seba hanıma baktırdıysanız neye baktı tarotmu kahvemi iskambilmi bilgi alabilirmiyim 30 tl dediniz değilmi
ayy peki nerede bu güler abla ,kaça bakıyo ne bakıyor ?:26:
sız artık sacmaladıgınızın farkındamısınız benım baska konularımda var bu sıtede yayında bıtek fal ıcınmı burdaım kımsenın reklamını yapıcak durumda deılım ben yazanlara fıkrımı soyluorum ozellıkle sızın adınızı vermıyorum kendınıze gelın dunden buyana bana bıseyler yazıyrsnz ben fıkrımı soyluorum ısteyen baktırır ısteyen baktırmaz bız memenun kaldık okadar...ayrıca dıer arkadasa yazdıgın sey hıc hos deıl ben kendısını burda yazdıgını okudugum kadar bılırım bu ne sacmalık ne sewıyesızlıktır ya
evet ya arkadaşlar suçlamalar insanı utandırıyor..geçen yazdım ama inanın korkuyla yazdım..yeniyim diye reklam derler diye..insaları korkutuyorsunuz..eski olabilirsiniz ama bura hepimizin değilmi..yapmayın lütfen..filmlerdeki hapishane ağaları gibi görünüyor
bende ella hanıma baktrdım memnun kaldım arkadaşlar iyidi yani bilginize:))
bende baktırmıştım :) 1 ay önce benımkıde çıktı erkek arkadaşımla yaşadıklarımı soyledı çok kotuydu aramız ayrıydık duzelıcek dedı ben ınanmamıştım ama duzeldı gerçekten şuan çok ıyı aramız çok şeker bırı ayrıyetten
ben tarot baktırmıştım iskambil ve kahvede bakıyor diye biliyorum..dolandırıcı Seba yazınca çıkıyor[/QUOT
bu arkadaş reklam mı yapmış? bende gidecektim çok övdüğü için sebaya
ben tarot baktırmıştım iskambil ve kahvede bakıyor diye biliyorum..dolandırıcı Seba yazınca çıkıyor[/QUOT
bu arkadaş reklam mı yapmış? bende gidecektim çok övdüğü için sebaya
güler ablaya ben baktırdım sadece kahve falı baktı bana tarih verdi ama verdiği tarihler pek çıkmadı ve çok kısa geldi bana yinede takdir sizin:)
Seviyesiz dedinizde aklıma bir iki açıklama geldi !
nazar34
sema2734
bu üyeliklerle bahsi geçen kişinin reklamını yapmak seviyelimi ? Hatta bu kişiler bu ucuz rewklamdan dolayı siteden atılmış ise !
Hatta az önce alminaa25 bu kullanıcı adını alan siz değilmisiniz ?
Bir diğer konu bu rezil TÜrkçeniz için çok uğraş veriyormusunuz ? yoksa size has bir tavır mı ?
Arkadaslara burdan el salliyorumm
Şu açıklamayıda ifade edeyim kötü içerik butonuna basmak yerine buradan insanları suçlamaya devam ederseniz sizde ceza alacaksınız bunu unutmayın ! Bu sefer tuttu ama ya tutmaz ise !
Ben seviyemi hic bozmadim, bozmamda.. sadece bizi enayi yerine koyamayacaklarini anlamalarini istedim. Bana yazilan her yaziya bu yuzden cevap bile vermedim, konuyu kapattim, uzayip tartisma boyutuna gelmesini tabiki de istemedim. Bir daha ki sefere kotu icerik butonun'a basarim :113:
Tesekkurler forum'u temizlediginiz icin bu arada.
kadınlar kahvesine gidersen,dilek ya da pelie baktır,diğerleri onlar kadar iyi deil.ben pelinciyim,4 kez baktırdım ona,dileğe bikez gittim.son alına kaar pelinin bana dedikleri cıktı,her nekadar son falın ona cıkmıycak desem de,o ısrarla ''hep böle diyosun çıkıyo gne geliyosun'' desedeama bu sefer hiç ümit yokk,cıkmayacak dedikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?