sevgili aksana 21 cafe nu ya gittim bir insan bu kadar mı sallar :)bana sevgilin var evleneneceksin diyor ben de diyorum ki ben zaten evliyım dıyorum o zaman eşinle ayrısın birleşen diyor ii de biz 10 yıldır evliyız ve aramızda hiçte sorun yok şaştım kaldım bir kaç saçma sapan şeylerde söyledi zaten keyif almadım çıktım,bu arada size de üzüldüm havva hanımın falı sanırım yine sizde çıkmış kendınize gelememişssiniz umarım şimdi iyisinizdir
Bana ayni gun fali cikan falci Guler abladir. Bugun 3 - 4 saat sonra seni arayacak demisti ve o gun 4 saat sonra beni aramisti. Lutfen dikkat isimleri karistirmayalim, zamanlarida kafamiza gore degistirmeyelim.
Bana ayni gun fali cikan falci Guler abladir. Bugun 3 - 4 saat sonra seni arayacak demisti ve o gun 4 saat sonra beni aramisti. Lutfen dikkat isimleri karistirmayalim, zamanlarida kafamiza gore degistirmeyelim.
özge cafe'de çalışan gül hanımın nerde olduğu ile bilgisi olan var mı? cafe kapandığından dolayı kendisine ulaşamıyorum.. hala çıkan falımın şokunu yaşıyorum.. acil fala fala ihtiyacım var bilen varsa söylesin..
Merhaba kaçırmışım ben cafe nu da kim var yada nerede orası ?:44:
Ben anlamadım ama havva hn farklı günlerde farklı kafelerde mi bakıyormuş?
İnanırmısın canım resmen şok oldum..Bu insan için bir kız arkadaşımın arkadaşı 3 aydan beri gidiyormuş söylemiş oldukları hep çıkıyormuş.Ben de yaklaşık 20 gün önce gittim hatta bana 2 hafta içinde işle ilgili 1 anlaşmaya imza atıcaksın ve bu yurt dışında bir firma dedi.Tam 2 hafta sonra son gün oldu baktım anlaşma falan geldiği yok.yattı bu iş derken gece 11 de maille anlaşma geldi bana yurtdışından..sana da bunu yaşadığım için önerdim.Çok ama çok özür dilerim...sana kullanmış oldukları bu kelimeler ne kadar saçma...Üzgünüm
Havva konusuna gelince zaten artık gideceğim tek bir falcı varsa kendisidir.Benim le acayip elektriği uyuyor.Şükür şimdi daha iyiyim..Bir can sıkıntısı yaşadım bittiUmarım ilerisi için denilenler iyi olur...
oya hanımın numarasını kendisi izin verirse paylaşacak arkadaşımız. elanit ise malesef vefat etmiş canım.
3 defa Eren'e gittim, melekler kahvesi'da calisan cocuk, cok guzel bakiyormus. ilk defa baktirdim zmn benim makheme tarihi soyledi, ona baka kaldim, eski kocami isimi soyledi, sevgilim isimi ve burc soyledi. ilk defa arilikta baktirdim, soylediklerini cikti, gecen haftada gittim umarim da cikar.tarihler cok guzel soyluyor ve cikiyorlar, ama tam net olarak degil. masela bana soyledi 3 gun arasinda sevgilin ile barisacaksiniz, barismadik ama konustuk. puan olarak 9/10 verebilirim.
bu güler ablada kim diğer söyledikleri çıktı mı yoksa sadece bir tek o dediğimi çıktı
melekler kahvesınde kerım vardı,sanırım hala orda olması lazım onada ıyı dıolar ama erenıde denemekte yarar var.sen hıc baktrdınmı?
Guler ablayi severim. Ilk gittigimde beni nerdeyse azarliyodu, niye bu kadar cok cocugun uzerine variyosun diye. Rana'dan sonra cok sasirmistim :)). Kisi analizinde gayet basarili. Arada bi agzindan laf almaya calistigini saniyorsun ama genelde onay bekliyor. Bu anlamda cok iyi falcimidir tartisilir, ama soyledikleri bende cikti.. Hangi modda gittiysem hemen o anki durumu soyledi. An'i iyi tespit edebiliyor. Ask ile alakali konularda dedigi seyler cikti, onun disinda ben onun hislerine guveniyorum. Cok zor bi animda giderim tekrar belki.
neredeyse sayfanın tum yorumlarını okudum bana cazıp gelen ella oldu ellaya baktracagım bakalım neler dıyecek
numara veremiyoruz buradan ama face de adı sebanın fal evi tıkla bak..iletişim bilgiside var daha da sormayın valla yazmam burada tuhaf suçlamalar oluyor ..
ben kahve falına baktırdım dierlerine bakıyormu bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?