz hiçbirşey..arada sorarsanız cevaplar.geçmişten bahsetmez şu an ve ileriye dönüktür bütün konuşmaları.çok seri bir şekilde konuşur.fal bitince kafanız allak bullak olur.ben masadan kalkar kalkmaz unutuyorum demiş olduklarını bu yüzden telefonumdan yardım alıyorum:)))Bu da benim sırrım..Çünkü konuşmuş olduğu her kelime doğrudur ve tavsiye verici uyarıcıdır benim için..Bu yüzden birşey atlamak istemediğimden dolayı telefonumu kullanıyorum.üstüne 1 yada 2 kez dinleyince ha anladım oluyorumtavsiyelerini seviyorum..
Hatta biraz önce dinlediğimde şunu farkettim.şöyle bir kelimesi geçiyor fal esnasında;
"senin canını sıkacak birşeylere hazırlıklı ol su yakında telefonla bir haber ya aldın yada alıcan." c.tesi gitmiştim,"
Pazar gecesi 1 haber aldım ve canımı çok sıktı..hatta 2 gündür kendime gelemedim
Herneyse dediğim gibi ben kendisini çok beğeniyor ve takdir ediyorum fal konusunda.atmaz sallamaz boş boş konuşmaz sana pembe tablo çizmez.olumsuzu da direk söyler.şöyle bir durum var dikkat et gibi...
Kişisel görüşlerimi paylaştım umarım sana yada havva konusunda kararsız olan arkadaşlara faydası olur..Ben gidin müthiş demiyorum sadece bana uyuyor baktığı fallar..
Bu arada bi ara Mercan, Elmira ve Elanit'e baktirip ucundende farkli yorumlar alan birisi vardi.. O kisiye ne oldu bi bileniniz varmi? Hangisi cikmistir acaba.. sanirim iyi birsey olsaydi, illa ki bizimle gelip paylasirdi
Ayrintili bakiyor nerden baksan bir saat'i buluyor. Bazi kisilere daha uzun baktigida oluyomus 2 saat kadar, sorunlarina gore degisiyor sanirim. Hic gitmeyenler icin once gecmis (detayli), sonra an (detayli) ve en son gelecegi anlatiyor detayli bir sekilde. En sonundada soru soruyosun onlari yanitliyor. Bazi olaylari anlatirken bi an seni taniyor gecmisini biliyor saniyorsun. Hani oyle gecmiste anlatirken bir ask yasamissin cok uzulmussun tarzinda degilde detaylariyla sebepleriyle nedenleriyle bir bir onune dokuyor ve bi an kasilip kaliyorsun. Hani seni hic tanimayan birinin bu kadar ozelini bilmesi ne kadar normal olabilir diye. Benim anlatacaklarim bu kadar, diger arkadaslarda deneyimlerini anlatabilirler.. Gelecek icin dediklerinin bana bir cogu cikti. Bundan 6 ay oncesine kadar umutlarimi yitirmis birisiydim ve fallara inancimi dahi yitirdim. Ama sonra sihirli bir degnek degercesine hayatim degismeye basladi ve bi anda fal'a geri dondum, kendimi bi an fal'da ve Elmiranin bana soyledikleriyle bas bas'a buldum. "Burada kalicaksin, ama yasayacaklarin seni yildirmasin, sabret.." demisti
sevgili aksana 21 cafe nu ya gittim bir insan bu kadar mı sallar :)bana sevgilin var evleneneceksin diyor ben de diyorum ki ben zaten evliyım dıyorum o zaman eşinle ayrısın birleşen diyor ii de biz 10 yıldır evliyız ve aramızda hiçte sorun yok şaştım kaldım bir kaç saçma sapan şeylerde söyledi zaten keyif almadım çıktım,bu arada size de üzüldüm havva hanımın falı sanırım yine sizde çıkmış kendınize gelememişssiniz umarım şimdi iyisinizdir
nerdeki emine ablaya gittin taksim cadı kahvesindekine mi??
ne demek canım..ben de 2 ay oluyor kahve baktırmıştım kendisine..çoğu şeyi gerçekleşti..bir olay kaldı..o da olursa herhalde bende bir şok yaşarım..inşallah bana da o şok nasip olur...
