Valla aynen öyle oldu havada uçtu gitti hepsi
Teşekkür ederim numara için..eğer baktırırsam paylaşacğım sizlerle..ben daha önce baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım..giden arkadaşlar inşallah memnun kalırlar..
Seanpreston çok teşekkürler Nil Hanımın telefonunu gönderdiğin için. :)
Canım sana mesaj yazdım özelden..Mail adresimi de yazdım..Gönderirisen çok sevinirim..O kadar bekleyen var ki anlatamam...şimdiden teşekkürler..bu arada ben daha önce baktırmıştım Nil hanıma çok memnun kalmıştım..tamamen tesadüf olmuştu...şimdi yıldızname baktırmak istiyorum..
Teşekkür ederim numara için..eğer baktırırsam paylaşacğım sizlerle..ben daha önce baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım..giden arkadaşlar inşallah memnun kalırlar..
kızlar merhaba brkac yıldır fal baktıran biri olarak deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim.
angels cafe burcu _çok kez gittim başarılı gitmeye devam ederim
angels cafe cemile _ şuanki durum ve geçmiş başarılı - gelecekle ılgılı henuz pek bsey yasamadım.zamanı gelmedı.ama iyiydi. beklemede.
angels cafe ilhan _ memnun kalmadım.
dimo cafe fatoş_memnun kalmadım.
tiryaki cafe semra _ çok kez gittim başarılı gitmeye devam ederim.
tiryaki cafe nevin _ çok pozitiftir.
symbol cafe levent(cadde)_ 2-3 kez gittim gitmeye devam ederim.
symbol cafe nesil _ 1 kez gittim başarılıydı.
symbol cafe aşkın _ memnun kalmadım.
symbol cafe serkan (cadde) 1 kez gittim brdahada gitmedim.memnun kalmadım.
symbol cafe dilek _ fena değildi..iyi nokta atışları yaptı.
kadınlar kahvesi pelin_ şimdiki durumu cok ıyı bıldı 1kez gttm, brdaha gtmek ıstemedım elektrgmz tutmams olablr.
majestik emre ( şimdiki uçurtma cafe)memnun kalmadım.
majestik cafe enes mete _ başarılı, arada denenebilir.
tasulaa- kızı roza _memnun kalmadım.
Ben gittim..Angels kafe de baktı bana..Kahve falı..Burcu için gitmiştim.O yoktu hastaydı..Siz birisine yazın dedim Nil hanıma yazdılar..Tamamen tesadüf..Çok memnun kalmıştım hatta burda da yazdım..Bir kere pozitif ve çok tatlı bir hanım..Bana öyle şeyler söyledi ki kimse onun gibi bilemedi...4'lü zamanlar da çok iyi haberler alacaksın takip et demişti..Ayın 4'ü 14'ü gibi..Dedikleri aynen çıktı....Şoke olarak ayrılmıştım yanından..Sonra gittiğim de yoktu..Şimdi de bulamıyorum...Meğer çok iyi yıldızname bakıyormuş...Eğer telefon numarasına ulaşırsanız bana mesaj yazarsınız çok sevinirim..
[/QUOTE]İLHAN VE yeni bir falcı gizem hanım var pek memnun kalmadık arkadaşım cangül yabancı türkçesi bozuk bir bayana baktırdı angelsta cemile takma adı şirin bir hanım zor anlaşılsada nokta atışları oldu ilhan sadece muhabbet ediyor ben bidaaha sanırım orda sadece cemileye giderim
QUOTE=roselyna;23596942]Angels Burcu çok övülüyor burada bir de Ayhan varmış gelecek konusunda nasıl tavsiye eder misiniz?
saol canım bilgiler için, giden arkadaşlar da yazsınlar deneyimlerini. çekmeköy uzak bana ama merak ettim
kızlar ya gül vardı ya önce bakırköy sonra yeşilköye gitmişti. ondan haberi telefonu olan var mı? kuzenime dediği şey çıktı, ona gitmeyi düşünüyorum. ama şuan nerdeki acaba
iyi aksamlar filiz hanımın numarasını özelden gönderdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?