İstanbul'da Fal - Falcılar

ilk kez kahve falına baktırdım, sadece karakter analizi yaptı, fincana nerdeyse hiç bakmadı:)))) gelecek için de sadece bir tek şey söyledi, o da çok genel, yani ben tavsiye etmem

Ayni seyleri bende soyleyebilirim Ayhan icin, gecmisi iyi yorumluyor, karakter analizindede gayet basarili ama gelecek konusunda bende fos cikti .. Gittikten yaklasik 3 4 gun sonra dediginin tam tersini yasadim.

simdi arkadaslar ben birne fal baktırdım ama simdi cekiniorum reklam yapıorum die algılanır diye
yinede ben yazim merak eden olursa yazarım
online msn üzerinden bakıldı fal
merak eden olursa ayrıntı verebilirm

ben ücret ödemedim , talepte etmedi.
normal karşılar

Sevgili Arkadaşlar, bende cumartesi günü Kahve Keyfi kafede Olgu hn fal baktırayım dedim.Sabah aradım randevu alayım diye kendisi bu gün yok dediler. Oradan doğru Narçil cafeye gittim Olgu hn oradada yok. Zerrin diye bir bayan bakıyormuş. Hadi baktırayım boş dönmeyeyim dedim ama, en az 10 kişi varmış sırada bekleyen bizimde zamanımız yoktu baktıramadan döndüm. Yalnız topikte Narçil cafenin yerini tarif eden arkadaşa çok teşekkür ederim. Adresi çok rahat bulduk. Hepinize sevgiler.

taksimde nesim varmıs symbolde ben hc baktrmadım ama cok ıyı dıyorlar.

ben meleklerde eren dıye brıne baktrmstım oda fena deıldı.

Nesim'mi iyiymis? Arkadasla gittik ikimizede ayni hikayeyi anlatti .. kuma gidiyoduk az daha ayni adama ahahaha, ne gulmustuk o gun.. fos ne fali cikti nede dogru durust fal bakabiliyor.. ayrica duzeltincede insanla polemige giriyor, oyle demek istemedim boyle!!!.. bos is, zaman kaybi.

Son düzenleme:
nesim gayet başarılıydı benim falımda , cafede batkırıcaksanız tavsiye ettiklerimden.
1-angels burcu
2-arzuhal yiğit
3-nesim-cafe adını hep unutuyom

minik havvaya ve burcuya baktirmistin hatirladigim :)
bu durumda onlarin dedigi cikti die dusunebilirmiyiz ?
bir de olacagini soledikleri zamani yakaladilar mi yoksa surec uzadimi :)
cok sordum ama benimde beklediklerim ve olmayanlar var

bu arada umarim biten ayrilik yuzunu guldursun , artik hakkaten fala gerek olmasin :)

havva direkt evlilik üzerine konuşmuştu yani evet falı cıktı evlilik için barışmak gerek
burcu 1 ay demişti 1 hafta sona oldu
elmira süre vermedi, kartlar süre vermiyor dedi , baştan beri süreç onun dediği gibi oldu.
2 hafta içinde görüşme var demişti , en geç 2 hafta
ama burcu ve elmiranın ortak sölediği artık kafası karışık olan sensin, net olan o demişlerdi.
evet ben başladık diye düşünemiyorum , ilişkiye 4 elle sarılamıycam :)akışına bıraktım, bişileri gözlemleyip kararımı vericem.
bakalım :)

Şimdi reklam yapmayan kim kaldı?
Dahası ben kime baktıracağım???
Bla,bla,bla sıyırdım

bilmiyorum ben bile reklama kanıdm gittim.
gitti 100 tl'm :)
memnun kalmış olsaydım reklamla gitmemi önemsemezdim :)
benim favorim hala elmira , ama gidin diyemem , gidipte memnun kalmayan geliyo buraya çemkiriyo.
o yüzden gitmiyin hiçbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…