İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam ,

Filiz Hanım ın numarasını mesaj atabilir misiniz ?

teşekkürlerr

herkese selam

filiz hanımın numarasını ben de almak istiyorum...bana mail atabilir misiniz ve telefondan bakıyor mu??
teşekkürler...

yeni üyeyim ama çok uzun zamandır burayı takip ediyorum..
la porte ayhan a(rexx sinemasının ordaki) 3 defa gittim kesinlikle anadolu yakasında gidilebilecek en iyi isim.. bunu falı harika anlamında söylemiyorum.. evet falı oldukça iyi zaman veriyor ve karakter ,durum analizi harika ama asıl özel kılan bir terapist havasında oluşu... öyle olumlu bir tavrı da yok karakter analizini yaptıktan sonra tüm gerçekleri sakınmadan kendi yorumlarıyla söylüyor bi anlamada sizi kendinizle yüzleştiriyor..yani durum buyken zorlamanın anlamı ne ,dediğim şekilde olacak zaten ama bu şekliyle vakit kaybetmekten başka bişey değil farkındasın değil mi gibi.. falı başarılı ama gelecek için verdiği zaman henüz gelmediğinden çıktı ya da çıkmadı diyemem.. sadece hem fala hem de konudan uzak birinin durum değerlendirmesine, tavsiyeye ihtiyacınız varsa kesinlikle deneyin..ben kendisine söyledim terapiste gitsem bu kadar iyi gelmezdi diye...

bunun dışında burada adı geçen çok insanı denedim...aklımda yer eden bi diğeri uçurtma cafe neriman hanım.zaten fala herşey allahtan ben sadece gördüğümü söylerim diyerek girmesi ve ama şükür allah beni hissettiklerim, gördüklerim konusunda hiç yanıltmadı demesi beni benden aldı... ben su falı baktırdım ve çok başarılıydı gelecek için onun da verdiği zaman hala gelmedi ama sonucu yazarım...

herkese selam,

havva hanıma fal baktırdım. devamlı gittiğim 2 falcının söylediklerine yakın şeyler mi söyleyecek, yoksa yeni birşeyler mi çıkacak diye merak ettiğim için..
seri konuşması hep hoşuma gitmiştir. hızlı hızlı ama söylemek istediğinin doğru anlaşıldığından emin olana kadar anlatıyor herbir şeyi. doğru tespitleri var. birkaç yerde kişileri karıştırıyor olabilir diye düşündüm, bunu da söylemeliyim. bir de, olgu gibi nokta atışları yok maalesef.

eğer gitmeye devam edeceğim başkaları olmasaydı, gönül rahatlığıyla onu tercih edebilirdim. ama daha önceki yorumlarda her zaman aynı performansın alınamadığı yazılmıştı, bu da dikkate alınmalı sanırım.

Bi an benim falimi anlatiyorsun sandim, aynen dedigin gibi felaket tellali misali dokturdude dokturdu. Ha dedim bu kadar kotumu yani hersey, bumudur, ama kuzum bana 3 4 gun sonra soylediginin tam tersi seyi yasayana dek inanir gibi oldum. Ben hicbirsey yapmadan olaylar kendiliginden cozulunce, Ayhan'in dediklerinin hicbirinin tutmayacagini anlamis bulundum. O kadar da kesindiki, o kadar da nettiki amma velaktin soyledigi gibi olmadi. Sana da yeni biri ile tanisacagini soylediyse.. herkese ayni tarzda fal bakiyor diyebilirim. Cunku forumdan aldigim izlenime gore, genelde bu olmayacak, soyle biri karsina cikacak diyor. Kimine cikiyor, kimine cikmiyor.. 50% ihtimal var, kime tutarsa artik.

Kızlar bunu bir sitede buldum :

ozerg Nickli Üyeden Alıntı
aslında fal işi çok sakat değil istanbulda en iyi falcı bence ayla . bir ara meleklerde çalışıordu el falıda bakıor geçmişini tamemn okuyor sonra gelecekten bahsedior ve kesinlikle çıkıor bana 4 yıldır tanıdığın ikizler burcu biri ile evleneceksin dedi tarihte verdi ve ben hiç ihtimal vermedim ama geçmişimi çok iyi bilince aklımda kalmıştı bi baktım dediği kişi ile dediği tarihte evlendim. ama o falcı şimdi nerde bilmiorum yalnız çok iyi gözlemci ve çok iyi bakıor diyebilirim bulursan ona baktır bence

Bu Ayla'yı tanıyan var mı içinizde?

