canım ben baktırdım ilk ofisine gittim 2 ci telefonda ben memnun kaldım verdiği tarihlerde dediği seyler oldu öbür tarihleri bekliyorum bir gelişme olursa haber veririm canım
Fala inanma, falsızda kalma demişler.
Ben çok sık fal baktıran bir insan değilim. Fakat geçenlerde Taksim'de gittiğim bir cafe'de türk kahvesi içeyim dedim.
Garson "fallı mı olsun falsız mı" dediğinde komiğime gitmişti, "hadi o zaman fallı olsun bakalım" dedim :)
Kahvemi bitirdikten yaklaşık yarım saat sonra bir bayanın karşısına aldılar beni, tabii ben duruma önyargılı baktığım için, kesin palavralar atacak, çuvallayacak gözü ile bakıyorum.
Fakat bayan bir fincana baktı kenara itti ve başladı anlatmaya. Bana çok enteresan geldi fincana bakmıyor olması.
Onun haricinde ne söylediyse hem bildi, hem de geleceğe dair planlarımı söyledi. Sonuçta tanımam etmem, hayatımda ilk kez gördüğüm bir insan.
Ama bu kadar herşeyi harfi harfine söylemesi hem şaşırttı hem ürküttü...
Eğer sizde uğramak isterseniz Taksim'de Mis Sokak'ta (Benetton'un yanındaki sokak) Cafe Bi Melek diye bir mekan.
Genelde fazlaca kalabalık bir yerdir... Fakat benim falıma bakan kadının adını almayı unuttum :)
Kabaca tarif etmek gerekise, uzun kumral dalgalı saçlı, zayıf yapılı, hafif peltek konuşan, orta boylu şirin bir bayandı.
Fala inanma, falsızda kalma demişler.
Ben çok sık fal baktıran bir insan değilim. Fakat geçenlerde Taksim'de gittiğim bir cafe'de türk kahvesi içeyim dedim.
Garson "fallı mı olsun falsız mı" dediğinde komiğime gitmişti, "hadi o zaman fallı olsun bakalım" dedim :)
Kahvemi bitirdikten yaklaşık yarım saat sonra bir bayanın karşısına aldılar beni, tabii ben duruma önyargılı baktığım için, kesin palavralar atacak, çuvallayacak gözü ile bakıyorum.
Fakat bayan bir fincana baktı kenara itti ve başladı anlatmaya. Bana çok enteresan geldi fincana bakmıyor olması.
Onun haricinde ne söylediyse hem bildi, hem de geleceğe dair planlarımı söyledi. Sonuçta tanımam etmem, hayatımda ilk kez gördüğüm bir insan.
Ama bu kadar herşeyi harfi harfine söylemesi hem şaşırttı hem ürküttü...
Eğer sizde uğramak isterseniz Taksim'de Mis Sokak'ta (Benetton'un yanındaki sokak) Cafe Bi Melek diye bir mekan.
Genelde fazlaca kalabalık bir yerdir... Fakat benim falıma bakan kadının adını almayı unuttum :)
Kabaca tarif etmek gerekise, uzun kumral dalgalı saçlı, zayıf yapılı, hafif peltek konuşan, orta boylu şirin bir bayandı.
siz sevgi hanımdan bahsediyorsunuz bende baktırdım ona haziranda ama dediklerinin hiç biri çıkmadı ne bana nede ablama, bide bir ara baya bir buna istek vardı havalara girmişti, onun çok iyi bu çocuk olacak dediği kişiyle başlamadık bile ama belkide elektriğimiz tutmamıştır...ben deneyimimi anlatayım dedim:))
peki ne kadar fal parası cnm
Adı sevgi değil di ya, A harfi ile başlıyordu... Hmmm tam hatırlayamıyorum malesef ki... Ama bir daha gidersem kesin adını alıp paylaşacağım sizinle :)
Ama ha sevgi, ha ahu, ha arzu... Pek birşey fark etmez, neticede diyorum ya, benimkisi sadece meraktan ibaret birşeydi :)
Yani tutmayada bilirdi söyledikleri, tamamen sallıyorda olabilirdi.
Belki o anlık birşeydi, anlattıklarını tutturası gelmiştirçok detaylı bilmiyorum bu fal mevzularını... Ben de sadece deneyimimi anlatayım dedim.
Ama senin dediğin gibi bir çok falcılar fasa fiso :)))
iyi günler hanfendi sizinle yaklaşık 3 yıl önce yine bu forumdan görüşmüştük ve bana sanırım ismini yanlış hatırlamıyorsam nülüfer falcı hanımın numarasını vermiştiniz ben 2 kez gittim ve uzun vadede söylediklerinin hepsi çıktı şimdide arkadaşımla gitmek istiyoruz fakat numarası yok rica etsem siazden alabilirmiyim tekrar
Nilufer ablayi hatirladimm.. ben iki sene once baktirmistim ve dediklerini yasadim. Ama ikinci fali maalesef cikmadi. Zaten bir falciya ikinci fal baktirinca nedense tutarsiz oluyor..
Hahah sendemi baktırdın,seninle ortak baktırdığımız iki kişi olmuş demekki.
Ama benim şahsi fikrim cafe falcılarındansa böyle evinde bakanlar daha iyi sanırım.Çünki onlar günde 15-20 kişi baka kafa kalmaz
Merhaba canım;
Telefon numarasını özeline gönderdim,umarım işine yarar.
Evet ben Nilüfer e sürekli baktırırım.Onun dışında baktırdığım tek kişi Elmira dır onuda değişik bir yorum daha olsun diye denedim.
Forumda en çok ondan bahsediliyordu.Ha memnun kaldımmı evet ben memnun kaldım Nilüfer den dahamı fazla biliyor bence hayır,tek artısı kişi analizleri ve anlık durumları iyi bilmesi gelecek için bana net yorumları olmadı.
Vallahi fal işi elektirik işi ve fala bakan kişinin iyi odaklanması ile ilgili gelişiyor sanırım.
Neyse canım herşey gönlünce olsun.
Orasi kesin =).. hadi bakalim kimin fallari cikacak bundan sonra.. Nilufer abla iyi bir falci bence, ama son baktigi falda pek zamani yoktu ve nasil desem artik beni tanidigi icinmidir daha cok duygusal faktorler on plana cikiyor falda iyi cikamiyor. Bu benim dusuncem tabi. Ilk baktigi falda beni bile tarfi etmisti, ve okul ve ask konulari aynen dedigi gibi yasamistim.
Slm
Bende senden nilüfer hanım'ın telefonun almıştım aradığımda bana çok ters tarafta oturduğumu öğrendim..Gidemedim bir türlü yeri bilmediğim için...ama kafamda olan tek isim nilüfer hanım..umarım en kısa zamanda bir şekilde gitmeye çalışacağım..
Bana kaçkere baktı sayısını bilmemhaha amma fal meraklısıymışım.Bende artık beni çok iyi tanıdığı için elmiraya baktırdım zaten.
Ama şu bi gerçek hayatında ekşın çoksa kaçkere bakarsa baksın çıkıyor.
Nilufer ablayi hatirladimm.. ben iki sene once baktirmistim ve dediklerini yasadim. Ama ikinci fali maalesef cikmadi. Zaten bir falciya ikinci fal baktirinca nedense tutarsiz oluyor..
nilufer abla nerede bakiyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?