İstanbul'da Fal - Falcılar

uçurtma nerimana bende baktırmıştım geçen sene .o anı çok gzel bildi ama gelecek birşey yok yani dediği gibi olmadı birşey .yani foss çıktı .

hadi ya ama ben cok umutlanmıstım

hadi ya ama ben cok umutlanmıstım

yok ya salladı bende umutlanmıştım o dönemler .ama kadın tam bildi o anki durumumuzu benim eski sevglimle ocak gibi barışma olucak dedi .biz konuşmadık bile 5 aydan beri konuşmuyruz yan.bunla evlenicen dedi adam ortada yok .bende salladım zaten başkasını buldum ama çok umutlanmıştım .

:'( ozaman su falı baktırmıyım bosuna .. OLgu hanıma gdıym en ıyısı

:'( ozaman su falı baktırmıyım bosuna .. OLgu hanıma gdıym en ıyısı

olgu iyimiymiş bide filiz diyolar hava falanda var .off aklım karıştı biri iyi diyor biri kötü reklam yapıolar sürekli.valla canım ben nerimanı doğru söylüyorum olmadı barışma ben başkasıyla çıkıyorum şu an .off bilmiyorum yine fala ihtiyacım var kime gitsem tereddütte kaldım şu an çok ihtiyacım var.

olduğu kaadar, olmadığı kader.
ne çok umutlancan , ne umutsuz olucan.
çok üstüne düşünce , çok istiyince olmuyor , en azından benim hayatımda öyle.
ya zaten ben evlendim başkasıyla yazıcam , ya da eskisini öldürdüm.
Allah insanı dengesiz erkekle sınamasın

kızlar filiz hanıma baktırdım :)

ben de filiz hanıma gittim.. söylediği şeyler makul geliyor ayrıca herşeyi biliyor, gelecekle ilgili söylediği ilk şey 1hafta içinde olacaktı ve oldu. şimdi 1 ay kadar beklemem gerekiyor diğeri için bakalım nolcak ama bence çok iyi bkıyor etkilenmemek elde değil..

ben filiz hanımdan önce handana gittim 2 hafta falan oluyo, burada ilk muhabbeti döndüğünde kadıköydeydim gittim.. o da böyle bi tuhaf da olsa bi çok şeyi çıkarabiliyo ama kıyaslarsam aynı konularda filiz hanım daha çok detay verebiliyo. ben ondan da memnun kaldım diyebilirim yani hafif de olsa. ama yanımda arkadaşım vardı o da baktırdı tarot ve hiç memnun kalmadı beğenmedim dedi bilmiyorum..

Son düzenleme:
sempatik birisi herşeyden önemlisi ama falını ben pek beğendiğim söylenemez geçmişle ilgili söyledikleri diğer cafe falcılarıda söylemişti ama o kadar övgüler olduki bilmiyorum ben bundan sonra biraz mola vermeyi düşünüyorum üst üste falcıya baktırınca onlardan çok benim enerjim düştü masaj yaptırdım kötü faldan sonra masaj sizi iyi ediyo :)

Minikcim bir tane dengeli erkek var mı sence:))bence yok...etrafım da bir tane görsem dişimi kıracam:)

Külkedisi neden memnun kalmadınız Filiz hanımdan?..ben de gitmeyi düşünüyordum..hatta telefondan baktırayım diyordum..tereddütte kaldım şimdi..

Minikcim bir tane dengeli erkek var mı sence:))bence yok...etrafım da bir tane görsem dişimi kıracam:)

canım benim bende dengesizimdir ama benim öküz dengesiz ötesi
tepe sersemi oldum çıktım.
elmiranın dediği dogru adam 2 günden fazla uzak durmuyo benden aman neyse canı cehenneme yüzünü görmediğim günler gelince zafer benim olcak
şimdi o avantajlı , bi şekilde ulaşabiliyo bana ama elbet iş değişicim
o güne kadar öldürmzsem onu , kurtulcam

Külkedisi neden memnun kalmadınız Filiz hanımdan?..ben de gitmeyi düşünüyordum..hatta telefondan baktırayım diyordum..tereddütte kaldım şimdi..

mimar34...tatlım hep aynı şeyler ben biraz farklı bekliyordum veya duyduğum şeyler beni tatmin etmedi açıkcası belki enerji alamamıştır aksine iyi bir bayan kendisi eli yüzü temiz ama falda geçmişimdeki insanın geleceğini söyledi ben o çocugn evli oldugunu falan fal bittiğinde bile söylemedim dönecek dedi ama dönseydi gecen hazirandan beri dönerdi

herkes eski sevglin dönücek diyor ya .boş yere umutlanıyoruz .yada ayrıysan barışcaksınız dior .

kızlar ben bi falcı duydum ama biraz uzakta bakıyormuş kadın yaşlı falanmış ama yüzüne bakmıyormuş bi duvar varmış duvarın altından 40 tl para veriyormussun kadın sana geleceğini anlatıyormuş haha inanmıyorum :)ben şaka zannettim ama denemek istiyorum benim arkadaşa demişki senin sevdiğin adamın soyadıda kendisi gibi kızın ayrıldıgı adamın soyadı karabulut haha adamın sonu soyadı gibi olacak demiş senin hayatına başı e li biri gircek demiş bekliyor olursa yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…