İstanbul'da Fal - Falcılar

yooo, merak ettigin ve ileride yonlendiricegin falci bu kriterlerde bakiyor da ondan dedim... maksat sana yardimci olmak, ne o sasirdin mi ?

itiraf ediyorum çok şaşırdım gerçekten çok sağlam hayal gücün var tabi zekanı da göz ardı etmemek lazım :)

bu kadar abartmaya gerek yok sakin ol burası bi forum ve zmn geçiriyoruz be relax girl kendini kasma sen sadece bu forumun eski üyesisin abartma komik oluyosun ve günah alıysun şuanda madem bu kdr zekisin ki hiç sanmıyorum adminlerle irtibata geç ip den kontrol edebilirler bu bnm ilk üyeliğim farklı konularla da ilgiliyim umarın algılayabilmişsindr

BenElmira'ya bu hafta tekrar gitmeyi düşünüyorum.Bende Elmira'yı burdan öğrendim ve bir defa gittim ama tek etkilendiğim falcıdır.

Canim sende cikan birsey oldumu.. yada beklemedemisin? Tam olarak falin nasil gecmisti bizimle paylasirmisin lutfen..

zekiyim ve zekamdan korkucaksin arkadasim =)

Canim sende cikan birsey oldumu.. yada beklemedemisin? Tam olarak falin nasil gecmisti bizimle paylasirmisin lutfen..

anlaşılan hem eski üyelere reklam serbest elmiranın reklamını yapıosun sen değil mi ? senin olayın bundan ibaret allah korusun biri yanlışlıkla başka bi falcıyı över elmiranın müşterisi azalır :d sakın ol bnm reklamla fln işim yooookkk :)

Lütfen ikili tartışmalara girmeyiniz ve birbirinizi reklam yapmakla suçlamayınız, reklam yapıldığına dair şüpheleriniz varsa topikte yazıp polemiğe sebep olmak yerine kötü içerikle bildirin, yönetim incelesin...

ya falcı onerıyorus iyi diye yada arıyoruz ıyı bakan hep bı tartısma cıkıyooo ıste yıne onlardan bırındeyızz sanırım...

Bu arada gelecek ile alakali bekledigin sey en yakin hangi tarihte..

şunu çok içten söyleyebilirm ki üye olmadan önce her konuyla alakalı sizden destek alıyordum yazılanlar sayesinde çok saygı deger eski üyeniz beni resmen forumdan soğuttu herşey net teknoloji yeterli herşeyi kanıtlamaya teşekkürler

Bu diyarbakırlı teyzeyi nasıl bulabilirizz ??? Bende baktırmak isterim..Samimi buldum,bu zamanda bir paket sigaraya bakacak kişi kaldımı ki ??Bana en kısa sürede ulaşırsan sevinirim...

arkadaşlar taksimde evinde bakan cemile hanımın numarasını ve adresini özelden atarmısınız rica etsem sizce güvenilir mi evde bakması ?:26:

Hayır ama iyi bakıyosa gdebilirim :)

seni tutmayalım o zaman.....

ben bunlara şarlatan dediğimde bana kızıyorsunuz alın işte

forumdan soğumuş....

ya falcı onerıyorus iyi diye yada arıyoruz ıyı bakan hep bı tartısma cıkıyooo ıste yıne onlardan bırındeyızz sanırım...

bu 2 şarlo farklı yerden baglanmış ama birbirlerinde şifreleri var şimdi test yapıyorlar bu adam IP den yakalamıyorsa nerden yakalıyor bunun testini yaptılar ama ellerinde patladı....

benim falcılığıma güvenin ......

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=364451

bu da yeni aldığı üyelik....

O telefon gercekmiydi tuh not'ta alamadik.. ama ihtiyacimiz olunca arardik ne guzel =))

arkadaşlar burayı amacından şaşırtıp polemik tathtaına çevirdiniz farkındamısnız ???
bırakın tartışmayı zaten anlaşılıyo kimin reklam yaptığı elmirayada 75tl sine acımıcak olan gider ha belki fayda görür orasını bilemicem ki görenlerde varmışş anladık!!!
neyse konumuza dönelim benim çok fena falım geldi gene:)
aklımda olanlar

cafe arzuhal yiğit
almira cafe enfal
nostradamus cafe ydi galiba kadıköydeki olgu

hadi bakalım birakın kavgayı eller çalışsın tavsiye bekliyorum deneyenlerden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…