İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba,
melekler kahvesi gülşen'e baktırıp memnun olan var mı acaba ?
bir de damlalar cafe tugba ve barıs'tan bahsedilmiş, fikri olan var mı?

merhaba,ben gülşen e baktırmıştım hatta baktıdığım falcılar arasında en beğendiklerimdendi.uzun uzun anlatmıştı,baştan savmamıştı.geçmiş konusunda,o andaki yaşadıklarımı bilmesi konusunda ve özellikle kişi tasvirinde çok iyiydi.ama gelecekle ilgili verdiği önemli tarihlerin hiç biri gerçekleşmedi.ya tarih konusunda bir sıkıntı var ilerde gerçekleşecek bilmiyorum ya da gelecekle ilgili yorumları isabetsiz oldu

benıim derdim sen degilsin. ben elmiranin artik burdan ciro yapmasini istemiyorum, o kadar. ki ben burda istedigim falcıyı overim, canim isterse paylasirim. burda sıkıntı falin cikmamasi degil, burda sıkıntı elmiranin musteri bilgilerini baskalariyla paylasmasi. baska falcilarla danısıklı dovus icinde bulunmasi, insanlari birbirine dusurmesi, yalanci bir kadın olmasi. bunu ne kadar surdururse ben de o kadar surdurecegim. burasi elmiranin ekmek kapisi olmayacak. yeterince para kazandi cunku. son lafim: elmira beni mahkemeye versin. hakkimda yalan soyluyor desin. iftira atıyor desin. desin. ve yapsın. yüzleşirim ve hic gocunmam. ama yeter. madem yalan soyluyorum, cocuklarinin ''rızkını'' yiyorum, bunu internet yoluyla da ispat edebilir, bunlar kanıt işte, versin mahkemeye, hakkımdan onlar gelsin.
yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali, ben bu kadar pişkin bir kadın görmedim hayatımda.

çok teşekkürler yorumlarının için :)
çok gelecek peşinde değilim aslında, an'ı iyi bilen tavsiye edeceğiniz biri var mı peki ?

Selam kızlar,

Foruma 1-2 aydır giremiyordum. Bugün gireyim dedim ama bir baktım ki ortalık karışmış Elmira'yla Elanit'le.. Geriye dönük mesajları okumaya, anlamaya çalıştım ama pek birşey anlayamadım. Aynı kişi miymiş bunlar. Yanyana mıymış? 2 Hat varmış... Çok karışık yahu :)

Ben şu kadarını söyleyeyim Kasım&Aralık gibi Elmira'ya baktırmıştım... Gerçekten o anı çok iyi bilmişti ama gelecekle ilgili söylediği şeyler tutmadı maalesef. Ama anı bilmesi için o kadar para vermeyede gerek yok zaten. Beyoğlu'nda Kadınlar Kahvesinde Remziye, Pelin ve Dilek'te şu anı çok iyi biliyor ama gelecek hepsinde tırt :) Elanit'e 75 TL vereceğinize 20 TL ye Taksim'de ki falcılara gidin. Hatta Beyoğlu'nda By Pello diye bir cafe açılmış ve Fatih'ti sanırım ismi bir çocuk fal bakıyormuş... Çok başarılı dediler. Hatta eskiden başka cafelerde bakıyormuş şimdi o yeni cafeye geçmiş.. Gidip deneyen olursa buradan deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.

