İstanbul'da Fal - Falcılar

cumartesı gunu filiz hanıma gtcem 30 pahalı sadece tarota geldı ondan su falı veya karalama falını denıcem nasıl oldgnu sızınle paylasırım sans dıleyın bayanlarr :)

cumartesı gunu filiz hanıma gtcem 30 pahalı sadece tarota geldı ondan su falı veya karalama falını denıcem nasıl oldgnu sızınle paylasırım sans dıleyın bayanlarr :)

Çıkan fal haberi!.. Geçen haftalarda Nişantaşı Symbol Meryem'e kahve falı baktırdım. Ne şu an ne de geçmiş hakkında bir şey bilemedi ama yakın zamanda ismini de açık açık vererek yeni biriyle tanışacaksın dedi. Gerçekten de tanıştım o isimde birisiyle. Paylaşmak istedim. Bilginize...

bu arada bi arkadas cafe 1 melegi sormus snrm arzu hanımdan bhsetmıs bı arkadasmda ona baktrmıstı cok begenmıstı dedıği ufak tefek seyler çıkmıstı ama ben denemedimm :)

Fal'a enteresan bir boyut getirdin .. sevindim senin adina, dilerim guzel bir iliski yasarsin

Üç-dört ay kadar önce baktırdım Pen Cafe Yeter'e hiçbir dediği çıkmadı Mevcut durumu dahi bilemedi . Acıdım parama doğrusu.

bakırköy emele gttm 25 liraya bakıyor eğer aynı yerse ? hoş bir bayan ama neyazzkkı dedıklerını yasamadım baya pembe tablo cızmıstı bana .. Tabi çok falcı emel oldgundan bılmıorm dogru yerdenmı bhsedıyorum sana

Bana Emel'in dedigi ayni gece cikmisti. Arkadasla gitmistik, olasilik bile vermemistim.. ve o gun cok sasirmistim. Simdiye kadar bildiklerimi bi celzede silmisti.

Yeter ilk baktirdigim falcidir taksimde. Ve dedigi banada cikmadi, oyle pembe tabloda cizmemisti hani, iyikide cikmadi

Bence denk gelmiş..senin için hayırlısı diyorum..

tavsiye ediyormusunuz armagan hanımı gidenler yani 25 lıraya degermı kızlar fisfisfis

Fena sallamıştı bana. Güya seneye evlenip işten ayrılacakmışım, lüks bir evde oturacakmışım vs.vs., sanırım başkalarına da benzer şeyler söylemiş. İşimden ayrılmayı hayatta düşünmem. Bu arada mevcut durum ve karakter analizi gayet başarılı söylemeden geçemeyeceğim.

kadınlar kahvesi dilek ve pelin hakkında düşünceleriniz neler? İkisi de çok olumlu konuştular bana söyledikleri şeyler imkansız gibi geliyor acaba herkesi mi benim gibi umutlandırıyorlar? Bunlardan falı olumsuz çıkan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum ACİL!!!!!!

haaa...süpermiş..sadece bana ve arkadaşıma böyle bir masal anlattı zannetmiştik:)bize de bu tarz bir hikaye sıramalıştı:)

ben filiz hanıma baktırdım geçmişi bildi ama gelecek çıkmadıııı haberiniz olsun boşuna para vermeyin brde çalışıyorum vaktim yok diye telde baktırdım 50 verdim

danone buraya ne amacla girdiyin okadar beli biz bu reklamları yiyecek insanlar deyiliz boşuna roza icim ella icin reklam yapa isim deyiştirip kendi reklammını yapma filiz hanımın tüm faları 25 40 arası bende hesabına 40 yatırdım arkadaşım icin 3 gündür yogun müşterisi oldugu icin fiyatları indirmiş canım

Nilufer ablayi hatirladimm.. ben iki sene once baktirmistim ve dediklerini yasadim. Ama ikinci fali maalesef cikmadi. Zaten bir falciya ikinci fal baktirinca nedense tutarsiz oluyor..

bende aynen katılıyorum.falcıların nedense ilk falı hep tutuyor ikinci falları hiç çıkmıyor.bende fal baktırmaya başladığım zamanlarda ilk kadınlar kahvesi dilek e gitmiştim.o zaman bana söylediği şeylerin çoğu tuttu hatta tarihleri bile tuttu nerdeyse.çok heyecan yapmıştım.dedim bundan sonra benim falcım bu,falcımı buldum :).birkaç ay sonra bir dahaki gidişimde dediklerinin çoğu tutmadı.acaba o anki frekansla mı ilgili yoksa başka bişeyle mi anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…