İstanbul'da Fal - Falcılar

anemm korkarım ben öle duvar muvar büyücü olmasın o?

anemm korkarım ben öle duvar muvar büyücü olmasın o?

bilmiyorum bu beylikdüzü tarafındaymış arkadaşım götürcek paylaşırım bu hafta sonu oraya bi gideyim bakalım artık ben korkmam öyle duvardan falan ama merak ettim şimdi zaten o kadar falcıya gittin yüzümüze bakıpta bişeymi bildiler bari yüzümüze bakmasın :)

bişey diyimmi tarot falan hepsini gecelim ve işinin ehli bir yıldızname bakan birini bulalılm el ele nedersniz kızlar ? cok merak edıyorum yıldıznameyı.. ben bşr arkadasım 4 sene onceden baktrmıstı bı kadına tekırdagda ve kadın ona bu adamla olucaksn donucek 2011de bebek olucak ama dogmıcak gb seyler soyledı. adamın onu dowcegnı 4 yuzk atcklarnı ewlılıgn cok uzak oldgnu da demıstı cıktı hepsi cidden de

bende gecen yaz ögrendim gaza geldım kadına gttiim ıskambl baktı beenırsem bana yıldzname bakacaktı iskambılde 20 yasında cok uzuluceksın dedi iyide ben 21 yasındayım dedm snra basladı donmıcek umutlanma olmıcak dıye gel tılsım yapalm sana onun adını soyle deedı bende saf ne tılsımı kolyemı dedım evet adını yaz bana dedı ben snradan caktım mevzuyu büyümü yapcan ya dedım hyr büyü günah tılsım dedı korktum kactm yıldıznamede ındırm dedı yıneede aman uzak ol dedm

** dip not kadın baktıktan 3 hfta sonra barıstık

ben bu çanakkaledeki asumanı duymuştum, bize iletişim bilgilerini verir misiniz,mümkünse telefonuna ulaşır mısınız?

arkadaşlar mesaj atanlar da olmuş ama msjlara cevap atamıyorum malesef.

çanakkale'deki asuman hanım, saat kulesinin orada. saat kulesinin sol tarafında değirmen cafe var, orada bakıyor. oradaki herhangi bir esnafa sorduğunuzda değirmen cafe nerde diye, size tarif ederler. zaten sokağın hemen başında, kolay bir yerde.

muhakkak gidin baktırın. direkt isim veriyor ve bariz biliyor.

canım burda numara vermek yasak,o yüzden kapatılmış,sen numaraya nasıl ulaştın onu tarif eder misin?

selam,

ben numaraya netten ulastim,ilk sayfada birkac farkli numara cikiyor, onlari bir dene istersen. Ben demin aradim, bugun gelip gelmeyecegini bilmiyoruz 1 saat sonra arayin dediler.

Külkedisi canım sen aştın artık:))..hadi bakalım hayırlısı...

Kacmakla iyi etmissin. Tilsimda buyuye girer. Bu biri icin yapilirsa buyudur. Ama atiyorum, koruma tilsimi takarsin hani negatif enerjileri emen bir tastir o buyu olmaz. Bu tur seyleri yaptiranlar daha kotu sonuclar alir. Iblisler asla bedavaya is yapmaz, donup elinde avcunda ne varsa birer birer alir. Sagligin, huzurun, paran.. hepsini kaybedersin. Bedeli cok buyuktur.

Yıldızname baktırmak isteyen arkadaşlar için bir açıklama yapıyım .yıldızname ,kurandan bakılan fal isminizin harflerine göre harf hesabıyla bakılıyor senin ismin harferine göre 5 yada 10 yıllık bir süreyi kapsıyor ,o sayıya denk gelecek satır sayfaya bakarak sana şu olur bu olur gibi yorum yapılıyor evet isteyene ben bile bakarım bu kadar aciz bir şey diyim size .

iskambil ,tarot meslek kartları,kahve bakan kişinin öngörüsüyle alakalı onlar sadece araç daha öncede yazmıştım bakılan fallar çıkmadı diye aslında olan durum şu ben nişanlım için baktırdım .

bakan falcıların çoğu 8 li bir günde saat 8 de geleceğini söyledi adamı kötüledi başkası var seni aldatıyor dönecek ama şöyle ama böyle bir sürü şey,aynı zamanda seni çok seviyor kıskanıyor şeklinde acaip çelişkili fallar baktılar neyse sonunda olay açığa çıktı

evet 8 li günde saat 8 de nişanlımdan önceki sevgilim geldi ,yalanı dolanı bini bir para bir adamdır geldi bin tane yalanla halada görüşeceksiniz dediler görüşüyoruz da

denk geldi bir arkadaşımda nişanlımla konuştu intihar etmiş ,ilk sorduğu kimseyle görüşüyor mu olmuş ,çok kıskançtır.

ikiside aynı tipte admaalrdır kel kaslı felan ikisininde adı "an" hecesiyle biter karıştırdılar çorba ettiler .

