tabiki eleştirebilirsiniz ben eleştiriye açık bir insanım ama şunu belirtmek istiyorum ben burda kimseyi suçlamadım sadece fikrimi söyledim ve BENCE dedim..burda hepimiz fikrimizi söylüyoruz benim de fikrim bu.ben kelimelerimi çok özenle seçerim dikkat ederim bu konuda o yüzden belirtmek istedim.yoksa falcılar şöyle böyle demedim ki demem çünkü ilk fırsatta yine falcıya gidicem :).bişey olsa da olmasa da insanoğlu olarakta hep meraklıyızdır gelecekten haber almaya.bu doğamızda var bir kere engelleyemeyiz..sadece oto kontrol uygulayamayan insanlar olabilir.hani yönlerdirme yapmasalar iyi olur ama sonuçta herkesin de bir tarzı var.benim fikrim bu yönde.belki bazısı da yönlenmek için gider onun bilemem tabiki :)
slm cnm, ben kendisine bi kac gün önce telde baktirdim, ve memnunda kaldim, ani bildi, hosuma giden pembe tablo cizmiyo, iyi ve kötü ne varsa söylüyo( biz her ne kadarda kötü olan seyleri duymak istemesekte) olmasini istedigim birsey icinde bana 1,5 hafta zaman verdi aslinda ozaman yorum yazacaktim ama sen sorunca yazmak istedim. reklam ve güven konusunda haklisin ama ben kendisinden memnun kaldim ve suanki durumumu bildi. bugün baska bi arkadasim baktircak kendisine onunda youmunu yazarim burdan....
Nişantaşî sembolde Yağmura fal baktıran oldumu nasıl?
İşte ben de onu istiyorum..Pembe tablo çizmesin bana..Telefonu varsa özelime yazabilirmisiniz*Benim mesaj hakkım yok..Bir de fiyatı nedir acaba?
Baris'in kartlarinda hala kartlarin anlami yazan bir falci.. belki artik ogrenmistirde anlamlari yazmiyodur oyle bir falci iste..
Gulsen desen.. gecmisi bilir ama gelecek bilemicem, hic hatirlamiyorum desem. Cok akilda kalici birsey soylemedigi kesin..
Selam kızlar,
Foruma 1-2 aydır giremiyordum. Bugün gireyim dedim ama bir baktım ki ortalık karışmış Elmira'yla Elanit'le.. Geriye dönük mesajları okumaya, anlamaya çalıştım ama pek birşey anlayamadım. Aynı kişi miymiş bunlar. Yanyana mıymış? 2 Hat varmış... Çok karışık yahu :)
Ben şu kadarını söyleyeyim Kasım&Aralık gibi Elmira'ya baktırmıştım... Gerçekten o anı çok iyi bilmişti ama gelecekle ilgili söylediği şeyler tutmadı maalesef. Ama anı bilmesi için o kadar para vermeyede gerek yok zaten. Beyoğlu'nda Kadınlar Kahvesinde Remziye, Pelin ve Dilek'te şu anı çok iyi biliyor ama gelecek hepsinde tırt :) Elanit'e 75 TL vereceğinize 20 TL ye Taksim'de ki falcılara gidin. Hatta Beyoğlu'nda By Pello diye bir cafe açılmış ve Fatih'ti sanırım ismi bir çocuk fal bakıyormuş... Çok başarılı dediler. Hatta eskiden başka cafelerde bakıyormuş şimdi o yeni cafeye geçmiş.. Gidip deneyen olursa buradan deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.
İşte ben de onu istiyorum..Pembe tablo çizmesin bana..Telefonu varsa özelime yazabilirmisiniz*Benim mesaj hakkım yok..Bir de fiyatı nedir acaba?
Bu konu da ben de fikrimi belirtiyim. Hic kimse kendini kandirmasin, daha iyi bir firsat ciktiginda onu degerlendirir herkes. Ben kendi adima sunu soyliyim, fal hic baktirmadigim donem bile, son askim, asla unutamam dedigim kisiyi bi zaman sonra baska birine degistirdigim olmustur. Zamanla duygular ve istekler degisebiliyor ve ona gore hareket edebiliyor insan. Birine takili kalip yasamak sadece o an dogru firsatin cikmamasindan dolayi gerceklesen bir durumdur ve aski sevdigimizden o kisiyi degilde o yogun aska olan bagliligimizdan vazgecemeyiz, oysaki baska birine asik oldugumuzda digeri degerini yitirir ve maziye perde misali geride kalir.
Birde yasi ilerlemis kisilerin evlilik kaygisi oluyor sanirim, daha cok strese girdikleri icin ne iliski adam gibi yuruyebiliyor nede sevgili unutabiliyor. Bence en yogun takili kalma sebebi, daha iyi birisini bulamama kaygisidir.
Belgin Kostak'a giden varmı? söyledikleri çıkıyomuş ama biraz pahalıya bakıyooooo
merhaba...belgin kostak konusunda amann dikkat derim...iyi araştır...ben baktırmadım amaa..çok yakın bir arkadaşım 1-1.5 yıl evelsi baktırdı ve söylediklerinin hiç biri çıkmadı..kadın facia ötesi...söylediklerinin hatta tam tersi çıktı...örneğin...eski sevgilisi için gitmişti ve belgin hanımın yorumu şöyle idi...doğum günününü birlikte geçireceksiniz...barışacaksınız ve bu adam seni unutmadı..onunla kesin evlilik var demiş...pekii ne oldu:)....arkadaşım doğum gününü yanlız geçirdi....adam yurt dışına taşındı ve şu an başkası ile evli....yanii belgin kostak fooos....tabii bunlar bizim tecrübelerimiz...gene siz bilirsiniz:)
Gelecek konusunda yine de bir cok sey elimizde diye dusunuyorum.. ne kadar istemekle alakali. Mesela bi konu hakkinda cok korkularimiz varsa ve endise duyuyorsak o olay olumsuz oluyor genelde. Ama birseyi cok kafaya koyuyor ve mucadele ediyorsak buyuk olasilikla basariyoruz.
Ben ortaokulda guzel sanatlara gitmeyi kafaya koymustum. Daha sonra cok farkli bi bolum sectim ve dondu dolasti olaylar yine guzel sanatlara geldi ve hic portfolyo hazirlamama ragmen 3 ay icinde hazirlayip, giris sinavina girdim ve iki uni'ye birden alindim.. Bu basit bir ornek, kucukken hayalini kurdugum bir cok seyi suan yasadigimi goruyorum.. tabi artik yeni hedeflerle
Olumsuz olanlar ise hayatima renk kattilar
iyi aksamlar filiz hanımın numarasını özelden gönderdım
aynen positif düsünme konusunda sana katiliyorum, bende cocuklugumda ne hayal ettigsem yasadim. yada birseyi gercekten gönlümden istedimse ufak birsey bile olsa yasadim. aklima THE SECRET (SIR) geldi, bi ara cok uygulardim ve faydasini gördümde. yeniden baslamak gerek :))))
neeeeeeeeee..... şoklardayım suan.. hani bu kadın herşeyi biliyomuş ütün ünlüler ona gidiyomuş yok efendim söylediği herşey çıkıyomuş falan herşey yalanmıymış yanii :S
başka bilen yok mu yaa.. umutlarımı ona bağlamıştım tam daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?