Monalisa'daki güler ablaya da gitmiştim 1-2 yıl önce onda pek bişey çıkmamıştı
Bu arada gitmediğim falcıda kalmamış benim :))
Kapris cadefe İmam diye biri varmış bu hafta sonu onu denemyi düşüyorum bilgisi olan var mı?
aynı yerde ayşin ablaya baktırdın mı bende çok takılırım monalisa kafeye çok eski müşterileriyim..
Imam hakkinda pek iyi seyler duymadim canim, tabi sen bilirsin.. Taksim'de bilmem ama, kadikoyde baktirdigim Ahmet beyde iyiydi. Gecmis ve an konusunda cok basarili, karakter tahlilide guzel. Amma velakin calistigi cafe'nin ismi aklimda degil. La porte cafe'nin caprazinda kaliyodu.
Taksim'de Hasan bey var sarmasik cafe'de, burdan cok elestiri almis biri, ama bende gayet basariliydi. Bazilarina buyu var sende demis, bana boyle birsey soylememisti. Bir kac kere gittim ve hic bir degisiklik yapmadi falinda, suanki durumum, gecmis ve gelecekle ilgili soyledigi seyler her seferinde ayniydi. Oda yine annemin saglik problemin bilen kisiydi ve ask ve saglik konusunda tamda dedigi gibi cikmisti. Belki de gitmissindir bilemiyorum.
Ayrica yine ayni fiyat araliginda soganlik Emine abla var, oda gayet basariliydi.
Sec sec begen.. :)
konuşuldumu bilmiyorum çok fazla sayfa olduğu için okuyamadım ne kadar fiyata bakıyorlar?
Hasan bey'e bende gitmeiştim banada büyü var demişti sana yardımcı olucam bi acayip şeyler istedi aktardan bul getir dedi aradım bulamadım hindistandan gelen yasaklı şeylermiş kime sorsam hocamı istedi diyorlardı rezil olduğumla kaldım
arkadaslar imkanım olmadığı için sadece telefonda fal baktırabiliyorum. çok kararsızım elmiramı mercanmı selma toprakmı yada önerebilecğinz baska bri vrmı? bunlrdan sadece elmiraya baktrdım ama kısa bi süre oldu henüz gerceklesen bişey olmadı. szce napayım yardımcı olursanız tecrübelerinizi paylasırsanız çok sevinirim
Ben olsam biraz beklerim, falinin cikmasini yada gidisata gore karar verirsin. Ayrica zamanlara takilma fallarda, sana 1 ay der o olur 3 ay. Biz bunun ornegini cokca gorduk.
taksimde kimi tavsiye edersiniz ? ozellikle monalisa icin ?
Arkadaşlar forumda yeniyim fakat bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum.Ben forumda daha önceden adı geçen telefonla randevu alıp çağırılan falcı Ayhan'a ulaşmak istiyorum.Bana yardım eder misiniz?
ya ben hala ayhanın numarasını arıyorum.yok mu bilen??bieln varsa lütfen msj atsın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?