Özelden de her ihtimalle karşı adres ve telefon bilgilerini gönderdim...
Gittikten sonra Teşekkürlerini isterim ona göre :))
merhaba,
melekler kahvesi gülşen'e baktırıp memnun olan var mı acaba ?
bir de damlalar cafe tugba ve barıs'tan bahsedilmiş, fikri olan var mı?
Begenen var begenmeyen, herkesin kendine gore gerekceleri.. ama ben cikan falima bakarim arkadasim.
Beni dolandirmadi, falima herkesten uzun bile bakti Elanit bu bir. Bende hic tahmin etmedigim, zihin dahi okuyamayacagi, zira tam tersi olmasi gereken iki konuyu bildi ve dedigi gibi yasadim. Valla yasiyorsa, soyle nasil ulasiriz bu kadina... olurda ileride fal baktirmam gerekirse onlarin arasinda Elanit kesin vardir.
Cikmayan kisilerin fallari da hic cikmiyor mubarek, demekki baktirmamalari gerekiyor.. ben sunu anladim, herkese fal bakilmiyor.
Elanit, Elmira, Soganlik Emine ve benim kursuncu teyzem, bana gelecek hakkinda iyi fal bakan kisilerdir. Dedikleride bir bir cikmistir. Hadi diyerleri para icin yapiyor diyelim.. benim kursuncu teyzem, para bile almaz. Fazla versen kabul etmez. Ismini cismini veremiyorum, zira sadece tanidiklara bakiyor ve kimseyi umutlandirmak istemem. Ismini aniyorum, cunu az para alip ayni seyleri bana soyleyen ve dedikleri cikan kisidir kendisi.
Durum boyle olunca, baskalarinin dedigi bir kulagimdan giriyorrrr ve digerinden cikiyor. Burda hislerime guvenerek soyluyorum, fallari cikmayacak kisileri bir bir sayabilirim. Tamamen hissi bi durum, hatta bu kisiler benim baktirdigim falcilara bile baktirmis kisiler. Hissi birsey..
Elanit yasiyorsa, param ve hakki helal olsun.. soylersin sen, madem herseyi bu kadar iyi biliyosun.. ilet, yanaciklarindanda optum.
filiz hanımın telefonunu bende almabılırmıyım ozelden,tesekkur ederım,
bırde nerde bakıyor kendısı acaba?
Baris'in kartlarinda hala kartlarin anlami yazan bir falci.. belki artik ogrenmistirde anlamlari yazmiyodur oyle bir falci iste..
Gulsen desen.. gecmisi bilir ama gelecek bilemicem, hic hatirlamiyorum desem. Cok akilda kalici birsey soylemedigi kesin..
merhaba,ben gülşen e baktırmıştım hatta baktıdığım falcılar arasında en beğendiklerimdendi.uzun uzun anlatmıştı,baştan savmamıştı.geçmiş konusunda,o andaki yaşadıklarımı bilmesi konusunda ve özellikle kişi tasvirinde çok iyiydi.ama gelecekle ilgili verdiği önemli tarihlerin hiç biri gerçekleşmedi.ya tarih konusunda bir sıkıntı var ilerde gerçekleşecek bilmiyorum ya da gelecekle ilgili yorumları isabetsiz oldu
çok teşekkürler yorumlarının için :)
çok gelecek peşinde değilim aslında, an'ı iyi bilen tavsiye edeceğiniz biri var mı peki ?
