Genel olarak memnun kaldim...
Gecmisimi tamami ile bildi,su anki durumumu ve pisikolojimi cozdu.
Kisi analizi superdi,aslina bakarsan benim hayatimla ilgili pek oyle karisik bir durum yok su an
Gelecek ise tam bir muamma desek yeri gelecekle ilgili soyledikleri uzun vadede olacak seyler
benim tavsiye edecgim bi bayan var ben memnun kaldım gercekten ofısıde var telde bakıyor ama ben yanlıslıkla dün tel yazmısım formda yasakmıs uyarı aldım özel msj gonderemıyor ama facede adrsıde var onuda yazmak yazakmı arkadaslar bakmak ısyenler ordanda ulasabılıyor
kadikoy yada caddebostan taraflarinda tavsiye edebileceginiz & begendiginiz ( olgu ve burcu disinda :) bir falci varmi acaba ?
bugun kesinlikle fala ihtiyaci olan bir arkadasim var , tavsiyelerinizi bekliyorum.
tesekkurler ,
mrb bn telde baktrmak istyrm ama siz de tel demi baktrdınız ?
Gayet basarili bakmis, buna sevindim. Bazilari gelecekle ilgili olumsuz birsey soylendiginde gelip buraya falcilari karaliyor da sen oyle yapmadin, taktir ettim. Fal bu neticede, herseyin 100% cikmasini beklememek lazim, belkide sana olumsuz soyledigi kisim cikmaz kim bilir.. Hakkimizda hayirlisi olsun.
merhaba ümitsiz ben cadCde değil de ataşehir tarafından bi hatun tavsiye edebilirim tamamen makara amaçlı gidip şok bi şekilde çıktık yanından :) bende bilgileri yok ama arkadaşımda var düşürsen alırım ondan :)
gel nurty ismi cismi belli olmayan falciyi niye merak ediyosun.. biz seni yonlendirelim, kahve - tarot - su - kum, ne isterdin caanimmmmm
haha reklam var
param çok dağıtmak istiyorum bi sakıncası yoktur umarım :)
Canım bana verir misin nosunu bide ne kadara nasıl bakıyor tam adresi nresi ? Detaylı bilgi verirsen çok sevinirim
Benim hayatimin gidisati ile ilgili ve pismanlik duydugum kotu oldugunu dusundugum bir karar icin yorumu iyiki bu karari vermissin hayatin bu sekilde daha iyi goreceksin dedi birde beni sok edecek iki yorumu oldu evet beni desteklemedi yalakalik yapip umut dagitmadi ama yinede memnun kaldim
param çok dağıtmak istiyorum bi sakıncası yoktur umarım :)
ben olsam eski uyelerle polemige girmezdim.. nedenini ilerleyen zamanlarda anlarsin.
keşke bunu daha önce söyleseydiniz naparım ben şimdi forumdan atılırsam
sen onu bunu birakta, bu kisi ofisinde ve teldenmi bakiyor
bnm bi ay önce gittiğim evinde baktı
mrb bn telde baktrmak istyrm ama siz de tel demi baktrdınız ?
ofisinde ve telden bakmiyorsa ilgilenmiyorum.. bide 30 liraya bakmasi sart
gel nurty ismi cismi belli olmayan falciyi niye merak ediyosun.. biz seni yonlendirelim, kahve - tarot - su - kum, ne isterdin caanimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?