uçurtma nerimana bende baktırmıştım geçen sene .o anı çok gzel bildi ama gelecek birşey yok yani dediği gibi olmadı birşey .yani foss çıktı .
hadi ya ama ben cok umutlanmıstım
hadi ya ama ben cok umutlanmıstım
yok ya salladı bende umutlanmıştım o dönemler .ama kadın tam bildi o anki durumumuzu benim eski sevglimle ocak gibi barışma olucak dedi .biz konuşmadık bile 5 aydan beri konuşmuyruz yan.bunla evlenicen dedi adam ortada yok .bende salladım zaten başkasını buldum ama çok umutlanmıştım .
:'( ozaman su falı baktırmıyım bosuna .. OLgu hanıma gdıym en ıyısı
olgu iyimiymiş bide filiz diyolar hava falanda var .off aklım karıştı biri iyi diyor biri kötü reklam yapıolar sürekli.valla canım ben nerimanı doğru söylüyorum olmadı barışma ben başkasıyla çıkıyorum şu an .off bilmiyorum yine fala ihtiyacım var kime gitsem tereddütte kaldım şu an çok ihtiyacım var.[/QUOTE
olguyu denemek var ama ben karsıda oturdgumdan kaybolurm kesın onun korkusuda var :/ havva hanımda merak ıcındeym gidenler memnunmuu :)
bi ara handan hanım vardı o neldu acabaa
kızlar filiz hanıma baktırdım :)olduğu kaadar, olmadığı kader.
ne çok umutlancan , ne umutsuz olucan.
çok üstüne düşünce , çok istiyince olmuyor , en azından benim hayatımda öyle.
ya zaten ben evlendim başkasıyla yazıcam , ya da eskisini öldürdüm.
Allah insanı dengesiz erkekle sınamasın
Kızlar;
Filiz hanım ve Uçurtma cafe Neriman hanımdan birine baktırmak istiyorum acaba bu ikisine birden baktıran arkadaşlar kısaca birşeyler yazabilirler mi?
Bende Filiz hanımın numarası yok özel mesaj atma hakkım da yok biri bana yollayabilirse çok sevinirim
Bir de Uçurtma cafe nerede?
Teşekkürler
olgu iyimiymiş bide filiz diyolar hava falanda var .off aklım karıştı biri iyi diyor biri kötü reklam yapıolar sürekli.valla canım ben nerimanı doğru söylüyorum olmadı barışma ben başkasıyla çıkıyorum şu an .off bilmiyorum yine fala ihtiyacım var kime gitsem tereddütte kaldım şu an çok ihtiyacım var.
olguyu denemek var ama ben karsıda oturdgumdan kaybolurm kesın onun korkusuda var :/ havva hanımda merak ıcındeym gidenler memnunmuu :)
bi ara handan hanım vardı o neldu acabaa
olduğu kaadar, olmadığı kader.
ne çok umutlancan , ne umutsuz olucan.
çok üstüne düşünce , çok istiyince olmuyor , en azından benim hayatımda öyle.
ya zaten ben evlendim başkasıyla yazıcam , ya da eskisini öldürdüm.
Allah insanı dengesiz erkekle sınamasın
sempatik birisi herşeyden önemlisi ama falını ben pek beğendiğim söylenemez geçmişle ilgili söyledikleri diğer cafe falcılarıda söylemişti ama o kadar övgüler olduki bilmiyorum ben bundan sonra biraz mola vermeyi düşünüyorum üst üste falcıya baktırınca onlardan çok benim enerjim düştü masaj yaptırdım kötü faldan sonra masaj sizi iyi ediyo :)
Minikcim bir tane dengeli erkek var mı sence:))bence yok...etrafım da bir tane görsem dişimi kıracam:)
Külkedisi neden memnun kalmadınız Filiz hanımdan?..ben de gitmeyi düşünüyordum..hatta telefondan baktırayım diyordum..tereddütte kaldım şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?