İstanbul'da Fal - Falcılar

Eevet görenlerden biri benim sakıncası mı var ?
Ben diğer üye gibi körü körüne savunmam , begenmedim dersen saygı duyar ,eleştirini dikkate alırım.
Ama görenler varmış anladık gibi iğneliyici laf sokar , çoğul konuşursan , polemik başlatırsan,zıplar cevap veririm.
Kimi suclıcaksan onun adını yaz, genel konuşma.
!!! yazınca birşey olmuyor .

öfff polemik güzeli canın kavga istiyo senin anladım ama senle uğraşamıcam kalemim değilsin !!!

elmıra muhabbetı yıne basladı
kadın kusatmış burayı resmen yaa saka gıbı valla .
melekler kahvesın de kerım'e fal baktıran var mı ?

Son düzenleme:
Kaç gündür takipteyim hadi şu falcıya gideyim diyorum bir bakıyorum sevgili Kazen sihirli güçlerini ortaya çıkartıyor gitmeyi düşündüğüm falcı yalan oluyor. En çok da Narin90'a şaşırdım ne kadar sahiciydi kaç üyelik almış öyle neyse ki onun tavsiye ettiği ne Elif'e ne Ella'ya baktırdım. Seba yakın olduğu için onu düşündüm o da reklam seven biri çıktı aslında Elmira'yı uzun süredir buradaki yazışmalardan takip ediyorum. ona gidebilirim diyordum ki o da buradaki reklamı ona az gelmiş olacak ki kendine Facebooktan sayfa yapmış onu görünce ondan da soğudum. şimdi sayfa yapamaz mı demeyin bu benim görüşüm
(Minik'im senin Elmira konusunda ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyorum sen yazdıklarımı üstüne alma tatlım )

Love13 sen XAlmira cafe Enfal, Olgu ve Arzuhal Yiğiti sormuşsun canım. Ben Enfal ve OLgu'ya gittim Enfal gerçekten isim konusunda oldukça iyiydi geçmişim konusunda çok iyiydi diğer gittiğim falcılara göre gelecekle ilgili olarak benim ki çok yakın bir gelecek tahmini değildi o yüzden ne desem yalan olur. O na gidip memnun kalan tanıdığım insanlar da hiç beğenmeyenlerde..
gelelim Olgu'ya Olgu geçmiş ve şimdiki durumda eh gelecek ise benim ona anlattığım şeyler oldu bir nevi yönlermiştim onu benim duymak istediklerimi söylemişti. Bu isimler haricinde Kadıköy Angel's Burcu ve Fincan cafe Melis'e gittim onları da genel olarak beğenmiştim. Şu an en çok merak ettiğim falcı şu deli Şüko dedikleri bir ara herkes onun telefonunu istiyordu ama dönüş yapan olmadı kimse onunla ilgili Xaz para değil 100 lira denesem mi bir türlü karar veremedim. X

Deli suko tahminen Elanit gibi bakiyor, ama ben olsam biraz sabrederdim. Baktiran kisilerin yorumu cok onemli. Parayi odedikten sonra zamaninda bakiyormu, ne kadar suruyor, fallari tutarlimi ve dedikleri cikiyomu.. Pek giden olmadi galiba, yada gidip yazmadilar bilemiyorum.

almira enfal çok kısa bakıo bana baktı ben bişi anlamadım

senin ruh halin erkeklerin ruh hali gibi en iyisi ama onlara dengeli davranmayacaksın sürekli kaybetme korkusu olacak ki aşkları taze kalsın....kadınlar üzerinde yıllardır yaptıkları bu dengesiz bir ruh hali belkide anahtar kelime bu becerebiline helal olsun:))

Hepinize günaydınlar diliyorum...
Şimdi reklama girmez ise soranlar olmuş cevap vereyim
Elmira yı yüz,yüze görmedim ben telefonda baktırdım ve elmiradan önce fal baktırdığım tek kişi Nilüfer dir.
Elmira tarot bakıyor,Nilüfer kahve dolayısı ile elmira ile telefonda da olsa elektiriğimiz tuttu.
Daha önce bildiğim yaşadığım ve hatta Nilüferin bana söylediği tüm geçmişimi söyledi,şu anki durumumu bildi ama yakın gelecek yok.
Yani mesela örneklemek gerekirse,Oğlum var 6-7.aylık ve hasta bana dediki ne yaparsan yap oğlun tam 10-11 yaşına kadar böyle gidecek haftanın 4.günü evde ise 3.günü hastanede geçecek.Zira doğduğundan beri böyle evet haftanın 3-4 günü hastanedeyiz

He şunuda belirteyim ben elmirayı tanımam bilmem bende paramı verip falıma baktırdım.İsteyene kanıt olarak banka dekontunu sunarım
Naçizane bir fikrim daha var,eğer elmira pahalı derseniz ben Nilüfer dende aynı yorumları almıştım zaten o 20,00 tl onada baktırılabilir elmiranın tek artısı geçmiş,şimdiki an ve geleceği daha ayrıntılı ve net karıştırmadan yorumlaması eee o kadarda olsun az değil 75,00 tl veriyoruz