kızlar çok zor durumdayım .çok sevdiğim biri var ama çok zor yürüyor bazı şeyler.bu zamana kadar çok sabrettim hatta hiç umudum olmadığı zamanlarda baktırdığım bir fal bana umut oldu.görüşmediğimiz dönemlerdi.seni arıycak,uzun bir süre görüşeceksiniz dedi bir falcı.imkansız bişeydi bu.olunca dedikleri ister istemez ümitlendim ve her olumsuz gidişatta baktırdığım faldan bu yüzden ümitlendim.hatta hemen hemen hepsi evleneceğin adam bu dediler.ama sanki bir yere kadar fallar çıkıyor.bir yerden sonra tıkanıyor.bu kişiden kopmak istediğimde bile falcılar kopma sakın,sabret dediler sabrettim.düzelecek herşey yoluna girecek dediler.sırf bu yüzden belki inandığımdan hiç olamayacak şeyleri bile kabul ettim,alttan aldım.gelecekte herşey güzel olacak diye..şimdi 3 gündür herşey tersine döndü sanki.her gün arayan,soran adam ilgilenmez oldu.ne yapacağımı bilmiyorum.fallara inanıp ona göre mi yol çizmeliyim yoksa fallardan bağımsız mı hareket etmeliyim?ya da çok fallara kafayı takıyoruz böyle mi oluyor?gerçekten kafam çok karışık..ama bir yandan şunu düşünüyorum hiç görüşemeyecekken falda söylenen şeyler benim bilinçaltıma işlendi ve bu bana rahatlık ve pozitif düşünce kattı.bu belki bazı şeylerin olumlu olmasını sağlamıştır.ama çok kaptırınca da olmayınca insan çok büyük hayal kırıklığına uğruyor .belki çok komik gelecek size ama nerdeyse onunla evleneceğime kesin gözüyle bakar oldum ama işin doğrusu adamın umrunda bile değilim.belki de hiç olmadım .çok uzun oldu kusura bakmayın ama şu an iyi değilim..ne yapmam lazım fala göre mi hareket etmeliyim yoksa fallardan bağımsız olarak mı davranmalıyım?fikriniz nedir?teşekkürler..

Burcuzz fallara göre hareket etmeyin derim ben..Eğer bazı şeyler olmuyorsa olmuyor..Zorlamanın bir anlamı yok..Hayatınıza yeni bir yön çizin...Söylemesi kolay biliyorum ama eğer inceldiği yerden kopmazsa sonun da daha çok acı çekersiniz...Zaman herşeyin ilacı..İnsan ne acılara katlanıyor...Bence oluruna bırakın...Kendinize önem verin..O sizin için değerli olabilir ama siz de kendinizi bu derece yıpratacak kadar önemsiz değilsiniz..

Arkadaşlar aklıma gelmişken sorayım Nişantaşı Symbol Nilda ve İsmail beye baktıran oldumu ?
ikiside iyilerdi yanlız zıt şeyler söylediler ...
İsmail bey daha iyiiydi ama kafam karıştı :)

Son düzenleme:

slm cnm, ben kendisine bi kac gün önce telde baktirdim, ve memnunda kaldim, ani bildi, hosuma giden pembe tablo cizmiyo, iyi ve kötü ne varsa söylüyo( biz her ne kadarda kötü olan seyleri duymak istemesekte) olmasini istedigim birsey icinde bana 1,5 hafta zaman verdi aslinda ozaman yorum yazacaktim ama sen sorunca yazmak istedim. reklam ve güven konusunda haklisin ama ben kendisinden memnun kaldim ve suanki durumumu bildi. bugün baska bi arkadasim baktircak kendisine onunda youmunu yazarim burdan....

haklısın..fallara göre hareket edince insan olmadığı gibi davranıyor.alttan almaması gereken bişeyi alttan alıyor.bir nevi insanın geçici olarak huyu değişiyor.ben her zaman pozitif bir insanımdır.ama fallarda hep yönlendirdiklerinden aşırı bir pollyannacılık oldu bende.belki bu bile itmiş olabilir.itmese bile bilinç altı hep olacak diye kodlanıyor ve insan bazı gerçekleri göremiyor.gördüğü anda daha büyük bir yıkıma uğruyor.bende hayatıma (bu çok kolay olmasada da) yeni bir yön çizmeye karar verdim.zaten akıllı ve mantıklı bir insansan(ne kadar duygusal olursan ol) ister istemez bunu yapıyorsun..herşeyi akışına bırakmak ve daha güçlü durmak en doğrusu.zaten bişey olacaksa olur biz istesekte istemesekte..teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için bu arada.sizi tanımasam da böyle bir destek iyi oldu.en azından içimden geçenleri bir başkasından duymuş oldum :)
bu arada bence falcılar gelecekle ilgili bişeyler söylerken olacakları söyleseler,gördüklerini söyleseler daha iyi olur.yönlendirme yapmazlarsa bence çok güzel olur.insan etkileniyor.belki bu yüzden yanlış kararlar bile verebiliyor insan bence diye düşünüyorum..

