İstanbul'da Fal - Falcılar

evet ayhan ı görünce 7 yıl nasıl olur diye sordum ben de 8 yıldır orada çalışıyormuş:/ gerçi ben de dün itibariyele herşey tersine döndü geri dönüşü olmayan bir yola girildi ama bilmiyorum fallar çıkar mı çıkmaz mı??

bu arada bugün filiz hanıma randevu aldım akşam yorumlarımı yazarım:):)

bahsettiğiniz kişinin telefon numarası varmı acaba? varsa gönderebilirmisiniz

Merhaba Bakırköyde Esin hanım diye birinden bahsettiler sanırım evinde bakıyormuş. bana numarasını verebilirmiisniz mümkünse gitmek istiyorumda

Selam bana osmaniyedeki filiz hanımın telefonunu mesajla yollarsanız çok sevinirim yakında oturuyorum ve baktırırım hemen yorumlarımı sizlerle paylaşırım

Merhaba,
Filiz Hanım'ın numarasını kendilerinde olan arkadaşlar gönderebilirler mi lütfen? Daha evvelden de istedim, kimse göndermedi. Gönderebilen olursa sevinirim. Sevgiler.

Sevgili arkadaşlar;

Bugün Cafe Zade Armağan'daydım
Fala başlarken dur bakalım ne yalanlar atıcaz sana dedi :) Eyvah dedim fos çıkacak ama hiç de öyle olmadı içinde bulunduğum durumu duygularımı olayları o kadar iyi bildi ve üstüne yorumladı ki inanamadım. Bence hayata dair baya bilgisi olan biri ayrıca burcumu ben söylemeden bildi o kişinin isminin harflerini ne iş yaptığını benim ne iş yaptığımı hepsini (Not : Öyle ofis vs falan bir işimiz yok hani sallasa diyeceğim çok zor bir meslek dalını bildi) Önümüzdeki 1 ay içinde planladığım ve hazırlandığım çok önemli bir olayı ve daha çoğu şey rahmetli babamı...

Ben çok çok etkilendim Filiz abladan da etkilenmiştim o da çok çok başarılı ikisi paralel şeyler söyledi bakalım göreceğiz
Ama Armağan abla kişinin duygu halini özünü görür gibi çok tuhaf bir kadın
Söylediği bazı şeyler var çok uzun vade bazıları 1.5 ay gibi kısa çıkarsa yazacağım ve ben tamamiyle hisleriyle baktığına inanıyorum

Denemeye değer
Sevgiler

dediği şeyler çıkarsa bizede haber verirsen seviniriz

Merhaba Hilari,
Çok teşekkür ederim Filiz Hanım'ın telefonu için. En kısa zamanda gidip, paylaşacağım izlenimlerimi:) Sevgiler.

kizlar,

bugun basima cok garip birsey geldi,sizinle paylasayim. Cumartesi gunu soganlik Emine hanimi arayip randevu aldim bugun icin, hatta 2 kez konustuk telefonda, asagi yukari bir adres tarifi verip, yaklasinca ara dedi. Malum Soganlik cok uzak,her neyse bir arkadasimla beraber gittik. Benim randevum 4-5 arasiydi. 4'u yirmi gece falan ordaydik. Emine hanimi aramaya basladim,telefonu kapaliydi,sonrasinda mesaj attim. Oralarda bir yer bulup cay icip beklemeye basladik, arada ariyorum, telefon hep kapali. yaklasik 2,5 saat bekledikten sonra donmeden once son bir kez arayayim dedim. Aradim, bu sefer mesgul calmaya basladi. Sonrasinda tekrar aradim, calip acilmadi. O kadar yolu gidip boyle bir sey yasamak cok kotu geldi bana. Isin daha kotu tarafi, telefon acildiktan sonra beni geri aramamasiydi. Bunun uzerine durumu anlamak icin arkadasimin telefonundan aradim kendisini ve hemen acti!Ne oldugunu,neden boyle oldugunu sordugumda, kusua bakma, hastaydim dedi,onemli birsey degil dedi. Beni neden geri arayip cevap vermedigini soruncada, pek birsey diyemedi,gormedim dedi sadece, halbuki telefon bir kapaliydi, bir caldi bir mesguldu. O telefonu acana kadar,bana kisa bir mesaj atsaydi,bu kadar garip olmayacakti.

Tabii ki insanlar hastalanabilir, bir takim aksilikler cikabilir ama bunu haber vermemek,insanlari dunyanin bir ucuna getirmek gercekten cok ayip. Bu mesajida aslinda yazmayacaktim ama arkadasimin telefonundan arayinca aninda cevap vermesi cok garipti. Benzer sorunlari yasamayin diye yaziyorum bunu, fal iyi hos ama bu tavri haketmedigimi dusunuyorum. Biliyorum aranizda begenenler de var begenmeyenlerde, ben fal baktirmadim kendisine belki ama benden sinifta kaldi.Iste boyle.

Bunun soyle bir sebebi olabilir, devamli aradigini gorunce onu devamli arayan bir musterisi sanmis olabilir. Ama arada senin kaynamis olman buyuk bir talihsizlik. Bende arkadasimla randevu almak istedigimde aynisi basima geldi. Arkadasim aradiginda hemen acti, Allahtan gittigimizde buna benzer birsey basimiza gelmedi, yoksa cok mahcup olurdum kizcagiza dogrusu. Kisa bakiyor, uygun fiyata bakiyor, ama hep derim o kadar mesafeyi cekmeye deger bir falcimi bilemiyorum. Bana cikmis olmasina ragmen kolay kolay o kadar yolu cekebilicegimi sanmiyorum. En iyisi telefondan bakmaya baslasin, zamana ayak uydursun canim =)

Merhaba Hilari,
Çok teşekkür ederim Filiz Hanım'ın telefonu için. En kısa zamanda gidip, paylaşacağım izlenimlerimi:) Sevgiler.

rica ederim , umarım memnun kalırsın haberlerini bekliyorum.

bremenmizikacilari sana da telefon numarasını yolladım, başka isteyen varsa da yollayabilirim

çok saygısızlık hem o kadar yol çek hemde randevu ver birde alay eder gibi telefona bakma ben o telefonu ona yedirirdim hastada olsa bi insana bu yapılmaz ya hadi hasta diğelim niye randevu veriyosun veya meşkule arıyorsun birde topicte çok övüyorlardı bende iyi birisi zannetmiştim soğanlık eminede bence tosladıı bu falcılara güven olmuyo vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…