bende havva hanımı çok merak ediyorum.onun için üye oldum gibi bişey.bana havva hanımın numarasını yollayabilir misiniz?birde soğanlık emine nasıl?varsa numarası onu da yollarsanız çok sevinirim..
bu hafta 2 kişiye fal baktırdım gülden ve şenay..ama ilk baktırışım diil tabi güldene gecen yaz baktırmıştım enson ozamn dediği ve bnm olamaz dediğim bişeyi çıkınca bıdaha gıttım:)fena diildi yine...bide şenaya gittim onu ztn çok beğeniorum söledıklerının yüzde 70 yüzde 80ni çıkıo şuan için baktırdıklarım arasında favorim..ama şu MERCANı da merak edıorum onada baktırp yorumumu paylaşırım..
Arkadasim Elanit'e bile el attin ya daha ne diyim.. olen kisiye camur atmasaydin bari!!. Oldugunden dolayi para odenmesine ragmen bakamadi kadincagiz. Cix cix cix.. fallarin cikmadigi icin, cikmayacagi icin.. kuduruyosun belki ama.. bence artik falcilardan medet umma, ruh sagligini iyice bozucaksin.
dindindin,
Elanit tamda iyi para kazanirken neden boyle bir salaklik yapsinki? .. aptalmi bu kadar.. altin yumurtlayan tavugu kesmek olur bu, tamda cok sevildigi ve musterisi oldugu donemde.. alala enteresan.
Ayrica birde su aramizda erkek olan bir uye vardi, hani falci falci dolasan.. onun soyledikleriyle ayni seyleri soyluyosun.. bana ozel bir mail gelmisti ondan. Buna benzer seyler one surmustu banada.. Ne bu simdi intikam filanmi aliniliyor? Uyduruk bir haber ortaliga yaymisti, sonrada banlandi da banlandi.. falla ugrasan erkeklere antipatim vardi daha cogaldi.
Ben cikan fallarima bakarim gerisine karismam, inanmam. Kimse kusura bakmas
Ayrica Ella reklamcisiyle icli disli olan birinin ondan aldigi haberlere ne kadar guvenmek lazim..
Allah akil fikir versin.. Simsdi sira senin bi falci tavsiye etmene geldi... geldiginde gorusuruz arkadasim. Ama farkli uyelik alip gelmeyesin emi =))))
Slm havva hanım'ın bende cep telefonu var yanlız özel mesaj atma hakkım yok
Arkadaşlardan biri tarif vermiş zaten..kadıköy opera binası karşındaki sokaktan girince solda 2 yada 3cü kafe oluyor.yanlız bana sadece c.tesi.pazar geliyorum buraya fal için demişti..
Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Emelim fal cafe
bu dolandircinin sitede 2 tane uyeligi var ! Buradan cikartacagimzi sonuc ? falci emel oldu sarlo emel.....
Havva hanım hala İstanbul kafede mi?Ayrıldığı söylenmişti...Evin de özel olarak bakıyordu..Şaşırdım şimdi..
merhaba :) evet havva hanım'a sık gidiyorum ben, bana dediği çoğu şey oldu. iş için önemli görüşmelerimi, kimlerle görüşeceğimi dedi ve çoğu oldu.
olmasını beklediğim bir şey var, bana çok olmaz gibi geliyor ama onun için de olacak dedi, onu bekliyorum.
ilk kasımda gitmiştim, en son 2 hafta önce gittim.
Havva hanım hala İstanbul kafede mi?Ayrıldığı söylenmişti...Evin de özel olarak bakıyordu..Şaşırdım şimdi..
Canım rezene cafe den ayrılmış.en son ordaymış..Bu kafede çalışmıyor sadece müşterileri için haftasonu bu kafeye geliyormuş..Yani randevuları buraya veriyormuş..
o erkek uye tamamen elmiranın oyununa geldi. o kadarını soyleyeyım. ama o '' benım evde ınternetım yok , kız ben vallahı ınternetı bılmıyorum '' dıyen kadın bır anda nasıl ınternet avcısna donusup savunmasını yazdı ıkı dakıkada, orayı da hatırlatayım. bır ıntıkam fılan yok. sadece hakkında bunca olumlu dusunceyı yer edecek kadar olumsuz kanıt var. elmıra hanımın unuttgu bısey var, dolandırdıgı ınsan sayısı onu sevenden cok. ben falcı tvsıye fılan etmeyecegım, umrumda degıl. bence daha fazla konusma, cok cıddıyım, elımde cok fazla kanıt, cok fazla bılgı var. sonra serapsız, aa pardon elmırasız, a bı tane daha adı vardı neydı o, onsuz kalırsın, yasamak zor gelır ahhaha.
Canım rezene cafe den ayrılmış.en son ordaymış..Bu kafede çalışmıyor sadece müşterileri için haftasonu bu kafeye geliyormuş..Yani randevuları buraya veriyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?