- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
kaçıncı mesajdan sonra özel msj gönderebiliyorduk yaaa :))))
Kızlar bu topicte biri bulmuştu Nil hanımın telefon numarasını birimize gönderebilse ne iyi olacak...kimdi hatırlamıyorum bulan...ah benim akılsız kafam niye almadım sanki numarasını....üstelik Burcu yok diye bozulup baktırmak dahi istememiştim....hadi geldim buraya kadar biri baksın demiştim...ve Nil hanıma yazdılar beni....Şoke olmuştum..herkese söyledim..hatta topicte paylaştım..ama ayrıldı Angels cafeden..eğer bulursam hepinize göndereceğim..
Sevgili Mimar34 Nil Hanımın numarasını bulduysanız bana da yollar mısınız?
Ya da başka arkadaşlarda varsa gönderebilirlerse çok memnun olurum
Teşekkürler
Canım ne yazık ki Nil hanımın telefonu ben de yok.Eğer bulursam hepinize özelden yazarım...Araştırıyorum bakalım inşallah ulaşırım.
canım aynıısnı banada solemstı.. oturdum karsıısınaa sen ne seksı seysın boylee falan dedı sonra bana bı akrep erkegyle cıkcaksn vss dedı snrada ogrendm kendısı akrepmıss....o gunden berıde gtmyorum zaten....
Bugün Kadıköye indim..Tiryaki kafe de Şenay hanıma fal baktırmak için..Ama böyle biri çalışmıyor dediler...Aslı vardı bir de nevin hanım diye birisi..Aslıyı duymuştum ama çok sıra vardı vazgeçtim..Ve Angel's cafeye gittim..Burcu yok biliyorsunuz..Nil hanım da ayrılmış...Kim var dedim İlhan bey var dediler...Hadi baktırayım dedim...İzlenimlerim şöyle...Çok kısa bakıyor..Hızlı konuşuyor..Fazla detay bilmiyor..Ama söyledikleri gerçekti...Doğru atışlar yaptı..Gelecekle ilgili çok birşey söylemedi..Dedikleri de olumlu..Yalnız haftaya cuma günü için çok kesin birşey söyledi..Bence olması imkansız ama çok ısrar etti.Olursa yazarım..Soracak olursanız gidip baktırmaya değer mi?Hayır değmez....Paylaşayım dedim..
tiryaki cafe deki şenay hanım deıl semra hnm.. cok ıyıdır tavsıye ederım.
tiryaki cafe deki şenay hanım deıl semra hnm.. cok ıyıdır tavsıye ederım.
nil hanımm?? kızlar nil hanıma gidenler deneyimlerini yazsın lütfenn
Marloes yurtdisinda ve turk degil =) .. Nilufer abla hem evinde hem de telefonda bakiyor canim. Sen de fal maceralarini bizimle paylasirsan sevinirim..
Canım ne yazık ki Nil hanımın telefonu ben de yok.Eğer bulursam hepinize özelden yazarım...Araştırıyorum bakalım inşallah ulaşırım.
ya bu emreye fal baktıran var mı acaba ?sizce dedikleri çıkıyor mu cidden merak ettim geçen gittim baktıramadım baya kalabalıktı iyimi dedim acaba
ya arkadaşlar emre birşeyden anlamıyor yani bide aynı dedğiniz gibi her kıza asılıyor bizde para veriyoruz resmen şarlatan bu adam .yapmayın yüz kere yazdık buraya .valla beğendiğimde beğenmediğimide yazıyorum buraya .açık ve net yani .ama o adam hem bilmiyor hemde asılıyor odaha kötü .tipine bakmadan bide .korkunçç ya .bilior dedikleri şeyde 2-3 atıyordur tutuyodur işte attıklarından .resmen sorunlu biri o .gitmesin kimse .boş yere para sinirin bozulduğuda cabası yanni.bi gittiğimde falcıya en azından bilsin birşeyler istiorum ya azbuçukk ama çoğu foss yani.apartmandaki teyzeler bile daha iyi bakıyor bu ne ya .herkes falcıyım diye dolaşıyor ortada .
nil hanıma baktırın bnde ona göre para biriktiriym :)) cok merak ettm nil hanımı dedıklerı cıkıomu acaba cıkan varsa yazarmısnız ona göre bende hazrlıym kndımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?