- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
bilmiyorum ben bile reklama kanıdm gittim.
gitti 100 tl'm :)
memnun kalmış olsaydım reklamla gitmemi önemsemezdim :)
benim favorim hala elmira , ama gidin diyemem , gidipte memnun kalmayan geliyo buraya çemkiriyo.
o yüzden gitmiyin hiçbirine
nesim gayet başarılıydı benim falımda , cafede batkırıcaksanız tavsiye ettiklerimden.
1-angels burcu
2-arzuhal yiğit
3-nesim-cafe adını hep unutuyom
Burcuya bende baktırmıştım ama söylediği hiç birşey olmadıçokta umutlanmıştım hatta bazı şeylerde çok ısrarcıydı..
Bende Elmira ya iki ay ônce gittim.söylediklerinin olması çok zor bence.Fakat beni, şu anımı o kadar iyi anlattıki tekrar gitmek istiyorum şimdi.Minik gidiyimmi sence ne dersin?Bana verdiği süre dolmak üzere çünkü.Sende benim kadar umutsuzmuydun çıkmasî konusunda...
Dediğin gibi az para değil ama ne biliyim ya merak işte,bilemedim.bende en önemli olay henüz çıkmadı , süresi var. cok iddialı bi süre yalnız :) o olursa ppiuuuuuuuuuuuuuuuuu minik uçar
Sürelere takılma derim , şaşıyor çünkü , bende imkansız değildi ama ben ümitsizdim , depresiftim , göremiyordum :)
bekle biraz derim , az para değil. ama kendimi rahatlatmak istiyorum, bişiler duymak istiyorum dersen git
Elmira hanıma ulaştım,parasını eft yaptım sıraya girdim bekliyorum.
Vatana millete birde bana hayırlı olsun.
Arkadaşımda cumartesi gidecek bakalım neler olacak[/QUOTE
nerde bakıo ki neden parayı eft yaptın ?
Sevgili Minik
Çok teşekkür ederim desteğin için ayrıca paylaşmış oldukların için..Umuyorum gidişat senin istediğin şekilde gider ve neticelenir.
Benim tarafımda yapılacak hiçbirşey yok.Yoluma tek başıma gitmekten başka.
Aralık ayı burcu fal bakar derki ocak ilk hafta yan yana geliyorsunuz burda yüzük çıkmış hatta o gün yüzük konuşup arkasına ay sonuna kadar netleştireceksiniz durumu demişti...yani nişan yapacaksınız demişti...
Ocak ayı ilk hafta ses yok.2ci hafta ses yok taki şubat başına kadar.şubat başından buyana hergün facede yeni kız arkadaşıyla bol bol eğlence resimlerini seyredip duruyorum((
Şimdi bu durumda süreye takılmamam mı lazım?
Keşke bu kadar iddalı laflar etmeseler falda...
Arkadasim soyle fallari bi kenara birakalim sana kisacik birsey anlatiyim kendimle ilgili. 7 sene once nisanlimdan ayrildim ve hayatima eski cocukluk askim girdi.. 2 sene surdu ve onlada yollarimi ayirmak zorunda kaldim. Derken o sure icerisinde okudum, istedigim sehire geldim burda yeni bi iliskim oldu vs vs.. bir suru degisiklikler yasadim. Gecen sene face'ten bana bir mesaj geldi eski nisanlimdan, face'e uye oldugunu ve ilk beni buldugunu soyledi. Uzerine kisa ve mesafeli bi cevaptan sonra o bi mazeret uydururak bi kac defa mesaj atmaya devam etti.. derken bu sene yilbasini buraya, Istanbul'da kimsesi olmadigi halde Istanbul'a kutlamaya gelmis. Ve benimle gorusmek istedigini, tamamen arkadasca oldugunu, kendini yalniz hissettigini tarzinda bi mesaj yazmisti, ben tabi yine mesafeli davranarak geri cevirdim.
Anlayacagin, ortada gercek bir sevgi varsa, ne zaman dinler, ne mekan, nede herhangi bir imkansizlik. Onun beni unutamadigina eminim, ama ben onu unutali cok oldu. Hala seviyor olsaydim, bu adamla suan evlilik konusmasi yapiyor olabilirdim, diyecegim o ki.. hicbirsey imkansiz degildir. Onunda hayatina bir suru insan girip cikmistir, rahip degil ya.. erkekler teselligi baska kadinlarda ararlar, ozellikle cok gosteris yapiyorlarsa bu tamamen acisini hafifletmek amaclidir. Face'te paylastigini soylediginde, bende ilk biraktigi izlenim bu oldu. Belli ki yasadiklarinizdan sonra birazda nisbet yapiyor. Sanirim ise de yariyor.
sende şu anda falcıların yaptığını yapıp ümitlendiriyorsun bu arkadaşı belkide ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?