İstanbul'da Fal - Falcılar

Bugun taksıme gittm neriman hanımı cok merak ettm ortalık cok kalablıktı yorgundum ve su falı baktırmamaya karar werdım begenırsem baktırırm dedım gectık ıcerılere; neriman hanım esmer ilk basta hint veya arap kokenlı oldgunu sandgım dobra ama bı okadarda sempatik bi bayan. Bi ara bana kızdı. ama okadar emindiki dogru soyledgne sastım kaldım
sen beni dinlemıosun anlamıosn sen beni dedı. Halbuki isimleri kişileri beni burçlarını yasadıklarımı ve analizleri hepsi süperdi kimseye bukaadr uzun bakmam heeee dedi ben kekeledım bı ara.cok ıyıdı ya ben cok begendm herseyı bıldı

duayla başlıyor falına heycanlanıyosunuz hızla dewam edıo valla bana gecmısı baya iyi bildi dıye su falıda bakırcam bıara he bide benm adamla ilişkimi sanki onnla beraber yasadık gibi anlattı dedıgınız gb bnnm laflarımı soledı
diğer arkadasımda baktırdı ona daha kısa baktı kızn sevglısının adını bıldı nokta atısı yaptı sıze sormadan dırek ısmı soyluo yapıstım yerıme ve kızlar bendende pasta istedi karmel veya franboazlı

Merhaba,
Havva Hanım'a ilk telefon ediyorsunuz. Randevulaşıp öyle gidiyorsunuz. İstanbul Cafe'de bakıyor denmiş, beni Kekik diye bir yere çağırdı, orada baktırdım. Size nereye gelin diyorsa oraya gidiyorsunuz.

Havva hanımın telefonu var mı sizde?Eğer özel mesaj yazma hakkınız varsa bana yazar mısınız?Ben pazar günü gidecektim istanbul kafeye..Bu durumda gidemem..Çünkü randevu almak gerekiyormuş..

Çok merak ettim şimdi Neriman hanımı..Siz memnun kaldınız demek ki..Sevindim...Çünkü methediliyor gidiyorsunuz foss..Kesin gitmem lazım:)..

Benim maalesef özel mesaj hakkım yok ama diğer arkadaşlar gönderirler size numarasını. Pazar günü gidecekseniz, Cuma ya da Cumartesi'den arayın Havva Hanımı. Kadıköy'e çağırıyor ve orada bir yer ismi söylüyor oraya gidip buluşuyorsunuz falınıza bakıyor.

Havva hanımın telefonu var mı sizde?Eğer özel mesaj yazma hakkınız varsa bana yazar mısınız?Ben pazar günü gidecektim istanbul kafeye..Bu durumda gidemem..Çünkü randevu almak gerekiyormuş..

Filiz hanıma bugün bende baktırdım ,çok sempatik bi bayan ayrıca gerçekten tespitleri süperdi diyebilirim ve kesinlikle büyü ile ilgisi yok kadıncağızın,çok tatlı iyi niyetli bi bayan...Boşyere insanları burda karalamayın günah...Beğenir yada beğenmessiniz ama kesinlikle iftira atmayın ..Ben bugün onu tanımayan, ilk kez gidip fal baktıran birisi olarak bunları söylüyorum.Bence çok başarılı... Kesinlikle deneyin derim....

Çok merak ettim şimdi Neriman hanımı..Siz memnun kaldınız demek ki..Sevindim...Çünkü methediliyor gidiyorsunuz foss..Kesin gitmem lazım:)..

kım methdıosa ona gdıorum artık ben forumdan okuyup :) deneme tahtası modelınde takılıyorum falcılarda sımdı sırada olgu hanım var. Avrupa tarafnda olmasydm kacırmazdm !

Olgu iyidir, geçen sene nisan ayında gitmiştim, ekim ayında yaşadım dediklerini ve birebir aynı onun dediği gibi oldu. Sen bunu istemeyeceksin demişti, aynen de öyle oldu. Şimdi Acıbadem'de evet, pazar gidecektim işim çıktı gidemedim, bu hafta giderim belki. Havva Hanım'a gelirsek, kasımda ilk buraya ben yazmıştım, evle ilgili ne dediyse yaşadım, olumsuzu da söyler ve yaşarsınız. Ben yaşadım olumsuz şeyleri de. Aralıktan beri olmasını istediğim bir şey var, geçen hafta fos yazmıştım ama bu ara biraz düzelme var, olursa buraya mutlaka yazacağım.

eddie , merhaba ,

Olgunun soylediklerini yasadigini soylemissin , zaman vermismiydi ? ne kadar sarkma oldu die merak ettim:)
benimki suan sarkmis durumda oldugundan acaba zamanlara takilmasammi diyorum :)

tsk ,

eddie , merhaba ,

Olgunun soylediklerini yasadigini soylemissin , zaman vermismiydi ? ne kadar sarkma oldu die merak ettim:)
benimki suan sarkmis durumda oldugundan acaba zamanlara takilmasammi diyorum :)

tsk ,

2011'in nisanında baktırmıştım, 2011'in ekiminde dediklerini yaşadım. 6-7 ay yani. olduğunda istemeyeceksin demişti zaten. kendisi de demişti bana zamanda sarkma olur ama mutlaka olur baktığım diye. olumluyu da olumsuzu da söyler.

eddie ,
ben olgu bakarken sana zmn soylemismiydi die merak etmistim aslinda ama tam anlatamadim sanirim :)
soylemismiydi soylediyse ne kadar oynama , sarkma oldu :)

eddie ,
ben olgu bakarken sana zmn soylemismiydi die merak etmistim aslinda ama tam anlatamadim sanirim :)
soylemismiydi soylediyse ne kadar oynama , sarkma oldu :)

peki bakarken sana zmn vermismiydi ? sarkma oldumu soylediklerinde yoksa zaten olacaklar icin ekim ayini mi solemisti .
bana soylediginin uzerinden 1.5-2 ay gecti de ondan bu merakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…