pelinin dekilleri gene cıktı banabir daha aramaz diyodum.pişman olmaz diyodum ama aradı işte yine hatta kime baktırdıysam onla nikah dediler.barışcaksın dediler,inşallah devamıda gelir,beklediğim bir iki olay daha var,onlar da neticelensin yazıcam
Melekler Gülşen geçmiş, mevcut durum ve karakter analizinde harika bana gelecekle ilgili dediği bazı önemsiz konular çıktı ama asıl merak ettiğim konuya zaman var olursa paylaşırım buradan
Neden olmasin hayatim.. dilerim tumuyle cikarda dugun fotolarini paylasirsin burda bizimle.. dedigim gibi bendede tutturmustu Pelin bayagi.
bu gülşen için aslında biliyormuş deyip bir arkadaşa tavsiyede bulunmuştum. gitti ilk falı harika imiş çok beğenmişti. sonra 2. kez gittiğinde fena çuvallamış.kendini inkar eder hale gelmiş kadın. bende bunu anlamıyorum.ilk falı iyi olup 2. de nasıl berbat olabiliyorlar. iyi falcı devamlı iyidir. bu frekanstır, gününde olmak nedir hiç anlam veremiyorum.
Peline ilk gittiğimde demiş olduklarının tümü tutmuştu fakat 2.ci gidişimde tarih yazdırmaktan başka birşey demedi..1 sayfa tarih yazdırdı..hepside fos çıktı:)
alın buyrun işte.iki gidişte iki farklı bir sonuç daha. bu pelini burdan çok methetmişlerdi bir kere gittim. 5 ay oldu. paylaşmıştımda. hiçbirşeyi bilemedi. beni evlendirmişti üstelik. bir kağıt verdi bunu şu gün yak dedi. herkese yapıyormuş. böyle kendine gizem vermek için yapıyor olabilir. fal esnasında ama öyle değil böyle diyince ,bana öyle söylüyorlar böyle söylüyorlar tarzınd akonuşmalar yaptı. hiç beğenmedim. yorumlara bakıyorum beğenmeyenler çokta. evet dediğin gibi verdiği tarihler ve fal fos çıktı.
Ay evet ya öyle diyorlar böyle diyorlar sen yaz yaz..Ne saçma bir şeydir...yok efendim yırt bu kağıdı yak bu kağıdı..Harbi saçmalıyorlar...zaten sana oturur oturmaz soruyor ismini yaz erkek arkadaşının ismini yaz siz ayrımısınız şu an..arkasına bu tarih bu saat bu gün yaz babam yaz...başkada sıfır yani...Pelin ciddi anlamda bomboş biri..resmen dalga geçiyor senle..
fal olayında inanıp inanmamakta çok önemli galiba.inanınca sende hayatına o durumu çekiyormuşsun gibi geliyor.inanmayınca o durum senden uzaklaşıyor.
bu arada kızlar aklıma baktırdığım feci bir fal geldi.üsküdarda perihan diye bir kadın var.bu kadar mı insan kötü bakar.hiç mi hiç tavsiye etmiyorum.bırak geleceği,anı,geçmişi falan karakter tasvirini bile yapamadı.evde oturmayı seven arkadaşıma sen çok gezen birisin falan demeler,bana sen masa iş yapıyorsun demeler ki tam tersi işim.birde aşırı negatif.arkadaşım dayanamayıp ağlamıştı.o günlerde erkek arkadaşımla görüşmüyordum.bu adam seni aramaz,belki yıllar sonra bir defa görüşürsünüz falan dedi.döndüğümde dedim belki de kadın haklı ben kendimi kandırıyorum diye düşünürken o gün aramıştı sevgilim :).hatta ondna sonra hep görüşmeye başladık.kadın uğurlu geldi ama ters bir şekilde :)))
Peline ilk gittiğimde demiş olduklarının tümü tutmuştu fakat 2.ci gidişimde tarih yazdırmaktan başka birşey demedi..1 sayfa tarih yazdırdı..hepside fos çıktı:)
dün buradan tatlı bir arkadaşımla buluşup kendi falcıma gittik. fal bahane maksat tanışmaktı. iyiki de gitmişiz. kadın zaten yine bildi. bir kaç kişi daha burdan memnun kalmış müdavimi olmuşlar. tavsiyemin bir işe yaradığına sevindim. sadece bena çıkmadığını da teyit etmiş oldum :)
yine buradan bir kaç arkadaş küçükyalıdaki elif hanıma gitmiş memnun kalmışlar. artık falcı övmeye çekiniyor insanlar. bilgi açısından paylaşmak istedim. 50 tl imiş evinde bakıyormuş. başka bu kişiye gidip beğenen-beğenmeyen var mı merak ettim. arkadaşlar çok memnun kalmışlardı. çok uzun bir geleceği söylüyormuş.bana 50 vermek çok geldi.
ayrıca bana gelen bir mailde yine başka bir arkadaş ırmak falcının dediklerinin çıkmadığını yazmış.kullanıcı adını unuttum. okuyorsa kendide paylaşabilir
Merhaba!
Foruma yeni üye oldum. Sizlerden ricam İstanbul'da şu an en iyi fal bakan falcı kimdir biraz bilgi verebilir misiniz? Kahve falı, tarot hepsi olur, yeter ki gelecekle ilgi doğru tahminde bulunabilsin.
5 senelik sevgilim, canım, herşeyim, beni bir günden diğerine bıraktı....Gerçekten çok ama çok mutsuzum, gün geçtikçe dibe vuruyorum...
Fal baktırmak belki iyi gelir. Şimdiden çok teşekkürler...
arkadaşlar merhaba,
bende 3 oldu gidiyorum bakırköyde caruselın arka caddesınde bı yer var. İsmi nuray. gercekten çok iyi bakıyo :) laf cafe var çiğdem oda bakırköyde ama onu pek beğenmedım fazla sallıyo gıbı
ya dejavudakı neseye hıcmı baktıran yok kardesım yaaaaa
Deneyimleri paylaşmak adına;
Monalisa cafe de Deniz adında birine baktırdım, katina destesi ile bakıyormuş, çok kötü bir faldı, hiç tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?