Çok teşekkür ederim mesaj için..Bir de Filiz hanım kahve mi yoksa tarot mu bakıyor?Hangisini önerirsiniz?
bakırkoyyyyyyyyyy dejavu neseeeeeeeeeeeeeee symbol cafe beyoglu dılekkkkkkkkkkkkk baktıran varmıııııııııı dedıklerı cıkıomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu acıllllllllllllll cvppppppppppppp kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben bunların ikisine de baktırdım. İkisi de fazlasıyla olumlu konuştu. Söyledikleri şeyler neredeyse imkansız ama bekleyip göreceğiz.
Gelecek konusunda yine de bir cok sey elimizde diye dusunuyorum.. ne kadar istemekle alakali. Mesela bi konu hakkinda cok korkularimiz varsa ve endise duyuyorsak o olay olumsuz oluyor genelde. Ama birseyi cok kafaya koyuyor ve mucadele ediyorsak buyuk olasilikla basariyoruz.
Ben ortaokulda guzel sanatlara gitmeyi kafaya koymustum. Daha sonra cok farkli bi bolum sectim ve dondu dolasti olaylar yine guzel sanatlara geldi ve hic portfolyo hazirlamama ragmen 3 ay icinde hazirlayip, giris sinavina girdim ve iki uni'ye birden alindim.. Bu basit bir ornek, kucukken hayalini kurdugum bir cok seyi suan yasadigimi goruyorum.. tabi artik yeni hedeflerle
Olumsuz olanlar ise hayatima renk kattilar
"""Hic kimse kendini kandirmasin, daha iyi bir firsat ciktiginda onu degerlendirir herkes"""Bu sözüne çok katılıyorum ve diyorum ki falların ömrü hayatına yeni birini alana kadar....
Yok ben size hayatı falcıya göre yaşamayın babında eleştri yaptım :)
Yoksa adı falcı olmaz, arkadaş olur,anne,iş arkadaşı olur birileri hayatımızın kontrolünü alır.
Kimseye vermeyelim.
Yaşayalım gitsin.
Bi ara otokontrolümü bende teslim etmiştimde
Yoksa hangi falcı iyi - kötü tartışması veya sölesin sölemesin değil.
Ama şu var başkasının söylediğine biz müdehale ancak o söz bize söyleniyorsa ederiz.
Yoksa söylemesinler tebi. Çok iddialı konusanlar oluyor, bozuyorum öylelerini ben.
Şu ara baktırmıyorum, ama eninde sonunda gene baktırıcam biliyorum
Çok teşekkür ederim mesaj için..Bir de Filiz hanım kahve mi yoksa tarot mu bakıyor?Hangisini önerirsiniz?
keryneia çok haklısın..ne düşünürsek onu çekeriz hayatımıza.ben çekim yasasına ve kuantuma çok inandığım için genelde olumlu düşünmeye çalşırım ve işlerim bu yüzden hep rast gider.gün içerisinde bile insan bir anda olumlu düşünmeye başlıyorsa,korkularını bırakıyorsa o günü bile insanın güzel geçiyor :).bugün sabah öğleye kadar herşey ters gidiyordu.minik depresif ve senin yazından sonra dedim içimden bırak endişeleri,herşey güzel olacak.inan öğleden sonra bile herşey sanki düzelmeye başladı.bence olumlu düşüncenin insan hayatına büyük katkısı var..tabi bu anlattığım kısa vadeli bişey.daha uzun vadede bişeyler istiyorsak her zaman olumlu düşünmeyi bırakmamamız lazım.ne istersek ve ne düşünürsek onu çekiyoruz galiba :).hatta bir söz vardır 'NE DÜŞÜNÜYORSAN SEN O'SUN' diye..
tesekkur ederım sevda26,
sen baktırdın memnun kaldın mıı ? bırde nerde bakıyor yerını bılıyormusun acaba,telfonda baktırdın sen sanırım.