Yıllar önce annem evlenmeden biri ona el falı bakmış bana anlatırdı zaman zaman herşeyi yıllar öncesinden o kadar net söylemiş ki o yüzden el falına inanırım diyo annem
Nasıl bulsak bu Ayla'yı?

aylayı nasıl bulcaksın canım kadın belki göğe yükselmiştir zaten ortalıkta falcı kaynıyor bulursan banada söyle ellerimi açtım bekliyorum bi de el falı baktırayım:)

ya kadın beni ürküttü valla korkan birisi gitmesin arkadaşım dışarda bekledi kadının sesi cok kısıktı belki duvardan nese :)ayrıldıgımı o insanın gelmeyeceğini ilk kez bi falcı söyledi gıcık oldum bu arada diğer falcılara göre daha sabit konuştuki ürktüm ama dikkat başörtülü kabul ediyo haha beylikdüzünde ismini bilmiyorum ya kimseye de söylememiş kadını merak ettim ama yüzünde birşey varmış görmek istedim teşekkür falan ederim diğe bulurken arkadaş iki kez gitmesine rağmen yolu unuttu eski bir kara çeşmenin ordan müstakil bir ev önünde tavuklar falan vardı bir kere daha gitcem ama eğer dediği tarihler çıkarsa

bana da korkunç sert konuştu... ama dediğim gibi 3 kez gittim en önemlisi kendisiyle çelişmedi...bana verdiği zaman nisan durumdan haberdar ederim:)karşı tarafla ilgili karakter analizi siz tanışıyormusunuz dedirticek kadar doğruydu...bana karşına birisi çıkacak demedi hem de uzun süre çıkmayacak dedi... yeniden başlayacaksınız ama durum buyken buna ne kadar başlamak denirse diye yorumlarını kattı...bu anlamda dobralığını sevdim...şimdilik falı çıktı ya da çıkmadı diyemiyorum henüz...ben bir arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim 7 yıldır ayhan a gidiyormuş ve artık söylediklerinin hepsi çıktığı için gitmeye korkuyorum demişti...ama dediğin gibi kimine çıkıyor,kimine çıkmıyor...

bu arada gittiğim falcıları belirtiyim...çoğunu burdan tavsiyeyle gittim..hepsine tek tek yorumlarımı yazmıyım özellikle merak ettiğiniz varsa onu açıklarım.
anadolu yakasıilav cafe,la porte ayhan,mozaik cafe mine, cafe rea sevgi,acıbadem dört yol yusuf,sığınak cafe niko ve alp..
avrupa yakası:deja vu yiğit ve edi,symbol taksim tarık, iranlı meryem, uçurtma cafe neriman, ponte cafe yeter....bir de geçen yaz medyum atusa diye birine yıldızname baktırmıştım...

bu 1.5 ayda oldukça fazla gittim ve para harcadım...hepsinin genel olarak verdiği tarih ve sonuç aynıydı...bu yüzden eğer sonuç farklı olursa hepsinin falı ben de çıkmamış olacak...şu anda beklemedeyim..

kendime engel olamayarak yine de soruyorum sizin bu isimler dışında tavsiye edebileceğiniz bir isim var mı:):)?? ben son yorumlardan filiz i merak ediyorum numarasını bana gönderir misiniz??

ah bu fallar ah
ugruna falcı falcı gezdiğim adamla gene ayrıyım.
bi an vazgeçmiş gibi oluyorum, bi an onsuz nefes alamıyorum.
ama geri adım atmıyorum.
tebi verilen tarihlere var
ayrıntılar çıktı , denen seyler yaşandı ama tek taşla geleceği yani evlilik faslı çıkmadı henüz
o tarihe daha var ama bende beklicek yürek yok

ucurtma neriman
angels burcu
nesil symboldü sanırsam
ve bana en uyuşan elmira önerebileceklerim

canım dörtyolda yusuf hangi cafede acaba ? memnun kaldın mı? nasıl bakıyor kahve mi tarot mu?

arkadaslar filiz hanımın numarasını istemişiniz ama benm msj gnderme hakkım neyzzkı henuz yok yakın zamanda ilk kez olgu hanıma veya filiz hanıma 2 kez gidip fal baktırıyım diyorum. Karalama baktıran varmı acaba hıc ?

