Ben umudun varmi diye sormustum :)) .. tabikide fal'a gore hareket etmek sacma. Bende cok cikmis olsada bazi noktalarda tersini yapiyorum, gelip dolasip faldaki gibi olsada. Bazen emin oldugumuz konularda bile dik baslilik yapabiliyoruz o an ki psikolojimize gore degisiyor. Hayirlisi neyse o olsun demek lazim.
Ben kendimden anlatiyim.. Iki sene once Istanbul'a bir erkegi sevdigim icin gelmistim.. onu gorurum umuduyla. Tum yaz hayalini kurmustum diyebilirim ve geldigimde aniden baska bir adama asik oldum. Dogru kisi, dogru zamanda ve dogru yerdeydi.. digerine asikmiydim bilemiyorum, bu kadar kolay bittigine gore oyle degilmisim. Anlayacagin hayat surprizlerle dolu, buna firsat vermek gerek bence :) .. Diger kisi ile aramizda imkansiz bi durum vardi ve gercekten sevgi disinda baskalarini uzebilicek bir durumdu. Zaten birbirimize acilmamiz bile hic olmamasi gereken bir durumda ama maalesef yasandi. Ve o secimini yaptiginda beni cok uzmustu, simdi bakiyorumda sanirim bana, yani bize iyilik etmis. Ve tekrar gorustugumuzde ona olan hislerimi yokladi, olmadigini farkedincede biraz afalladi diyebilirim, hatta yuzu kizardi ne diyecegini bilemedi. Bazen zaman herseyi degistirebiliyor. Yada ben cok degiskenim..
Ama dedigim gibi, bu adamla bile olabilirdi istenseydi. Ask bitince bende pek geri donusu olmuyor. Ask bitmeyene kadar hersey mumkun. Bu diger kizlara anahtar cumle olsun.. eger sevdigini gercekten dusunuyorsaniz, bence umudunuzu yitirmeyin.. ama bittigine eminseniz ve degisecegini saniyorsaniz, zor derim. Bu cok zor.
Bu gün burası pek bir ıssızzz.
Reklamcılar,reklamı bitirince tenhalaştı
Kızlar nerelerdesiniz?
Ben,falımla ilgili yorumları yarın yazacağım...
kime baktırdın ?
sebaya baktıran yokmu arkadaşlar
kadikoy yada caddebostan taraflarinda tavsiye edebileceginiz & begendiginiz ( olgu ve burcu disinda :) bir falci varmi acaba ?
bugun kesinlikle fala ihtiyaci olan bir arkadasim var , tavsiyelerinizi bekliyorum.
tesekkurler ,
tecrübeler her zaman daha çok yol alır ve senin ne yaşadığını nasıl bir ruh halin olduğunu biraz anladım sanırım:)) bir ilişkiyi bitirdikten sonra arkama bile dönüp bakmadım hiç umut vermedim çünkü bir insanın canını yakmak istiyorsan umut vereceksin bence dünyadaki en büyük ah budur....sen elmayı seviyorsun diye elmada seni sevmek zorunda değil diye klişe bir laf kullanıcam ama gerçekten öle , bunu karşındakine güzelce anlatıp sonra defolup gideceksin hayatından tekrar dönüp unutamadım yok özledim diye saçma sapan konuşur sonrada ilk fırsatta tekrar defolup gidersen işte senin o zaman geçmişinde geleceğinde karanlık biri olup çıkarsın çünkü ah yerde kalmaz er geç çekersin.çekenide gördüm ama sonra bu bana ne kazandırdı hiç birşey geldimi o güzel günler gelmedi aşk acısı deyipte hayatı zindan etmemek gerekir .... sende ii düşün bakalım tercih edilmek mi yoksa gerçekten aşkmıydı sendeki acı:))
Selam arkadaşlar
Taksimde rana acaba nerde hangi kafede?Değişiklik olsun bir denemek istiyorum...
Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..
Selam arkadaşlar
Taksimde rana acaba nerde hangi kafede?Değişiklik olsun bir denemek istiyorum...
Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..
benim tavsiye edecgim bi bayan var ben memnun kaldım gercekten ofısıde var telde bakıyor ama ben yanlıslıkla dün tel yazmısım formda yasakmıs uyarı aldım özel msj gonderemıyor ama facede adrsıde var onuda yazmak yazakmı arkadaslar bakmak ısyenler ordanda ulasabılıyor
Sen ve minikdepresif in tavsiyesi ile elmira yi denedim...
eeee .. ?
kisaca ozet gecermisin, gecmis, gelecek.. ozellikle gelecek icin neler soyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?