İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar olgu hnm ıcn narcil cafe yi aradım ama artık burda degıl dedıler.
acıbademdekı yerınde telefonu kullanımda değıl dıyor.

Sevgili Sulamadımementenmor, geçtiğimiz Cumartesi günü aynı sorunu bende yaşadım.Narçilde bulamadım Olgu hanımı, topiktede de paylaştım hatta. İnaşallah en kısa zamanda yeni yerini bulmak dileğiyle hoşçakalın.

taksimde kimi tavsiye edersiniz ? ozellikle monalisa icin ?

bu monalisada birine baktırmıştım geçen yaz sarışın bir bayandı orta yaşı adını hatırlamıyorum şimdi .rezalet fal bakıyor eski erkek arkadaşın evlenicek bu yaz hatta sen bunu görüceksin karşılaşıcaksınız on beş güne kadar vs vs bir sürü şey dedi sinirimi bozdu birşey bilemediği gibi beni sinir etti .ama ne oldu adam hala bekar ve düzgün ilişkisi yok ne evlenmesi .verdiği süreler boş çıktı hep .hiç tavsiye etmiyorum onu .adını hatırlasaydım keşke ama unuttum .bana sinir oldu galiba hep sinir edicek şekilde konuştu gerçi inanmamıştım ama boş çıkması sevindirici tabi.

dun aksam mona lisaya gittik , guler hanımın emekli oldugunu soylediler.
huseyin bey ve ayşin hanım vardı burda tavsiye edenlerden bildigimiz.
huseyın beyde cok sıra oldugu ıcın bızde aysın hanımı tercıh etmek durumunda kaldık.
arkadasım oldukca memnun kaldı falından , en azından suan ki durumuyla ilgili pek cok seyı bıldı , gelecek ıcın pek yakın bır tarıh vermedı - beklemesı gereken durumlar var.

ama benımkılerde olayları bıraz karıstırdı acıkcası o yuzden pek begendıgımı soyleyemıyorum

acaba bahsettıgın bayan aysın hanım olabılır mı ?
orta yaslı sarısın hafıf toplu bır bayandı ama orda aynı ozellıklerde baska bırı varmı bılmıorm :)

merhaba herkese, telefonda fal bakan güvenilir bi falcı varmı tavsiye ettiğiniz? elmira diye bi falcıdan bahsediliyor, nasıl baktıran var mı öneriyormusunuz?

angel topiğe girmeme nedenini hayatında herşeyin yolunda olmasına bağlayabilir miyiz? hoşgeldin bu arada

angel topiğe girmeme nedenini hayatında herşeyin yolunda olmasına bağlayabilir miyiz? hoşgeldin bu arada

hoşbuldukk valla sanırım temmuzdan beri girmiyorum,oldu baya...herşey yolunda, yolunda olmasına ama girmememin asıl nedeni fal baktırmıyorum ondan en son haziran da baktırmıştım sanırım.sonra birde mahkemelik bir işim var onu sormak için özel birine baktırdım,baktırınca hala şaşırıyorum ama sonra alışıyorum.Artık etkisinde kalmıyorum aman fal deyip geçiyorum...Sanırım olması gereken....

allah kurtardı,adamlardan da o kadar ümit bağladığım fallardan da...Valla kendi halimde takılıyorum.Senin nasıl herşey yolundadır hepiniz için umarım...

Ben şimdiye kadar bir çok medyuma falcıya gittim ama bu en son gittiğim falcı değil ama tam bir medyum beni ağzı açık bıraktı..herşeyimi bildi ayrıca ailevi manevi sıkınıtlarım vardı hiç bir medyum hoca halledemedi bu halletti ayrıca sevgilimle olan sorunlarıda..:))) artık ona gidiyorum manevi danısmanım ayrıca arama motorundan medyum cüneyt demircan kendisi istanbulda girin bulursunuz facede falan...tşkler medyum cüneyt saoll... serap altun

Vay vay vayy kimler gelmis, forumun en eski uyesiii

Ben şimdiye kadar bir çok medyuma falcıya gittim ama bu en son gittiğim falcı değil ama tam bir medyum beni ağzı açık bıraktı..herşeyimi bildi ayrıca ailevi manevi sıkınıtlarım vardı hiç bir medyum hoca halledemedi bu halletti ayrıca sevgilimle olan sorunlarıda..:))) artık ona gidiyorum manevi danısmanım ayrıca arama motorundan medyum cüneyt demircan kendisi istanbulda girin bulursunuz facede falan...tşkler medyum cüneyt saoll... serap altun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…