Kotu bir falci degil kendisi, ama suanki durumu gorup ona gore bakim yaptigina emin oldugum bir falcidir. Bu anlamda diyecegi seyler illa ki cikabilir. Ama bende is konusundada tutturamadi mesela. Bu gunlerde cok enteresen bir gelisme yasadim cunku. Hani ask'i bilemedi dedim, ama diger seylerde de bir tutar olmadi. Zaten baskada enteresan birsey anlatmadi gelecegimle ilgili. Biri cikmayinca diger anlattiklarininda bir anlami kalmiyor dolayisiyla. Ayhan oldukca genc bir falci, arkadasiniz 7 sene onceden taniyorsa fala cok erken yaslarda baslamis sanirim.
Sizede bekleyip gormek dusuyor, cok ileri bi tarih verdigi icin bekleyeceksiniz ama, er yada gec anlasilir zaten.
ona arkadaşlarımın önerisiyle gittim. cafe de bakmıyor dörtyolda migros jetin yanında bir kuaför var onun olduğu apartmanın en üst katında home office gibi biyer yapmış orada bakıyor(benim bulduğum yol tarifi de böyleydi:):) kahve ve tarot birlikte bakıyor 25 tl kredi kartı geçiyor.ben öyle ödedim:)arkadaşlarım giderken üç harflileri var galiba geçmiş ve şimdiyi tutturursa şaşırma geleceğe odaklan soru sor bolca demişlerdi..evet bu sebepten mi bilmiyorum geçmiş ve durum analizi çok iyiydi.oldukça özel şeyleri nokta atışıyla bildi.kısa bakıyor benimki 10 dak sürdü önce anlatıyor sonra sorularını alıyor.gelecekle ilgili farklı bi yorum yapan sanırım bi o oldu.sevgilin gelecek ama sen istemeyeceksin ama mutlaka dönecek dedi..onun verdiği tarih de nisan olması sebebiyle çıktı, çıkmadı diyemiyorum..
yalnız hepsi ağız birliği yapmışcasına şubatta baktırdığımda da martta da nisan dediler girdik bakalım nisan a görelim kerametini:):)
arkadaşım baktırmış ekim kasım gibi çoğu şey çıkmış
ama bulamadık
( benim de frekansım cok tutmustu ama yok orada artık ((
Bende Bakırköyde bir kadını duydum evinde bakıyormuş. kadını fala hiç inanmayan bir arkadaşım şiddetle tavsiye ediyor. baktırmadım ona kız şuan ingiterede yaşıyor 3 ay içinde orda kötü bir olay olacak tr. ye dneceksin demiş bakalım çıkarsa belki gidebilirim
bugün yiğite baktırdım memnun kaldığım söylenemez harf sordu durdu birde en sonunda baş harfi ne dedi ben de söyledim öyle ismi herkes bulur nese ben isimde değilim ama faldan bişi anlamadım çok kısaydı birde tatmin olmadım soruda soramadım filiz hanıma gidecektim sonra üşenip bakırköyde yiğiti denedim denemeseydim forumdaki yazılardada övenler olmuş hem ukala gibi hemde benim moralimi bozduhaftasonu filiz hanımı denicem inş bunda tutturan birini bulurum
Kızlar kim bu arayıpta bulamadığınız falcı?..eskiden nerede bakıyordu?
