İstanbul'da Fal - Falcılar

[COLOR="#0000CD"]bu siteye ancels ayfer hanıımın telini alabilmek için girdim. bir ay olucak belki sonuç sıfır.şöle bir göz atıyorum sayfalara herkes birini öneriyor sonra tartışıyor. birine özel msj atabilmek için 100 tane msj atman lazımmış vs vs... siteyi ve formu hiç beğenmedim site yöneticilerine duyrulur. hoşçakalın.....[/COLOR]

Seviyesiz dedinizde aklıma bir iki açıklama geldi !

nazar34
sema2734

bu üyeliklerle bahsi geçen kişinin reklamını yapmak seviyelimi ? Hatta bu kişiler bu ucuz rewklamdan dolayı siteden atılmış ise !

Hatta az önce alminaa25 bu kullanıcı adını alan siz değilmisiniz ?

Bir diğer konu bu rezil TÜrkçeniz için çok uğraş veriyormusunuz ? yoksa size has bir tavır mı ?

4 tane üyeliğin var açtırma ağzımı istersen !

bu 2 kişinin aynı kişi hatta bundan başka 8 üyeliği daha olması ellayı bu forumda ne hale soktu sizce ?

Ella OUT
Seba OUT

kimler IN bilemiyorum :)

bu nazar 34 benim profilime bakmış şüphelenmiştim zaten

Arkadaslara burdan el salliyorumm

Şu açıklamayıda ifade edeyim kötü içerik butonuna basmak yerine buradan insanları suçlamaya devam ederseniz sizde ceza alacaksınız bunu unutmayın ! Bu sefer tuttu ama ya tutmaz ise !

Şu açıklamayıda ifade edeyim kötü içerik butonuna basmak yerine buradan insanları suçlamaya devam ederseniz sizde ceza alacaksınız bunu unutmayın ! Bu sefer tuttu ama ya tutmaz ise !

Ben seviyemi hic bozmadim, bozmamda.. sadece bizi enayi yerine koyamayacaklarini anlamalarini istedim. Bana yazilan her yaziya bu yuzden cevap bile vermedim, konuyu kapattim, uzayip tartisma boyutuna gelmesini tabiki de istemedim. Bir daha ki sefere kotu icerik butonun'a basarim :113:

Tesekkurler forum'u temizlediginiz icin bu arada.

Son düzenleme:
ben gittiğim falcıları aktarıyorum

monami de taner geçmişi iyi bildi gelecekle ilgili cok bişi demedim ama söyledikleri cıktı

fincan melis ten memnun kaldım söyledikleri tarihleriyle birlikte cıktı ama duymak istemediğim şeylerdi

melekler kahvesi can nokta atışlar yaparak gecmişle ilgili önemli şeyler söyledi gelecekle ilgili söylediklerinin bir kısmı cıktı digerleri zaten zamannı var

onun dısında sembolde vs baktım ama memnun kalmadım tarık için iyi diyorlardı ama bilemicem ??

herkes reklamcımı oldu yaa anlamak ne kadar zor

kızlar melekler kahvesın de kı kerım'ebaktırdınız mı ?
bu aralar cok duyuyorum methını .nasıl bakar gıtmeyı dusunuyorum .
ya da kadınlar kahvesın de dılek ?

kadınlar kahvesine gidersen,dilek ya da pelie baktır,diğerleri onlar kadar iyi deil.ben pelinciyim,4 kez baktırdım ona,dileğe bikez gittim.son alına kaar pelinin bana dedikleri cıktı,her nekadar son falın ona cıkmıycak desem de,o ısrarla ''hep böle diyosun çıkıyo gne geliyosun'' desede ama bu sefer hiç ümit yokk,cıkmayacak dedikleri

tesekkur ederım cnm .
pelın hakkın da hıc ıyı seyler duymadım ben de yaa
hanı ılk falı ıyı 2.tutmuyor dıyorlar
demek kı senın elektırık tutmus.
kerım'e hıc baktırdın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…