İstanbul'da Fal - Falcılar

tecrübeler her zaman daha çok yol alır ve senin ne yaşadığını nasıl bir ruh halin olduğunu biraz anladım sanırım:)) bir ilişkiyi bitirdikten sonra arkama bile dönüp bakmadım hiç umut vermedim çünkü bir insanın canını yakmak istiyorsan umut vereceksin bence dünyadaki en büyük ah budur....sen elmayı seviyorsun diye elmada seni sevmek zorunda değil diye klişe bir laf kullanıcam ama gerçekten öle , bunu karşındakine güzelce anlatıp sonra defolup gideceksin hayatından tekrar dönüp unutamadım yok özledim diye saçma sapan konuşur sonrada ilk fırsatta tekrar defolup gidersen işte senin o zaman geçmişinde geleceğinde karanlık biri olup çıkarsın çünkü ah yerde kalmaz er geç çekersin.çekenide gördüm ama sonra bu bana ne kazandırdı hiç birşey geldimi o güzel günler gelmedi aşk acısı deyipte hayatı zindan etmemek gerekir .... sende ii düşün bakalım tercih edilmek mi yoksa gerçekten aşkmıydı sendeki acı:))

kızlar semra hnma hc baktıran oldumu?
eskiden cafein deydi artık tiryaki cafede.

iskambil yada kahve bakıyor.

ben cok gttım zaman zaman cıkan falları oldu.
gununde olması gerekıyor bazen gttgımde hc verım alamıyorum.

ama denemenıızı tavsıye ederm.

Bu gün burası pek bir ıssızzz.
Reklamcılar,reklamı bitirince tenhalaştı

Kızlar nerelerdesiniz?

Ben,falımla ilgili yorumları yarın yazacağım...

Selam arkadaşlar
Taksimde rana acaba nerde hangi kafede?Değişiklik olsun bir denemek istiyorum...
Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..

kadikoy yada caddebostan taraflarinda tavsiye edebileceginiz & begendiginiz ( olgu ve burcu disinda :) bir falci varmi acaba ?

bugun kesinlikle fala ihtiyaci olan bir arkadasim var , tavsiyelerinizi bekliyorum.

tesekkurler ,

kadikoy yada caddebostan taraflarinda tavsiye edebileceginiz & begendiginiz ( olgu ve burcu disinda :) bir falci varmi acaba ?

bugun kesinlikle fala ihtiyaci olan bir arkadasim var , tavsiyelerinizi bekliyorum.

tesekkurler ,

bağdat cad sembol levent
kadıköy tiryaki cafe semra. aklıma bunlar geldı ben en cok buralara gdyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Iliskilerde bitirme sureci asama asamadir. Bi kerede bitmedi bende mesela hic bir zaman (ciddi iliskilerden bahsediyorum). Istemiyorsan cekip gidersin tarzi seyler, bunlar o kadar degisiyor ki o an ki ruh halinle alakali durumlar. Aniden verdigin kararlarda saglikli olamayabiliyor. Ayrica bi sure beraber olan ciftlerin arasinda ister istemez bir kimya olusuyor. O da ancak bazi asamalardan sonra bitebilicek birsey. Kaldiki bitmesi gereklimi oda tartisilir. Her cift cok iyi anlasmak zorunda degil ki? Boyle bi kistas konmus, mutluluk tablosu sudur denmis.. yok boyle birsey. Ortada bir problem varsa bence o oturup konusulmali. Tekrar tekrar baslanip bitiyorsa, bu benim gibi dengesiz ruh hali olan kisilerin cokca yasadigi bir durumdur :). Kararsizlik. Sabah cok mutlu ve asik bu kadin, aksam melankolik havasina girip sevgilisine hayati zindan edebiliyor mesela :)).. Bi gun cok yakinken bir diger gun uzak davranabiliyor.. =)

Ben gercekten asik oldum mu simdiye kadar sorgularim kendime, cunku hic kimse bende kalici olmadi. Gayette memnunum bu durumdan.. Iliski yasarsin mutlu olursun, biter uzulursun, normal surecler bunlar, ama hepsi gelip geciyor...

gecmiş sayfalarda gül diye birinin adı geciyor. iletişim bilgilerini verebilecek bir varmı acaba. bide telefondan bakıyormu istanbulda değilimde.

benim tavsiye edecgim bi bayan var ben memnun kaldım gercekten ofısıde var telde bakıyor ama ben yanlıslıkla dün tel yazmısım formda yasakmıs uyarı aldım özel msj gonderemıyor ama facede adrsıde var onuda yazmak yazakmı arkadaslar bakmak ısyenler ordanda ulasabılıyor

sen hep aynı nıcklerle farklı hesaplar acıp habıre aynı kısıyı soylemekten bıkmadın mı yaa yeter artık

anlayamadım farklı nicklerlemi ben yeni uye degılım farkındamısınz formu okuyunca ınsan korkuyor dıye bosa demıyorlar demekki

eeee .. ?

kisaca ozet gecermisin, gecmis, gelecek.. ozellikle gelecek icin neler soyledi?

Genel olarak memnun kaldim...
Gecmisimi tamami ile bildi,su anki durumumu ve pisikolojimi cozdu.
Kisi analizi superdi,aslina bakarsan benim hayatimla ilgili pek oyle karisik bir durum yok su an
Gelecek ise tam bir muamma desek yeri gelecekle ilgili soyledikleri uzun vadede olacak seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…