ya kadın beni ürküttü valla korkan birisi gitmesin arkadaşım dışarda bekledi kadının sesi cok kısıktı belki duvardan nese :)ayrıldıgımı o insanın gelmeyeceğini ilk kez bi falcı söyledi gıcık oldum bu arada diğer falcılara göre daha sabit konuştuki ürktüm ama dikkat başörtülü kabul ediyo haha beylikdüzünde ismini bilmiyorum ya kimseye de söylememiş kadını merak ettim ama yüzünde birşey varmış görmek istedim teşekkür falan ederim diğe bulurken arkadaş iki kez gitmesine rağmen yolu unuttu eski bir kara çeşmenin ordan müstakil bir ev önünde tavuklar falan vardı bir kere daha gitcem ama eğer dediği tarihler çıkarsa
Selam bana osmaniyedeki filiz hanımın telefonunu mesajla yollarsanız çok sevinirim yakında oturuyorum ve baktırırım hemen yorumlarımı sizlerle paylaşırım
kizlar,
bugun basima cok garip birsey geldi,sizinle paylasayim. Cumartesi gunu soganlik Emine hanimi arayip randevu aldim bugun icin, hatta 2 kez konustuk telefonda, asagi yukari bir adres tarifi verip, yaklasinca ara dedi. Malum Soganlik cok uzak,her neyse bir arkadasimla beraber gittik. Benim randevum 4-5 arasiydi. 4'u yirmi gece falan ordaydik. Emine hanimi aramaya basladim,telefonu kapaliydi,sonrasinda mesaj attim. Oralarda bir yer bulup cay icip beklemeye basladik, arada ariyorum, telefon hep kapali. yaklasik 2,5 saat bekledikten sonra donmeden once son bir kez arayayim dedim. Aradim, bu sefer mesgul calmaya basladi. Sonrasinda tekrar aradim, calip acilmadi. O kadar yolu gidip boyle bir sey yasamak cok kotu geldi bana. Isin daha kotu tarafi, telefon acildiktan sonra beni geri aramamasiydi. Bunun uzerine durumu anlamak icin arkadasimin telefonundan aradim kendisini ve hemen acti!Ne oldugunu,neden boyle oldugunu sordugumda, kusua bakma, hastaydim dedi,onemli birsey degil dedi. Beni neden geri arayip cevap vermedigini soruncada, pek birsey diyemedi,gormedim dedi sadece, halbuki telefon bir kapaliydi, bir caldi bir mesguldu. O telefonu acana kadar,bana kisa bir mesaj atsaydi,bu kadar garip olmayacakti.
Tabii ki insanlar hastalanabilir, bir takim aksilikler cikabilir ama bunu haber vermemek,insanlari dunyanin bir ucuna getirmek gercekten cok ayip. Bu mesajida aslinda yazmayacaktim ama arkadasimin telefonundan arayinca aninda cevap vermesi cok garipti. Benzer sorunlari yasamayin diye yaziyorum bunu, fal iyi hos ama bu tavri haketmedigimi dusunuyorum. Biliyorum aranizda begenenler de var begenmeyenlerde, ben fal baktirmadim kendisine belki ama benden sinifta kaldi.Iste boyle.
Merhaba Hilari,
Çok teşekkür ederim Filiz Hanım'ın telefonu için. En kısa zamanda gidip, paylaşacağım izlenimlerimi:) Sevgiler.
kizlar,
bugun basima cok garip birsey geldi,sizinle paylasayim. Cumartesi gunu soganlik Emine hanimi arayip randevu aldim bugun icin, hatta 2 kez konustuk telefonda, asagi yukari bir adres tarifi verip, yaklasinca ara dedi. Malum Soganlik cok uzak,her neyse bir arkadasimla beraber gittik. Benim randevum 4-5 arasiydi. 4'u yirmi gece falan ordaydik. Emine hanimi aramaya basladim,telefonu kapaliydi,sonrasinda mesaj attim. Oralarda bir yer bulup cay icip beklemeye basladik, arada ariyorum, telefon hep kapali. yaklasik 2,5 saat bekledikten sonra donmeden once son bir kez arayayim dedim. Aradim, bu sefer mesgul calmaya basladi. Sonrasinda tekrar aradim, calip acilmadi. O kadar yolu gidip boyle bir sey yasamak cok kotu geldi bana. Isin daha kotu tarafi, telefon acildiktan sonra beni geri aramamasiydi. Bunun uzerine durumu anlamak icin arkadasimin telefonundan aradim kendisini ve hemen acti!Ne oldugunu,neden boyle oldugunu sordugumda, kusua bakma, hastaydim dedi,onemli birsey degil dedi. Beni neden geri arayip cevap vermedigini soruncada, pek birsey diyemedi,gormedim dedi sadece, halbuki telefon bir kapaliydi, bir caldi bir mesguldu. O telefonu acana kadar,bana kisa bir mesaj atsaydi,bu kadar garip olmayacakti.
Tabii ki insanlar hastalanabilir, bir takim aksilikler cikabilir ama bunu haber vermemek,insanlari dunyanin bir ucuna getirmek gercekten cok ayip. Bu mesajida aslinda yazmayacaktim ama arkadasimin telefonundan arayinca aninda cevap vermesi cok garipti. Benzer sorunlari yasamayin diye yaziyorum bunu, fal iyi hos ama bu tavri haketmedigimi dusunuyorum. Biliyorum aranizda begenenler de var begenmeyenlerde, ben fal baktirmadim kendisine belki ama benden sinifta kaldi.Iste boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?