neden 30 tl şart bumu piyasası şu ara
yooo, merak ettigin ve ileride yonlendiricegin falci bu kriterlerde bakiyor da ondan dedim... maksat sana yardimci olmak, ne o sasirdin mi ?
BenElmira'ya bu hafta tekrar gitmeyi düşünüyorum.Bende Elmira'yı burdan öğrendim ve bir defa gittim ama tek etkilendiğim falcıdır.
itiraf ediyorum çok şaşırdım gerçekten çok sağlam hayal gücün var tabi zekanı da göz ardı etmemek lazım :)
bu kadar abartmaya gerek yok sakin ol burası bi forum ve zmn geçiriyoruz be relax girl kendini kasma sen sadece bu forumun eski üyesisin abartma komik oluyosun ve günah alıysun şuanda madem bu kdr zekisin ki hiç sanmıyorum adminlerle irtibata geç ip den kontrol edebilirler bu bnm ilk üyeliğim farklı konularla da ilgiliyim umarın algılayabilmişsindr
Canim sende cikan birsey oldumu.. yada beklemedemisin? Tam olarak falin nasil gecmisti bizimle paylasirmisin lutfen..
zekiyim ve zekamdan korkucaksin arkadasim =)
Genel olarak memnun kaldim...
Gecmisimi tamami ile bildi,su anki durumumu ve pisikolojimi cozdu.
Kisi analizi superdi,aslina bakarsan benim hayatimla ilgili pek oyle karisik bir durum yok su an
Gelecek ise tam bir muamma desek yeri gelecekle ilgili soyledikleri uzun vadede olacak seyler
Lütfen ikili tartışmalara girmeyiniz ve birbirinizi reklam yapmakla suçlamayınız, reklam yapıldığına dair şüpheleriniz varsa topikte yazıp polemiğe sebep olmak yerine kötü içerikle bildirin, yönetim incelesin...
selam kadinlar kulubu. aslinda bu siteyi bircok konudan dolayi takip ediyorum. ama en siklikla takip ettigim konu falcilar. ben de bazilariniz kadar olmasa da falkolik biri sayilirim. meditasyon, terapi ya da baska ne denirse... aslinda fal konusundaki inancim 6. hislerin yogun hissedilmesiyle ilgili bir durum olarak goruyorum bu yuzden bazen falcilarin dediklerinin cikmasi bazen cikmamasi bundan kaynakli sanirim. hani es-dost arasinda eglencesine fal bakarken benim de tutturdugum seyler oluyor ki genelde tutan seyler hakkinda bak bu dedigimi unutma boyle bir sey olacak diyorum. ama onun disinda faso-fiso.
ben acikcasi cok yuksek rakamlar vererek fal baktiran birisi degilim. en fazla 20 lira vermisimdir. (bilirsiniz taksim'deki falcilar) burda ismi gecenlerden bazilarina gitmisligim var haliyle.
taksim symbol nesil: dedikleri gibi biraz agresif konusuyor ama gecmisi ve su ani biliyor hatta yakin gelecegi de. nesil ben de hic kimseye soylemedigim bir seyi bilmesi beni etkilemisti yalan degil ama uzun vadede pek tutturamiyor.
kadinlar kahvesi dilek&pelin: bana kalirsa al birini vur otekine. iki har tutturunca butun hayatinizi ona gore sekillendiriyorlar.
kafenin adini hatirlamiyorum ama benetton'in karsi sokagindan girince sag tarafta mi ne han gibi bir yerde bir kadina baktirmistim o da uzun vadeli olarak cuvallamisti.
en son nisantasi symbol'de meryem'e gittim. gecmis ve suani tutturdu ama gelecek icin beklemek lazim.
aslinda elmira'ya baktirmak istiyorum ama maddi olarak o kadar para veremem malum ogrenciyim ama merak ediyorum.
bir de ailemin yasadigi yerde aslinda bir teyze var, diyarbakirli. kadin zamaninda benim icin oyle seyler soyledi ki ben gulup gecmistim ama dedikleri cikti. ve sadece 1 paket sigara karsiliginda bakmisti. sonra da eger cikarsa baklava isterim demisti haliyle onu almistim. =)
genelde bircogumuzun derdi ayni; esas oglan. ama bazen onlarin gitmeleri yasattiklari acilar daha hayirli olabilir bizim icin. zugurt tesellisi diyebilirsiniz ama her serde bir hayir vardir diye bosa demiyorlar. belki bizim ser gorduklerimiz aslinda bizim icin hayirlisidir.
not: psikyatristlere de gittim ama falcilar kadar terapi etkisi yaratmadilar.
benm 1 ay kadar oldu gideli arkadaslarımla gittim tam adresi bilmiyorum o zmn 30 tl vermiştik ben daha sonra hiç gitmedm ama arkadaşlarım irtibat halindeler onlardan öğrenirim ama burdan yazamıyorum sanırım değil mi reklam oluyomuş :)
sende mi ataşehirde oturuyosun
şunu çok içten söyleyebilirm ki üye olmadan önce her konuyla alakalı sizden destek alıyordum yazılanlar sayesinde çok saygı deger eski üyeniz beni resmen forumdan soğuttu herşey net teknoloji yeterli herşeyi kanıtlamaya teşekkürler
ya falcı onerıyorus iyi diye yada arıyoruz ıyı bakan hep bı tartısma cıkıyooo ıste yıne onlardan bırındeyızz sanırım...
şunu çok içten söyleyebilirm ki üye olmadan önce her konuyla alakalı sizden destek alıyordum yazılanlar sayesinde çok saygı deger eski üyeniz beni resmen forumdan soğuttu herşey net teknoloji yeterli herşeyi kanıtlamaya teşekkürler
O telefon gercekmiydi tuh not'ta alamadik.. ama ihtiyacimiz olunca arardik ne guzel =))
yasal uyarı bölümünde var telefon ve gercektir....
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/about/yasal-uyari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?