Sevgiler kızlar...:13:

dun burdan bir arkadasin tavsiyesiyle cadde sembol levente gittik , gitmez olaydik.
bu kadar kotu bir fal cidden gormemistim , hic mi bilemez gercekten hic bisi bilemedi:)
bi de bilemedigi ve salladigi konularda inanilmaz israrci ve ben oyle goruyorum diyo :)

neyse bu da bize bir deneyim ,bir ders oldu.
gitmeyi dusunen arkadaslara tavsiye etmiyorum:)

Selam Elmakurdumusun
Öncelikle oğlun için şifalar dilerim..Umarım en kısa zaman içinde oğlun hakkında çok çok güzel gelişmeler yaşarsın...
Bana mümkünse Nilüfer hanım'ın iletişim bilgilerini gönderirsen çok sevinirim.Uygun fiyatlı olanları denemekten keyif alıyorum.Maksat kafa dağıtmak olsun...
Paylaşmış olduğun bilgiler içinde teşekkürler...Herşey gönlünce olsun...

Canim cok gecmis olsun, oglun icin acil sifalar diliyorum.. birden kardesimi hatirlatti bu olay bana. Kiz kardesimin oyle agir bi hastaligi yok belki ama dogdugundan bu yana bizde doktordan ayagimizi cekemedik bi turlu maalesef. Astimi var ve asiri sicaklarda, cok hareket etmesi gerektiginde, asiri sinirlendiginde krize girebiliyor. 2 hafta iyiyse bir hafta hasta ve agir grip halinde geciyor. O kadar alismiski artik, hastaliginda mirik kirin bile yapmiyor.. cocuklara insan kiyamiyor, ama herseyin bir caresi var gunumuzde. Oglunun rahatsizligi her ne ise dilerim ergenlikten sonra duzelir, cunku ergenlik donemine kadar cocuklar biraz zayif olabiliyolar, sonra yavas yavas bi ilerleme kaydediyor. Kardesimde boyle oldu, dilerim oglundada ayni sey olur..

Biraz oyle .. alisinca benden iyisi yok ama onuda diyimm.. annemin bi lafi vardir, kizim ne seninle nede sensiz olur diye ahahaha bence cok dogru. Bunu yeni tanistigim insanlara anlattigimda anlamazlar, yada inanmak istemezler, ama bu aci gercegi er yada gec ogrenirler

Tezcanliyim ya, naapiyimmm boyle yaratmis Allah beni

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım...
Oğlum doğduğunda daha büyük problemlerimiz vardı çok şükür şimdi en aza indirgedik ama tabiki sürekli doktor
takibi altında.Bunada şükredip yaşamayı öğrendim,hayat bir sınav ve ben bu sınavı en başarılı şekilde atlatacağım.
Hayatımda öyle badireler atlattımki,Allahın izniyle yıkılmam.

Hepinize güzel günler,güç ve sabır diliyorum.

Teşekkür ederim iyi dileklerini aldım canım.
İletişim bilgisini özelden yazarım,gerçi böyle şeylere vesile olamaya çok çekinir oldum artık :18:

Ya sana birşey soracağım şimdi benim falımda geçmiş ve şimdiki durum harika yorumlandı... "Gelecek ile ilgi anlatacaklarım bu kadar ve sormak istediğin bir şey varsa sor" dedi benim 2.sorum oldu ikiside zamanla yaşanacak ve öğrenilecek şeyler.Bana yakın tarihten olacak birşey söylememesi normalmi.Yani görecek birşey yoktu ondanmı acaba :26:

Canim benim cok gecmis olsun.. duzelir sabredin. Hayatimizda donem donem hep bir SIKINTI, sorun bizi bekliyor. Hayat bu. Her zaman sectigimiz seyleri yasamiyoruz, bazen korkularimizida yasiyoruz. Olumlu dusunmek lazim yine de. Ben en sancili gunlerimde bin bir turlu yola basvurdum. Telkinli cd'ler, meditasyonlar, fallar (ehehee), kendimi devamli odullendirmeler, yeni yeni arkadasliklar edinmeler, beni uzenlerle vedalasmalar.. bir cok sey. Hayat bize bir cok kotu seyi birden verebiliyor zaman zaman, hatta bi ara sanirim sinaniyorum simdi dedigim oldu. O an hissettigim tek duygu, vucudumun ve begnimin uyusturulmus olmasiydi. Yasadigim seyleri sanki ben yasamiyormusum, disardan izliyormusum gibi gelmisti.. ve zamanla hersey duzelmeye basladikca, yemeklerin tadi guzellesti, insanlar daha sevimli gelmeye basladi, doga hayvanlar ve tum bitki ortusu gozume o kadar guzel gelmeye basladi ki.. tekrar yasadigimi hissettim ve kaldigim yerden devam ettim.

Arkadaslar ben kimsenin kafasini utulemek filan istemiyorum, ama buraya fal baktiranlarin cogu ciddi sorunlar yasamis insanlar, biraz paylasmak istedim.. kusura bakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…