arkadaşlar burayı amacından şaşırtıp polemik tathtaına çevirdiniz farkındamısnız ???
bırakın tartışmayı zaten anlaşılıyo kimin reklam yaptığı elmirayada 75tl sine acımıcak olan gider ha belki fayda görür orasını bilemicem ki görenlerde varmışş anladık!!!
neyse konumuza dönelim benim çok fena falım geldi gene:)
aklımda olanlar
cafe arzuhal yiğit
almira cafe enfal
nostradamus cafe ydi galiba kadıköydeki olgu
hadi bakalım birakın kavgayı eller çalışsın tavsiye bekliyorum deneyenlerden :)))
Eevet görenlerden biri benim sakıncası mı var ?
Ben diğer üye gibi körü körüne savunmam , begenmedim dersen saygı duyar ,eleştirini dikkate alırım.
Ama görenler varmış anladık gibi iğneliyici laf sokar , çoğul konuşursan , polemik başlatırsan,zıplar cevap veririm.
Kimi suclıcaksan onun adını yaz, genel konuşma.
!!! yazınca birşey olmuyor .
arkadaşlar burayı amacından şaşırtıp polemik tathtaına çevirdiniz farkındamısnız ???
bırakın tartışmayı zaten anlaşılıyo kimin reklam yaptığı elmirayada 75tl sine acımıcak olan gider ha belki fayda görür orasını bilemicem ki görenlerde varmışş anladık!!!
neyse konumuza dönelim benim çok fena falım geldi gene:)
aklımda olanlar
cafe arzuhal yiğit
almira cafe enfal
nostradamus cafe ydi galiba kadıköydeki olgu
hadi bakalım birakın kavgayı eller çalışsın tavsiye bekliyorum deneyenlerden :)))
Iliskilerde bitirme sureci asama asamadir. Bi kerede bitmedi bende mesela hic bir zaman (ciddi iliskilerden bahsediyorum). Istemiyorsan cekip gidersin tarzi seyler, bunlar o kadar degisiyor ki o an ki ruh halinle alakali durumlar. Aniden verdigin kararlarda saglikli olamayabiliyor. Ayrica bi sure beraber olan ciftlerin arasinda ister istemez bir kimya olusuyor. O da ancak bazi asamalardan sonra bitebilicek birsey. Kaldiki bitmesi gereklimi oda tartisilir. Her cift cok iyi anlasmak zorunda degil ki? Boyle bi kistas konmus, mutluluk tablosu sudur denmis.. yok boyle birsey. Ortada bir problem varsa bence o oturup konusulmali. Tekrar tekrar baslanip bitiyorsa, bu benim gibi dengesiz ruh hali olan kisilerin cokca yasadigi bir durumdur :). Kararsizlik. Sabah cok mutlu ve asik bu kadin, aksam melankolik havasina girip sevgilisine hayati zindan edebiliyor mesela :)).. Bi gun cok yakinken bir diger gun uzak davranabiliyor.. =)
Ben gercekten asik oldum mu simdiye kadar sorgularim kendime, cunku hic kimse bende kalici olmadi. Gayette memnunum bu durumdan.. Iliski yasarsin mutlu olursun, biter uzulursun, normal surecler bunlar, ama hepsi gelip geciyor...
Hepinize günaydınlar diliyorum...
Şimdi reklama girmez ise soranlar olmuş cevap vereyim
Elmira yı yüz,yüze görmedim ben telefonda baktırdım ve elmiradan önce fal baktırdığım tek kişi Nilüfer dir.
Elmira tarot bakıyor,Nilüfer kahve dolayısı ile elmira ile telefonda da olsa elektiriğimiz tuttu.
Daha önce bildiğim yaşadığım ve hatta Nilüferin bana söylediği tüm geçmişimi söyledi,şu anki durumumu bildi ama yakın gelecek yok.
Yani mesela örneklemek gerekirse,Oğlum var 6-7.aylık ve hasta bana dediki ne yaparsan yap oğlun tam 10-11 yaşına kadar böyle gidecek haftanın 4.günü evde ise 3.günü hastanede geçecek.Zira doğduğundan beri böyle evet haftanın 3-4 günü hastanedeyiz
He şunuda belirteyim ben elmirayı tanımam bilmem bende paramı verip falıma baktırdım.İsteyene kanıt olarak banka dekontunu sunarım
Naçizane bir fikrim daha var,eğer elmira pahalı derseniz ben Nilüfer dende aynı yorumları almıştım zaten o 20,00 tl onada baktırılabilir elmiranın tek artısı geçmiş,şimdiki an ve geleceği daha ayrıntılı ve net karıştırmadan yorumlaması eee o kadarda olsun az değil 75,00 tl veriyoruz
Sevgiler kızlar...:13:
senin ruh halin erkeklerin ruh hali gibien iyisi ama onlara dengeli davranmayacaksın sürekli kaybetme korkusu olacak ki aşkları taze kalsın....kadınlar üzerinde yıllardır yaptıkları bu dengesiz bir ruh hali belkide anahtar kelime bu becerebiline helal olsun:))
Canim cok gecmis olsun, oglun icin acil sifalar diliyorum.. birden kardesimi hatirlatti bu olay bana. Kiz kardesimin oyle agir bi hastaligi yok belki ama dogdugundan bu yana bizde doktordan ayagimizi cekemedik bi turlu maalesef. Astimi var ve asiri sicaklarda, cok hareket etmesi gerektiginde, asiri sinirlendiginde krize girebiliyor. 2 hafta iyiyse bir hafta hasta ve agir grip halinde geciyor. O kadar alismiski artik, hastaliginda mirik kirin bile yapmiyor.. cocuklara insan kiyamiyor, ama herseyin bir caresi var gunumuzde. Oglunun rahatsizligi her ne ise dilerim ergenlikten sonra duzelir, cunku ergenlik donemine kadar cocuklar biraz zayif olabiliyolar, sonra yavas yavas bi ilerleme kaydediyor. Kardesimde boyle oldu, dilerim oglundada ayni sey olur..
Selam Elmakurdumusun
Öncelikle oğlun için şifalar dilerim..Umarım en kısa zaman içinde oğlun hakkında çok çok güzel gelişmeler yaşarsın...
Bana mümkünse Nilüfer hanım'ın iletişim bilgilerini gönderirsen çok sevinirim.Uygun fiyatlı olanları denemekten keyif alıyorum.Maksat kafa dağıtmak olsun...
Paylaşmış olduğun bilgiler içinde teşekkürler...Herşey gönlünce olsun...
Teşekkür ederim iyi dileklerini aldım canım.
İletişim bilgisini özelden yazarım,gerçi böyle şeylere vesile olamaya çok çekinir oldum artık :18:
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım...
Oğlum doğduğunda daha büyük problemlerimiz vardı çok şükür şimdi en aza indirgedik ama tabiki sürekli doktor
takibi altında.Bunada şükredip yaşamayı öğrendim,hayat bir sınav ve ben bu sınavı en başarılı şekilde atlatacağım.
Hayatımda öyle badireler atlattımki,Allahın izniyle yıkılmam.
Hepinize güzel günler,güç ve sabır diliyorum.
Teşekkür ederim bilgileri paylaşmandan..Hiç çekinme dedim ya maksat kafa dağıtmak olsun değişiklik olsun..
Tekrar tekrar çok geçmiş olsun.
Canım özel mesaj alma ayarın kapalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?