İstanbul'da Fal - Falcılar

bunu bir başkasından daha duymuştum

soğanlık emine hanımı tavsiye etmiyorum, ben gitmedim daha doğrusu telefonla çok aradım cevap vermedi, giden arkadaşlarım hiç memnun kalmadılar

angels burcu? kadıköy angels değil mi?

nil hanıma yarı gitmeyi planlıyorum, paylaşırım sizinlede

nil hanıma yarı gitmeyi planlıyorum, paylaşırım sizinlede

Deryabeh bilgi için teşekkürler ama internetten baktım çekmeköy de 3 tane migros var acaba hangisi ben avrupa yakasında oturduğumdan iyi bilmiyorum oraları

Detaylı biliyorsan söyle lütfen bilmiyorsan gidince daha detaylı öğrenip bizlerle paylaşırsın lütfen. Bu arada kadını zengin edicez herkes onun peşinde :)

daha önce ıkı defa gıttım tavsıye etmıyorum

bana görede tavsiye etmediğim biri kafasına göre senaryo yazıyor ama bir arkadaşım evine çağırmış onu öyle bakmış herşeyi bildi diyor sevgilsinin adını yaşını durumunu uzaklık durumunu hepsini söylemiş bilemedimki cafede sallıyor belkide :)))

numarası varda nasıl yazabilirim? mesaj hakkı alabilmem için sanırım 100 yorum yapmış olmam gerekiyormuş. tamamlamaya çalışıyorum :):):):

ooo çekmeköydrmiyiş bu nil hanım :))

evet çekmeköy ama açık adres bilmiyorum. arkadaşımda o mahallede oturduğu için tarif etti. normalde 50 tl'ye bakım yapıyormuş, tanıdık vasıtasıyla 35 tl'ymiş. yarın için arayıp randevu alıcam, sınavdan sonr gitmeyi planlıyorum. siz çekmeköye yakın mısınız?

nil hanımın numarasını ben dün buldum, tesadüfen bir arkadaşımın tanıdığı çıktı kendisi, numarasını nasıl paylaşacağımı bilmiyorum.

merak ettim çok o kadını herkes nil diyo başka bişi demio yalnız hehe :)))))))))))) yeri tam olarak nerde peki?

ben mi:))) beylikdüzünde oturuyorum ben (((((( o yüzden dedim çekmekçy neresi ben neresi oldum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…