İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar ya, benim fal ile problemlerim var. Yani hiç bu kadar beklenti içine gireceğimi düşünmemiştim. Mari'ye fal baktırmıştım ben, dedi ki Nisan ayında işte işler tersine dönecek senin peşinden gelecek falan filan. Şimdi nisan oldu ya, ben beklentiye girdim resmen. Bi de hani bana pas vermemiş olsa da çok hoşlandığım bir insan o nedenle de Mari'nin dediklerinin olmasını çok istiyorum. İkinci olarak da bir arkadaşımın annesi fal bakıyor ama öyle kendi çapında, arkadaşıma dedim ki benmişim gibi niyetlen. Annesi de her şeyi bildi anlatmış. İşte yakınlarda olacak, birazcık sabretsin vs vs. Şimdi bunların hepsinin tesadüf olması mümkün mü? Göya akılcı bir insandım ben :) Sınavların etkisiyle midir nedir, bi melankoliye filan girdim yani. Düşüncenizi paylaşırsanız çok sevinirim :) Kafayı yiyebilirim yani...

öncelikle merhaba arkadaşlar herkes gibi bende fal seviyorum
bir arkadaşımın tavsiyesi ile caddedeaki symol cafede serkana gittim fal güzelde çok bekliyorsıun vede beklerken hesap çok kabarıyo gemişi çok güzel biliyo ama geleceği görcez daha zaman var çıkarsa söylerim,ikincisi angels tayken 2 kez gitiğim nil hanım
valla kuzenım harfiyen yaşadı bana söylediklerininde çoğu çıktı bide sohbeti çok tatlı ben tekrAR GİTTİĞİMDE angels tan ayrılmıştı tesadüf hasytanede gördüm yapıştım aldım numarasını sanırım beyoğlunda başlayacakmış bu hafta hangi olduğunu öğreneyim söylerim mutlaka gidin nil hanım çok profesyonel ve paragöz değil

arkadaşlar bu angels tan ayrılan nil hanım aslında yıldızname uzmanı ben onu tesadüf eseri bulmuştum haziran ayında angels yıldızname bakımın istemediği için yıldıznameyi evinde bakıyor çekmeköy de aslında kolay biyerde ama sorar adresi aşlırım belki 20 tane arkadaşım gitti herkesin durumun özetledi herkesin dualarını verdive en şaşırtıcı olanı geçen haziranda bi arkadaşım evli ama sevgilisi vardısen ayılcaksın sevdiğinadamda boşanacak nisanda siz aynı evegeçceksiniz dedi gerçekte oldu onlar beraber şimdi bir diğerine dikkat et kaza ihtimalin var şu günler tehlikeli dedi aynen çıktı bi sürü şey var böyle ama en iyi yanı kadın esma ları çok iyi biliyo üniversite mezunu başka b i işi daha var fala bakarken sanki kendini test ediyo gibi yıldıznameye 3saat bakıyo değiyor ALDIĞI PARA doğrusu yıldızname ve tarota beraber 100 liraya bakıyor ben gittiğimde hatta adını feriha koydum dizisinin oyuncularıda vardı ünlülerde geliyo bizzim bir arkadaşımızın bütçesi uygun değildi ona 20 liraya bile baktı kalp kırmıyo tavsiye ederim telefonu var ama burdan yasakmış nasıl verileceğini bilmiyorum.
alını merak ediyorum tavsiye edeceğiniz kimse varmı

nerde olduğu önemli değil giderim

ve iyi enerjiler salmak lazı
Sevgeli Kulkedisi, üzerinizdeki ağırlıktan kurtulmak için bol bol Ayetelkürsi, Felak ve Nas surelerini okuyunuz. İyi gelir İnşallah. Hoşçakalın.

m sıkıntılı zamanlarında ya bedius semavati velarz oku çok işe yarıyor derdiki babaannem dert ne kadar buyuk olursa olsun rabbim daha buyuk aydınlık verir o derdi bu ayeti okurdu sende de işe yarar bide ya kuddus çek 174 tane

Merhaba Nil'in telini mesaj atabilir misin acaba veya mail yollayabilir misin cnm?xxxxxxxxxxxx cok merci

Son düzenleyen: Moderatör:

özelden mj atamıyorum.xxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

email adresimi versem atarmısın bilgilerini özel mesajlarına yolluyorum adresimi

EVET nihayet Nil hanıma ulaşabileceğim..Ben de tesadüf eseri gittim..Burcuya baktıracaktım yoktu..Beni Nil hanıma yazdılar...O kadar memnun kaldım ki anlatamam..Topicte de yazdım zaten..Şu ana kadar bana fal bakanlar için de en doğru şeyleri söyleyen kişiydi...Kahve falı baktırdım..İnanın mesleğimi dahi bildi ve ilerde ne yapacağımı söyledi...Ağzım açık dinledim..Çünkü amacım oydu..Ayrıca çok hoş ve tatlı bir hanım..Beni çok motive etti...Yıldızname baktığını bilmiyordum..Eğer telefonu varsa bana da gönderirseniz çok sevinirim...Kişiliğimi bu derece analiz edebilen çok az falcı oldu..4'lü zamanlar da çok iyi haberler alacaksın demişti..Ayın 4'ü 14'ü gibi takip et demişti..Dediklerinin hepsi gerçekleşti...Keşke telefonuna ulaşabilsem..mail adresimi yazsam olmaz ne yapayım..Siz en iyisi adresi alın ve lütfen burda paylaşın..

Eğer Nil hanımın telefon numarası size geldiyse bana da özelden mesaj atarmısınız?...Çok arıyordum kendisini...Burda hiç bahsi geçmemişti...Çok heyecanlandım okuyunca..İnşallah ulaşabilirim..Şimdiden teşekkürler..

bana da telini yazarmısın bulunca rica etsem

canım aynıısnı banada solemstı.. oturdum karsıısınaa sen ne seksı seysın boylee falan dedı sonra bana bı akrep erkegyle cıkcaksn vss dedı snrada ogrendm kendısı akrepmıss....o gunden berıde gtmyorum zaten....

kızlar bu uçurtma cafedeki adam mı ya ? eğer oysa bende komk bişi paylaşıyım :) arkadaş önerdi gittim çok az bakabildi bi sıra bi sıra aman allahım beni araya aldı beylikdüzündn geliyorum diye neyse odaya aldı beni işte direk dediki 35 yaşındaki adamlardan vazgeç ben kaldım tabi hııı?? oldum :)) sonra benim yaşım küçük gösteriyor işte ee dedin yaşın ufak benim mi ufak dedim evet dedi 22 yaşında değilmisin ahaha :) hayır dedim 27 kaldı ölee sonra başka senaryoya geçti :) ve benim hayatımda şu yaşımdayım cidden 35 yaşında hiçbir adama aşık olmadım :)))) sadece biri vardı boğa burcu onu bildi onuda salladı bence:) bahsettiğim arkadaş ise evine çağrmış bu adamı baya bildi diyor ama bana görede bilmiyor.

iletişim bilgilerini nasıl alabiliriz senden peki??

Numarasını yollarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…