ben birine baktırıyorum acayip biliyo telefonda bakıyo
keşke biri de bana filiz numarasını yollasa :S
ya reklamlardan kurtulmustuk danone 'yle yne reklamlara başladık !
yarın Filiz hanıma baktırmak ıcın randewu alıcam umarım güzel olur..
gönderdim canım filiz hanım ın telefon numarasını
Atarım şimdi,hımmm en son 20 olmuştu galiba telefonda sorda yanlış bilgilendirmeyeyim
ya reklamlardan kurtulmustuk danone 'yle yne reklamlara başladık !
yarın Filiz hanıma baktırmak ıcın randewu alıcam umarım güzel olur..[/QUO
katiliyorum sna danone reklam yapiyo gibi geldi bana, sanki gecenlerde burda foyasi ortaya cikan birinin reklamini yapiyormus gibi geldi :))) umarim begenirsin filizi, ben memnun kaldim, burdan bildirirsen sevinirim
beverly peki handan bildiğim kadarıyla tarot ve kahve bakıyor hangisini tavsiye edersin?
slm peki geleceği biliyormu size çıktımı dedikleri hiç
slm, öncedende yazdim, pembe tablo cizmiyo,iyi kötü herseyi söylüyo, ani bidi, gelecek icin en yakin tah. 1,5 hafta sonra
merhaba,filiz hanmın dediği size çıktımı acaba
Merhaba!
Foruma yeni üye oldum. Sizlerden ricam İstanbul'da şu an en iyi fal bakan falcı kimdir biraz bilgi verebilir misiniz? Kahve falı, tarot hepsi olur, yeter ki gelecekle ilgi doğru tahminde bulunabilsin.
5 senelik sevgilim, canım, herşeyim, beni bir günden diğerine bıraktı....Gerçekten çok ama çok mutsuzum, gün geçtikçe dibe vuruyorum...
Fal baktırmak belki iyi gelir. Şimdiden çok teşekkürler...
Ben kahve falını seviyorum kahve falını önerirm Handan'ı şu yüzden seviyorum hep geleceği söylüyor sonra bekliosunki olsun ve oluyor gerçekten,benim zaten bildiğim şeyleri birdaha falcıdan da duymaya ihtiyacım yok,öyle falcılar sevmiyorum,onlara falcı denmez zaten,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?