İstanbul'da Fal - Falcılar

günaydın filiz hanım nosunu isteyen arkadaşlar özele mesaj attım

Emelim fal cafe

bu dolandircinin sitede 2 tane uyeligi var ! Buradan cikartacagimzi sonuc ? falci emel oldu sarlo emel.....

bende havva hanımı çok merak ediyorum.onun için üye oldum gibi bişey.bana havva hanımın numarasını yollayabilir misiniz?birde soğanlık emine nasıl?varsa numarası onu da yollarsanız çok sevinirim..

Slm havva hanım'ın bende cep telefonu var yanlız özel mesaj atma hakkım yok
Arkadaşlardan biri tarif vermiş zaten..kadıköy opera binası karşındaki sokaktan girince solda 2 yada 3cü kafe oluyor.yanlız bana sadece c.tesi.pazar geliyorum buraya fal için demişti..
Umarım yardımcı olabilmişimdir...

gülden hangi gülden??

mrb arkadaşlar hafta sonu iranlı meryem hanıma fal baktırdım gayet tutarlıydı
daha önce baktıranınız oldu mu ?cvlerınızı bekliyorum

Elanitin ölmediğini söyleyen benim. Adım gibi biliyorum. Sadece ben degil, bu forumda 2 yıldır yazıp artik yazmayan bir cogumuz biliyor. daha baska bir suru sey de biliyoruz. ama siz bir turlu sakinlesmiyorsunuz. elmirayı begenmeyen kisi sayısı daha fazla oldugu halde, '' ya begenen begenır begenmeyen begenmez '' bile diyemiyorsunuz. tutturmussunuz bi cocuklarının rızkı ıcın calısıyor dıye. Allah askına bız kımın ıcın calısıyoruz? baktı ki karsisinda saf biri var, hemen konuyu büyüye getirip ben cozdururum diyor. bırakın allahaskına ya. ıyı nıyetlıymıs de bilmem neymıs. onlar müşteri sırlarını aralarında paylasacak denli gözü donmus ınsanlar. burda aylardır uyuttugu bir suru insan var, hala verdigi zamanın dolmasini bekleyen. o zaman uzadıkca uzuyor. ama tık yok kisilerin hayatında. en cok onlar hırpalanıyor.

o erkek uye tamamen elmiranın oyununa geldi. o kadarını soyleyeyım. ama o '' benım evde ınternetım yok , kız ben vallahı ınternetı bılmıyorum '' dıyen kadın bır anda nasıl ınternet avcısna donusup savunmasını yazdı ıkı dakıkada, orayı da hatırlatayım. bır ıntıkam fılan yok. sadece hakkında bunca olumlu dusunceyı yer edecek kadar olumsuz kanıt var. elmıra hanımın unuttgu bısey var, dolandırdıgı ınsan sayısı onu sevenden cok. ben falcı tvsıye fılan etmeyecegım, umrumda degıl. bence daha fazla konusma, cok cıddıyım, elımde cok fazla kanıt, cok fazla bılgı var. sonra serapsız, aa pardon elmırasız, a bı tane daha adı vardı neydı o, onsuz kalırsın, yasamak zor gelır ahhaha.

Havva hanım hala İstanbul kafede mi?Ayrıldığı söylenmişti...Evin de özel olarak bakıyordu..Şaşırdım şimdi..

Emelim fal cafe

bu dolandircinin sitede 2 tane uyeligi var ! Buradan cikartacagimzi sonuc ? falci emel oldu sarlo emel.....

içimden bir ses bu kadar anılmasının altında bir şey çıkacağını söylemişti. eline sağlık darısı diğer şarlatanların başına..

burdan bir kadın da özel hayatını bırakmış işi gücü yok galiba beni takip ediyor. ama ben çok eğleniyorum. internet ve fal eğlence için tabi. .ne demişim bari cvp vereyimde tatmin olsun, özel hayatında yakalayamadığı mutluluğu bende bulsun Allah yakınındakilere sabırlar versin elmira.tanımadığı forum insanlarına bile yettiğine göre. ayy ben erkek arkadaşımı internette görmüşüm mutluymuş..ee olabilir ne var bunda...adamın işi internet bağlantılı zaten..o an kızmışım arkadaşlarıyla şakalaşmasına kızmışım.. ..kıskanmışım ..kıskancım,şüpheciyim ama seviliyor ve seviyorum...şimdi biz mutluyuz 3. kişilere ne düşerse artık bundan sonra benden alacağın cevap bu kadar.çıkmayan falcılara para dökmeye devam,elmiranın sekreterliğini yap ya da fal bak elmira ahngisiysen artık

neyse arkadaşlar yeni bir duyum aldım ,bu ella denen kadın aslında fal bakmıyormuş medyumluğu hikaye yani.bir kaç kart biliyorsa burda gelip reklamını yaptı gitti..burdan giden arkadaşlarımın dediğine göre hiç bir şeyden anlamıyormuş..falcı,medyum falan değilmiş yani.. ben uyarayım boşuna paranız gitmesin diye yazıyorum gerisi size kalmış..ben gidip baktırmadığım için yorumum bundan ibaret..aklı kıt kuyruk birisi gelir şimdi ellaya gittin anlar yazdıklarımı baştan yazayım bari..

Havva hanım hala İstanbul kafede mi?Ayrıldığı söylenmişti...Evin de özel olarak bakıyordu..Şaşırdım şimdi..

Canım rezene cafe den ayrılmış.en son ordaymış..Bu kafede çalışmıyor sadece müşterileri için haftasonu bu kafeye geliyormuş..Yani randevuları buraya veriyormuş..

iyi günler rica etsem havva hanımn telefon numarasını gönderebilirmisinz

Canım rezene cafe den ayrılmış.en son ordaymış..Bu kafede çalışmıyor sadece müşterileri için haftasonu bu kafeye geliyormuş..Yani randevuları buraya veriyormuş..

O zaman telefon açıp randevu almak gerekiyor..Numarası lazım..Siz de varsa özelime yazar mısınız?

2 ayrı isimle iş yaptığını ispat edebilir misin birinci konu !

şu erkek üye olayını anlatta bende öğreneyim.... Madem oyuna geldi oyun oynayana da aracı olana da cezamızı keselim.... (içimden bir ses oyuna gelenin sen olduğunu söylüyor)

her işi bıraktık bunlarla uğraşıyoruz ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…