ben bu çanakkaledeki asumanı duymuştum, bize iletişim bilgilerini verir misiniz,mümkünse telefonuna ulaşır mısınız?çanakkale'de saat kulesinin orda değirmen diye bir cafe var. asuman diye biri bakıyor. onu da muhakkak deneyin
Filiz hanıma bugün bende baktırdım ,çok sempatik bi bayan ayrıca gerçekten tespitleri süperdi diyebilirim ve kesinlikle büyü ile ilgisi yok kadıncağızın,çok tatlı iyi niyetli bi bayan...Boşyere insanları burda karalamayın günah...Beğenir yada beğenmessiniz ama kesinlikle iftira atmayın ..Ben bugün onu tanımayan, ilk kez gidip fal baktıran birisi olarak bunları söylüyorum.Bence çok başarılı... Kesinlikle deneyin derim....
bakırköy de iyi bilen birisi yokmu acaba ve bu filiz hanım nerde bakıyoraynen sana katiliyorum cnm, bende baktirmistim ve memnunda kalmistim filiz hanimdan ve dedigi bzi seyleri yasiyorum. zaten burda aliskanlik olmus iftira atmak bi arada elmiraya demediklerini birakmadilar. bi falciyi begenir begenmesiniz ama iftira atmak bence cok ayip birsey
bağdat caddesi symbol cafe. serkan'a baktırın ,inanamayacaksınız:)
Olgu iyidir, geçen sene nisan ayında gitmiştim, ekim ayında yaşadım dediklerini ve birebir aynı onun dediği gibi oldu. Sen bunu istemeyeceksin demişti, aynen de öyle oldu. Şimdi Acıbadem'de evet, pazar gidecektim işim çıktı gidemedim, bu hafta giderim belki. Havva Hanım'a gelirsek, kasımda ilk buraya ben yazmıştım, evle ilgili ne dediyse yaşadım, olumsuzu da söyler ve yaşarsınız. Ben yaşadım olumsuz şeyleri de. Aralıktan beri olmasını istediğim bir şey var, geçen hafta fos yazmıştım ama bu ara biraz düzelme var, olursa buraya mutlaka yazacağım.
yazz12 mesaj kutun dolu olduğundan istediğin mesajı gönderemiyorum,bikaç msj silersen göndereceğim.
bakırköy de iyi bilen birisi yokmu acaba ve bu filiz hanım nerde bakıyor
Filiz hanıma bugün bende baktırdım ,çok sempatik bi bayan ayrıca gerçekten tespitleri süperdi diyebilirim ve kesinlikle büyü ile ilgisi yok kadıncağızın,çok tatlı iyi niyetli bi bayan...Boşyere insanları burda karalamayın günah...Beğenir yada beğenmessiniz ama kesinlikle iftira atmayın ..Ben bugün onu tanımayan, ilk kez gidip fal baktıran birisi olarak bunları söylüyorum.Bence çok başarılı... Kesinlikle deneyin derim....
bakırköy de iyi bilen birisi yokmu acaba ve bu filiz hanım nerde bakıyor
geçen taksimde tasula diye bi kadına baktırdık arkadaşla bize illede sizi bağlamışlar falan dediler 100 tl istedi benim üzerimde o kadar yok dedi arkadaş ben harbiden döktürcektim kurşunu ama ürktüm :)sonra tasula çocukla gidin bankadan çekip gelin dedi biz sonra vazdeçtik zaten falınıda o kadar beğenmemiştim kadın bizi bırakmadı yok sizi bırakmam falan ben sinirlendim orda birde kızı vardı biz fal borcumuzu ödedik bunlar halen bizim paramızı almaya çalışıyorlardı en sonunda arkadaşa küfür etti bu tasula yaa olaya bakın aman siz olun böyle insanlarla muhattab olmayın birde bizi yoldan çevirdiler ondan beridir taksimden korkar oldum :)
geçen taksimde tasula diye bi kadına baktırdık arkadaşla bize illede sizi bağlamışlar falan dediler 100 tl istedi benim üzerimde o kadar yok dedi arkadaş ben harbiden döktürcektim kurşunu ama ürktüm :)sonra tasula çocukla gidin bankadan çekip gelin dedi biz sonra vazdeçtik zaten falınıda o kadar beğenmemiştim kadın bizi bırakmadı yok sizi bırakmam falan ben sinirlendim orda birde kızı vardı biz fal borcumuzu ödedik bunlar halen bizim paramızı almaya çalışıyorlardı en sonunda arkadaşa küfür etti bu tasula yaa olaya bakın aman siz olun böyle insanlarla muhattab olmayın birde bizi yoldan çevirdiler ondan beridir taksimden korkar oldum :)
Merhaba Hanımlar,
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/515665-fal-anketi.html#post23822684
Anketimize Buyrun..
Merhaba Hanımlar
bir süredir istanbulda fal falcılar konusunu takip ediyorum önerdikleriniz den birkaçını denedim İstanbul da yaşamadığım için mercan Hanıma yüz yüze Nilüfer ve Filiz Hanıma telefonda baktırdım.
Mercan Hanım çok pozitif enerji dolu tatlı bir bayan bana söyledikleri geleceğe yönelikti yakın zaman için verdiği tarihte eski sevgilimin beni arayacağını söyledi ve barışacağımız ilişkimize devam edeceğimizi belirtti verdiği tarih geçmeden beni aradı ama biz barışmadık hala ayrıyız o 21 marta kadar arayacak dedi sevgilim 19 unda aradı doğum günümü kutlamak için halihazırda ayrı olduğumuz için tam olarak söyledikleri çıktı diyemem diğer söyledikleri için daha vakit var ama benim umudum yok
Filiz Hanımın da enerjisi çok güzel telefonda baktı o da barışacağımızı söyledi bir süre daha var dedi (ama ben bunun gerçekleşeceğini sanmıyorum zira barışmak için tüm çabalarımı elinin tersiyle itti bundan sonra bende herhangi bir girişimde bulunmamaya karar verdim.
Güneşli de oturan kahve falı bakan nilüfer hanım da kahve içerek benim niyetime kapattı gelecekle ilgili konuştu ve bekleyip göreceğiz
online fal bakan gamze hanımı unuttum onunla da yazıştık o da barışma görmediğini ve yeni birilerinin hayatıma gireceğini söyledi bekleyip göreceğiz
bunları yazarken bir buçuk ay içersinde fala çok para harcadığımı farkettim
sizlere sormak istediğim birşey var pazartesi ist da olacağım olgu veya sebanın fal evi var birini denemek istiyorum yada tavsiye edebileceğiniz bir başkası varmıdır ?
teşekkürler Allah herşeyi gönlümüze göre versin İnşallah
Ben Olgu hanıma yeni baktırdım..Çok memnun kaldım..Bana söyledikleri iç açıcı olmasa da objektif bir falcı..Şimdiye kadar baktırdıklarım içersin de en beğendiğim oldu..Eğer olmayacaksa olmayacak diyor..Ya da zor olacak diyor..Bu adamın kumaşı böyle değiştiremezsin diyor...Kısaca fiyatı diğer kafe falcılarına göre pahalı olsa da bence değer..İskambil kartlarına bakıyor ve çok güzel yorumluyor..Pembe tablo çizmiyor...Deneyin derim..Acıbadem kahve keyfin de bakıyor..pazar ve pazartesi günleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?