bence memnun kalırsın iyisiyle kötüsüyle herşeyi söylüyor en azından gecekleri söylüyor .yalanlarl süslemiyor baktırdıktan sonra bilgi bekliyorum ....
bende falcı falcı dolaştım ve en iyisini buldum her söylediği çıkıyor
bana da filiz hanımın telini yazarmısınız lütfen
Merhaba canım;
Telefon numarasını özeline gönderdim,umarım işine yarar.
Evet ben Nilüfer e sürekli baktırırım.Onun dışında baktırdığım tek kişi Elmira dır onuda değişik bir yorum daha olsun diye denedim.
Forumda en çok ondan bahsediliyordu.Ha memnun kaldımmı evet ben memnun kaldım Nilüfer den dahamı fazla biliyor bence hayır,tek artısı kişi analizleri ve anlık durumları iyi bilmesi gelecek için bana net yorumları olmadı.
Vallahi fal işi elektirik işi ve fala bakan kişinin iyi odaklanması ile ilgili gelişiyor sanırım.
Neyse canım herşey gönlünce olsun.
Çok teşekkür ederim mesaj için..Bir de Filiz hanım kahve mi yoksa tarot mu bakıyor?Hangisini önerirsiniz?
Elmakurdumusun Nilüfer hanımın telefonunu rica etsem benim özelime de yazar mısın?Teşekkür ederim...
Elmakurdumusun Nilüfer hanımın telefonunu rica etsem benim özelime de yazar mısın?Teşekkür ederim...
Özeline gönderdim canım.
bana da yollarmısın telini filiz hanımın baktırdın mı ?
ben çok zaman oldu baktırmıştım nilüfer hanıma dedikleri çıkmadı
Aldım canım çok teşekkür ederim..Hangisine ilk önce baktırsam bilemiyorum..Olgu var,Filiz hanım var,Nilüfer hanım var...bilemedim şimdi..
Angels Burcu çok övülüyor burada bir de Ayhan varmış gelecek konusunda nasıl tavsiye eder misiniz?
yazzkurt@gmail.com adresime yollarmısın
ben çok zaman oldu baktırmıştım nilüfer hanıma dedikleri çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?