İstanbul'da Fal - Falcılar

Neden olmasin hayatim.. dilerim tumuyle cikarda dugun fotolarini paylasirsin burda bizimle .. dedigim gibi bendede tutturmustu Pelin bayagi.

Melekler Gülşen geçmiş, mevcut durum ve karakter analizinde harika bana gelecekle ilgili dediği bazı önemsiz konular çıktı ama asıl merak ettiğim konuya zaman var olursa paylaşırım buradan

bu gülşen için aslında biliyormuş deyip bir arkadaşa tavsiyede bulunmuştum. gitti ilk falı harika imiş çok beğenmişti. sonra 2. kez gittiğinde fena çuvallamış.kendini inkar eder hale gelmiş kadın. bende bunu anlamıyorum.ilk falı iyi olup 2. de nasıl berbat olabiliyorlar. iyi falcı devamlı iyidir. bu frekanstır, gününde olmak nedir hiç anlam veremiyorum.

Neden olmasin hayatim.. dilerim tumuyle cikarda dugun fotolarini paylasirsin burda bizimle .. dedigim gibi bendede tutturmustu Pelin bayagi.

Peline ilk gittiğimde demiş olduklarının tümü tutmuştu fakat 2.ci gidişimde tarih yazdırmaktan başka birşey demedi..1 sayfa tarih yazdırdı..hepside fos çıktı:)

Bende bunu hiç anlamıyorum..İlk falda harikalar yaratanlar bazen 2.ci gittiğinde acayip çuvallıyorlar.yada arkadaşına tutmuş sana tutmuyor.hiç anlamadım bu işi..bence de iyi falcı herzaman ve her kişiye tutarlı olabilendir...

Peline ilk gittiğimde demiş olduklarının tümü tutmuştu fakat 2.ci gidişimde tarih yazdırmaktan başka birşey demedi..1 sayfa tarih yazdırdı..hepside fos çıktı:)

alın buyrun işte.iki gidişte iki farklı bir sonuç daha. bu pelini burdan çok methetmişlerdi bir kere gittim. 5 ay oldu. paylaşmıştımda. hiçbirşeyi bilemedi. beni evlendirmişti üstelik. bir kağıt verdi bunu şu gün yak dedi. herkese yapıyormuş. böyle kendine gizem vermek için yapıyor olabilir. fal esnasında ama öyle değil böyle diyince ,bana öyle söylüyorlar böyle söylüyorlar tarzınd akonuşmalar yaptı. hiç beğenmedim. yorumlara bakıyorum beğenmeyenler çokta. evet dediğin gibi verdiği tarihler ve fal fos çıktı.

arkadaşlar merhaba,

bende 3 oldu gidiyorum bakırköyde caruselın arka caddesınde bı yer var. İsmi nuray. gercekten çok iyi bakıyo :) laf cafe var çiğdem oda bakırköyde ama onu pek beğenmedım fazla sallıyo gıbı

Ay evet ya öyle diyorlar böyle diyorlar sen yaz yaz..Ne saçma bir şeydir...yok efendim yırt bu kağıdı yak bu kağıdı..Harbi saçmalıyorlar...zaten sana oturur oturmaz soruyor ismini yaz erkek arkadaşının ismini yaz siz ayrımısınız şu an..arkasına bu tarih bu saat bu gün yaz babam yaz...başkada sıfır yani...Pelin ciddi anlamda bomboş biri..resmen dalga geçiyor senle..

ne çok bekleyeni vardı ama. iyi reklam yapmış demekki. beklerken bir kızla tanıştım o fal bittiğinde memnun kalmıştı.aslında devamlı gelip gidiyormuş onu oyalıyordu. kız sürekli bir beklenti halindeydi. ama eli uzun süredir boş olarak dönüyordu. hatta bana hande mi ne istiklalde birini önermişti gitmedim burdan önereyim gidenler olursa diye. meğer fosmuş kadın.forumdan gidenler hiç iyi yazmadılar o kişi için. ayrıca ben orayı laçka buldum . müşteriyi masada bekletip mutfakta laklak yapıyorladı. üstelik ilk kez gitmişim. insanalra saygının olmadığı müesseseden ne beklenir.

Aynen.. bide fallarin disinda insanin kendisinin farki gormesi gerekir. Karsindaki kisi seni sevmiyorsa, ne yaparsan yap sevmeyecektir. Atiyorum, seninleyken baska birine asik olup onunla beraber oluyorsa zaten geri donusu olmayan bir secim yapmistir. Telafisinin de olucagini sanmiyorum. Bu durumda hic bir iliski eski haline geri donmez, ha tekrarmi baristin, aynisini yine yapicaktir.

Bazen unutulmayacak bir ask yasarsin ve ayrilma sebebin tamamen dis faktorlerdir.. iste o zaman halledilmiyecek birsey yoktur bana gore. Sadece bazen sabrin tasmasiyla olusan ufak ayriliklar, zamanla ozlem ve sevgi agir bastikca tekrar iliskisinin baslamasina neden olur ve bu baslangicin sonu, ikili pes etmedikce bence mutlu sonla sonuclanir. Ben cok ornegini gordum etrafimda ve dilerim tum sevenler mutlu olur..

Tarihlere hic inanmam ben kendi adima =).. sana bi ay icinde der, ama o olay belkide 1 sene sonra olur. Tarih yazdirinca bende sinir oluyodum acikcasi, bayagi oldu gitmeyeli Pelin'e, nerden baksan 7 8 ay olmustur.. ve soyledigi seyler o zaman icin cikmisti. Ilk baktigi fal guzeldi, daha uzundu, sorakiler ehhh.. cafe falcisindan baskada ne beklenir ki.. Iki guzel soz, sonra postalar gonderir yani.. ama aglayanlarida gormustum.

eğer mümkünse falcınızın iletişim bilgilerini verebilirmisiniz. çok tesekkr ederim.

pelin sürekli tarih veriyor evet hiçbiride tutmadı dedikleri de tutmayacak bence ben farklı aşklara yelken açıyorum çünkü eski sevgilinla barışacaksını senin kaderib bu vs demişti .

ben burada iki kişiyi favori buldum online gamze ve de bakırköyde dolandirici seba nın fal evi var oraya gidiyorum...kesinlile ikisinide öneririm:)

nuray nerde bakıyor adı ve irtibat bilgilerini bana mesaj atarmısın

Arkadaşlar bahsettiğiniz telefonla çağrılan Ayhan'a nasıl ulaşılır? Memnun kalan çok var mı? Yardımcı olan olursa sevinirim.

Deneyimleri paylaşmak adına;

Monalisa cafe de Deniz adında birine baktırdım, katina destesi ile bakıyormuş, çok kötü bir faldı, hiç tavsiye etmem

Ben de baktırdım ona hayatımın en kötü falıydı diyebilirim Bir kaç cümle söyleyip 3 dk.da yolladı. Verdiğim paraya acıdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…