Sevgili keryneia Nil hanım bana 4'lü zaman da çok güzel bir haber alacaksın..Hatta bu arka arkaya olacak demişti...Mart 24 itibarıyla çok güzel bir haber aldım:)..Bilmiyorum bu olur mu:))..bir de 4 nisan da güzel bir gelişme olacak benim için o da kesin..şimdilik benden bu kadar...sevgiyle kalın..
ben ucurtma cafeyi aradim birkac kere, bugun gelir mi gelmez mi bilemoyurz dediler. Randevu almak istedim oda olmadi. Bir tek soyledikleri kesin Sali gunleri orada oldugu
canım sen hangi numaradan cafeye ulaştın?ben arıyorum netteki numara sürekli düşmüyor,mümkünse aradığın numarayı bana özelden yazar mısın?ya da neriman hanımın numarasını bilen bir arkadaş varsa yazmasını rica ediyorum.
iyigünler bahsettiğiniz nil hanım hakkında bilgi verirmisiniz.
foruma haftada bir giriyorum artık ama değişen birşey yok .yine aynı tas aynı hamam bu topicte...sürekli kullanıcı adının sonuna rakamlar iliştirilmiş çakma üyelikler/falcılar cirit atıyor. kabak gibi meydandasınız kendinizin reklamını yapıyorsunuz. (mimar34 seni kastetmiyorum canım).. birde falcılar birbirini kötülüyor ya çok gülüyorum. demin okudum ella filiz e küfürmü ediyormuş saldırıyormuşymuş,rahatsızlıkmı ne öyle bir şey yazmıştı birisi..al şimdi bunlardan hayır bekle. nasıl bir ruh halidir bu,nasıl kıskançlık ve para hırsıdır anlamadım...hiçbiri babamın oğlu kızı değil,ben de paraları birlikte kırıştırmıyorum ki berbat bir ev falcısı için milleti burda yiyip bitireyim. çok saçma şeyler bunlar.
çıkan fal haberi paylaşayım size: HİÇBİRİ.HEPSİ SAHTEKAR. devamlı gittiğim bir fulya vardı hatta bir kaç arkadaşı da yönlendirmiştim o da artık gücü almamış fos ötesi işi ticarete döken falcı olmuş.burda eskiler gül diye birini övmüşler sonraki gittiklerind eberbat olduğun uyazmışlardı ya bu da aynen öyle olmuş.2008 de kaldı fulyanın falcılığı.o zaman süperdi..sonra bilemediği için (zaten arada saçmalıyor yazmıştım) 9 ay gitmedim..gittiğimde 1-2 ayrıntıyı bildi diye sonuçları bekledim(tarih değil sonucu) ama sonuç tam bir fiyasko...kendim araştırdım işle ilgili beklediğim sonuçlar tam dediğinin tersi oldu..asımdan bu yana bakıyorum dediği hiçbir şey olmmış anı bile bilememiş... burdan giden arkadaşlarım da beğenmemişler..oyalıyormuş onları sürekli bu çocuk sende ,şu gün iyi haber alacaksın vs demiş hatta birinin beklediği çocuk evlenmiş. ayrıntıları yazmıyorum isterlerse kendileri yazarlar..ben kendi falımı paylaşmak istedim..ne yapayım şimdi bir zamanlar iyiydi şimdi tırt olmuşsa :)
ev ve telefonda bakanlara inanmadığımı söylemiştim hatta ben iskambil falına hiç inanmıyorum çok saçma geliyor..bende buaraştırma,azim ve geleceğe müdahale etme durumu olduktan sonra falcıya ihtiyacım olmadığını, onların fos olduğuna karar verdim. kurbanlık koyun gibi onların tarihlerini hiç bekleyemem valla.
şimdi olgu ,havva ve nerimanın adı geçiyor.gitmediğim için yorumda bulunamayacağım.inşallah gidenler istedikleri sonucu alırlar.bir üye bana özelden nerimana gidilmez su 3 harflileri insana çekiyormuş demişti. hatta filizin sahtekar olduğunu yazmıştı. bunu da bilgi için yazayım dedim.
Nurdan hanımı ben de arıyorum. Bulabildiniz mi?
Merhaba canım..Yazınızı okurken eyvah dedim bir an yoksa benim falcı olduğumumu düşündüler..:)Nezaketiniz için teşekkür ederim..İskambil falı konusun da aynı sizin gibi düşünüyordum..inanmıyordum.Çünkü kağıt sonuçta..Ve ilk defa Olgu hanıma baktırdım..Beğendim doğrusu..Belki de benim aslında hep bildiğim ama itiraf edemediğim konuları söyledi ondandır..Çok fazla pembe tablo çizen falcılara inanmıyorum...Haklısınız çoğu fos..Şimdi son bir kişi kaldı Havva hanım..Ona da baktırdıktan sonra fal defterini kapatmayı düşünüyorum çok uzun bir süre...Sevgiyle kalın..
