İstanbul'da Fal - Falcılar

ben filiz hanıma baktırdım geçmişi bildi ama gelecek çıkmadıııı haberiniz olsun boşuna para vermeyin brde çalışıyorum vaktim yok diye telde baktırdım 50 verdim

Son düzenleme:
ya reklamlardan kurtulmustuk danone 'yle yne reklamlara başladık !
yarın Filiz hanıma baktırmak ıcın randewu alıcam umarım güzel olur..

ya reklamlardan kurtulmustuk danone 'yle yne reklamlara başladık !
yarın Filiz hanıma baktırmak ıcın randewu alıcam umarım güzel olur..

sonra yorumlarını bizimle de paylaşırsan çok sevinirm ya,bu arada Kadıköy Yelkovan Cafe Handan var gelecekten çok çıktı bana dedikleri

beverly peki handan bildiğim kadarıyla tarot ve kahve bakıyor hangisini tavsiye edersin?

Ben kahve falını seviyorum kahve falını önerirm Handan'ı şu yüzden seviyorum hep geleceği söylüyor sonra bekliosunki olsun ve oluyor gerçekten,benim zaten bildiğim şeyleri birdaha falcıdan da duymaya ihtiyacım yok,öyle falcılar sevmiyorum,onlara falcı denmez zaten,

arkadaşlar caddebostan sırdaş cafe'de fala bakan iki tane Arzu var,onlara fal baktıranınız varsa yorum alabilr miyim ltfn

Ozgu Namal - Capkin Kiz .. sizlere gelsin kizlarrr... biraz ilham alalim ben cok severim bu parcayi

Merhaba!

Foruma yeni üye oldum. Sizlerden ricam İstanbul'da şu an en iyi fal bakan falcı kimdir biraz bilgi verebilir misiniz? Kahve falı, tarot hepsi olur, yeter ki gelecekle ilgi doğru tahminde bulunabilsin.
5 senelik sevgilim, canım, herşeyim, beni bir günden diğerine bıraktı....Gerçekten çok ama çok mutsuzum, gün geçtikçe dibe vuruyorum...
Fal baktırmak belki iyi gelir. Şimdiden çok teşekkürler...

Kadıköy barlar sokağında Yelkovan Kafe Handan onu denemelisin, caddebostan da farketmez cafe'de günay var birde onu dene cnm

Merhaba,
Bu Yelkovan Cafe Handan Hanım için önden randevu almak gerekiyor mu, bir de ne kadara bakıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…