gönderdim filiz hanım numaralarını
kızlar çok zor durumdayım.çok sevdiğim biri var ama çok zor yürüyor bazı şeyler.bu zamana kadar çok sabrettim hatta hiç umudum olmadığı zamanlarda baktırdığım bir fal bana umut oldu.görüşmediğimiz dönemlerdi.seni arıycak,uzun bir süre görüşeceksiniz dedi bir falcı.imkansız bişeydi bu.olunca dedikleri ister istemez ümitlendim ve her olumsuz gidişatta baktırdığım faldan bu yüzden ümitlendim.hatta hemen hemen hepsi evleneceğin adam bu dediler.ama sanki bir yere kadar fallar çıkıyor.bir yerden sonra tıkanıyor.bu kişiden kopmak istediğimde bile falcılar kopma sakın,sabret dediler sabrettim.düzelecek herşey yoluna girecek dediler.sırf bu yüzden belki inandığımdan hiç olamayacak şeyleri bile kabul ettim,alttan aldım.gelecekte herşey güzel olacak diye..şimdi 3 gündür herşey tersine döndü sanki.her gün arayan,soran adam ilgilenmez oldu.ne yapacağımı bilmiyorum.fallara inanıp ona göre mi yol çizmeliyim yoksa fallardan bağımsız mı hareket etmeliyim?ya da çok fallara kafayı takıyoruz böyle mi oluyor?gerçekten kafam çok karışık..ama bir yandan şunu düşünüyorum hiç görüşemeyecekken falda söylenen şeyler benim bilinçaltıma işlendi ve bu bana rahatlık ve pozitif düşünce kattı.bu belki bazı şeylerin olumlu olmasını sağlamıştır.ama çok kaptırınca da olmayınca insan çok büyük hayal kırıklığına uğruyor .belki çok komik gelecek size ama nerdeyse onunla evleneceğime kesin gözüyle bakar oldum ama işin doğrusu adamın umrunda bile değilim.belki de hiç olmadım .çok uzun oldu kusura bakmayın ama şu an iyi değilim..ne yapmam lazım fala göre mi hareket etmeliyim yoksa fallardan bağımsız olarak mı davranmalıyım?fikriniz nedir?teşekkürler..
Kaç gündür forumda Filiz Hanımın adı geçiyor...Çok methediliyor..Gerçekten bu kadar iyi mi?Hayır anlatılıyor sonra reklam olduğu ortaya çıkıyor.Kime güveneceğimizi şaşırdım doğrusu..
Burcuzz fallara göre hareket etmeyin derim ben..Eğer bazı şeyler olmuyorsa olmuyor..Zorlamanın bir anlamı yok..Hayatınıza yeni bir yön çizin...Söylemesi kolay biliyorum ama eğer inceldiği yerden kopmazsa sonun da daha çok acı çekersiniz...Zaman herşeyin ilacı..İnsan ne acılara katlanıyor...Bence oluruna bırakın...Kendinize önem verin..O sizin için değerli olabilir ama siz de kendinizi bu derece yıpratacak kadar önemsiz değilsiniz..
haklısın..fallara göre hareket edince insan olmadığı gibi davranıyor.alttan almaması gereken bişeyi alttan alıyor.bir nevi insanın geçici olarak huyu değişiyor.ben her zaman pozitif bir insanımdır.ama fallarda hep yönlendirdiklerinden aşırı bir pollyannacılık oldu bende.belki bu bile itmiş olabilir.itmese bile bilinç altı hep olacak diye kodlanıyor ve insan bazı gerçekleri göremiyor.gördüğü anda daha büyük bir yıkıma uğruyor.bende hayatıma (bu çok kolay olmasada da) yeni bir yön çizmeye karar verdim.zaten akıllı ve mantıklı bir insansan(ne kadar duygusal olursan ol) ister istemez bunu yapıyorsun..herşeyi akışına bırakmak ve daha güçlü durmak en doğrusu.zaten bişey olacaksa olur biz istesekte istemesekte..teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için bu arada.sizi tanımasam da böyle bir destek iyi oldu.en azından içimden geçenleri bir başkasından duymuş oldum :)
bu arada bence falcılar gelecekle ilgili bişeyler söylerken olacakları söyleseler,gördüklerini söyleseler daha iyi olur.yönlendirme yapmazlarsa bence çok güzel olur.insan etkileniyor.belki bu yüzden yanlış kararlar bile verebiliyor insan bence diye düşünüyorum..
Lütfen kimseyi suçlamayın, falcı yönlendirse ne olur , kalktıktan sonra unutun.
Güzel şeyler söylediyse çıkarsa ne ala , çıkmazsa canınız sağolsun.
Hata falı bakan kişilerde değil hayatını ona göre yaşayan bizlerde.
Bir şey olacaksa biz istersek olur, istemediğimiz hiçbişi olmaz (özel hayatla ilgili) , iş bizde bitiyor.
Umut istiyoruz, güzel şeyler söylenincede bağlanıyoruz.
Seni bu kadar rahat eleştiriyorum zira bi dönem yaptım , fala göre hareket ettim.
Ne zaman kafama göre hareket etmeye başladım , hayat daha kolay gelmeye başladı :)
bakırkoyyyyyyyyyy dejavu neseeeeeeeeeeeeeee symbol cafe beyoglu dılekkkkkkkkkkkkk baktıran varmıııııııııı dedıklerı cıkıomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu acıllllllllllllll cvppppppppppppp kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?