İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana ayni gun fali cikan falci Guler abladir. Bugun 3 - 4 saat sonra seni arayacak demisti ve o gun 4 saat sonra beni aramisti. Lutfen dikkat isimleri karistirmayalim, zamanlarida kafamiza gore degistirmeyelim.

Ben anlamadım ama havva hn farklı günlerde farklı kafelerde mi bakıyormuş?

Bana ayni gun fali cikan falci Guler abladir. Bugun 3 - 4 saat sonra seni arayacak demisti ve o gun 4 saat sonra beni aramisti. Lutfen dikkat isimleri karistirmayalim, zamanlarida kafamiza gore degistirmeyelim.

bu güler ablada kim diğer söyledikleri çıktı mı yoksa sadece bir tek o dediğimi çıktı

3 defa Eren'e gittim, melekler kahvesi'da calisan cocuk, cok guzel bakiyormus. ilk defa baktirdim zmn benim makheme tarihi soyledi, ona baka kaldim, eski kocami isimi soyledi, sevgilim isimi ve burc soyledi. ilk defa arilikta baktirdim, soylediklerini cikti, gecen haftada gittim umarim da cikar.tarihler cok guzel soyluyor ve cikiyorlar, ama tam net olarak degil. masela bana soyledi 3 gun arasinda sevgilin ile barisacaksiniz, barismadik ama konustuk. puan olarak 9/10 verebilirim.

taksim xxxxxxxxx miss life kafede aynı gül zannedersem kahve 10tl fal bedava ilanlarını takip edersen bulabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kaçırmışım ben cafe nu da kim var yada nerede orası ?:44:

mrb
Kaçırdıgın bişey yok sevgili deepsimply ben cafe nu nurcan hanıma gittim memnun kalmadım kendısı randevu ile bakıyor ama ben beğenmedim burdan da çok fazla eleştiri yapmak istemiyorum ,belki gidipte beğenen olmuştur ama yeri kadıköyde

Ben anlamadım ama havva hn farklı günlerde farklı kafelerde mi bakıyormuş?

sevgili aksana21 hiç üzülmenize ve özür dilemenize gerek yok,siz iyi niyetli olarak bana tavsiye ettiniz ,size tutan bana tutmayabilir bana tutanda size tutmayabilir ,deneme yanılma yoluyla öğrenecez:)

bu eren önceden müptela cafe miydi neydi orda olan mı acaba esmer çok samimi çok tatlı bir cocuktu falcı falcı gezdigim dönemde tanısmıs ve aynı otobusle de dönmüştük. maalesef ondan baskasına baktırmıştım. ama ona baktıranlar çok memnundular.

Son düzenleme:

melekler kahvesınde kerım vardı,sanırım hala orda olması lazım onada ıyı dıolar ama erenıde denemekte yarar var.kerıme sen hıc baktrdınmı?

bu güler ablada kim diğer söyledikleri çıktı mı yoksa sadece bir tek o dediğimi çıktı

Guler ablayi severim. Ilk gittigimde beni nerdeyse azarliyodu, niye bu kadar cok cocugun uzerine variyosun diye. Rana'dan sonra cok sasirmistim :)). Kisi analizinde gayet basarili. Arada bi agzindan laf almaya calistigini saniyorsun ama genelde onay bekliyor. Bu anlamda cok iyi falcimidir tartisilir, ama soyledikleri bende cikti.. Hangi modda gittiysem hemen o anki durumu soyledi. An'i iyi tespit edebiliyor. Ask ile alakali konularda dedigi seyler cikti, onun disinda ben onun hislerine guveniyorum. Cok zor bi animda giderim tekrar belki.

melekler kahvesınde kerım vardı,sanırım hala orda olması lazım onada ıyı dıolar ama erenıde denemekte yarar var.sen hıc baktrdınmı?

kerıme baktirmadim, cnm. Arkadasim ordaki baska falciya gitti, isim tam olarak anlamadim, Sahuhan gibi yaziyor. ona kart telefonla verdi, cok iyi bakti diyor, hayatinda ne var kim var hersey dogru anlatti. Sonra ona gidcm burda yorum yapcm

ayy peki nerede bu güler abla ,kaça bakıyo ne bakıyor ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…