İstanbul'da Fal - Falcılar

sevgili elma kurdumusun rumuzlu arkadas, nilufer hanimi merak ettim, telefon numarasini bana gonderebilir misiniz? simdiden tesekkurle

Elmakurdumusun Nilüfer hanımın telefonunu rica etsem benim özelime de yazar mısın?Teşekkür ederim...

ben çok zaman oldu baktırmıştım nilüfer hanıma dedikleri çıkmadı

Yani demekki herkeze tutmuyor,ne bileyim burada sayfalar dolusu yazılmış isimler var.
Benim beğendiğim çıkıyor dediğim ona çıkıyor onun beğendiğini birbaşkası beğenmiyor.
Ama en önemlisi frekansının tuttuğu birini bulup ona baktırmak.
Ben öyle her duyduğuma giden biri değilim iyi bakan birkişi olsun hep o baksın

Angels Burcu çok övülüyor burada bir de Ayhan varmış gelecek konusunda nasıl tavsiye eder misiniz?

Ben baktırdım Burcuya..formu takip ediyordum en çok övülen falcılardan biriydi..Çok beklentiyle gittim açıkcası..O yüzden hayal kırıklığı yaşamadım desem yalan olur..Ama gittiğime pişman değilim...Bana söylediği maddi bir konu vardı en geç mayıs ayında olacak demişti 2 gün önce gerçekleşti..Bekliyordum zaten..Çok fazla pembe tablo çizdi..Söyledikleri ütopik geldi bana..Dedikleri 1-2 hatta 3 yıllık olacak dediği şeylerdi...O yüzden bilemiyorum..Şu anda İstanbul dışında nisanın 15'inde gelecekmiş...Gidilebilir bir falcı..Fazla beklenti içine girmezseniz iyi olur derim.Çok sempatik ve pozitif bir hanım...Çok iyi tuttu elektiriğimiz...Bekliyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…