Sevgili mimar34 Olgu Hanıma ulaşabileceğim telefon numarası varsa ve özel mesaj hakkın mevcut ise bana yazabilirmisin
birde çok oluyorum ama acıbadem kahve keyfine en kolay nasıl ulaşırım yazabilirmisin taksim tarafından oraya geçerim
Hadi kizlar su guzel sicak gunlerde bir mujdeli cikan fal haberiyle gelin buraya artikinnn. Bi Hurrem Sultan'da bizden ciksin
Sevgili keryneia Nil hanım bana 4'lü zaman da çok güzel bir haber alacaksın..Hatta bu arka arkaya olacak demişti...Mart 24 itibarıyla çok güzel bir haber aldım:)..Bilmiyorum bu olur mu:))..bir de 4 nisan da güzel bir gelişme olacak benim için o da kesin..şimdilik benden bu kadar...sevgiyle kalın..
ucurtma kafe neriman hanım , cafede 3 vakit didem ve filiz hanımın dediği an ihtibariyle birebir cıktı. hepside bana sakin ol kısknma catlama demişlerdi ama ben sanırım catlıcam kıskanclıktan neyse konuya dönüyorum cidden dedikleri ozellikle filiz hanımın dedikleri seklınde cıktı filiz hanımda sadece 3 gün olayı cıkmadı suanlık diğer dedikleri suanda cıkıyor.Tam net sey söylemem ıcın baya vakit var
Neriman hn.da bukdr cabuk dedgının cıkmasını beklemıyordum hızlı anlattı ben bukdr kısa sürede olmaz falan dıyodum cidden oldu.Adam kıskandırck hatun var demişti oda bende bi tanemi demiştim . Oda benm adama küfürler etmişti falan neyse sakinn sakinnn
Ve didem abla eveet o en basından demişti su zamanda yapcakları bunlar diye . Evet çıkmayanlar
Kapris kafe veya bilinen adıyla tasulanın yerindeki gamze bilemedi bizi evermişti . Emel cafedeki fisunda biizi tatile cıkarmıstı neyse suanlık hatrladgm falcılar bunlar.
çok tesekurler canım :/ ama hani bu cıkartysa diğerleride cıkar diye bi umudum var cnku bunu yapma sbbyle soylemslerdı oyuzdn uzlmedım bile :) haydiiii baskaa havadisler varmı bayanlar
çok tesekurler canım :/ ama hani bu cıkartysa diğerleride cıkar diye bi umudum var cnku bunu yapma sbbyle soylemslerdı oyuzdn uzlmedım bile :) haydiiii baskaa havadisler varmı bayanlar
arkadaslar kadıkoyde rexxin oralarda bı cafede ayhan dıye bırı varmıs gecen gun bır kızdan ogrendım.hep ona gıdıyomus her söyledıgı cıkmıs.merak ettım acıkcası.ılk kez duydum.artk fala para harcamak ıstemesemde bı yandan merakta edıyorum bu yuzden yardımınıza ıhtyacım varr
Filiz hanıma bugün bende baktırdım ,çok sempatik bi bayan ayrıca gerçekten tespitleri süperdi diyebilirim ve kesinlikle büyü ile ilgisi yok kadıncağızın,çok tatlı iyi niyetli bi bayan...Boşyere insanları burda karalamayın günah...Beğenir yada beğenmessiniz ama kesinlikle iftira atmayın ..Ben bugün onu tanımayan, ilk kez gidip fal baktıran birisi olarak bunları söylüyorum.Bence çok başarılı... Kesinlikle deneyin derim....
kadınmı erkekmi ben bi ayhan biliyorumda hani şu ünlü ayhan kafam karıştı ırmak diye geçiyordu o mu acaba **
Canım merhaba benim özel mesaj yazma hakkım yok yazamıyorum üzgünüm..Olgu hanımın telefonu ben de yok..Kafeye gidip baktırdım ben..Beğendim açıkcası..Çok yeni olduğu için çıktı çıkmadı diye birşey söyleyemem..Yalnız objektif bir falcı..Pembe tablo çizmiyor..İskambil bakıyor ve yorumları çok isabetli..Çok ilginç detaylar bildi benimle ilgili...Ekim 2012 tarihini verdi..Kararını o zaman vereceksin dedi..Şimdi ne desem olmaz..Ama bana sorarsan gidin derim..İddialı oldu ama benim izlenimim öyle..Olumlu da söylüyor olumsuzu da söylüyor..Yani zor olacak diyor hatta göremedim kartlar vermedi diyor..Öyle isim filan bilmiyor...Açıkcası Angel's Burcuyla çok ters oldu falları..Burcu fazla pembe tablo çizmişti..Ütopik gelmişti bana dedikleri..Olgu daha gerçekçi geldi bana..Tabi herkes aynı fikir de olmayabilir...Bu benim yorumum..
Fincan kafe Nurdan'ı arıyoruz .. bilen varmı ?
Kızlar Neriman Hanım, her gün bakıyor mu?Hangi günler orda ve ne kadara bakıyor,ayrıca su,kahve falan özel bir tavsiyeniz var mı?ne kadar sürede bakıyor?çok mu sordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?