İstanbul'da Fal - Falcılar

Genelde olumlu bir gelecek ciziyolar sanirim. Ama ordan aglayarak ayrilanlarida gordum, hatta arkadasla gittik o baktiricakti, ona olmucak bosuna bekleme dedi.. hemde eski nisanlisiydi. Yeni ayrilmislardi ve bi daha barisma olmayacagini soylemisti. Kaldiki orda guzel sallayabilirdi, cunku barisma olasiligi cok yuksek bir durum yani.
Ama dedigim gibi genel olarak olumlu bir hikaye anlattiklari soylenir.

Bana cikmisti ama fallari. Herkesin sonuda kotu olucak degil ya.. bide boyle bak olaya.

kadıköy semra dediğiniz kişi hangi cafede?

Frekans olayida olabilir. Ya ben simdi ayiptir soylemesi arada arkadaslara fal bakarim, bazen dediklerim harfiyen cikar, bazende cikmaz.. ayrica bi kisiye cikmissa genelde o kisiye cikma olasiligi digerine gore daha yuksek oluyor. Mesela biri geliyor cok sorunu var ve ben kilitleniyorum.. bakamiyorum. Hani normalde gordugum seyleri goremiyorum hadi onu birak sekilleri bile birseye benzetemiyorum.. Olay sekiller degil geri. Ayni sekile bakip bir kac farkli sey anlattigim cok olmustur

bu nilüfer hanım ben üye olmadan önce takip ederken çok duyuyordum.nerde kendisi hangi semtte?bana da numarasını yollayabilir misiniz?birde kaça bakıyor acaba?

peki kaça bakıyor canım?

pelinin dekilleri gene cıktı banabir daha aramaz diyodum.pişman olmaz diyodum ama aradı işte yinehatta kime baktırdıysam onla nikah dediler.barışcaksın dediler,inşallah devamıda gelir,beklediğim bir iki olay daha var,onlar da neticelensin yazıcam

arkadaşlar deja vu edi , ada, yiğit gelecekle ilgili tahminleri çıkan var mı?

adanın bana dediği hiçbir şey çıkmadı...he hakkını yemeyeyim sadece bir isim bildi gelecek hakkında söyledikleri fosss...çıkmadı bana...zaten birkaç şeyin etrafında yorum yapıp durdu.tarihler verdi hiç biri tutmadı...bence adaya baktırma derim.

adaya baktırdığım gün arkadaşım ediye baktırdı o baya memnun kalmıştı ediden.edi hissederek bakıyor sanki demişti.hatta ben o gün ediye baktırmadığıma bin pişman olmuştum...

yiğite baktırmadım ama bir arkadaşım baktırmış memnun kalmış...hatta ben de gitcektim yiğite ama adanın falından sonra huylandım ordan gidesim gelmedi hiç.

Üç-dört ay kadar önce baktırdım Pen Cafe Yeter'e hiçbir dediği çıkmadı Mevcut durumu dahi bilemedi . Acıdım parama doğrusu.

katılıyorum yeter bana da tutmadı...olağan durum analizi yaptı bana ama o yorumları nereye çeksen oraya gider yani...net bir şey yoktu.gelecek hakkında söyledikleri de tutmadı...güzel bir tablo çizdi, baktırdığım gün bana morel oldu o kadar

taksim symbol nesil çok tercih ediliyor. 1,5 saat sıra bekleyip te baktırdığım faldan hiçbir şey anlamadım. Sürekli benim karakterimi anlattı durdu.Gelecekle ilgili de bir kaç kelime söyledi ve bunlar da tutmadı tabii ki

ben ikisine de baktırdım ikisi bana da çok olumlu şeyler söyledi.ümidini kırmak istemem ama sanki herkese olumlu şeyler söylüyor gibi.yalnız pelin çok önemli bişeyi yanlış bildi.mesela evli olmayan birisine evli ve çocuğu var dedi.iş durumumla ilgili bir mesele vardı halledeceksin dedi.o da olmadı.yalnız dilek le ilgili şöyle bişey diyebilirim(özellikle ilk falı için) dediği birçok şey tuttu.geçmiş,an ve gelecekte dahil.bana şu tarihlerde hiç görüşme imkanım olmayan biri arıycak dedi.gerçekten dediği tarihten 3 gün sonra aradı.ondan sonra gelişmelerle ilgili söylediği şeyler de tuttu.bu zamana kadar en net çıkan falım dilek in falıydı.ama 2.falda o kadar iyi değildi sanki.ama bende tam saat 9da gitmiştim.en son bana bakmıştı.onun da etkisi olmuş olabilir.bence bu durumlarda erken gitmekte fayda var gibi geliyor bana.

fal olayında inanıp inanmamakta çok önemli galiba.inanınca sende hayatına o durumu çekiyormuşsun gibi geliyor.inanmayınca o durum senden uzaklaşıyor.
bu arada kızlar aklıma baktırdığım feci bir fal geldi.üsküdarda perihan diye bir kadın var.bu kadar mı insan kötü bakar.hiç mi hiç tavsiye etmiyorum.bırak geleceği,anı,geçmişi falan karakter tasvirini bile yapamadı.evde oturmayı seven arkadaşıma sen çok gezen birisin falan demeler,bana sen masa iş yapıyorsun demeler ki tam tersi işim.birde aşırı negatif.arkadaşım dayanamayıp ağlamıştı.o günlerde erkek arkadaşımla görüşmüyordum.bu adam seni aramaz,belki yıllar sonra bir defa görüşürsünüz falan dedi.döndüğümde dedim belki de kadın haklı ben kendimi kandırıyorum diye düşünürken o gün aramıştı sevgilim :).hatta ondna sonra hep görüşmeye başladık.kadın uğurlu geldi ama ters bir şekilde :)))

Melekler Gülşen geçmiş, mevcut durum ve karakter analizinde harika bana gelecekle ilgili dediği bazı önemsiz konular çıktı ama asıl merak ettiğim konuya zaman var olursa paylaşırım buradan

Kadıköy barlar sokağında Yelkovan Kafe Handan onu denemelisin, caddebostan da farketmez cafe'de günay var birde onu dene cnm

Teşekkür ederim:) Bir de Elmira ve Emine diye birilerinden çok söz edimiş. Telefonları kimsede var mı? Geleceği biliyorlar mı??
Meraktayım:)

Merhaba, çok rica etsem Rita'nın telefonu bana da gönderebilir misiniz. Çok teşekkürler!

baya baya söyledikleri çıkıyor mu yanii.. :O eğer oyleyse be de gidicem karar veremedim ne çok isim dönüyo burada

dün buradan tatlı bir arkadaşımla buluşup kendi falcıma gittik. fal bahane maksat tanışmaktı. iyiki de gitmişiz. kadın zaten yine bildi. bir kaç kişi daha burdan memnun kalmış müdavimi olmuşlar. tavsiyemin bir işe yaradığına sevindim. sadece bena çıkmadığını da teyit etmiş oldum :)

yine buradan bir kaç arkadaş küçükyalıdaki elif hanıma gitmiş memnun kalmışlar. artık falcı övmeye çekiniyor insanlar. bilgi açısından paylaşmak istedim. 50 tl imiş evinde bakıyormuş. başka bu kişiye gidip beğenen-beğenmeyen var mı merak ettim. arkadaşlar çok memnun kalmışlardı. çok uzun bir geleceği söylüyormuş.bana 50 vermek çok geldi.

ayrıca bana gelen bir mailde yine başka bir arkadaş ırmak falcının dediklerinin çıkmadığını yazmış.kullanıcı adını unuttum. okuyorsa kendide paylaşabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…