ya bu emreye fal baktıran var mı acaba ?sizce dedikleri çıkıyor mu cidden merak ettim geçen gittim baktıramadım baya kalabalıktı iyimi dedim acaba
çok saygısızlık hem o kadar yol çek hemde randevu ver birde alay eder gibi telefona bakma ben o telefonu ona yedirirdim hastada olsa bi insana bu yapılmaz ya hadi hasta diğelim niye randevu veriyosun veya meşkule arıyorsun birde topicte çok övüyorlardı bende iyi birisi zannetmiştim soğanlık eminede bence tosladıı bu falcılara güven olmuyo vala
kızlarrr hepsi eski sevgilin geri gelicek diyor inanmayın hepsi atıyor siz oylanaıyorsunuz ben bu falcılar yüzünden bir buçuk sene oyalandım sonuç koca bir sıfır şimdi geçirdiğim günlere yanıyorum .başkasını bulum hemen vakit kaybetmeyin kime vazgeçilmez değil .ben öyle yapıyorum şahsen .çok aptalmışım bekledğim için .
kızlarrr hepsi eski sevgilin geri gelicek diyor inanmayın hepsi atıyor siz oylanaıyorsunuz ben bu falcılar yüzünden bir buçuk sene oyalandım sonuç koca bir sıfır şimdi geçirdiğim günlere yanıyorum .başkasını bulum hemen vakit kaybetmeyin kime vazgeçilmez değil .ben öyle yapıyorum şahsen .çok aptalmışım bekledğim için .
Aynen öyle... Bende birçok falcının fallarına inanıp bekleseydim hala aynı yerde sayıyor olurdum... Ama herşey değişti 2 yıldır falcı falcı gezen ben, bu gidişatı değiştirdim... Gerçi tam anlamıyla ben değiştirmedim ama bazı şeylerin değişmesine izin verdim akışına bıraktım...
Artık nazar değer, olumsuz bişey söylenir etkilenirim diye falcılara uğramıyorum... Çok canım isterse iyi niyetine inandığım bir kişi var ona gidiyorum, zaten bana bir çok falcının aksine şeyler söyleyen de o olmuştu... (Angels Burcu)
Dilerim hiç birimizin bir daha fallarda moral bulmaya ihtiyacı olmaz...
Aynen öyle... Bende birçok falcının fallarına inanıp bekleseydim hala aynı yerde sayıyor olurdum... Ama herşey değişti 2 yıldır falcı falcı gezen ben, bu gidişatı değiştirdim... Gerçi tam anlamıyla ben değiştirmedim ama bazı şeylerin değişmesine izin verdim akışına bıraktım...
Artık nazar değer, olumsuz bişey söylenir etkilenirim diye falcılara uğramıyorum... Çok canım isterse iyi niyetine inandığım bir kişi var ona gidiyorum, zaten bana bir çok falcının aksine şeyler söyleyen de o olmuştu... (Angels Burcu)
Dilerim hiç birimizin bir daha fallarda moral bulmaya ihtiyacı olmaz...
canim, kmidir bu dedikleri tutmayanlar?
Hani bir laf vardir, hayat biz p[lan yaparken basimiza gelenlerdir diye, beklerken hayati yasamaya ara vermemek lazim belki de. Umarim, seni hak eden ve degerini bilecek biri girsin hayatina. Bize kendimizi ozel hissetirmeyen adamlarla hicbirimizin isi olmasin bundan boyle...
zaten başkasıyla çıkıyorum bıraktım beklemeyi banane ya .herkes dönücek dedi hiçbir ilerleme olmadı artık dönsede farketmez zaten .
emre .hiç bişrey bilmiorr gördüğün en kötü falcı .
kadınlar kahvesi pelin .bilemedi barışma olucak dedi olmadı .
uçurtma neriman :çok kötü kesnlikle bu senin kaderin dedi olmadı .
damlalar barış.eski sevgiln dönücek dedi olmadı .
dejavu yiğit:eski sevgilinle olmayacak dedi başka biriyle evleniceksin dedi sanırım en tutarlı fal buydu.
cafein semrayuvarlak konuştu oda olabilir ama farklı biri çıkıcak karşına dedi ki sanırım tuttu .
bunlar deneyimlerim işte....
burdan aldığım numara üstüne dün filiz hanıma gittim .son müsteri olmam nedeniyle sanırım 40 dakika fal baktı 20 dakika kadar da sohbet ettik.öncelikle 2 tavrı güzeldi.1. si benim kıstasım herşey allah tan tavrı 2. si su mu tarot mu baktırsam diye sordum(su:40 tl,tarot:25)su da göreceğimi tarotta da görebiliyorum fark sadece fiyatta demesi.ben de tarot baktrdım:) çok da memnun kaldım verdiği zaman çok kısa zaten çıkarsa hemen yazıcam ve beni de ara dedi onu da arıycam...ama tarotla resmen isim verdi diyebilirim..çok detay bildi..gelecek için beklemek lazım..ama ben çok beğendim..2.defa gidilebilir özellikle dedikleri olursa:):)
canım emre birşey bilmiyor ya kendine hayrı yok adamın daha öncede yazmıştım neyse dene gör ne diyeyim ben .dikkat et asılmasın sanada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?