İstanbul'da Fal - Falcılar

bazıları da aşkla egoyu birbirine karıştırır bunun tahlilini iyi yapmak gerekir...önce kendine bunu soracaksın acaba ben bu insana gerçekten aşıkmıyım yoksa bırakıp gittiği için kendime mi yediremiyorum...ne için acı çektiğini iyi bilmeli insan.yoksa tutkuyu özlemi alışkanlıklar aşk sanıp aşkı lekeler.

Ask hepsinin toplamidir zaten. Askta tutku vardir, aliskanlik vardir, acima duygusu vardir, anac duygular vardir, fedakarlik vardir.. Bazen bosa kurek cekenler olur ve hirpalanir.. ask yine bildigini okur, yine bildigini okur. Ama hastalikli bir sekilde seni hic sevmeyen birini beklemek, iste o en zorudur. Ben boyle birsey hic yasamadim bu yuzden bilemicem.

yaşamamış olduğun belli ...

Peki sen? Senin umudun varmi? Fal'a neden baktirir ki insan..

fal benim eski bir alışkanlığım :)) ama hep bildiğimi yaparım çünkü kaderini insan kendi belirler birazda allah akıl vermiş:)) aşkı yaşadım mı diye soruyorsan yaşadığımı düşünüyorum ama aşk sandığım egolarımda oldu birbirine karıştırıp çok zaman kaybettiğimde ... burası bunları yazmak için uygun bir grup olsaydı daha detaylı yazardım ama konu dışına çıkmak istemem.

Peki sen? Senin umudun varmi? Fal'a neden baktirir ki insan..

fal benim eski bir alışkanlığım :)) ama hep bildiğimi yaparım çünkü kaderini insan kendi belirler birazda allah akıl vermiş:)) aşkı yaşadım mı diye soruyorsan yaşadığımı düşünüyorum ama aşk sandığım egolarımda oldu birbirine karıştırıp çok zaman kaybettiğimde ... burası bunları yazmak için uygun bir grup olsaydı daha detaylı yazardım ama konu dışına çıkmak istemem.

kızlar memnun kaldıgınız onerebılecegınız cafe falcıları var mı ?
ama mumkunse elmıra yı soylemeyın .artık ıkı uyenın guncellenmıs sekıl de hergun hergun
elmıra elmıra demesınden boggg geldı bana .

Psikologunun ismi verir misin minik sanırım falcıdan önce psikolaga ihtiyacım var İlişki bağımlılığım var hak etmeyen insana fazla değer veriyorum arkadaşlarıma anlatıyorum onun bana olan tavrını kızım senin aklın yok mu adam seni hiç umursamıyor diyorlar ki haklılarda. Ama bitiremem son noktayı koyamama eksiğim var.

ilgilenen arkadaşlara duyurulur deneyimli,iyi bir falcı arıyorsanız buyrun size yardımcı olacaktır;

7yıldır profesyonel olarak( cafede) SUAN kendi ofısımde fal bakmaktayım randevulu veya onlıne fal hızmetı verılmektedır...
ilgilenen arkadaslar xxxxxxxxxxxxxxxx ulasabılırler
HERSEY DILEDIGINIZ GIBI OLSUN MUTLU GUNLER :)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben umudun varmi diye sormustum :)) .. tabikide fal'a gore hareket etmek sacma. Bende cok cikmis olsada bazi noktalarda tersini yapiyorum, gelip dolasip faldaki gibi olsada. Bazen emin oldugumuz konularda bile dik baslilik yapabiliyoruz o an ki psikolojimize gore degisiyor. Hayirlisi neyse o olsun demek lazim.

Ben kendimden anlatiyim.. Iki sene once Istanbul'a bir erkegi sevdigim icin gelmistim.. onu gorurum umuduyla. Tum yaz hayalini kurmustum diyebilirim ve geldigimde aniden baska bir adama asik oldum. Dogru kisi, dogru zamanda ve dogru yerdeydi.. digerine asikmiydim bilemiyorum, bu kadar kolay bittigine gore oyle degilmisim. Anlayacagin hayat surprizlerle dolu, buna firsat vermek gerek bence :) .. Diger kisi ile aramizda imkansiz bi durum vardi ve gercekten sevgi disinda baskalarini uzebilicek bir durumdu. Zaten birbirimize acilmamiz bile hic olmamasi gereken bir durumda ama maalesef yasandi. Ve o secimini yaptiginda beni cok uzmustu, simdi bakiyorumda sanirim bana, yani bize iyilik etmis. Ve tekrar gorustugumuzde ona olan hislerimi yokladi, olmadigini farkedincede biraz afalladi diyebilirim, hatta yuzu kizardi ne diyecegini bilemedi. Bazen zaman herseyi degistirebiliyor. Yada ben cok degiskenim ..

Ama dedigim gibi, bu adamla bile olabilirdi istenseydi. Ask bitince bende pek geri donusu olmuyor. Ask bitmeyene kadar hersey mumkun. Bu diger kizlara anahtar cumle olsun.. eger sevdigini gercekten dusunuyorsaniz, bence umudunuzu yitirmeyin.. ama bittigine eminseniz ve degisecegini saniyorsaniz, zor derim. Bu cok zor.

Son düzenleme:

tabi canım veriririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…