İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba bu şenay tiryaki cafedeki şenay mı yoksa başka bir yerdekinden mi bahsediyorsunuz?birde gülden hanım nerde bakıyor acaba?fiyatları nedir?biraz daha bilgi verebilir misiniz?

arkadaşlar havva hanım istanbul cafede bakıyor demişsiniz.nette aradım öyle bir cafe çıkmadı.acaba ismi başka olabilir mi cafenin?bu arada havva hanımın ya da cafenin numarasını birisi yollayabilirse gerçekten çok sevinirim..

Cafeyi bende nette araştırdım ama malesef bilgileri yok..Bende numara var ama mesaj hakkım yok..Bana da bu forumdan vermişlerdi numarayı..olan Birisi atar sanırım..

merhaba ben izmirdeki falcılar konusunda emel hanım diye birini öğrendim.. ayrıca izmirde geçen senelerde bu hanıma gidenleri de dinledim herkez acayip memnun, günlerdir bu falcı emelin telefon numarasını arıyorum. bi tane telefon numarası buldum fakat emel hanım artık onu kullanmıyormuş telefonu değişmiş. VE DE İSTANBUL'A TAŞINMIŞ ARTIK TAKSİM TARAFLARINDA FAL BAKIYOMUŞ.. duyan giden bilen biri varsa lütfen telefon numarasını bana da versin, çok lazım lütfen yardımcı olun bana..

merhaba bu şenay tiryaki cafedeki şenay mı yoksa başka bir yerdekinden mi bahsediyorsunuz?birde gülden hanım nerde bakıyor acaba?fiyatları nedir?biraz daha bilgi verebilir misiniz?

hayr fincan cafede çalışıyor şenay..23tl fiyatı güldende yeşilköy tilbe cafede çalıso 25tl ordaki fal ücreti...

Begenen var begenmeyen, herkesin kendine gore gerekceleri.. ama ben cikan falima bakarim arkadasim.

Beni dolandirmadi, falima herkesten uzun bile bakti Elanit bu bir. Bende hic tahmin etmedigim, zihin dahi okuyamayacagi, zira tam tersi olmasi gereken iki konuyu bildi ve dedigi gibi yasadim. Valla yasiyorsa, soyle nasil ulasiriz bu kadina ... olurda ileride fal baktirmam gerekirse onlarin arasinda Elanit kesin vardir.

Cikmayan kisilerin fallari da hic cikmiyor mubarek, demekki baktirmamalari gerekiyor.. ben sunu anladim, herkese fal bakilmiyor.

Elanit, Elmira, Soganlik Emine ve benim kursuncu teyzem, bana gelecek hakkinda iyi fal bakan kisilerdir. Dedikleride bir bir cikmistir. Hadi diyerleri para icin yapiyor diyelim.. benim kursuncu teyzem, para bile almaz. Fazla versen kabul etmez. Ismini cismini veremiyorum, zira sadece tanidiklara bakiyor ve kimseyi umutlandirmak istemem. Ismini aniyorum, cunu az para alip ayni seyleri bana soyleyen ve dedikleri cikan kisidir kendisi.

Durum boyle olunca, baskalarinin dedigi bir kulagimdan giriyorrrr ve digerinden cikiyor. Burda hislerime guvenerek soyluyorum, fallari cikmayacak kisileri bir bir sayabilirim. Tamamen hissi bi durum, hatta bu kisiler benim baktirdigim falcilara bile baktirmis kisiler. Hissi birsey..

Elanit yasiyorsa, param ve hakki helal olsun.. soylersin sen, madem herseyi bu kadar iyi biliyosun.. ilet, yanaciklarindanda optum.

edutt......................

Son düzenleme:

Bu durumda eski sevgilisinden ayrildi yani senin Ahmet.. hani facebookta baskalariyla dolasiyodu ya.. e kizim Elmiranin fali cikmis sana iste, hani pembe tablo cizmisti.. bayagi bi pembe tablo ciziyosun sen de.. Allah mutlu mesut etsinn oyyyyyy kiyamammmmmmm

Bu durumda bu kadar cok sey bilen birisi.. yani aklima kotu kotu seyler getiriyosun dindindin.. sen yoksa, aman tanrim aramizda bir erkekmi var yoksaaa .. bu arada senin bana gonderdigin mailde hatirlarsin birilerini kotuleyip digerlerini yuceltiyodun.. diger falci zaten ortadan kayboldu yani gidende olmadi. Bosuna vakit kaybi, arkadasim. Kanit manit ne kanitin var acaba, ne kadarda meraklandirdin beni simdi.. aman tanrim uykularim kacicak =)).. gec bunlari arkadasim gecc....

Bu arada diger forumlarda yazdiklarima bak, bak bakalim neler yazmisim =) Birde falciya ihtiyacim olursa Elanitin telini verirsin giderim, sagol simdiden.. canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…