Merhaba,
Havva Hanım'a ilk telefon ediyorsunuz. Randevulaşıp öyle gidiyorsunuz. İstanbul Cafe'de bakıyor denmiş, beni Kekik diye bir yere çağırdı, orada baktırdım. Size nereye gelin diyorsa oraya gidiyorsunuz.
Bugun taksıme gittm neriman hanımı cok merak ettm ortalık cok kalablıktı yorgundum ve su falı baktırmamaya karar werdım begenırsem baktırırm dedım gectık ıcerılere; neriman hanım esmer ilk basta hint veya arap kokenlı oldgunu sandgım dobra ama bı okadarda sempatik bi bayan. Bi ara bana kızdı. ama okadar emindiki dogru soyledgne sastım kaldım
sen beni dinlemıosun anlamıosn sen beni dedı. Halbuki isimleri kişileri beni burçlarını yasadıklarımı ve analizleri hepsi süperdi kimseye bukaadr uzun bakmam heeee dedi ben kekeledım bı ara.cok ıyıdı ya ben cok begendm herseyı bıldı
duayla başlıyor falına heycanlanıyosunuz hızla dewam edıo valla bana gecmısı baya iyi bildi dıye su falıda bakırcam bıara he bide benm adamla ilişkimi sanki onnla beraber yasadık gibi anlattı dedıgınız gb bnnm laflarımı soledı
diğer arkadasımda baktırdı ona daha kısa baktı kızn sevglısının adını bıldı nokta atısı yaptı sıze sormadan dırek ısmı soyluo yapıstım yerıme ve kızlar bendende pasta istedi karmel veya franboazlı
Havva hanımın telefonu var mı sizde?Eğer özel mesaj yazma hakkınız varsa bana yazar mısınız?Ben pazar günü gidecektim istanbul kafeye..Bu durumda gidemem..Çünkü randevu almak gerekiyormuş..
filiz hanıma yaklasık 45 dakka baktırdım bana buyu falan demedı acıkcası 50 tl nerden cıktı anlamadım amacım korumak falan deıl zaten yarın ucurtmadakı nerıman hanıma gtcem bilmıorm
bana ela dıye bı falcının onu rahatsız ettgnı anlatmıstı amacım kesınlıkle suclamak deıl ama cok tuaf geldı
Çok merak ettim şimdi Neriman hanımı..Siz memnun kaldınız demek ki..Sevindim...Çünkü methediliyor gidiyorsunuz foss..Kesin gitmem lazım:)..
Hosbuldum sekerr.. Allah kotulukleri uzerimizden uzak etsin =)
Kızlar merhaba..ben bugün Olgu hanıma fal baktırdım.İskambil falı bakıyor..İlk defa iskambil falı baktırdım.Çok hoş ve tatlı bir hanım.Ben memnun kaldım.Yani şöyle bir kere pembe tablo çizmiyor..Bu önemli.Sıkıntılıysa sıkıntılı diyor..Zor olacak diyor..Anı bildi..Neler yaşadığımı bildi..Gelecekle ilgili söyledikleri olmayacak şeyler değildi...Ama ekim 2012 tarihini verdi..Şimdi ne desem olmaz..O günü beklemek lazım..Çok uzun bakmıyor..Ama yeterli..Soru soruyorsun..Ona cevap veriyor..İyi yorumluyor iskambil kağıtlarını...Fiyatı 35 tl..Diğer kahve falcılarına göre pahalı bence...Eğer gidecekseniz önceden randevu alın..Çok yoğun oluyor çünkü..Pazar ve pazartesi günleri acıbadem kahve keyfin de..Gerçekci bir falcı..Bilmiyorum daha önce baktıranlar ne düşünür..Evet sırada ki gelsin:)....Havva hanım.....sıra onda..
bende istiyorum göztepedeki nevalini telini bana da atarmısınız rica etsem
eddie , merhaba ,
Olgunun soylediklerini yasadigini soylemissin , zaman vermismiydi ? ne kadar sarkma oldu die merak ettim:)
benimki suan sarkmis durumda oldugundan acaba zamanlara takilmasammi diyorum :)
tsk ,
2011'in nisanında baktırmıştım, 2011'in ekiminde dediklerini yaşadım. 6-7 ay yani. olduğunda istemeyeceksin demişti zaten. kendisi de demişti bana zamanda sarkma olur ama mutlaka olur baktığım diye. olumluyu da olumsuzu da söyler.
Hıım kötü oldu bana m.köy civarı ancak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?