İstanbul'da Fal - Falcılar

Son iki aydır fal baktırıyorum. Geçmiş, şu an ve geleceği bende en iyi tutturan Mona Lisa Cafe'de Güler Abla idi. Geçenlerde sordum emekli olduğunu söylediler. Yüzde yüz tutturmuştu bende oysa

Ben bunların ikisine de baktırdım. İkisi de fazlasıyla olumlu konuştu. Söyledikleri şeyler neredeyse imkansız ama bekleyip göreceğiz.

Ben bunların ikisine de baktırdım. İkisi de fazlasıyla olumlu konuştu. Söyledikleri şeyler neredeyse imkansız ama bekleyip göreceğiz.

neseye arkadasım baktırdı ozaman sevgılısı vardı ve cıddılerdı ona sen bu adamla ayrılcaksn unıde sınıf arkadasınla olucaksın demıstı cıdden oyle oldu. Ama 2. gttgnde kıza tuttumu tutmadımı bılmıorm dgrusu deja vu da kıme gtsem kısa bakıo soru soraamıyosun.

eddie çok teşekkür ederim havva hanım ın numarasını yollamışsın.yeni gördüm mesajını kusura bakma.mesaj hakkım olmadığından burdan yazıyorum.çok mutlu ettin beni sağol :)))

keryneia çok haklısın..ne düşünürsek onu çekeriz hayatımıza.ben çekim yasasına ve kuantuma çok inandığım için genelde olumlu düşünmeye çalşırım ve işlerim bu yüzden hep rast gider.gün içerisinde bile insan bir anda olumlu düşünmeye başlıyorsa,korkularını bırakıyorsa o günü bile insanın güzel geçiyor :).bugün sabah öğleye kadar herşey ters gidiyordu.minik depresif ve senin yazından sonra dedim içimden bırak endişeleri,herşey güzel olacak.inan öğleden sonra bile herşey sanki düzelmeye başladı.bence olumlu düşüncenin insan hayatına büyük katkısı var..tabi bu anlattığım kısa vadeli bişey.daha uzun vadede bişeyler istiyorsak her zaman olumlu düşünmeyi bırakmamamız lazım.ne istersek ve ne düşünürsek onu çekiyoruz galiba :).hatta bir söz vardır 'NE DÜŞÜNÜYORSAN SEN O'SUN' diye..

"""Hic kimse kendini kandirmasin, daha iyi bir firsat ciktiginda onu degerlendirir herkes"""Bu sözüne çok katılıyorum ve diyorum ki falların ömrü hayatına yeni birini alana kadar....

bence de :))).bu zamana kadar hepimiz belki birçok insan için fal baktımışızdır.ama bir dahaki sefere (belli bir süre sonra tabi) bakıyoruz ki bir başkası için baktırmaya başlamışız :).bu arada çoğu insan genelde özel durumlar için baktırıyormuş gibi geldi bana bende dahilim buna tabiki..onun sonrasında da iş geliyor herhalde :)

tamam tamam anladım şimdi ben ama insan işte bazen dönem dönem oto kontrolünü başkalarına verebiliyor..aslında en doğrusu insan ne yaşadığını kendi daha iyi biliyor ona göre kararını vermesi ama işte bazen bu zor olabiliyor maalesef :)

Cok mutlu oldum bunu okuyunca biliyomusun, bak nasil guzel gecicek benim gunumde bugun :13:

tesekkur ederım sevda26,
sen baktırdın memnun kaldın mıı ? bırde nerde bakıyor yerını bılıyormusun acaba,telfonda baktırdın sen sanırım.

canım ben baktırdım ilk ofisine gittim 2 ci telefonda ben memnun kaldım verdiği tarihlerde dediği seyler oldu öbür tarihleri bekliyorum bir gelişme olursa haber veririm canım

iyi günler hanfendi sizinle yaklaşık 3 yıl önce yine bu forumdan görüşmüştük ve bana sanırım ismini yanlış hatırlamıyorsam neriman falcı hanımın numarasını vermiştiniz ben 2 kez gittim ve uzun vadede söylediklerinin hepsi çıktı şimdide arkadaşımla gitmek istiyoruz fakat numarası yok rica etsem siazden alabilirmiyim tekrar

Merak ettim bu Neriman kim acaba?Ben bir Neriman tanıyorum ama o mudur ki??

Memnun kalmana sevindim canım.Umarım karşılaşırız.Ben ondan başka hiç kimseye fal baktırmadım forumda bir sürü insandan bahsediliyor.Ama ben Nilüferden çok memnunum

iyi günler hanfendi sizinle yaklaşık 3 yıl önce yine bu forumdan görüşmüştük ve bana sanırım ismini yanlış hatırlamıyorsam nülüfer falcı hanımın numarasını vermiştiniz ben 2 kez gittim ve uzun vadede söylediklerinin hepsi çıktı şimdide arkadaşımla gitmek istiyoruz fakat numarası yok rica etsem siazden alabilirmiyim tekrar

Arkadaşlardan biri geçen Rahman hoca'nın bilgilerini sormuştu ben kendisinin bu forumda ilanlarını görmüştüm.Özellikle bu sayfada görünüyordu o sıra baktığımda facede sayfası olduğunu görmüştüm...Nette Rahman Hoca diye aratırırsan bilgilerine ulaşabilirsiniz...

Memnun kalmana sevindim canım.Umarım karşılaşırız.Ben ondan başka hiç kimseye fal baktırmadım forumda bir sürü insandan bahsediliyor.Ama ben Nilüferden çok memnunum

iyi günler hanfendi sizinle yaklaşık 3 yıl önce yine bu forumdan görüşmüştük ve bana sanırım ismini yanlış hatırlamıyorsam nülüfer falcı hanımın numarasını vermiştiniz ben 2 kez gittim ve uzun vadede söylediklerinin hepsi çıktı şimdide arkadaşımla gitmek istiyoruz fakat numarası yok rica etsem siazden alabilirmiyim tekrar

ayy kızlar ya bakın ocakta yazmışım tee bu maltepedi serpili dün kadının fal bakarken yazdığı kağıdı buldum anaam kadın tutturdu hepsini yeminle işimle alakalı özellikle ne dediyse tuttu şaka gibi burda atıp tutmuşum valla tekrar gidicem serpile ya benim aklımının ucundan geçmemişti iş değişikliğin olacak dedi bizde arkadaşımla güldük beni zor geçirirler diye tarihleri ne yaşayacağımı bile yazmış geçiş aşamasında
korktum yaa acaba attıda tuttumu kadının ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…