canım aynıısnı banada solemstı.. oturdum karsıısınaa sen ne seksı seysın boylee falan dedı sonra bana bı akrep erkegyle cıkcaksn vss dedı snrada ogrendm kendısı akrepmıss....o gunden berıde gtmyorum zaten....
arkadaşlar bende yarın bağdat caddesindeki farketmez cafe deki günay a gidicem ? Nasıl bilirsiniz ?
öncelikle merhaba arkadaşlar herkes gibi bende fal seviyorum
bir arkadaşımın tavsiyesi ile caddedeaki symol cafede serkana gittim fal güzelde çok bekliyorsıun vede beklerken hesap çok kabarıyo gemişi çok güzel biliyo ama geleceği görcez daha zaman var çıkarsa söylerim,ikincisi angels tayken 2 kez gitiğim nil hanım
valla kuzenım harfiyen yaşadı bana söylediklerininde çoğu çıktı bide sohbeti çok tatlı ben tekrAR GİTTİĞİMDE angels tan ayrılmıştı tesadüf hasytanede gördüm yapıştım aldım numarasını sanırım beyoğlunda başlayacakmış bu hafta hangi olduğunu öğreneyim söylerim mutlaka gidin nil hanım çok profesyonel ve paragöz değil
nil hanımın numarasını bılıyosanız yollarmısınız evdede bakıyormus galiba yıldıznameye şimdiden teşşkür ederim eğer bulduysanız cooookkkk sevınırımm :))
kızlar bu arada başka önericegınız varmı anadolu yakasnda kadiköy ve bostacı taraflarında olursaa cokk ıyı olur
Kızlar acill mesaj atabilirmisiniz emel nasıl bakıyor falı çıkıyormu bugün baktırmayı düşünüyorum baktıranlar ...
Nil hanımın telini öğrenen olursa paylaşabilir mi?
arkadaşlar bu angels tan ayrılan nil hanım aslında yıldızname uzmanı ben onu tesadüf eseri bulmuştum haziran ayında angels yıldızname bakımın istemediği için yıldıznameyi evinde bakıyor çekmeköy de aslında kolay biyerde ama sorar adresi aşlırım belki 20 tane arkadaşım gitti herkesin durumun özetledi herkesin dualarını verdive en şaşırtıcı olanı geçen haziranda bi arkadaşım evli ama sevgilisi vardısen ayılcaksın sevdiğinadamda boşanacak nisanda siz aynı evegeçceksiniz dedi gerçekte oldu onlar beraber şimdi bir diğerine dikkat et kaza ihtimalin var şu günler tehlikeli dedi aynen çıktı bi sürü şey var böyle ama en iyi yanı kadın esma ları çok iyi biliyo üniversite mezunu başka b i işi daha var fala bakarken sanki kendini test ediyo gibi yıldıznameye 3saat bakıyo değiyor ALDIĞI PARA doğrusu yıldızname ve tarota beraber 100 liraya bakıyor ben gittiğimde hatta adını feriha koydum dizisinin oyuncularıda vardı ünlülerde geliyo bizzim bir arkadaşımızın bütçesi uygun değildi ona 20 liraya bile baktı kalp kırmıyo tavsiye ederim telefonu var ama burdan yasakmış nasıl verileceğini bilmiyorum.
alını merak ediyorum tavsiye edeceğiniz kimse varmı
Selam Hanımlar
Nil Hanımın iletişim bilgilerini bana da gönderebilme şansınız varmıdır
özel mesaj hakkım yok maalesef çok teşekkürler ilginize
ya benm baktırdgm yermıı emelım kafe bılmıorm . herkes cok memnun kalmıss ama bana bır dedıgı tutmadı ama ben fisun dıye bır bayana baktrmıstm acaba aynı yermi?
deja vu var onun sokagına grmeden dumduz dewam edılıyor 2 katlı yermı acaba?
kül kedisi sana eger bakırköydeysen veya cewresnde oturuorsan cafede 3 vakıt dıdemı dene derm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?