İstanbul'da Fal - Falcılar

bugün yiğite baktırdım memnun kaldığım söylenemez harf sordu durdu birde en sonunda baş harfi ne dedi ben de söyledim öyle ismi herkes bulur nese ben isimde değilim ama faldan bişi anlamadım çok kısaydı birde tatmin olmadım soruda soramadım filiz hanıma gidecektim sonra üşenip bakırköyde yiğiti denedim denemeseydim forumdaki yazılardada övenler olmuş hem ukala gibi hemde benim moralimi bozdu haftasonu filiz hanımı denicem inş bunda tutturan birini bulurum

Canım Olgu hanımın telefonu ben de yok...Ben Acıbadem kahve keyfine giderek baktırdım..Eğer internete girersen google da yazınca çıkıyor...Açıp randevu alabilirsin..Ben almadım ama tesadüf eseri gittiğim de boştu..Bir daha gidersem randevu alacağım..Çünkü riskli..Acıbademe m.n.büsle gittim..Acıbadem ışıklar da indim..Yukarı Çamlıcaya doğru yürüdüm..Yalnız çok yukarda..Hatta hatalı gidiyorum sandım...Tekrar telefon açıp kafeye sordum..Yukarı doğru çıkarken sol tarafta kalıyor..Tam karşısında beritan market var..Taksimden kadıköye gelip acıbadem dolmuşuna binerseniz tam önün de inebilirsiniz...

Hadi kizlar su guzel sicak gunlerde bir mujdeli cikan fal haberiyle gelin buraya artikinnn. Bi Hurrem Sultan'da bizden ciksin

Sevgili keryneia Nil hanım bana 4'lü zaman da çok güzel bir haber alacaksın..Hatta bu arka arkaya olacak demişti...Mart 24 itibarıyla çok güzel bir haber aldım:)..Bilmiyorum bu olur mu:))..bir de 4 nisan da güzel bir gelişme olacak benim için o da kesin..şimdilik benden bu kadar...sevgiyle kalın..

Senin adina cok sevindim sevgili mimar34.. Ayrica bu ilk degil sanirim 4lu bi rakamda iyi birseyin olmasi.. artik ugurlu sayini ve falcini buldun, dilerim 4 nisan da bekledigin seyde gerceklesir ..

Canım merhaba benim özel mesaj yazma hakkım yok yazamıyorum üzgünüm..Olgu hanımın telefonu ben de yok..Kafeye gidip baktırdım ben..Beğendim açıkcası..Çok yeni olduğu için çıktı çıkmadı diye birşey söyleyemem..Yalnız objektif bir falcı..Pembe tablo çizmiyor..İskambil bakıyor ve yorumları çok isabetli..Çok ilginç detaylar bildi benimle ilgili...Ekim 2012 tarihini verdi..Kararını o zaman vereceksin dedi..Şimdi ne desem olmaz..Ama bana sorarsan gidin derim..İddialı oldu ama benim izlenimim öyle..Olumlu da söylüyor olumsuzu da söylüyor..Yani zor olacak diyor hatta göremedim kartlar vermedi diyor..Öyle isim filan bilmiyor...Açıkcası Angel's Burcuyla çok ters oldu falları..Burcu fazla pembe tablo çizmişti..Ütopik gelmişti bana dedikleri..Olgu daha gerçekçi geldi bana..Tabi herkes aynı fikir de olmayabilir...Bu benim yorumum..

merhaba.. 1 yıldan beri rumelihisarının orda şuşu cafe şengüle gidiyorum ben ve giden arkadaşlarımda çok memnunlar. kesinlikle tavsiye ediyorum ...

ucurtma kafe neriman hanım , cafede 3 vakit didem ve filiz hanımın dediği an ihtibariyle birebir cıktı. hepside bana sakin ol kısknma catlama demişlerdi ama ben sanırım catlıcam kıskanclıktan neyse konuya dönüyorum cidden dedikleri ozellikle filiz hanımın dedikleri seklınde cıktı filiz hanımda sadece 3 gün olayı cıkmadı suanlık diğer dedikleri suanda cıkıyor.Tam net sey söylemem ıcın baya vakit var

