bazıları da aşkla egoyu birbirine karıştırır bunun tahlilini iyi yapmak gerekir...önce kendine bunu soracaksın acaba ben bu insana gerçekten aşıkmıyım yoksa bırakıp gittiği için kendime mi yediremiyorum...ne için acı çektiğini iyi bilmeli insan.yoksa tutkuyu özlemi alışkanlıklar aşk sanıp aşkı lekeler.
Ask hepsinin toplamidir zaten. Askta tutku vardir, aliskanlik vardir, acima duygusu vardir, anac duygular vardir, fedakarlik vardir.. Bazen bosa kurek cekenler olur ve hirpalanir.. ask yine bildigini okur, yine bildigini okur. Ama hastalikli bir sekilde seni hic sevmeyen birini beklemek, iste o en zorudur. Ben boyle birsey hic yasamadim bu yuzden bilemicem.
yaşamamış olduğun belli ...
Peki sen? Senin umudun varmi? Fal'a neden baktirir ki insan..
Peki sen? Senin umudun varmi? Fal'a neden baktirir ki insan..
ben yarın birine fal baktırcam ama daa baktırmadıgım için bişey diyemicem baktırdıktan sonra sonucu soylerim
nerde v*e kim????
besıktastakı kım ogrenebıldınız mı
malesef ogrenemedim yazz, burda ellami ne ondan baska kimseyi konusmuolar parsellemis:)
bu durumda önüne bakman lazım.
hayat tek insandan ibaret değil , bizler sevgimizi takıntı haline getiriyoruz.
giden gitmiştir,dönmesini beklemek yerine hayata asılmak gerekli.
falcı bu istediğini söyler, olursa ne ala olmazsa canımız sağolsun.
biz 2,5 ay ayrıydık ama nasıl anlatsam sana o kendini hiç çekmedi benden.
ben tamam yüzüne bakmayacağım dediğim anda , kesin kararımı verdiğimde hep tuttu , engelledi.
eğer bıraksaydı kendi halime şimdiye yaralarımı bile sarmış , hayatıma şen şakrak devam ediyo olurdum.
bana niye ağladın dedi düşünebiliyo musun ?
sevmek kadar , unutmakta erdemdir.
ümid etmek işkenceyi uzatır, sen hayatına bak dönerse ne ala, dönmezse zaten yaralarını sarmış olursun.
benim bu dönemde ki en akıllı hareketim psikolog oldu, hatta dün psikologum sen tamamsın dedi :) ve seanslar bitti.
çünkü ben artık kendimi seviyorum , onan cok ,
çünkü hayatı seviyorum ve yanımdakilerle hayat daha güzel ama yanımdakiler değişirsede güzel.
fala bel bağlama lütfen
kalbindekiler senin için hayırlısıysa gerçekleşir umarım, ne menem acıdır bilirim ama birazda biz abartıyoruz.
o büyük aşkı yaşadığımız kişiler paşalar gibi devam ediyorlar hayatlarına ..
bu reklam deilmi şimdi ama iyi olmus takıp etmek zorduu bi gorusymm bakalım nolcak arkadaslar :))
:)))) bizide haberdar et
bu reklam deilmi şimdi ama iyi olmus takıp etmek zorduu bi gorusymm bakalım nolcak arkadaslar :))
fal benim eski bir alışkanlığım :)) ama hep bildiğimi yaparım çünkü kaderini insan kendi belirler birazda allah akıl vermiş:)) aşkı yaşadım mı diye soruyorsan yaşadığımı düşünüyorum ama aşk sandığım egolarımda oldu birbirine karıştırıp çok zaman kaybettiğimde ... burası bunları yazmak için uygun bir grup olsaydı daha detaylı yazardım ama konu dışına çıkmak istemem.
Psikologunun ismi verir misin minik sanırım falcıdan önce psikolaga ihtiyacım varİlişki bağımlılığım var hak etmeyen insana fazla değer veriyorum arkadaşlarıma anlatıyorum onun bana olan tavrını kızım senin aklın yok mu adam seni hiç umursamıyor diyorlar ki haklılarda. Ama bitiremem son noktayı koyamama eksiğim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?