İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar acill mesaj atabilirmisiniz emel nasıl bakıyor falı çıkıyormu bugün baktırmayı düşünüyorum baktıranlar ...

nil hanım ın telini ben de alabilir miyim??onu da denemek istiyorum

bir de küçükyalı da bir bayan varmış evde bakan kızı olan baktıran var mı??ve iletişim bilgileri

Vishhhhhh Kendiside falica bes para etmez.. Boylelerini sikayet etmek lazim aslinda!

arkadaşlar bende yarın bağdat caddesindeki farketmez cafe deki günay a gidicem ? Nasıl bilirsiniz ?

ben arada giderim günay'a , biçok dediği çıktı ama esas birşeyi bekliyorum daha o çıkmadı,ama ona gidenler vardı kafede senelerdir tanıyan,bide çok açık sözlüdür,neyse onu söyler,varsa var,yoksa yok

nil hanım nerede çalışacak arkadaşlar,bunun bilgisini verebilir misiniz? teli gelmedi bana...

nil hanımın numarasını bılıyosanız yollarmısınız evdede bakıyormus galiba yıldıznameye şimdiden teşşkür ederim eğer bulduysanız cooookkkk sevınırımm :))

kızlar bu arada başka önericegınız varmı anadolu yakasnda kadiköy ve bostacı taraflarında olursaa cokk ıyı olur

Nil hanımın numarasını bulanın elleri dert görmesin..Ne kadar memnun kalmıştım..Keşke o zaman alsaydım...
Size Olgu hanımı önerebilirim..Pazar ve pazartesi günleri Acıbadem kahve keyfin de iskambil falı bakıyor..Objektif bir falcı..İskambil kartlarını iyi yorumluyor..Bana verdiği tarih ekim 2012 o yüzden birşey diyemiyorum..İsterseniz gidebilirsiniz..35 tl'ye bakıyor..

Kızlar acill mesaj atabilirmisiniz emel nasıl bakıyor falı çıkıyormu bugün baktırmayı düşünüyorum baktıranlar ...

ya benm baktırdgm yermıı emelım kafe bılmıorm . herkes cok memnun kalmıss ama bana bır dedıgı tutmadı ama ben fisun dıye bır bayana baktrmıstm acaba aynı yermi?

deja vu var onun sokagına grmeden dumduz dewam edılıyor 2 katlı yermı acaba?

kül kedisi sana eger bakırköydeysen veya cewresnde oturuorsan cafede 3 vakıt dıdemı dene derm

Şimdiye kadar yazılmıştır belki okumayamadım sayfaları oturup baştan sona, ama benim İstanbul içinde en başarılı bulduğum falcı Nişantaşı symboldeki bayandı adını hatırlayamadım şuan küt siyah saçlı hafif balık etliydi ama hem hayatımla ilgili hem gelecekle ilgili o kadar çok şeyi bilebildi ki ciddi anlamda şaşırttı beni. Ablam birara 2 haftada bir filan gidip kariyeriyle ilgili tüyolar, şirketten dedikodular filan aldığını söylüyordu.

Ama bir defada Taksim Symbole gitmiştim orada bakan çocuk bana çok methedilmiş olmasına rağmen hiç iyi değildi.

Selam Hanımlar
Nil Hanımın iletişim bilgilerini bana da gönderebilme şansınız varmıdır
özel mesaj hakkım yok maalesef çok teşekkürler ilginize

ya önceden yazsandın gitmezdim kadın ev aLacaksın 1 seneye kadar eski erkek arkadasımın geleceğini söyledi zaten falcılara kalsa çoktan gelmişti çok tutarsız konuşma yapmıştı bgüne kadar şu ırmak yani namı diğer ayhan ve stones gül iyidi ama diğer yazdıklarım beş para etmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…