iyi günler hanfendi sizinle yaklaşık 3 yıl önce yine bu forumdan görüşmüştük ve bana sanırım ismini yanlış hatırlamıyorsam neriman falcı hanımın numarasını vermiştiniz ben 2 kez gittim ve uzun vadede söylediklerinin hepsi çıktı şimdide arkadaşımla gitmek istiyoruz fakat numarası yok rica etsem siazden alabilirmiyim tekrar
Memnun kalmana sevindim canım.Umarım karşılaşırız.Ben ondan başka hiç kimseye fal baktırmadım forumda bir sürü insandan bahsediliyor.Ama ben Nilüferden çok memnunum
Memnun kalmana sevindim canım.Umarım karşılaşırız.Ben ondan başka hiç kimseye fal baktırmadım forumda bir sürü insandan bahsediliyor.Ama ben Nilüferden çok memnunum
Merhaba kızlar;
Uzun süredir bu sitedeyim,ama bu topiğe ilk kez giriyorum.Yaklaşık 2 yıl önce kız kardeşim bana geldi bir falcı bulduğunu (kendisi fal ve falcı meraklısı olur)kadının beni görmek istediğini söyledi.Bende ne alaka,beni ne yapacak diye karşı çıktımlmaz: fala inanmayan biri olarak.Kadın illa ablanı bana getir,onun çok sıkıntıları var,kafayı yemek üzere bunalımda demiş eyvahedigeldismile
Tabi kardeşim söylediklerini bana anlattı,bunları,bunları bildi falan diye.kafamçokkarıştı
Tabi ben şok,tamam dedim çünki kardeşim anlattıkça benim içim ürperdi.Gittim tabi baktı falan birçok şey tuttu.Sonra bir kaç arkadaşımı götürdüm,onlarda bayıldı kadına bende onlara baktıkça şok yaşıyorum.Ama iş kendime gelince kadına kızıyorum herkeze bakıyorsun çıkıyo,bana bakamıyorsun falan,nedeni ise söylediklerine inanmak istemiyorum.1 yıl boyunca kadına gitmedim çok kızmıştım alsanaalsanasmile sallıyor diye.Sonra bana haber gönderdi illa gelsin diye,o arada iyi değilim tabi tekrar gittim.Kısmen bildi,baya şeyler söyledi ben yine diyorum X abla sallıyon yine,kadın kızıyor bana.Yaklaşık bir hafta sonra hayatım çorap söküğü gibi oldu.Kadının 2 yıldır bana söyledikleri ihtimali bile mümkün olmayan herşey :gitme:
Sonra bu kadın benim hayat koçum gibi birşey oldu olumunekankayizsmile kadınla kanki olduk neredeyse.Benim enerjim,hislerim çok kuvvetlidir başıma gelecekleri rüyamda görürüm,ondan bana hep şey der sende boş değilsin.Yani kızlar buda benim falcı maceram.1 aydır görmüyorum kendisini artık tırsıyorum söylediklerinden,hayatımı onun söylediklerini bekleyerek geçirmek istemiyorum.Birde herşeyi bilmek pekte iyi birşey değil aslında :umursamaz:
Hepinize sevgiler.
slm kızlar gittiğim falcıları internetten bir araştırayım derken birde baktim ki bizimkiler burayada el atmışlar bende bir iki şey yazayım
acıbadem de yusufa gittim bu adama bankadan bir dünya arkadaşımı götürdüm annem teyzemler herkesi tutturdu ama beni tutturamadı birde yalanın bini bir para bende yok anacım çıkmadı verdiği tarihleri geçeli 4 ay oldu gitti param geçtikk
kadıköy sıgınak ta nikoya gittim anam o ne bi korktum yani neyse buda söyledi söyledi daha ortalarda birşey yok yağmur çamur yediğimle kaldım gitti param geçtik
gelelim düne maltepede medcezir serpil e gittim konuştu konuştu başım şişti dedim hikaye anlatıyosun ben sana şunu sorayım ne olacak sence kem küm etti bilmemne zaten falın 20 dk sı kendi hayatını anlattı iş çıkışı kafam bi milyon, bakalım bu tutturacakmı tarihleri ama yinede gitti param geçemedik
valla kızlar bunlardan ziyade bir dünya fal baktırdım artık ben bile fal açarım hepsi aynı şeyleri farklı insanlara söyleyip duruyorlar tutmuyor ya bende bir sorun var ya onlarda tutamıyorum kendimi gidiyorum ama yok yani çıkanı hiç görmedim bakalım serpil ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?