kadınlar kahvesi dilek ve pelin hakkında düşünceleriniz neler? İkisi de çok olumlu konuştular bana söyledikleri şeyler imkansız gibi geliyor acaba herkesi mi benim gibi umutlandırıyorlar? Bunlardan falı olumsuz çıkan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum ACİL!!!!!!
bence her falcının dedği herkese uyuşmuyor falcı o gün iyiyse tuturuyor mesela meleklerde bir falcı vardı bana demişti burda bir çok kişi geliyor kafamız bulanıyor ne yapalm bir umutla geliyolar olmaz mı diyelim demişti duymak istediklerini söylüyoruz ama evde baksam herşeyi çıkarırım dedi yani fal işi full konsantrasyon istiyor cafelerde de zor yani hele akşam saatlarinde çok kalabalık oluyor yoğunlaşamıyorlar o yüzden cafe falcılarına inanmıyorum ben çok baktırdım hiç dedikleri çıkmadı tarihler tutmadı yanından bile geçmedi yani bi kadıköyde semrayı severim öyle umut verici konuşmaz neyse söyler ve tutturyor benim olayları hatta eski sevgilimle ayrılmıştık asla aramaz beni diyordum o arayacak dedi kesinlikle ihtimal vermiyordum ama aradı yani dedği çıkmıştı o zamanlar .
bende aynen katılıyorum.falcıların nedense ilk falı hep tutuyor ikinci falları hiç çıkmıyor.bende fal baktırmaya başladığım zamanlarda ilk kadınlar kahvesi dilek e gitmiştim.o zaman bana söylediği şeylerin çoğu tuttu hatta tarihleri bile tuttu nerdeyse.çok heyecan yapmıştım.dedim bundan sonra benim falcım bu,falcımı buldum :).birkaç ay sonra bir dahaki gidişimde dediklerinin çoğu tutmadı.acaba o anki frekansla mı ilgili yoksa başka bişeyle mi anlamadım..
Merhaba canım;
Telefon numarasını özeline gönderdim,umarım işine yarar.
Evet ben Nilüfer e sürekli baktırırım.Onun dışında baktırdığım tek kişi Elmira dır onuda değişik bir yorum daha olsun diye denedim.
Forumda en çok ondan bahsediliyordu.Ha memnun kaldımmı evet ben memnun kaldım Nilüfer den dahamı fazla biliyor bence hayır,tek artısı kişi analizleri ve anlık durumları iyi bilmesi gelecek için bana net yorumları olmadı.
Vallahi fal işi elektirik işi ve fala bakan kişinin iyi odaklanması ile ilgili gelişiyor sanırım.
Neyse canım herşey gönlünce olsun.
Ben kahve falını seviyorum kahve falını önerirm Handan'ı şu yüzden seviyorum hep geleceği söylüyor sonra bekliosunki olsun ve oluyor gerçekten,benim zaten bildiğim şeyleri birdaha falcıdan da duymaya ihtiyacım yok,öyle falcılar sevmiyorum,onlara falcı denmez zaten,
Genelde olumlu bir gelecek ciziyolar sanirim. Ama ordan aglayarak ayrilanlarida gordum, hatta arkadasla gittik o baktiricakti, ona olmucak bosuna bekleme dedi.. hemde eski nisanlisiydi. Yeni ayrilmislardi ve bi daha barisma olmayacagini soylemisti. Kaldiki orda guzel sallayabilirdi, cunku barisma olasiligi cok yuksek bir durum yani.
Ama dedigim gibi genel olarak olumlu bir hikaye anlattiklari soylenir.
Bana cikmisti ama fallari. Herkesin sonuda kotu olucak degil ya.. bide boyle bak olaya.
arkadaşlar deja vu edi , ada, yiğit gelecekle ilgili tahminleri çıkan var mı?
Üç-dört ay kadar önce baktırdım Pen Cafe Yeter'e hiçbir dediği çıkmadıMevcut durumu dahi bilemedi . Acıdım parama doğrusu.
kadınlar kahvesi dilek ve pelin hakkında düşünceleriniz neler? İkisi de çok olumlu konuştular bana söyledikleri şeyler imkansız gibi geliyor acaba herkesi mi benim gibi umutlandırıyorlar? Bunlardan falı olumsuz çıkan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum ACİL!!!!!!
Genelde olumlu bir gelecek ciziyolar sanirim. Ama ordan aglayarak ayrilanlarida gordum, hatta arkadasla gittik o baktiricakti, ona olmucak bosuna bekleme dedi.. hemde eski nisanlisiydi. Yeni ayrilmislardi ve bi daha barisma olmayacagini soylemisti. Kaldiki orda guzel sallayabilirdi, cunku barisma olasiligi cok yuksek bir durum yani.
Ama dedigim gibi genel olarak olumlu bir hikaye anlattiklari soylenir.
Bana cikmisti ama fallari. Herkesin sonuda kotu olucak degil ya.. bide boyle bak olaya.
bende fal izlenimlerimi anlatayım
kadınlar kahvesinde dilek ve pelin' e gittim ikiside orta derecede ne iyi ne kötü ama kendileri çok tatlı bayanlar pozitifler.
melekler kahvesinde gülşene gittim gülşen ilk gittiğimde tuturmuştu o nedenle 2. ye gittim resmen salladı alakasız saçma sapan şeyler söyledi laf kalabalığından başka bir şey değildi bir daha da gitmem ama melekler kahvesinde şengül'ün kızı betül'ü ve elif diye bir kızı çok beğeniyorlar onları deneyip denememeye karar veremedim paramıda bu konuda çok harcamak istemiyorum sanki gerçekten bu işi bilen bir falcının cafelerde olmayacağını düşünmeye başladım.
Kadıköy barlar sokağında Yelkovan Kafe Handan onu denemelisin, caddebostan da farketmez cafe'de günay var birde onu dene cnm
Canım Rıta Kurtulus ta oturuyor evınde kendı evınde bakıyor yılların meshur Rıta sı ben de telefonu var ma yenı tasındıgım ev su anda bomba yemıs bır halde oldugu ıcın yanı her taraf her tarafta buldugum zaman yazarım bır ara numara bılgısayarımdada kayıtlıydı ama ben maıllerımı MICROSOFT OUTLOOK a tasırım hep cunku bana cok maıl gelıyor bu yuzden de maıller crash olmus neyse bulur bulmaz gonderecegım elıne su alıyor bır kabın ıcerısınde ama aslında su bahane senın yuzune bakıp soyluyor ıste bu hatun kısı yazarların kose yazılarına konu olmus bırısı gerısını sen dusun...
Ben kahve falını seviyorum kahve falını önerirm Handan'ı şu yüzden seviyorum hep geleceği söylüyor sonra bekliosunki olsun ve oluyor gerçekten,benim zaten bildiğim şeyleri birdaha falcıdan da duymaya ihtiyacım yok,öyle falcılar sevmiyorum,onlara falcı denmez zaten,
Arkadaşlar geçenlerde beyoğlunda medyum göker diye birinden bahsediliyordu başka deneyenler oldu mu?
haaa...süpermiş..sadece bana ve arkadaşıma böyle bir masal anlattı zannetmiştik:)bize de bu tarz bir hikaye sıramalıştı:)
Kadıköy barlar sokağında Yelkovan Kafe Handan onu denemelisin, caddebostan da farketmez cafe'de günay var birde onu dene cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?