sevgili aksana 21 cafe nu ya gittim bir insan bu kadar mı sallar :)bana sevgilin var evleneneceksin diyor ben de diyorum ki ben zaten evliyım dıyorum o zaman eşinle ayrısın birleşen diyor ii de biz 10 yıldır evliyız ve aramızda hiçte sorun yok şaştım kaldım bir kaç saçma sapan şeylerde söyledi zaten keyif almadım çıktım,bu arada size de üzüldüm havva hanımın falı sanırım yine sizde çıkmış kendınize gelememişssiniz umarım şimdi iyisinizdir
söylediğin kişiyi hatırlayamadım ama canım ben üçüne de baktımıştım elanit ve elmira çıktı :) mercan geçmiş ve şu anda süperdi söyledikleri de çıkacak diye korktum ama yok olmadı :))
sevgili keryneia....ben üçüne baktırmıştım..mercana..geçen sene şubat gibi,elanit ve elmira'ya ise geçen sene nisan-mayıs gibi...falların çıkması için de zaman geçti yani:)hepsi bana farklı şeyler söylemişti..bulunduğum mevcut durumum içersinde ,yanlış yorum yok idi..sadece gelecek ile ilgili 3 farklı (iş ve özel) yorum vardı...değerlendirmek gerekirse...mercan mevcut durumu,dugularımı aktarma ve kişilk analizlerini çok iyi yapmasına rağmen...söyledikleri maalesef geçekleşmedi.......elmira ve elanit ise.....gene mevcut durum bilme ve kişilik analizler konusunda çok başarılı,ama gelecek konusunda ikisinede tam not veremem,çünkü söyledikleri sonuçlar çıkmadı...ama ufak tefek bildikleri ve çıkan şeyler oldu tabii...ikisine başarısız diyemen...bildikleri şeyler oldu,ama sonuç olarak baktığında...söyledikleri sonuçlar gerçekleşmedi..:)...hee bu benim için önemli mi...değil...fallara bel bağlamadığım için...sorun yok...sen sorunca,şimdi hatırladım:)
falcılar bu siteye giriyor bence ve yazıyor. en iyi reklam aracı bu topic bulunmaz bir nimet..onlar da işin gereğini yapıyorlar..
elmira, havva, emine,ella,yeni türeyenler vs çoğu buradalar her şeyi biliyorlar.telefonda bile sen şöyle yazmışsın diye hesap soranlar oluyormuş.. dikkat ediyorum elmiraya baktıranlar hiç bir falcıyı beğenmiyorlar..çok garip..onlar da en fazla iki üç kişi..onu beğenmediklerini yazanlara saldıranlar oluyor..hatta başka üyelik alıp mercanı mı neydi kötülemeye kalkmışlardı da admin ordaya çıkarmıştı..hatta kadın burdan bir üyenin mesajlarını okumuş ve ona göre anlatmıştı hatta onu öneren birine attığı özel mesajı biliyordu..öyle denilmişti ben bilmiyorum burdan okuduğumu yazıyorum..öteki falcılar da gelip aman o falcı iyi değil bu falcı iyi değil yazıyorlar...şimdi bunlardan bize ne fayda gelir?
ben bu yazılanları kaale almıyorum kendi bildiğimi okuyorum..hiç reklam yapmayan kişilere gidiyorum..(zaten bir kaç ayda bir gitmek en iyisi öyle yapıyorum)..iyi oldukları için onların reklam yapmaya ihtiyacı yok diye düşünüyorum...her mesajında şu çok iyi falı çıktı ,git şu kadara bakıyor ayrıntı veriyor vs yazanlar eski üye bile olsalar çok itici ve komik. kimse aptal değil...mesela ben kendi gittiğim kişilerin bazen saçmaladığını bile yazabilirken mükemmel falcı olduğuna hiç inanmıyorum..falcılara bel bağlamamak lazım ama insan biraz tutturur yahu..o methedilenlerin çoğu fos
Dilerim sende bir gun falcini bulursun, cunku bu cok zor biliyorsun.. o zamana kadar bir servet odemek zorunda kalmazsin umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?