İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok ben size hayatı falcıya göre yaşamayın babında eleştri yaptım :)
Yoksa adı falcı olmaz, arkadaş olur,anne,iş arkadaşı olur birileri hayatımızın kontrolünü alır.
Kimseye vermeyelim.
Yaşayalım gitsin.
Bi ara otokontrolümü bende teslim etmiştimde
Yoksa hangi falcı iyi - kötü tartışması veya sölesin sölemesin değil.
Ama şu var başkasının söylediğine biz müdehale ancak o söz bize söyleniyorsa ederiz.
Yoksa söylemesinler tebi. Çok iddialı konusanlar oluyor, bozuyorum öylelerini ben.
Şu ara baktırmıyorum, ama eninde sonunda gene baktırıcam biliyorum

İşte ben de onu istiyorum..Pembe tablo çizmesin bana..Telefonu varsa özelime yazabilirmisiniz*Benim mesaj hakkım yok..Bir de fiyatı nedir acaba?

bakırkoyyyyyyyyyy dejavu neseeeeeeeeeeeeeee symbol cafe beyoglu dılekkkkkkkkkkkkk baktıran varmıııııııııı dedıklerı cıkıomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu acıllllllllllllll cvppppppppppppp kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nişantaşî sembolde Yağmura fal baktıran oldumu nasıl?

Yagmura ilk baktırdıgımda uzun bakmıstı ikinci gidişimi çok kısa kesmişti, nokta atışları yapmıştı ancak fallarını hatırlamadıgım için çıkıp çıkmadıgını bilemiyorum
Eski ses kayıtlarımı karıştırsam belki bir yorumda bulunabilirim

İşte ben de onu istiyorum..Pembe tablo çizmesin bana..Telefonu varsa özelime yazabilirmisiniz*Benim mesaj hakkım yok..Bir de fiyatı nedir acaba?

benimde hosuma giden oydu aslinda gercekleri duymak canimizi acitsa bile sonucta dogru olan.
telefonda baktirirsan 50 tl ama ofisine gidersen 30 tl, ben telefonda baktirdim. özel mesaj hakim daha yok ama forumda baska bi arkadasin var o bi kac kisiye gönderdi burdan takip etigim kadariyla ona sorsan

mondschein bana mailen filiz hanim telini sormussun ama özel msj hakkim yok o yüzden cvp veremedim, ama forumda baska arkadaslarda var onlar yardimci olurlarsa sevinirim

barışın dedikleri çıkmıyor mu ?yazmış anlamlarını hatta sordum dedim yazmışsın olsun dedi hislerim daha önemli anı bildi benim ama dedikleri çıkmıyor mu ?

geleceği kimse bilmiyor sanırım hepsi atıyor bişeyler tutarsa tutar yani .

Gelecek konusunda yine de bir cok sey elimizde diye dusunuyorum.. ne kadar istemekle alakali. Mesela bi konu hakkinda cok korkularimiz varsa ve endise duyuyorsak o olay olumsuz oluyor genelde. Ama birseyi cok kafaya koyuyor ve mucadele ediyorsak buyuk olasilikla basariyoruz.

Ben ortaokulda guzel sanatlara gitmeyi kafaya koymustum. Daha sonra cok farkli bi bolum sectim ve dondu dolasti olaylar yine guzel sanatlara geldi ve hic portfolyo hazirlamama ragmen 3 ay icinde hazirlayip, giris sinavina girdim ve iki uni'ye birden alindim.. Bu basit bir ornek, kucukken hayalini kurdugum bir cok seyi suan yasadigimi goruyorum.. tabi artik yeni hedeflerle

Olumsuz olanlar ise hayatima renk kattilar

"""Hic kimse kendini kandirmasin, daha iyi bir firsat ciktiginda onu degerlendirir herkes"""Bu sözüne çok katılıyorum ve diyorum ki falların ömrü hayatına yeni birini alana kadar....

tesekkur ederım sevda26,
sen baktırdın memnun kaldın mıı ? bırde nerde bakıyor yerını bılıyormusun acaba,telfonda baktırdın sen sanırım.

Belgin Kostak'a giden varmı? söyledikleri çıkıyomuş ama biraz pahalıya bakıyooooo

merhaba...belgin kostak konusunda amann dikkat derim...iyi araştır...ben baktırmadım amaa..çok yakın bir arkadaşım 1-1.5 yıl evelsi baktırdı ve söylediklerinin hiç biri çıkmadı..kadın facia ötesi...söylediklerinin hatta tam tersi çıktı...örneğin...eski sevgilisi için gitmişti ve belgin hanımın yorumu şöyle idi...doğum günününü birlikte geçireceksiniz...barışacaksınız ve bu adam seni unutmadı..onunla kesin evlilik var demiş...pekii ne oldu:)....arkadaşım doğum gününü yanlız geçirdi....adam yurt dışına taşındı ve şu an başkası ile evli....yanii belgin kostak fooos....tabii bunlar bizim tecrübelerimiz...gene siz bilirsiniz:)

neeeeeeeeee..... şoklardayım suan.. hani bu kadın herşeyi biliyomuş ütün ünlüler ona gidiyomuş yok efendim söylediği herşey çıkıyomuş falan herşey yalanmıymış yanii :S
başka bilen yok mu yaa.. umutlarımı ona bağlamıştım tam daaa

aynen positif düsünme konusunda sana katiliyorum, bende cocuklugumda ne hayal ettigsem yasadim. yada birseyi gercekten gönlümden istedimse ufak birsey bile olsa yasadim. aklima THE SECRET (SIR) geldi, bi ara cok uygulardim ve faydasini gördümde. yeniden baslamak gerek :))))

Aynen aynen.. pozitif dusunmenin kimseye zarari olmaz.. bak annem rahatsiz oldugu donem onda bile uyguladim, nasil kendini toparladi anlatamam. Bi ara bende tekrar meditasyon, pozitif dusunce, kendimi odullendirme (hep yaparim), pozitif muzikler, komedi filmleri.. gezmeler tozmalarrrr kisacasi hayatta ne guzelse onu yasamak lazimmm :)) Soyle bi bakiyorumda facebook'ta hep huzunlu sarki, siir ve turevi seyleri paylasanlar hep uzgun hep mutsuz hep bicare.. Insan bilinc altina ne yerlestiriyorsa onu yasiyor, buna kesin emin oldum

Arkadasim hayallerini kirmak istemem, ama burda cokca bu tur yorumlar yazildi giden kisiler tarafindan. Ve bi sure sonra ismi anilmadi.. Olumlu birsey soylediyse, olumlu dusun olsun.. neticede 50% cikma ihtimali var, belki sende cikar. Falci olumlu yada olumsuz dedi diye oyle olucak diye birsey yok ki. En kotu falci bile bazen salliyor tutuyor, bide bu tarafindan bak olaya

Merhaba hanımlar,
konuyu birkaç aydan beri takip ediyorum. Kısa süre önce de üye oldum. Forumda esenlerde Rahman Bey diye birinin adının geçtiğini duydum. Kendisine nasıl ulaşabileceğim konusunda yardımcı olan olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…