Merhaba Deryabeh yarın nil hanıma gideceğim demişsin buradan telefon yazılmıyor ama yolu tarif edebilirsin. Yardımcı olur musun ?
arkadaslar kartal pendik maltepe civarlarında giden yok mu hiç ya bu topicte
DERYABEH MAİL ADRESİM xxxxxxxxx lütfn buraya göndermisin
Kızlarrrrr emine hanımın telefonunu gönderemiyorsanız bari gidenlerden biri bana yolu tarif etsin lütfen. Filiz hanımı yol tarifiyle kolayca bulmuştum ve memnun kalmıştım. Lütfen soğanlı daki emine hanımın da adresini tarif edin
emine hanımın telefon numarası var bende, tavsiye etmiyorum ama yinede denemek istiyorum derseniz mail adresinizi yazın lütfen numarayı göndereyim. özelden mesaj atma hakkım bulunmuyor henüz
canım özelden mesaj atma hakkım olmadığı için mesajını cevaplayamadım, nil hanımın numarası var ama yazamıyorum. arzu edersen mail adresini yaz gönder nil hanımın numarasını göndereyim. kartal maltepe pendik civarında bildiğim kimse yok malesef. olanlar başarılı değiller
arkadaşlar mesaj atabilenlerden nil hanım ın numarası olan bana da atabilir mi ben de hemen yarın gitmek istiyorum....
ben görüştüm yarın için randevuları doluymuş arkadaşlar
canım özelden mesaj atma hakkım olmadığı için mesajını cevaplayamadım, nil hanımın numarası var ama yazamıyorum. arzu edersen mail adresini yaz gönder nil hanımın numarasını göndereyim. kartal maltepe pendik civarında bildiğim kimse yok malesef. olanlar başarılı değiller
Selam MİMAR34 artık özelden mesaj atabiliyormussun Nil hanımın telefonunu biliyorsan bana da mesaj atarmısın lütfen
Nil hanımın telefonu elime ulaşsın hepinize özelden mesaj atacağım merak etmeyin..
Selam MİMAR34 artık özelden mesaj atabiliyormussun Nil hanımın telefonunu biliyorsan bana da mesaj atarmısın lütfen
Nil hanımın telefonu elime ulaşsın hepinize özelden mesaj atacağım merak etmeyin..
yazıyorum numarayı
fal mi...bayanlar niye boyle seylere inanip gunaha giriyorsunuz ALLAHTAN baska kim bilebilirki gelecegi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?