İstanbul'da Fal - Falcılar

arkdaşlar bi süredir falı brakmştım artk, ayda yda birbçuk ayda bir kfa dağıtmk için gidiorum

ve geçtiğimiz gün nişantaşı symbol de ismail die birine trot bktırdım.

bu kşi hakkında yorum ypablicek vrmı?

Bayağı bir temizlik yapılmış başlıkta iyi olmuş :) Bu reklamlardan şüpheleniyordum zaten ama diyemiyoruz direk. Fal olarak en son Damlalar Barış'a gittim orta düzey aman aman iyi değildi. Fakat çok geç saatte olunca sanırım hiç ayrıntı anlatmadı yani net birşey yok. Bir çok falcıya gittim hiç birine ikinci kere gitmedim ama gidecek olsam Beşiktaş Symbol Nihal'e ya da dejavu Neşe'ye giderim. Ama Nihal sanki bana daha çok güven verdi gibi. Merak ettiğim Angel burcu var ona da gidersem tamamdır :)

nihal boş değil gibi ya. bana da bakmıştı bi 2-3 hfta önce fln. ne bileyim. gerçi dha zaman vr söledikleri için ama. mantıklı şeyler söledi.

Merhaba,geçen hafta arkadaşımla beraber Melekler Kahvesine gittik,Melissayı önerdiler 17,5 tl kişi başı kısa bakıyor,çok ortadan konuşuyor o yüzden tavsiye etmiyoruz,Symbol'de Toprak iyi bakıyor ve kişi başı 15 tl...Bilgilerinize:2:

bayağıdır yazmıyordum son 4 5 ayda çok azalttım falı ( kendi aramızda eğlencesine kapadıklarımızı saymıyorum :) ) ufak birkaç birşey çıktı gibi oldu hemen yorum yapalım:

-fincan melis'e gitmiştim ufak tefek şeyleri bana çıktı ve bildi, örneğin bir iki hafta sonra pek kimsenin bilmediği bir geziye gidecektim kadın çat diye söyledi. bir iki gün soonra aramın bozuk olduğu kişiyle de düzeleceğini söylemişti ki bu da gerçekleşti ( sonra tekrar bozuldu ama, bilmiş oldu :) ) ikinci kez gittiğimde ise bu kadar başarılı değildi ama mevcut durumu çok iyi biliyor ve yakın gelecekten de söylediği böyle ufak tefek şeyler çıkabiliyor, aşk konusunda ise malesef :)

-elmira yakın zamanda işe gireceğimi bildi, hiç beklemezken oldu hiç yoktan çıktı diyebilirim, bu nedenle onun falından umutluyum, söylediği şeyler çıkarsa hemen yazıcam

Bu arada ellanın reklamına kanıp gidenlerden biri de bendim
Soylediklerinin çıkıp çıkmayacagını zaman gösterecek çıkarsa paylaşırım

ilk kez kahve falına baktırdım, sadece karakter analizi yaptı, fincana nerdeyse hiç bakmadı:)))) gelecek için de sadece bir tek şey söyledi, o da çok genel, yani ben tavsiye etmem

Nihal hanıma bikaç arayla 3 kez gittim, kahve ve tarot baktırdım, yakın zaman için dedikleri çıktı, uzun vade için birbiriyle tutarlı şeyler söyledı, daha zamanı var, bekliyorum. çok uzun bakmıyor ama ben kısa öz konuşmasını beğeniyorum, ayrıca işi muhabbete ve tavsiyeye dönüştürmüyor. fiyat kategorisi içinde bence başarılı

merhaba minik, sizin adınıza çok sevindim, çok mutlu olmanız dileğiyle, güzel pazarlar

elmira'nın falının çıkmasına çok sevindim, bana da güzel şeyler söylemişti, umarım bana da çıkar:))) siz kendisine çok baktırdığınız için size sormak istedim;

ben 1 ay önce baktırmıştım, ve şimdi bi konu hakkında soru sorma ihtiyacım oldu. formdan elmira'nın fal sonrası da telefonla sorulara yardımcı olduğunu okumuştum. tekrar ücret ödemeden arayıp soru sormamı nasıl karşılar? yoksa her soru için ayrıca fal ücreti gerekir mi? cevap verebilirseniz çok teşekkür ederim, sevgiler.

herkese merhaba,

bir arkadaşımın tavsiyesiyle symbol cafe nişantaşı şubesine gittim, bahar hanım'a tarot baktırmak için. ancak ayrıldığını söylediler, kendisine nasıl ulaşılabileceğini bilen arkadaş varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…