dilek de pelin detesekkur ederım cnm .
pelın hakkın da hıc ıyı seyler duymadım ben de yaa
hanı ılk falı ıyı 2.tutmuyor dıyorlar
demek kı senın elektırık tutmus.
kerım'e hıc baktırdın mı ?
herkes reklamcımı oldu yaa anlamak ne kadar zor
Elmira diye tutturan arkadaşlar lafım size bu ne yaa çok komikti resmen ben baktım resmen kendi falıma yazık valla 75tlme yazık oldu gidip aç birinin karnını doyursaydım keşke havva abla ve burcuyu beğenmemiştm ama hiç değilse onlar tutarlıydı neyse artık gideceği varmış ama saflık bende hadi dedim 75 tl istiyosa bi bildiği vardır ama resmen benim ağzımı aradı samimşyetle burdan arkadaşlara sesleniyorum gerçekten falcılar burda kendi reklmalarını yapıolar herkes gözünü dört açsın
Gecmis, an ve gelecek konusunda kartlar bazen sirasiyla cikamayabiliyor diye biliyorum.. bu yuzden olmasin? Gelecekle alakali ne tur seyler soyledi sana, merak ettim.
senden çok pis şüpheleniyorum zaten elmirayla ne bağın var habire övüp duruyosun elmirayı
Merek etme canım yakında bir süpriz daha yaşarız..keryneia=Elmira :)
değil değil :)
elmirayı gördüm :) keryneia yıda gören tanıdıklarım va :)
bu konuda cok rahatım , bende cok begeniyorum elmirayı ama sölenenleri üstüme almıyorum.
kimseye hak ettiğinden 1 kelime fazla övgüüü yazmadım
Size bir lafım yok...Yanlış anlaşılmasın..Sizde görüyorsunuz bayanın ağzında tek kelime elmira olunca şüpheler tavan yapıyor insanlarda...ve artık böhhhh getirtti bu forumda elmira konusunda...İnsanın gideceği varsa geri adım atıyor bu durumda...
senden çok pis şüpheleniyorum zaten elmirayla ne bağın var habire övüp duruyosun elmirayı
değil değil :)
elmirayı gördüm :) keryneia yıda gören tanıdıklarım va :)
bu konuda cok rahatım , bende cok begeniyorum elmirayı ama sölenenleri üstüme almıyorum.
kimseye hak ettiğinden 1 kelime fazla övgüüü yazmadım
- narin90
- tarotmelissa
- maykoo
- maykoduke
- desina21
- linacim
- yazgiolcay
- adasen
- gozdesaka
- kadriyec
- begumsncr
şimdiden özür diliyorum...ama yazmazsam...şişerim.....
OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
bu ne hırsa yaaa... falcı övmek için 8 üyelik...insanlar bu taktiği para kazanmak için belirledi galibaaa......tekrar OHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?