Lütfen kimseyi suçlamayın, falcı yönlendirse ne olur , kalktıktan sonra unutun.
Güzel şeyler söylediyse çıkarsa ne ala , çıkmazsa canınız sağolsun.
Hata falı bakan kişilerde değil hayatını ona göre yaşayan bizlerde.
Bir şey olacaksa biz istersek olur, istemediğimiz hiçbişi olmaz (özel hayatla ilgili) , iş bizde bitiyor.
Umut istiyoruz, güzel şeyler söylenincede bağlanıyoruz.
Seni bu kadar rahat eleştiriyorum zira bi dönem yaptım , fala göre hareket ettim.
Ne zaman kafama göre hareket etmeye başladım , hayat daha kolay gelmeye başladı :)

bakırkoyyyyyyyyyy dejavu neseeeeeeeeeeeeeee symbol cafe beyoglu dılekkkkkkkkkkkkk baktıran varmıııııııııı dedıklerı cıkıomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu acıllllllllllllll cvppppppppppppp kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tabiki eleştirebilirsiniz ben eleştiriye açık bir insanım ama şunu belirtmek istiyorum ben burda kimseyi suçlamadım sadece fikrimi söyledim ve BENCE dedim..burda hepimiz fikrimizi söylüyoruz benim de fikrim bu.ben kelimelerimi çok özenle seçerim dikkat ederim bu konuda o yüzden belirtmek istedim.yoksa falcılar şöyle böyle demedim ki demem çünkü ilk fırsatta yine falcıya gidicem :).bişey olsa da olmasa da insanoğlu olarakta hep meraklıyızdır gelecekten haber almaya.bu doğamızda var bir kere engelleyemeyiz..sadece oto kontrol uygulayamayan insanlar olabilir.hani yönlerdirme yapmasalar iyi olur ama sonuçta herkesin de bir tarzı var.benim fikrim bu yönde.belki bazısı da yönlenmek için gider onun bilemem tabiki :)

bakırkoy dejavu dilek'e baktırmadım ama ada'ya baktırdım.Dejavuyu sorunca bahsetmek istedim ada'dan hiç memnun kalmadım.Hem baktırırken çok laubaliydi hem de başından savmaya çalışıyordu.Ayrıca dedikleri de bana çıkmadı.Sadece 1 tane isim bildi onu da bilsin artık iki üç sene önce orada duygu vardı bir arkadaşımın tavsiyesiyle ona baktırmıştım.Sanırım kendisi şimdi kafe açmış onu da bu forumdan öğrendim bana ilk defa isim söyleyen falcı o olmuştu çok şaşırmıştım ama gelecek için dedikleri çıkmamıştı...şimdi nasıl bakıyor bilemem ama ozamanlar dedikleri çıkmamıştı.

Bu konu da ben de fikrimi belirtiyim. Hic kimse kendini kandirmasin, daha iyi bir firsat ciktiginda onu degerlendirir herkes. Ben kendi adima sunu soyliyim, fal hic baktirmadigim donem bile, son askim, asla unutamam dedigim kisiyi bi zaman sonra baska birine degistirdigim olmustur. Zamanla duygular ve istekler degisebiliyor ve ona gore hareket edebiliyor insan. Birine takili kalip yasamak sadece o an dogru firsatin cikmamasindan dolayi gerceklesen bir durumdur ve aski sevdigimizden o kisiyi degilde o yogun aska olan bagliligimizdan vazgecemeyiz, oysaki baska birine asik oldugumuzda digeri degerini yitirir ve maziye perde misali geride kalir.

Birde yasi ilerlemis kisilerin evlilik kaygisi oluyor sanirim, daha cok strese girdikleri icin ne iliski adam gibi yuruyebiliyor nede sevgili unutabiliyor. Bence en yogun takili kalma sebebi, daha iyi birisini bulamama kaygisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…