nolur nolur nolur bana bu perihan kadının falları çıkmıo diyinnnn
çok saygısızlık hem o kadar yol çek hemde randevu ver birde alay eder gibi telefona bakma ben o telefonu ona yedirirdim hastada olsa bi insana bu yapılmaz ya hadi hasta diğelim niye randevu veriyosun veya meşkule arıyorsun birde topicte çok övüyorlardı bende iyi birisi zannetmiştim soğanlık eminede bence tosladıı bu falcılara güven olmuyo vala
ben yarın gidicem, paylaşırım sonucu
ya bu emreye fal baktıran var mı acaba ?sizce dedikleri çıkıyor mu cidden merak ettim geçen gittim baktıramadım baya kalabalıktı iyimi dedim acaba
Kızlar merhaba ben dün akşam bakırköydeki Filiz hanıma gittim. 2. çocuğuma hamile kalabilmekle ilgili sıkıntım vardı bu ay hamile kalmazsan ben de bu mesleği bırakırım diye iddaalı konuştu. Diğer bir kaç şeyi de bildi iyi bir insan bence gidin bakırköy Osmaniye cemiyet sokak ta dia market önünde minibüslerin durağı var kuaför salonu gibi de yeri var bence denemeye değer hem de şeker çıkarsa buradan yazacağım size bu arada adetimin başlangıç tarihini bile söyledi 24 nisan da kesin hamilesin dedi.
Kızlar ben bir de Emine hanımı merak ediyorum ben mesaj atamıyorum ama mesaj atabilen varsa soğanlık bana çok yakın emine hanımın telefonunu atarmısınız
canım emre birşey bilmiyor ya kendine hayrı yok adamın daha öncede yazmıştım neyse dene gör ne diyeyim ben .dikkat et asılmasın sanada.
Aynen öyle... Bende birçok falcının fallarına inanıp bekleseydim hala aynı yerde sayıyor olurdum... Ama herşey değişti 2 yıldır falcı falcı gezen ben, bu gidişatı değiştirdim... Gerçi tam anlamıyla ben değiştirmedim ama bazı şeylerin değişmesine izin verdim akışına bıraktım...
Artık nazar değer, olumsuz bişey söylenir etkilenirim diye falcılara uğramıyorum... Çok canım isterse iyi niyetine inandığım bir kişi var ona gidiyorum, zaten bana bir çok falcının aksine şeyler söyleyen de o olmuştu... (Angels Burcu)
Dilerim hiç birimizin bir daha fallarda moral bulmaya ihtiyacı olmaz...
arkadaşlar bu angels tan ayrılan nil hanım aslında yıldızname uzmanı ben onu tesadüf eseri bulmuştum haziran ayında angels yıldızname bakımın istemediği için yıldıznameyi evinde bakıyor çekmeköy de aslında kolay biyerde ama sorar adresi aşlırım belki 20 tane arkadaşım gitti herkesin durumun özetledi herkesin dualarını verdive en şaşırtıcı olanı geçen haziranda bi arkadaşım evli ama sevgilisi vardısen ayılcaksın sevdiğinadamda boşanacak nisanda siz aynı evegeçceksiniz dedi gerçekte oldu onlar beraber şimdi bir diğerine dikkat et kaza ihtimalin var şu günler tehlikeli dedi aynen çıktı bi sürü şey var böyle ama en iyi yanı kadın esma ları çok iyi biliyo üniversite mezunu başka b i işi daha var fala bakarken sanki kendini test ediyo gibi yıldıznameye 3saat bakıyo değiyor ALDIĞI PARA doğrusu yıldızname ve tarota beraber 100 liraya bakıyor ben gittiğimde hatta adını feriha koydum dizisinin oyuncularıda vardı ünlülerde geliyo bizzim bir arkadaşımızın bütçesi uygun değildi ona 20 liraya bile baktı kalp kırmıyo tavsiye ederim telefonu var ama burdan yasakmış nasıl verileceğini bilmiyorum.
alını merak ediyorum tavsiye edeceğiniz kimse varmı
arkadaşlar bu angels tan ayrılan nil hanım aslında yıldızname uzmanı ben onu tesadüf eseri bulmuştum haziran ayında angels yıldızname bakımın istemediği için yıldıznameyi evinde bakıyor çekmeköy de aslında kolay biyerde ama sorar adresi aşlırım belki 20 tane arkadaşım gitti herkesin durumun özetledi herkesin dualarını verdive en şaşırtıcı olanı geçen haziranda bi arkadaşım evli ama sevgilisi vardısen ayılcaksın sevdiğinadamda boşanacak nisanda siz aynı evegeçceksiniz dedi gerçekte oldu onlar beraber şimdi bir diğerine dikkat et kaza ihtimalin var şu günler tehlikeli dedi aynen çıktı bi sürü şey var böyle ama en iyi yanı kadın esma ları çok iyi biliyo üniversite mezunu başka b i işi daha var fala bakarken sanki kendini test ediyo gibi yıldıznameye 3saat bakıyo değiyor ALDIĞI PARA doğrusu yıldızname ve tarota beraber 100 liraya bakıyor ben gittiğimde hatta adını feriha koydum dizisinin oyuncularıda vardı ünlülerde geliyo bizzim bir arkadaşımızın bütçesi uygun değildi ona 20 liraya bile baktı kalp kırmıyo tavsiye ederim telefonu var ama burdan yasakmış nasıl verileceğini bilmiyorum.
alını merak ediyorum tavsiye edeceğiniz kimse varmı
emooskfl merhaba Nil hanımın adresini tarif edermisin lütfen ?
daha önce ıkı defa gıttım tavsıye etmıyorum
ni hanım çekmeköy sapağından girildiğinde migrosun ordaymış.
Ben gittim..Angels kafe de baktı bana..Kahve falı..Burcu için gitmiştim.O yoktu hastaydı..Siz birisine yazın dedim Nil hanıma yazdılar..Tamamen tesadüf..Çok memnun kalmıştım hatta burda da yazdım..Bir kere pozitif ve çok tatlı bir hanım..Bana öyle şeyler söyledi ki kimse onun gibi bilemedi...4'lü zamanlar da çok iyi haberler alacaksın takip et demişti..Ayın 4'ü 14'ü gibi..Dedikleri aynen çıktı....Şoke olarak ayrılmıştım yanından..Sonra gittiğim de yoktu..Şimdi de bulamıyorum...Meğer çok iyi yıldızname bakıyormuş...Eğer telefon numarasına ulaşırsanız bana mesaj yazarsınız çok sevinirim..
ooo çekmeköydrmiyiş bu nil hanım :))
nil hanımın numarasını ben dün buldum, tesadüfen bir arkadaşımın tanıdığı çıktı kendisi, numarasını nasıl paylaşacağımı bilmiyorum.
evet çekmeköy ama açık adres bilmiyorum. Arkadaşımda o mahallede oturduğu için tarif etti. Normalde 50 tl'ye bakım yapıyormuş, tanıdık vasıtasıyla 35 tl'ymiş. Yarın için arayıp randevu alıcam, sınavdan sonr gitmeyi planlıyorum. Siz çekmeköye yakın mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?