İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bu topicte biri bulmuştu Nil hanımın telefon numarasını birimize gönderebilse ne iyi olacak...kimdi hatırlamıyorum bulan...ah benim akılsız kafam niye almadım sanki numarasını....üstelik Burcu yok diye bozulup baktırmak dahi istememiştim....hadi geldim buraya kadar biri baksın demiştim...ve Nil hanıma yazdılar beni....Şoke olmuştum..herkese söyledim..hatta topicte paylaştım..ama ayrıldı Angels cafeden..eğer bulursam hepinize göndereceğim..
 

Sevgili Mimar34 Nil Hanımın numarasını bulduysanız bana da yollar mısınız?
Ya da başka arkadaşlarda varsa gönderebilirlerse çok memnun olurum

Teşekkürler
 
Sevgili Mimar34 Nil Hanımın numarasını bulduysanız bana da yollar mısınız?
Ya da başka arkadaşlarda varsa gönderebilirlerse çok memnun olurum

Teşekkürler

Canım ne yazık ki Nil hanımın telefonu ben de yok.Eğer bulursam hepinize özelden yazarım...Araştırıyorum bakalım inşallah ulaşırım.
 

ya arkadaşlar emre birşeyden anlamıyor yani bide aynı dedğiniz gibi her kıza asılıyor bizde para veriyoruz resmen şarlatan bu adam .yapmayın yüz kere yazdık buraya .valla beğendiğimde beğenmediğimide yazıyorum buraya .açık ve net yani .ama o adam hem bilmiyor hemde asılıyor odaha kötü .tipine bakmadan bide .korkunçç ya .bilior dedikleri şeyde 2-3 atıyordur tutuyodur işte attıklarından .resmen sorunlu biri o .gitmesin kimse .boş yere para sinirin bozulduğuda cabası yanni.bi gittiğimde falcıya en azından bilsin birşeyler istiorum ya azbuçukk ama çoğu foss yani.apartmandaki teyzeler bile daha iyi bakıyor bu ne ya .herkes falcıyım diye dolaşıyor ortada .
 

tiryaki cafe deki şenay hanım deıl semra hnm.. cok ıyıdır tavsıye ederım.
 
tiryaki cafe deki şenay hanım deıl semra hnm.. cok ıyıdır tavsıye ederım.

canım semraya baktırdın mı sen ? çıkıyor mu*ben baktırıyordum evet iyiydi ama gelecekle ilgili uzun vadede şeyler söyledi yani çıkıyor mu dedikleri?sana çıktı mı?bu arada tiryakiye mi geçmiş?bilmiyordum .
 
ben uzun süredir yıldızname bakan birini arıyodum nil hanımın numarasını bulursanız banada gönderir misiniz ? başka bildiğiniz yıldızname bakan var mı acaba =/
 
nil hanımm?? kızlar nil hanıma gidenler deneyimlerini yazsın lütfenn
 
nil hanımm?? kızlar nil hanıma gidenler deneyimlerini yazsın lütfenn

Ben gittim..Angels kafe de baktı bana..Kahve falı..Burcu için gitmiştim.O yoktu hastaydı..Siz birisine yazın dedim Nil hanıma yazdılar..Tamamen tesadüf..Çok memnun kalmıştım hatta burda da yazdım..Bir kere pozitif ve çok tatlı bir hanım..Bana öyle şeyler söyledi ki kimse onun gibi bilemedi...4'lü zamanlar da çok iyi haberler alacaksın takip et demişti..Ayın 4'ü 14'ü gibi..Dedikleri aynen çıktı....Şoke olarak ayrılmıştım yanından..Sonra gittiğim de yoktu..Şimdi de bulamıyorum...Meğer çok iyi yıldızname bakıyormuş...Eğer telefon numarasına ulaşırsanız bana mesaj yazarsınız çok sevinirim..
 
Marloes yurtdisinda ve turk degil =) .. Nilufer abla hem evinde hem de telefonda bakiyor canim. Sen de fal maceralarini bizimle paylasirsan sevinirim..

