Bayağı bir temizlik yapılmış başlıkta iyi olmuş :) Bu reklamlardan şüpheleniyordum zaten ama diyemiyoruz direk. Fal olarak en son Damlalar Barış'a gittim orta düzey aman aman iyi değildi. Fakat çok geç saatte olunca sanırım hiç ayrıntı anlatmadı yani net birşey yok. Bir çok falcıya gittim hiç birine ikinci kere gitmedim ama gidecek olsam Beşiktaş Symbol Nihal'e ya da dejavu Neşe'ye giderim. Ama Nihal sanki bana daha çok güven verdi gibi. Merak ettiğim Angel burcu var ona da gidersem tamamdır :)
biri bana saglam bi falci onerirmi artik lutfeeeeeeeeeeen:) kurudum burda dertliyim yaw yardim lutfen:)
Taksimde ağa caminin sokağındaki emine ve pen cafedeki yeter istediğin falcılar:):2:
sebayı denemeyelım mı arkadaslar o da reklammı bılgı alsam?Bi dolandiricilarimiz eksikti, vasat falcilar medyum diye 40'ar 100'er goturmus. Neyse gecmis olsun arkadaslar.
sebayı denemeyelım mı arkadaslar o da reklammı bılgı alsam?
arkdaşlar bi süredir falı brakmştım artk, ayda yda birbçuk ayda bir kfa dağıtmk için gidiorum
ve geçtiğimiz gün nişantaşı symbol de ismail die birine trot bktırdım.
bu kşi hakkında yorum ypablicek vrmı?
cennetim saol kuzum yaa(eminede mi pen de? hangisi askda destekli:)
Bayağı bir temizlik yapılmış başlıkta iyi olmuş :) Bu reklamlardan şüpheleniyordum zaten ama diyemiyoruz direk. Fal olarak en son Damlalar Barış'a gittim orta düzey aman aman iyi değildi. Fakat çok geç saatte olunca sanırım hiç ayrıntı anlatmadı yani net birşey yok. Bir çok falcıya gittim hiç birine ikinci kere gitmedim ama gidecek olsam Beşiktaş Symbol Nihal'e ya da dejavu Neşe'ye giderim. Ama Nihal sanki bana daha çok güven verdi gibi. Merak ettiğim Angel burcu var ona da gidersem tamamdır :)
sağlam falcı yok : )
bazısına uyan , bazısına uymayan vaaa :)
misila iş konusunda tutturan olmadı bana : )
aşk'a gelince :)
3 aylık ayrılık bugün bitttü :)
baktırdıklarımın hepsinin dediği çıktı , detayları bilebilen tek kişi elmira :)
aşk için fal yok , artık fal yok :)
iş aramak var
sağlam falcı yok : )
bazısına uyan , bazısına uymayan vaaa :)
misila iş konusunda tutturan olmadı bana : )
aşk'a gelince :)
3 aylık ayrılık bugün bitttü :)
baktırdıklarımın hepsinin dediği çıktı , detayları bilebilen tek kişi elmira :)
aşk için fal yok , artık fal yok :)
iş aramak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?