bu arada benide mahvettiler içlerinde en tutarlı en düzgün en falı bakan sadece nişanlımı anlatan angels burcu ve imsambil falı bakan sevgi abla oldu .

bakırköydeki yiğitinde ,symbol nesilinde hakkını yememek lazım.
Nişanlımın adı soyadı doğum tarihiyle bile bakan ne hocalar falcılar karıştırdı .

en çok karıştıran seba ve online gamze ,dejavu edi oldu.hele ki online gamze öyle bir anlattı ki gidip adamı vurasım bile geldi .

işle ilgili hep başka yere geçicen yükselicen dediler sonunda farklı bir lokasyona geçtim aynı şirkette verilen tarihde olay bundan ibaret .

sadece symbol nesil değişiklik var olursa yukarı olur neden aşşağı olsun gibi bir açıklama yapmıştı .bu arada tarihleri en net veren iskambil bakan sevgi abla ol

istisnasız karıştırdılar yani o yüzden fazla kapılmamak lazım

Ben bugün Osmaniyede fal bakan Filiz ablaya gittim daha önce de forumda onu merak edip sormuştum..
Su falı baktırdım
İlk girdiğimde içeri nasıl bilecek falan demiştim bu da diğerleri gibidir ama öyle olmadı kadın daha fal bakmaya başlar başlamaz yaşadıklarımı zaman vererek anlattı bana
En ince ayrıntıyı bile verdi şok ola ola dinledim...
Çok da uzun baktı sağolsun
Ben su falından çok etkilendim ayrıca bakarken kağıda da birşeyler karaladı herhalde o şekilde bakıyor..
Gelecekle ilgili çok emin konuştu tarihler verdi ancak tarihlerim şaşabilir dedi insanları yaşadıklarımı anı acayip bildi ya şimdiye kadar baktırdığım fallarda fala başlar başlamaz dınk diye herşeyi bilen olmamıştı
Fal baktıktan sonra 2 kadın geldi onlar sürekli gidiyorlarmış Filiz ablaya kadınlar çıkan fallarını anlattılar
Filiz abla iyi bir insana benziyor ve arapça birşeyler yazarak baktı anne adımı benim adımı

Dedikleri çıkarsa burada paylaşacağım verdiği tarihler yakın çıkmazsa da paylaşırım
Sonuçta oraya gittiğime değdiğini düşünüyorum

bu filize bende gitmek istiyorum .kaça bakıyor peki?

Arkadaslar özel mesaj hakkım yok o yüzden numara yollayamiyorum
Yerini tarif edeyim Bakırköy Osmaniye'de DİA marketin yan sokağı cemiyet sok
Sokağa girince az ileride solda medyum filiz diye küçük bir ofisi var
Osmaniye'de karakolun arka sokağı

Külkedisi canım sen aştın artık:))..hadi bakalım hayırlısı...

hiç sorma ben hayatımdaki insanın pişman olup hayatıma geri dönmesini bekliyorum ee tabi tüm falcılarda gelecek diyolar gelmicek diyen çıkarsa bom bom :)bu arada çok fal baktırmak bana kötü geldi sanırım 2 günn ağırlık çoktü işe gidemedim ya ne yaparak bu ağırlığı üzerimden alabilirim duyun sesimi dostlarr :)

Sevgeli Kulkedisi, üzerinizdeki ağırlıktan kurtulmak için bol bol Ayetelkürsi, Felak ve Nas surelerini okuyunuz. İyi gelir İnşallah. Hoşçakalın.

bana atarmısın bılgılerını

kızlar bişey sorucam size , gülü bu topicden bulmuştum çokda memnundum ama yaklaşık bir aydır ona ulaşamıyorum gitmek için aradığımda ya hasta olduğunu yada işi olduğunu söylüyolar önceden haftanın hergünü bakıyodu şimdi pazar günleri dediler ama pazarda bakmıyo , bilgisi olan varsa acil cevap verebilirmi teşekkürler

Filiz ablanın falını yaşayanlar yorum yapabilirler mi?

ben bktırdgmda benm sade gün cıkmadı 3 gunde bı konusma olucak demıstı nne yzkkı o cıkmadı gerisi tarif ettiği sekilde ilerliyor. aynı sekılde benmde yasadıklarımı bilmıstı ben tek kendıme baktırmadım benm herifede baktrdım ve cidden söyledgi sekilde cok cıkan sey oldu suan basındayız cıkanların cok kapsamlı baktı filz hanım.. uzunn uzun güzeeel güzel anlattı en basıdınden sen sunu sunu yapmısın bunun sonucunda sunları yapcak kıskanma sakin kal sabret demişti cidden de dedıklerınıı yapıyo.Aslında yakın zamanda tekrar gdiyim ben en iyisi tarot baktrıym :) Ben begendm bilmıyorm insallah sanada cıkar dedikleri pembe tablo cızmeyen nadır falcılardan suanda filz hanm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…