kızlar ben bi falcı duydum ama biraz uzakta bakıyormuş kadın yaşlı falanmış ama yüzüne bakmıyormuş bi duvar varmış duvarın altından 40 tl para veriyormussun kadın sana geleceğini anlatıyormuş haha inanmıyorum :)ben şaka zannettim ama denemek istiyorum benim arkadaşa demişki senin sevdiğin adamın soyadıda kendisi gibi kızın ayrıldıgı adamın soyadı karabulut haha adamın sonu soyadı gibi olacak demiş senin hayatına başı e li biri gircek demiş bekliyor olursa yazarım :)
anemm korkarım ben öle duvar muvar büyücü olmasın o?
ben bu çanakkaledeki asumanı duymuştum, bize iletişim bilgilerini verir misiniz,mümkünse telefonuna ulaşır mısınız?
canım burda numara vermek yasak,o yüzden kapatılmış,sen numaraya nasıl ulaştın onu tarif eder misin?
kızlar ben bi falcı duydum ama biraz uzakta bakıyormuş kadın yaşlı falanmış ama yüzüne bakmıyormuş bi duvar varmış duvarın altından 40 tl para veriyormussun kadın sana geleceğini anlatıyormuş haha inanmıyorum :)ben şaka zannettim ama denemek istiyorum benim arkadaşa demişki senin sevdiğin adamın soyadıda kendisi gibi kızın ayrıldıgı adamın soyadı karabulut haha adamın sonu soyadı gibi olacak demiş senin hayatına başı e li biri gircek demiş bekliyor olursa yazarım :)
bişey diyimmi tarot falan hepsini gecelim ve işinin ehli bir yıldızname bakan birini bulalılm el ele nedersniz kızlar ? cok merak edıyorum yıldıznameyı.. ben bşr arkadasım 4 sene onceden baktrmıstı bı kadına tekırdagda ve kadın ona bu adamla olucaksn donucek 2011de bebek olucak ama dogmıcak gb seyler soyledı. adamın onu dowcegnı 4 yuzk atcklarnı ewlılıgn cok uzak oldgnu da demıstı cıktı hepsi cidden de
bende gecen yaz ögrendim gaza geldım kadına gttiim ıskambl baktı beenırsem bana yıldzname bakacaktı iskambılde 20 yasında cok uzuluceksın dedi iyide ben 21 yasındayım dedm snra basladı donmıcek umutlanma olmıcak dıye gel tılsım yapalm sana onun adını soyle deedı bende saf ne tılsımı kolyemı dedım evet adını yaz bana dedı ben snradan caktım mevzuyu büyümü yapcan ya dedım hyr büyü günah tılsım dedı korktum kactm yıldıznamede ındırm dedı yıneede aman uzak ol dedm
** dip not kadın baktıktan 3 hfta sonra barıstık
Ben bugün Osmaniyede fal bakan Filiz ablaya gittim daha önce de forumda onu merak edip sormuştum..
Su falı baktırdım
İlk girdiğimde içeri nasıl bilecek falan demiştim bu da diğerleri gibidir ama öyle olmadı kadın daha fal bakmaya başlar başlamaz yaşadıklarımı zaman vererek anlattı bana
En ince ayrıntıyı bile verdi şok ola ola dinledim...
Çok da uzun baktı sağolsun
Ben su falından çok etkilendim ayrıca bakarken kağıda da birşeyler karaladı herhalde o şekilde bakıyor..
Gelecekle ilgili çok emin konuştu tarihler verdi ancak tarihlerim şaşabilir dedi insanları yaşadıklarımı anı acayip bildi ya şimdiye kadar baktırdığım fallarda fala başlar başlamaz dınk diye herşeyi bilen olmamıştı
Fal baktıktan sonra 2 kadın geldi onlar sürekli gidiyorlarmış Filiz ablaya kadınlar çıkan fallarını anlattılar
Filiz abla iyi bir insana benziyor ve arapça birşeyler yazarak baktı anne adımı benim adımı
Dedikleri çıkarsa burada paylaşacağım verdiği tarihler yakın çıkmazsa da paylaşırım
Sonuçta oraya gittiğime değdiğini düşünüyorum
Külkedisi canım sen aştın artık:))..hadi bakalım hayırlısı...
hiç sorma ben hayatımdaki insanın pişman olup hayatıma geri dönmesini bekliyorum ee tabi tüm falcılarda gelecek diyolar gelmicek diyen çıkarsa bom bom :)bu arada çok fal baktırmak bana kötü geldi sanırım 2 günn ağırlık çoktü işe gidemedim ya ne yaparak bu ağırlığı üzerimden alabilirim duyun sesimi dostlarr :)
Filiz ablanın falını yaşayanlar yorum yapabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?