kadınmı erkekmi ben bi ayhan biliyorumda hani şu ünlü ayhan kafam karıştı ırmak diye geçiyordu o mu acaba **
Fal bu kimine cikar kimine cikmaz. Ve bu forumdan aldigim izlenim, bir kisiye falcinin dedigi devamli cikmiyorsa nedense hic cikmiyor. Ama falin disinda bizimde irademiz ve aldigimiz kararlar var. Isteklerimiz ve korkularimiz var. Ve hayatimiza bunlari cekiyoruz. Kotu bir ruya gorup etkisinde kalip kotulukleri cektigimiz cok olmustur. Gelecegimi gorduk? yoksa etkisinde kalip olumsuzumu kendimize cektik? Iste bu cok ince bir cizgide kaliyor. Falci iyi yada kotu diye hayati boslamanin yerine kaldigimiz yerden devam etmemiz en mantiklisi. Ben cok cikan fal haberi gordum bi o kadarda cikmayan fal haberi okudum. Ozellikle ask konularinda bi cok cafe falcisi, hep pembe tablo ciziyor ve nitekim cikmiyor. Ama herkesin hayatida bu sekilde sonuclanacak diye birsey yok, degil mi.. aramizda illa ki mutlu sonuclananlar olacaktir. Ama fazla falciya gitmenin kotu enerji verdigini biliyorum, bu yuzden epeydir falcilara gitmiyorum.
çok fal baktırınca kötü enerjimi alınıyormuş yandım ozama :)
Bazen fallarin cikip cikmayacagini anlamak icin beklemek gerekiyor sevgili kulkedisi, ne kadar cok gitsende, ne kadar falci iyi olursa olsun zamani one cekemeyecektir. Ama baska olumlamalar yapabilirsin hayatinda. Bak ben sabahlari gune baslama meditasyonu yapiyorum ve en kotu animda aklima getiriyorum telkinleri. Ise yaradigini soyleyebilirim
canım burda numara vermek yasak,o yüzden kapatılmış,sen numaraya nasıl ulaştın onu tarif eder misin?ben henuz ozelden mesaj atamiyorum. Nette yanlis dusmeyen bir numara var,evet. numara su: xxxxxxxxxxxx
foruma haftada bir giriyorum artık ama değişen birşey yok .yine aynı tas aynı hamam bu topicte...sürekli kullanıcı adının sonuna rakamlar iliştirilmiş çakma üyelikler/falcılar cirit atıyor. kabak gibi meydandasınız kendinizin reklamını yapıyorsunuz. (mimar34 seni kastetmiyorum canım).. birde falcılar birbirini kötülüyor ya çok gülüyorum. demin okudum ella filiz e küfürmü ediyormuş saldırıyormuşymuş,rahatsızlıkmı ne öyle bir şey yazmıştı birisi..al şimdi bunlardan hayır bekle. nasıl bir ruh halidir bu,nasıl kıskançlık ve para hırsıdır anlamadım...hiçbiri babamın oğlu kızı değil,ben de paraları birlikte kırıştırmıyorum ki berbat bir ev falcısı için milleti burda yiyip bitireyim. çok saçma şeyler bunlar.
çıkan fal haberi paylaşayım size: HİÇBİRİ.HEPSİ SAHTEKAR. devamlı gittiğim bir fulya vardı hatta bir kaç arkadaşı da yönlendirmiştim o da artık gücü almamış fos ötesi işi ticarete döken falcı olmuş.burda eskiler gül diye birini övmüşler sonraki gittiklerind eberbat olduğun uyazmışlardı ya bu da aynen öyle olmuş.2008 de kaldı fulyanın falcılığı.o zaman süperdi..sonra bilemediği için (zaten arada saçmalıyor yazmıştım) 9 ay gitmedim..gittiğimde 1-2 ayrıntıyı bildi diye sonuçları bekledim(tarih değil sonucu) ama sonuç tam bir fiyasko...kendim araştırdım işle ilgili beklediğim sonuçlar tam dediğinin tersi oldu..asımdan bu yana bakıyorum dediği hiçbir şey olmmış anı bile bilememiş... burdan giden arkadaşlarım da beğenmemişler..oyalıyormuş onları sürekli bu çocuk sende ,şu gün iyi haber alacaksın vs demiş hatta birinin beklediği çocuk evlenmiş. ayrıntıları yazmıyorum isterlerse kendileri yazarlar..ben kendi falımı paylaşmak istedim..ne yapayım şimdi bir zamanlar iyiydi şimdi tırt olmuşsa :)
ev ve telefonda bakanlara inanmadığımı söylemiştim hatta ben iskambil falına hiç inanmıyorum çok saçma geliyor..bende buaraştırma,azim ve geleceğe müdahale etme durumu olduktan sonra falcıya ihtiyacım olmadığını, onların fos olduğuna karar verdim. kurbanlık koyun gibi onların tarihlerini hiç bekleyemem valla.
şimdi olgu ,havva ve nerimanın adı geçiyor.gitmediğim için yorumda bulunamayacağım.inşallah gidenler istedikleri sonucu alırlar.bir üye bana özelden nerimana gidilmez su 3 harflileri insana çekiyormuş demişti. hatta filizin sahtekar olduğunu yazmıştı. bunu da bilgi için yazayım dedim.
Kızlar;
Filiz hanım ve Uçurtma cafe Neriman hanımdan birine baktırmak istiyorum acaba bu ikisine birden baktıran arkadaşlar kısaca birşeyler yazabilirler mi?
Bende Filiz hanımın numarası yok özel mesaj atma hakkım da yok biri bana yollayabilirse çok sevinirim
Bir de Uçurtma cafe nerede?
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?