İstanbul'da Fal - Falcılar

BenElmira'ya bu hafta tekrar gitmeyi düşünüyorum.Bende Elmira'yı burdan öğrendim ve bir defa gittim ama tek etkilendiğim falcıdır.

Gayet basarili bakmis, buna sevindim . Bazilari gelecekle ilgili olumsuz birsey soylendiginde gelip buraya falcilari karaliyor da sen oyle yapmadin, taktir ettim. Fal bu neticede, herseyin 100% cikmasini beklememek lazim, belkide sana olumsuz soyledigi kisim cikmaz kim bilir.. Hakkimizda hayirlisi olsun.

mrb bn telde baktrmak istyrm ama siz de tel demi baktrdınız ?

kadikoy yada caddebostan taraflarinda tavsiye edebileceginiz & begendiginiz ( olgu ve burcu disinda :) bir falci varmi acaba ?

bugun kesinlikle fala ihtiyaci olan bir arkadasim var , tavsiyelerinizi bekliyorum.

tesekkurler ,

merhaba ümitsiz ben cadde değil de ataşehir tarafından bi hatun tavsiye edebilirim tamamen makara amaçlı gidip şok bi şekilde çıktık yanından :) bende bilgileri yok ama arkadaşımda var düşürsen alırım ondan :)

mrb bn telde baktrmak istyrm ama siz de tel demi baktrdınız ?

gel nurty ismi cismi belli olmayan falciyi niye merak ediyosun.. biz seni yonlendirelim, kahve - tarot - su - kum, ne isterdin caanimmmmm

Benim hayatimin gidisati ile ilgili ve pismanlik duydugum kotu oldugunu dusundugum bir karar icin yorumu iyiki bu karari vermissin hayatin bu sekilde daha iyi goreceksin dedi birde beni sok edecek iki yorumu oldu evet beni desteklemedi yalakalik yapip umut dagitmadi ama yinede memnun kaldim

Canım bana verir misin nosunu bide ne kadara nasıl bakıyor tam adresi nresi ? Detaylı bilgi verirsen çok sevinirim

Canım bana verir misin nosunu bide ne kadara nasıl bakıyor tam adresi nresi ? Detaylı bilgi verirsen çok sevinirim

benm 1 ay kadar oldu gideli arkadaslarımla gittim tam adresi bilmiyorum o zmn 30 tl vermiştik ben daha sonra hiç gitmedm ama arkadaşlarım irtibat halindeler onlardan öğrenirim ama burdan yazamıyorum sanırım değil mi reklam oluyomuş :)

sende mi ataşehirde oturuyosun

Evet, buna sevindim elmakurdumusun.. banada cok olumlu konusmamisti, cekicegim eziyetleri bir bir anlatti. Ama yasanacak ve biticek tarzinda anlattigi icin o an icin cok onemsememistim.. sonralari yasadikca, zaman zaman dayanma gucum azaldi, direndim ve birden kendiliginden olaylar cozulmeye basladi. Zor seyler atlattim soyle bi geriye bakiyorum da, hepsi ciddi ve ciddi hasarlar birakabilicek seylerdi. Artik o gunleri daha fazla dusunmek istemiyorum, zaten kotu bi kabus gibi geliyor bana. Sanki hic yasanmamis gibi.

Hakkimizda hayirlisi elmakurdumusun, hayat bu, inisli cikisli ilerliyoruz bi yolda iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…