Merhaba,
Bu Yelkovan Cafe Handan Hanım için önden randevu almak gerekiyor mu, bir de ne kadara bakıyor acaba?
cumartesı gunu filiz hanıma gtcem 30 pahalı sadece tarota geldı ondan su falı veya karalama falını denıcem nasıl oldgnu sızınle paylasırım sans dıleyın bayanlarr :)
cumartesı gunu filiz hanıma gtcem 30 pahalı sadece tarota geldı ondan su falı veya karalama falını denıcem nasıl oldgnu sızınle paylasırım sans dıleyın bayanlarr :)[/Q
hakkında hayırlısı olsun cnm,yorumlarını bekleriz sonrasında
Çıkan fal haberi!.. Geçen haftalarda Nişantaşı Symbol Meryem'e kahve falı baktırdım. Ne şu an ne de geçmiş hakkında bir şey bilemedi ama yakın zamanda ismini de açık açık vererek yeni biriyle tanışacaksın dedi. Gerçekten de tanıştım o isimde birisiyle. Paylaşmak istedim. Bilginize...
taksım de pen kafe de YETER var şiddetle tavsıye edıyorum:) ınanan bırı degılım ama bakan bırını gorunce hemen kapatırım arada canım sıkılınca gıderım ama mudavımı oldum dıyebılırım hangı arkadasıma bahsettıysem gıttıler ve herkes şaşkınlık ıcınde kaldı ..eger yolunuz duserse gıdın derım ama c tesı gunlerı yok sanırım orda
Çıkan fal haberi!.. Geçen haftalarda Nişantaşı Symbol Meryem'e kahve falı baktırdım. Ne şu an ne de geçmiş hakkında bir şey bilemedi ama yakın zamanda ismini de açık açık vererek yeni biriyle tanışacaksın dedi. Gerçekten de tanıştım o isimde birisiyle. Paylaşmak istedim. Bilginize...
tavsiye ediyormusunuz armagan hanımı gidenler yani 25 lıraya degermı kızlar fisfisfis
Fena sallamıştı bana. Güya seneye evlenip işten ayrılacakmışım, lüks bir evde oturacakmışım vs.vs., sanırım başkalarına da benzer şeyler söylemiş. İşimden ayrılmayı hayatta düşünmem. Bu arada mevcut durum ve karakter analizi gayet başarılı söylemeden geçemeyeceğim.
ben filiz hanıma baktırdım geçmişi bildi ama gelecek çıkmadıııı haberiniz olsun boşuna para vermeyin brde çalışıyorum vaktim yok diye telde baktırdım 50 verdim
Hayır gerekmio,akşam yedibuçuğa kadar orda hergün,kahve falı 20,tarot 25,ben kahve falı baktırıyorum genellikle
Nilufer ablayi hatirladimm.. ben iki sene once baktirmistim ve dediklerini yasadim. Ama ikinci fali maalesef cikmadi. Zaten bir falciya ikinci fal baktirinca nedense tutarsiz oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?