İstanbul'da Fal - Falcılar

aynen sana katiliyorum cnm, bende baktirmistim ve memnunda kalmistim filiz hanimdan ve dedigi bzi seyleri yasiyorum. zaten burda aliskanlik olmus iftira atmak bi arada elmiraya demediklerini birakmadilar. bi falciyi begenir begenmesiniz ama iftira atmak bence cok ayip birsey

bakırköy de iyi bilen birisi yokmu acaba ve bu filiz hanım nerde bakıyor

bağdat caddesi symbol cafe. serkan'a baktırın ,inanamayacaksınız:)

Ben baktırdım Serkan'a 2 yıl önce.İsim biliyor inanılmaz şekilde..Çok etkilenip birkaç kişiyi götürdüm..Bana ve diğer arkadaşlarıma da ne söylediyse çıkmadı...Hatta öyle bir olay ters oldu ki anlatamam..Serkan isim bilir başka da birşey bilmez bence...Tabi siz de başarılı olmuş olabilir bilemem..

Olgu hanımın bana söyledikleri hiç iç açıcı değildi...Ama ben beğendim açıkcası..Umut tacirliği yapmıyor...Hatta bir soru sordum bana kızdı..Çok erken bu soruyu sormak için dedi...Olumsuz mu olacak dedim..Hayır ama hem süresi var hem zor dedi...Şimdi mayıs ayı gibi tekrar gitmeyi düşünüyorum...

geçen taksimde tasula diye bi kadına baktırdık arkadaşla bize illede sizi bağlamışlar falan dediler 100 tl istedi benim üzerimde o kadar yok dedi arkadaş ben harbiden döktürcektim kurşunu ama ürktüm :)sonra tasula çocukla gidin bankadan çekip gelin dedi biz sonra vazdeçtik zaten falınıda o kadar beğenmemiştim kadın bizi bırakmadı yok sizi bırakmam falan ben sinirlendim orda birde kızı vardı biz fal borcumuzu ödedik bunlar halen bizim paramızı almaya çalışıyorlardı en sonunda arkadaşa küfür etti bu tasula yaa olaya bakın aman siz olun böyle insanlarla muhattab olmayın birde bizi yoldan çevirdiler ondan beridir taksimden korkar oldum :)

bakırköy de iyi bilen birisi yokmu acaba ve bu filiz hanım nerde bakıyor

bakirköyde bakiyo ama tam nerde bilmiyorum ben telefonda baktirmistim kendisine

Bu isin ehli kisilerin fazla para almasi yasak, izin verilmezmis. Gonlunden ne kadar koparsa, hadi 50 liraya bi yere kadar verilir, ama uyduruk kursun icin 100 lira aman diyim, aman. Kursunlarida ise yaramaz, para verdiginle kalirsin oyle.

tasulanın en iyi bildiği şey çaaakkk yapmak gibi geliyor bana

Merhaba Hanımlar
bir süredir istanbulda fal falcılar konusunu takip ediyorum önerdikleriniz den birkaçını denedim İstanbul da yaşamadığım için mercan Hanıma yüz yüze Nilüfer ve Filiz Hanıma telefonda baktırdım.
Mercan Hanım çok pozitif enerji dolu tatlı bir bayan bana söyledikleri geleceğe yönelikti yakın zaman için verdiği tarihte eski sevgilimin beni arayacağını söyledi ve barışacağımız ilişkimize devam edeceğimizi belirtti verdiği tarih geçmeden beni aradı ama biz barışmadık hala ayrıyız o 21 marta kadar arayacak dedi sevgilim 19 unda aradı doğum günümü kutlamak için halihazırda ayrı olduğumuz için tam olarak söyledikleri çıktı diyemem diğer söyledikleri için daha vakit var ama benim umudum yok
Filiz Hanımın da enerjisi çok güzel telefonda baktı o da barışacağımızı söyledi bir süre daha var dedi (ama ben bunun gerçekleşeceğini sanmıyorum zira barışmak için tüm çabalarımı elinin tersiyle itti bundan sonra bende herhangi bir girişimde bulunmamaya karar verdim.
Güneşli de oturan kahve falı bakan nilüfer hanım da kahve içerek benim niyetime kapattı gelecekle ilgili konuştu ve bekleyip göreceğiz
online fal bakan gamze hanımı unuttum onunla da yazıştık o da barışma görmediğini ve yeni birilerinin hayatıma gireceğini söyledi bekleyip göreceğiz
bunları yazarken bir buçuk ay içersinde fala çok para harcadığımı farkettim
sizlere sormak istediğim birşey var pazartesi ist da olacağım olgu veya sebanın fal evi var birini denemek istiyorum yada tavsiye edebileceğiniz bir başkası varmıdır ?
teşekkürler Allah herşeyi gönlümüze göre versin İnşallah

Ben Olgu hanıma yeni baktırdım..Çok memnun kaldım..Bana söyledikleri iç açıcı olmasa da objektif bir falcı..Şimdiye kadar baktırdıklarım içersin de en beğendiğim oldu..Eğer olmayacaksa olmayacak diyor..Ya da zor olacak diyor..Bu adamın kumaşı böyle değiştiremezsin diyor...Kısaca fiyatı diğer kafe falcılarına göre pahalı olsa da bence değer..İskambil kartlarına bakıyor ve çok güzel yorumluyor..Pembe tablo çizmiyor...Deneyin derim..Acıbadem kahve keyfin de bakıyor..pazar ve pazartesi günleri..

kızlar, benden nevali soran arkadaşlara mail yazarken,tel.no yazmayı unutmuşum,aynı mailin başına ekleyerek isteyen herkese gönderdim.giden olursa lütfen bizle de paylaşsın.Ama sakın kimse benden etkilenip gitmesin,ben memnun kaldım,siz kalmayabilirsiniz,herkesin kendi kararı olsun,sadece paylaşmak istedim,bu sitede bazı içacıcı olmayan konuşmalar oluyor bazen,hiç böyle bişeyle muhattap olmak ya da sorumluluk almak istemem,lütfen herkesin kendi kararı olsun gitmek ya da gitmemek konusunda benim size bir etkim olmasın.

Sevgili mimar34 Olgu Hanıma ulaşabileceğim telefon numarası varsa ve özel mesaj hakkın mevcut ise bana yazabilirmisin
birde çok oluyorum ama acıbadem kahve keyfine en kolay nasıl ulaşırım yazabilirmisin taksim tarafından oraya geçerim

Hadi kizlar su guzel sicak gunlerde bir mujdeli cikan fal haberiyle gelin buraya artikinnn. Bi Hurrem Sultan'da bizden ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…