Nerimaaaaana sumu baktırdın sen yoksaa kahvemı canım ? Ay bende tekrr gtsemıı karar veremıorum begendınmı cok cıktımı ? Ne soru sordum ha

uçurtma neriman a senin önerinle gitmiştim:):)(burdan okuyarak)daha önce de söylediğim gibi herşey allahtan yaklaşımıyla bakan yegane falcı..çok samimi geldi bana ben su falı baktırdım..geçmiş ve duruma dair söyledikleri tam dı .o gelecek için net zaman söylemedi sadece sabret umduğundan da yakın dedi..dediğim olunca da pastanı al gel demeyi de ihmal etmedi:):)

canım dörtyolda yusuf hangi cafede acaba ? memnun kaldın mı? nasıl bakıyor kahve mi tarot mu?

ona arkadaşlarımın önerisiyle gittim. cafe de bakmıyor dörtyolda migros jetin yanında bir kuaför var onun olduğu apartmanın en üst katında home office gibi biyer yapmış orada bakıyor(benim bulduğum yol tarifi de böyleydi:):) kahve ve tarot birlikte bakıyor 25 tl kredi kartı geçiyor.ben öyle ödedim:)arkadaşlarım giderken üç harflileri var galiba geçmiş ve şimdiyi tutturursa şaşırma geleceğe odaklan soru sor bolca demişlerdi..evet bu sebepten mi bilmiyorum geçmiş ve durum analizi çok iyiydi.oldukça özel şeyleri nokta atışıyla bildi.kısa bakıyor benimki 10 dak sürdü önce anlatıyor sonra sorularını alıyor.gelecekle ilgili farklı bi yorum yapan sanırım bi o oldu.sevgilin gelecek ama sen istemeyeceksin ama mutlaka dönecek dedi..onun verdiği tarih de nisan olması sebebiyle çıktı, çıkmadı diyemiyorum..

yalnız hepsi ağız birliği yapmışcasına şubatta baktırdığımda da martta da nisan dediler girdik bakalım nisan a görelim kerametini:):)

merhaba...ben en son 1 yıl evelsi gül'e baktırmıştım...şu an nerde bilmiyorum...ama geçen seneden almış olduğum telefonu var...hala onu kullanıyor mu ...bilmiyorum...ama ben sana gene telefonunu mesaj atıyorum...şansını bir dene :)

Nerimaaaaana sumu baktırdın sen yoksaa kahvemı canım ? Ay bende tekrr gtsemıı karar veremıorum begendınmı cok cıktımı ? Ne soru sordum ha

su ve kahve baktırmıştım. anı ve analizleri iyiydi.
gelecekle ilgili pek ümitli değilim.
bi süreliğine dondurma olayı varsa üyeliğimi askıya aldırıcam, girdikçe okuyorum, okudukca gidiyorum.
ilk falcıya gidiş tarihim 20/03/2011 miş ..
1 yılı gecmiş , debelenip duruyorum.
aynı yerde sayıyorum.
biraz uzak durmanın vakti gelmiş.
falları bilmemde , yüreğinizden geçen güzellikler gerçekleşir umarım ..

Kotu bir falci degil kendisi, ama suanki durumu gorup ona gore bakim yaptigina emin oldugum bir falcidir. Bu anlamda diyecegi seyler illa ki cikabilir. Ama bende is konusundada tutturamadi mesela. Bu gunlerde cok enteresen bir gelisme yasadim cunku. Hani ask'i bilemedi dedim, ama diger seylerde de bir tutar olmadi. Zaten baskada enteresan birsey anlatmadi gelecegimle ilgili. Biri cikmayinca diger anlattiklarininda bir anlami kalmiyor dolayisiyla. Ayhan oldukca genc bir falci, arkadasiniz 7 sene onceden taniyorsa fala cok erken yaslarda baslamis sanirim.

Sizede bekleyip gormek dusuyor, cok ileri bi tarih verdigi icin bekleyeceksiniz ama, er yada gec anlasilir zaten.

Merhaba, için o kadar yanıyor, o kadar kafayı yemek üzereyim ki İstanbul'da falcı falcı dolanan deli bir şey oldum! Durduramıyorum:)
Şu an için en çok Nihal'i beğendim. Mevcut durumu sanki yaşıyormuş gibi konuşmuştu. Nisan başı dönecek demişti. Dönmedi ama çok garip bir şekilde, garip bir yerde karşılaştık!
Merak ettiğim, Nihal'e gidip falı çıkan var mı??
Bir de Gül'ün telefonu olan varsa bana da atabilir mi.
Son olarak Nesim iyi mi?
Çok teşekkürler, herkese iyi haftalar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…