İstanbul'da Fal - Falcılar

canım havvanın dedikleri çıkıyor mu ?çıktı mı sana?

Canım havva hanım a ocak ayında gitmiştim.Geçen haftalarda gittim ama arkadaşlarımı götürdüm ben baktırmadım..çünkü şubat ve mart ayı için demiş oldukları vardı..Şubatta olmasını öngördükleri şeyleri yaşadım birbir..Mart ayını da beklemedeyim...Bu ay için öngördükleri de olursa ki pek fazla beklentim yok zor bir durumdan bahsetti..Gene de olursa burdan yazarım bilgilendirmek amaçlı..

arkadaslar kusura bakmayın bı kac gundur giremedım bir arkadaş benden bakırköyde kafede 3 vakiti istemiş. didem bayanınn adı ben cok beegenmiştim ama bı kaç arkadas standart normal dedi.25 tl ücreti cumhuriyetci sokakta fal evi yazıyor. begenende var beğenmeyende iskambl kagıtlarıyla bakıyor. Ben başkalarını denemek istiyorummm

ya banada acaba filiz hanımın numarasını da gönderebilirmisiniz? Lütfeeeeeeeeeeen !! :'(

canım nerde bakıyor ve kaça merak ettim .

bana fal çıkmıyor bi kadın dediki herşeyn yeri zamanı var kendi kafandaki şeyleri çöz hiç bişey anlamadım :S

filiz hanım ın numarasını isteyen arkadaşlar gönderdim numarasını

bukadar basitleşmişlerki insanların dugularıyla hayalerleriyle ugraşıyorlar elle neden bu kadar sahtakarlık yapıyorki yazık

ok canım teşekkür ederim hafta sonu gideceğim inşş kısmetse .

merhaba,
melekler kahvesi gülşen'e baktırıp memnun olan var mı acaba ?
bir de damlalar cafe tugba ve barıs'tan bahsedilmiş, fikri olan var mı?

kadınlar kahvesi meryem bence en iyisi

Meryem'in kendini anlatmasindan fala sira geliyomu ki? tum hayatini biliyorum kadinin sayesinde , ordan ne zaman gecsem, ya sacini yaptiriyo birine ya makyajini.. enteresan bir kadin.. filmlere konu olucak bi tarzi var, ama fal cix..

merhaba,
melekler kahvesi gülşen'e baktırıp memnun olan var mı acaba ?
bir de damlalar cafe tugba ve barıs'tan bahsedilmiş, fikri olan var mı?

Baris'in kartlarinda hala kartlarin anlami yazan bir falci.. belki artik ogrenmistirde anlamlari yazmiyodur oyle bir falci iste..

Gulsen desen.. gecmisi bilir ama gelecek bilemicem, hic hatirlamiyorum desem. Cok akilda kalici birsey soylemedigi kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…