İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba Deryabeh yarın nil hanıma gideceğim demişsin buradan telefon yazılmıyor ama yolu tarif edebilirsin. Yardımcı olur musun ?

arkadaşım nil hanım ile aynı mahallede oturuyor. açık adresi yok ama çekmeköy sapağından girdikten sonra migros varmış. migrosun oradaymış yeri. burdan telefon numarası paylaşılmıyor, peki mail adresı yazabiliyor muyuz?

arkadaslar kartal pendik maltepe civarlarında giden yok mu hiç ya bu topicte

canım özelden mesaj atma hakkım olmadığı için mesajını cevaplayamadım, nil hanımın numarası var ama yazamıyorum. arzu edersen mail adresini yaz gönder nil hanımın numarasını göndereyim. kartal maltepe pendik civarında bildiğim kimse yok malesef. olanlar başarılı değiller

emine hanımın telefon numarası var bende, tavsiye etmiyorum ama yinede denemek istiyorum derseniz mail adresinizi yazın lütfen numarayı göndereyim. özelden mesaj atma hakkım bulunmuyor henüz

emine hanımın telefon numarası var bende, tavsiye etmiyorum ama yinede denemek istiyorum derseniz mail adresinizi yazın lütfen numarayı göndereyim. özelden mesaj atma hakkım bulunmuyor henüz

:):):):) pardon isme bakmadan cevap yazmışım. istersen emine hanımında telefon numarası var bende :) ama cidden başka kimsenin yok :)

Sevgili DERYABEH Nil hanımın numarasını xxxxxxxxxxx bana da yollar mısın lütfen çok teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel mesaj hakkım yok benim de o yüzden soramıyorum kimseye
Yıldıznameye bu kadar iyi bakıyorsa çok gitmek isterim teşekkürler DERYABEH telefon numarası bekliyorum

arkadaşlar mesaj atabilenlerden nil hanım ın numarası olan bana da atabilir mi ben de hemen yarın gitmek istiyorum....

Sevgili arkadaşlar Nil hanımın numarasını bekliyorum acilen online arkadaşlardan gönderen olursa xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım sana mesaj yazdım özelden..Mail adresimi de yazdım..Gönderirisen çok sevinirim..O kadar bekleyen var ki anlatamam...şimdiden teşekkürler..bu arada ben daha önce baktırmıştım Nil hanıma çok memnun kalmıştım..tamamen tesadüf olmuştu...şimdi yıldızname baktırmak istiyorum..

fal mi...bayanlar niye boyle seylere inanip gunaha giriyorsunuz ALLAHTAN baska kim bilebilirki gelecegi.

fal mi...bayanlar niye boyle seylere inanip gunaha giriyorsunuz ALLAHTAN baska kim bilebilirki gelecegi.

şüphesiz hiç kimse bilemez geleceği... sadece bazı insanların hissiyatları daha kuvvetli... kimse medet ummuduğundan yapmıyor yani... siz merak etmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…