İstanbul'da Fal - Falcılar

şüphesiz hiç kimse bilemez geleceği... sadece bazı insanların hissiyatları daha kuvvetli... kimse medet ummuduğundan yapmıyor yani... siz merak etmeyin :)

ama onun soylediklerine inanip belkide hayatinizi ona gore yon veriyorsunuz yalanmi yani size degil lafim boyle yapan bayanlarda var

Teşekkür ederim numara için..eğer baktırırsam paylaşacğım sizlerle..ben daha önce baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım..giden arkadaşlar inşallah memnun kalırlar..

Teşekkür ederim numara için..eğer baktırırsam paylaşacğım sizlerle..ben daha önce baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım..giden arkadaşlar inşallah memnun kalırlar..

Sevgili Mimar34 Nil Hanımın numarasını bana da gönderebilirsen çok memnun olurum ( mesaj gönderme hakkın varsa )

İLHAN VE yeni bir falcı gizem hanım var pek memnun kalmadık arkadaşım cangül yabancı türkçesi bozuk bir bayana baktırdı angelsta cemile takma adı şirin bir hanım zor anlaşılsada nokta atışları oldu ilhan sadece muhabbet ediyor ben bidaaha sanırım orda sadece cemileye giderim
QUOTE=roselyna;23596942]Angels Burcu çok övülüyor burada bir de Ayhan varmış gelecek konusunda nasıl tavsiye eder misiniz?[/QUOTE]

Sadece 1 Gece Gelmedim Buraya..
Maşallah Mail Adresleri Havada Uçmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…