İstanbul'da Fal - Falcılar

Cok merak ettigin bir konuya odaklanmis olmali, yakin tarih icin buyuk degisiklikler olmayacaksa soylememesi cok normal. Ama su da bi gercekki, iki saatlik fal surecinde onumuzde ki 1 sene icinde olucak herseyi anlatmasi imkansiz. Bunu bu sure icine sigdirmasini beklememeliyiz. Illaki bir takim olaylar yasiyacaksin dogal olarak :), ama en onemli olan seyleri anlatiyor, bende mesela evlilik ve cocuklarima varana kadar anlatti.. aklina sonradan takilan birsey olursa, hic cekinmeden ariyabilirsin. O an unutup sormamis olman cok dogal, ben zaten dilimi yutmus gibi abi tamam ya fal budur tamam sorucak birsey kalmadi dedim, ama sonra bi takim olaylar gelisince sorma geregi duymustum ve aynen dedigi gibi de cikmisti, ama sakin zamanlara takilma oldumu. Ben guveniyorum, dilerim tum olumlu dedigi seyler sana da cikar.. hatta olumsuzlarida cikiyor, belkide bu yuzden Elmira'nin falina bu kadar inandim. Benim tecrubelerim bunlar.

Bana zaten çok uzun bakamadı malesef,hatta bir ara 5.dakika telefonu kapatıp tekrar aradım.Ayrıca ne onun telefonu nede benimki susmadı arayan soran.
Derken çok koptuk,genelde önemli olayları söyledi elbetteki ama o an sormak istediklerini sor dediğinde ben tutulup kaldım
AAA buna çok sevindim aklıma takılan birşey olursa sorarım ben zaten bir süre sonra birdaha baktırayım diye düşünüyorum.Birde bana bir olayı söyledi yani bana söylenen bir yalanı iyimi oldu öğrendiğim kötümü bilemedim

elmiradan mı bahsediosunuz ???

Niye yanina gitmedin ki, ben tek basima gitmistim. Daha onceden giden cok kisi vardi, hani yeni biri olsa temkinli davranirda insan. Zaten gidersen eger anlarsin ne demek istedigimi, oyle urkutucu bi goruntusu yok yani :)) Cok sirin ve mutevazi bir bayan.

Bu arada evet hos olmuyor gercekleri duymak, ama merak iste merak... biz bilmek istiyoruz .. Bazen o an inanmak istemiyor insan, ben yoook canim hepside dogru olucak degil ya diye kendimi cok kandirdim... kandirmakla kaldim anlayacagin.

Yok canım sen beni yanlış anladın sanırım.Korktuğumdan gitmemezlik yapmadım,hatta bu konularda baya cesaretliyimdir.
Bana yakın olmasına rağmen gitmeme nedenim vakit darlığından.Ama ses tonu beni çok rahatlattı aramızdaki elektirikte baya iyiydi
hatta bir ara ikimizde gülmekten koptuk inşallah birdahaki sefer yüz,yüze görüşmek nasip olur.

selamlar kızlar , eski üyeyim ve burada yer alan birçok ismi denedim sanırım bir dönem, ama maalesef hiçbirinin dediği şekilde olmadı olaylar arada ufak -tefek çıkan şeyler oldu ama onlar içinde zaten gitmeye değmez şu an çok iyiyim ve her şey yolunda zaman zaman insan kendini kötü hissetiğinde ihtiyaç duyabiliyor böyle şeylere hepinizi anlıyorum sağlıklı düşünemiyor insan bazen ama sonrasında anlıyorsun gerçekleri , eğer sizi rahatlatıcak sa dönemsel olarak baktırın derim ama hayatı ona göre yaşamamak lazım herşeyin en güzeli ve en hayırlısı olsun hepimiz için bütün sıkıntılarınızdan kurtulursunuz umarım ama dediğim gibi çok büyük umutlara girmeyin ,sevgilerimle...

Kizlarddd cok detay vermeden elmiranin falinin zamanlama dahil tuttugunu soylemek isterim.. Ama olacak dedigi icin ben de kasip oldurtmus olabilirm :))

kızlar dün acayip birşey öğrendim tarot kartları yalanda söyleyebiliyormuş o yüzden tarot baktırınca neden çıkmadı diye düşünmemenizi yada ona bağlı yaşamamanızı şiddetle öneririm ...

Merhaba, uzun zamandır kk üyesiyim ama hiç formlarda bişeyler paylaşmıyordum.. Ama bu hafta kafa karışıklığından falcı arıyordum kime gidebilirim diye bakınıyordum
öncelikle gittiklerimi yazim
1-Damlalar : Tuba ve Barış = ikisinide beğendim tuba gayet başarılı şeyler söylüyo zamanlama tutmasada
2-x cafe: Rana= şuan çalıştığı yer değişmiş
3-Sembol cafe: Tarık
4-Kapris Cade: Tasula
Bunların fallarında hepsi aynı şeyleri söyledi eski sevgili geri gelicek ama ne gelen var ne giden

Yeni birini denemek istiyorum taksimde tavsiye edebileceğiniz biri var mı

Taksim'de birde Mona Liza'da calisan Guler abla var, bana dedigi cikmisti ask ile alakali.. 15tl'ye bakiyor..

monalisada ayşin abla var tavsiye ederim..

Monalisa'daki güler ablaya da gitmiştim 1-2 yıl önce onda pek bişey çıkmamıştı
Bu arada gitmediğim falcıda kalmamış benim :))

Kapris cadefe İmam diye biri varmış bu hafta sonu onu denemyi düşüyorum bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…