şüphesiz hiç kimse bilemez geleceği... sadece bazı insanların hissiyatları daha kuvvetli... kimse medet ummuduğundan yapmıyor yani... siz merak etmeyin :)
Selam MİMAR34 artık özelden mesaj atabiliyormussun Nil hanımın telefonunu biliyorsan bana da mesaj atarmısın lütfen
Nil hanımın telefonu elime ulaşsın hepinize özelden mesaj atacağım merak etmeyin..
ulaştığında bana da gönderebilirseniz çok sevinirim...
ama onun soylediklerine inanip belkide hayatinizi ona gore yon veriyorsunuz yalanmi yani size degil lafim boyle yapan bayanlarda var
Allah kimseyi şaşırtmasın ne diyim
numarayı alabilirsem en yakın uygun zamanda da gidebilirim...numarayı xxxxxxxxxxxx adresine gönderebilir misin??
Teşekkür ederim numara için..eğer baktırırsam paylaşacğım sizlerle..ben daha önce baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım..giden arkadaşlar inşallah memnun kalırlar..
Teşekkür ederim numara için..eğer baktırırsam paylaşacğım sizlerle..ben daha önce baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım..giden arkadaşlar inşallah memnun kalırlar..
rica ederim, umarım :)
bu nil hanım tam olarak nerede ve ne falı bakıyor biraz açıklayabilirmiyiz?[/
nil hanım sanırım kararlaştıracağınız her yerde bakabiliyor. ev cafe gibi... kahve tarot ve yıldızname bakıyor. her çeşitte iddialı olduğunu okudum, bakalım :)
Ayhan bey e fal baktıran oldumu ? nasıl bir fikriniz varmı ?
ben sana özelden msj atsam o mail adresine gönderebilirmisin peki rica etsem ?
ben mi:))) beylikdüzünde oturuyorum ben(((((( o yüzden dedim çekmekçy neresi ben neresi oldum:)))
aynen bende istiyorum ama yok maalesef gönderen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?