Neriman hn.da bukdr cabuk dedgının cıkmasını beklemıyordum hızlı anlattı ben bukdr kısa sürede olmaz falan dıyodum cidden oldu.Adam kıskandırck hatun var demişti oda bende bi tanemi demiştim . Oda benm adama küfürler etmişti falan neyse sakinn sakinnn

Ve didem abla eveet o en basından demişti su zamanda yapcakları bunlar diye . Evet çıkmayanlar

Kapris kafe veya bilinen adıyla tasulanın yerindeki gamze bilemedi bizi evermişti . Emel cafedeki fisunda biizi tatile cıkarmıstı neyse suanlık hatrladgm falcılar bunlar.

bu arada tamamen sansa ben internette bitane site buldum sitede adam medyum boyyle bya yıldızname turunde seyler hakkında bilgi veriyor ve kendısıde bakıyormus yıldznameye herkes bakamaz turunde seyler yazmıs dikkat edın yıldıznameyye herkese baktırmayın. bide adam baya iyi duruyor medyum türünde.

Bu cikan fal haberine sevinemiyecegiz ama dilerim sonu hayirli olur seker..

çok tesekurler canım :/ ama hani bu cıkartysa diğerleride cıkar diye bi umudum var cnku bunu yapma sbbyle soylemslerdı oyuzdn uzlmedım bile :) haydiiii baskaa havadisler varmı bayanlar

çok tesekurler canım :/ ama hani bu cıkartysa diğerleride cıkar diye bi umudum var cnku bunu yapma sbbyle soylemslerdı oyuzdn uzlmedım bile :) haydiiii baskaa havadisler varmı bayanlar

Aynen aynen, bende de oyle olmustu. Olumsuzda cikinca diger seylere umut oluyor ister istemez ve digerleride cikmisti.. dilerim tumuyle cikar

arkadaslar kadıkoyde rexxin oralarda bı cafede ayhan dıye bırı varmıs gecen gun bır kızdan ogrendım.hep ona gıdıyomus her söyledıgı cıkmıs.merak ettım acıkcası.ılk kez duydum.artk fala para harcamak ıstemesemde bı yandan merakta edıyorum bu yuzden yardımınıza ıhtyacım varr

sizin gittiğiniz falcılara bende gitmeye başladım olmuyor ya off çıkmıyoo bende bir problemmi var hani

kadınmı erkekmi ben bi ayhan biliyorumda hani şu ünlü ayhan kafam karıştı ırmak diye geçiyordu o mu acaba **

hanfendi gidip baktırır beğenip ve ya beğenmessiniz beni ilgilendirmez bende arkadaşlarımla geçen hafta burdan okuyarak gıttık fakat üçümüzede büyü var dedı hatta arkadaşıma 1,000 tl lerden bahsetmış ben iftira da atmıyorum olanları söyledım gıdıp gıtmemenızde bızı ılgılendırmez bız sadece çok şaşırdık boyle şeylerede ınanmadığımı söyledım aman neyse ya lütfen bu konuyla alakalıda asıl siz bana yorum yazmayın

kadınmı erkekmi ben bi ayhan biliyorumda hani şu ünlü ayhan kafam karıştı ırmak diye geçiyordu o mu acaba **

yokyok bende arastırayım derken nette medyum ayhana rastladım ama o degıl.bu normal cafe falcısıymıs.erkek bu kafede baska falcılarda varmıs ama bu yogun oluyomus falan.okadar kazık yedımkı bu faldan yıne pısman olmak ıstemıyorum.bı bılgınız varmı

olgu hanımımın telefonunu bende alabılırmıyım

Kızlar Neriman Hanım, her gün bakıyor mu?Hangi günler orda ve ne kadara bakıyor,ayrıca su,kahve falan özel bir tavsiyeniz var mı?ne kadar sürede bakıyor?çok mu sordum:)

Kızlar Neriman Hanım, her gün bakıyor mu?Hangi günler orda ve ne kadara bakıyor,ayrıca su,kahve falan özel bir tavsiyeniz var mı?ne kadar sürede bakıyor?çok mu sordum:)

ben ucurtma cafeyi aradim birkac kere, bugun gelir mi gelmez mi bilemoyurz dediler. Randevu almak istedim oda olmadi. Bir tek soyledikleri kesin Sali gunleri orada oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…