Sevgili Keryneia bana Nilüfer hanımın telefonunu yollaya bilir misin? Bir de Marloes Türkiyede değil galiba ona nasıl ulaşacağım

Çok teşekkürler
 
nil hanıma baktırın bnde ona göre para biriktiriym :)) cok merak ettm nil hanımı dedıklerı cıkıomu acaba cıkan varsa yazarmısnız ona göre bende hazrlıym kndımı
 
merhaba ben yeni üye oldum bikaç haftadır takip ediyorum konuyu ve bende yaklaşık 1 haftadır fal olayına takmış bulunmaktayım. sizlere gittiğim falcılar hakkında yazmak istedim. öncelikle caddedeki symbol cafe deki levent e gittim . aslında serkan için gitmiştim ama 11- 14 arası çalışıyomuş bir de pazartesileri izinliymiş bende pazar 3 gibi gittim eşimle yazın birine dedim tesadüfen levente yazdılar. neyse levent konuşması hoş biri ama daha oturur oturmaz evli olduğumu bile bilemeden ki 10 yıllık evliyim eşim masada ona görünmeden beni bekliyordu, senden evli bi adam hoşlanıyor sana aşık karısından 2 yıl içinde ayrılacak senle evlenecek ve senin ilk ve tek evliliğin olacak 1 erkek çocuğun olacak dedi. haaaaaa demedim tabii güldüm bozmak istemedim neyse bu arada 2 kızım var birisi 4 aylık birisi 7 yşında neyse kaç yaşındasın dedi hatta çok küçük gösteriyosun dedi. bu adam mayıs sonu haziran başı sana gelecek dedi şimdi tartışma yaşamışsınız dedi. ne alaka ise anlamadım, sonra eylül de işimle alakalı bişiiler olacakmış anlayacağınızzz şoook kel alakaaa, hatta dedimki adamın dönmesi imkansız dedim neden öyle diosun karısı belki ölecek dedi yani ben sardıkça kadını öldürdü tabii olmayan adamın hahahaha. sonra angels cafe ye gittim 1 gün sonra ordada burcuya gittim ayın 15ne kadar yurtdışındaymış bende yazın birisine dedim onlarda ilhan bey ve gizem hanım var ddiler. gizeme yazdılar ilhanda kişi vardı beklemek istemedim. oda tarota baktı genel durumumu bildi 2 vakit olayını söyledi ama gelecek henüz olmadı bakalım artık. yine bir gün sonra sini mantı var kadıköyde orda bi kız var elif mi ne adı hatırlamıyorum ona arkadaşlarla yemekten sonra baktırdık ooo bayaaa bildi şak diye anlattı şuanı geçmişi ama gelecek henüz çıkmadı çıkınca yazarım. arkadaşımınkiler çıkmış bayaa bildi dedi. ha bu arada tuzla yeni mahallede bi bayan varmış su falına bakıyormuş ama onun iletişim bilgilerini bilmiyorum bilen varsa hakkında paylaşırsa sevinirim.
 
Canım ne yazık ki Nil hanımın telefonu ben de yok.Eğer bulursam hepinize özelden yazarım...Araştırıyorum bakalım inşallah ulaşırım.

nil hanımın numarasını ben dün buldum, tesadüfen bir arkadaşımın tanıdığı çıktı kendisi, numarasını nasıl paylaşacağımı bilmiyorum.
 
ya bu emreye fal baktıran var mı acaba ?sizce dedikleri çıkıyor mu cidden merak ettim geçen gittim baktıramadım baya kalabalıktı iyimi dedim acaba

ben iki defa gittim, tavsiye etmiyorum, paraya yazık. geçmişi biliyor, burcunu tahmin ediyor veya bulamazsa soruyor, ondan sonra öğrendiklerinin üzerine yazmaya başlıyor. bildiği bir kaç konu oldu tabi ama çok başarılı diyemeyeceğim.
 

söylediklerinize katılıyorum. tam anlattığınız gibi biri bencede.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…