İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar merhaba brkac yıldır fal baktıran biri olarak deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim.

angels cafe burcu _çok kez gittim başarılı gitmeye devam ederim
angels cafe cemile _ şuanki durum ve geçmiş başarılı - gelecekle ılgılı henuz pek bsey yasamadım.zamanı gelmedı.ama iyiydi. beklemede.
angels cafe ilhan _ memnun kalmadım.
dimo cafe fatoş_memnun kalmadım.
tiryaki cafe semra _ çok kez gittim başarılı gitmeye devam ederim.
tiryaki cafe nevin _ çok pozitiftir.
symbol cafe levent(cadde)_ 2-3 kez gittim gitmeye devam ederim.
symbol cafe nesil _ 1 kez gittim başarılıydı.
symbol cafe aşkın _ memnun kalmadım.
symbol cafe serkan (cadde) 1 kez gittim brdahada gitmedim.memnun kalmadım.
symbol cafe dilek _ fena değildi..iyi nokta atışları yaptı.
kadınlar kahvesi pelin_ şimdiki durumu cok ıyı bıldı 1kez gttm, brdaha gtmek ıstemedım elektrgmz tutmams olablr.
majestik emre ( şimdiki uçurtma cafe)memnun kalmadım.
majestik cafe enes mete _ başarılı, arada denenebilir.
tasulaa- kızı roza _memnun kalmadım.

banada nil hanımın numarasını gonderebilrmisiniz...
fal bakıyomu yoksa sadece yıldıznamemı?
nekadara bakıyo bilginiz varmı?

buarada biz ssıızınle meslektaşız herhalde:)

tiryaki cafe nerede peki

Teşekkür ederim numara için..eğer baktırırsam paylaşacğım sizlerle..ben daha önce baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım..giden arkadaşlar inşallah memnun kalırlar..

mimar 34 banada lütfen numarasını özelden atarmısın ? bide fiyatları nasıl yıldızname nekdr acaba bilen varmı ?

Lütfen nil hanımla ilgili deneymlerınızı paylasınnn

Teşekkür ederim numara için..eğer baktırırsam paylaşacğım sizlerle..ben daha önce baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım..giden arkadaşlar inşallah memnun kalırlar..

mimar 34 banada lütfen numarasını özelden atarmısın ? bide fiyatları nasıl yıldızname nekdr acaba bilen varmı ?

Lütfen nil hanımla ilgili deneymlerınızı paylasırmısıınzz?

saol canım bilgiler için, giden arkadaşlar da yazsınlar deneyimlerini. çekmeköy uzak bana ama merak ettim

kızlar ya gül vardı ya önce bakırköy sonra yeşilköye gitmişti. ondan haberi telefonu olan var mı? kuzenime dediği şey çıktı, ona gitmeyi düşünüyorum. ama şuan nerdeki acaba

Kızlar hepinize göndereceğim telefonunu bazılarına gönderdim.Yalnız 10 dakika da bir özel mesaj yazma hakkım var bekliyorum o yüzden...merak etmeyin herkese ulaşacak..Bu arada Nil hanımla ilgili deneyimlerimi paylaşmamı isteyen arkadaşlar var..Yazmıştım çok önceleri ama yine yazayım..Ben Nil hanıma tamamen tesadüf baktırdım..Angels kafeye gitmiştim Burcu için..Yoktu rahatsızdıhatta vazgeçip çıktım sonra geri döndüm..Buraya kadar geldim siz o zaman yazın beni birisine dedim..Onlar da Nil hanıma yazdılar..Kahve falı baktı bana..Bir kere çok pozitif ve tatlı bir hanım..Benimle ilgili şu ana kadar kimsenin bilemediklerini bildi..Ve bunlarla ilgili yorum yaptı..Öyle birşey söyledi ki resmen hayalimden bahsetti..Olacak dedi...biraz beklemen gerekiyor ama olacak..Nasıl bildi şaşırdım..4'lü zamanlar da ço kiyi haberler alacaksın takip et dedi..Ayın 4'ü 14'ü gibi...Dedikleri oldu...O tarihler de çok iyi haberler aldım..Çok memnun kalarak ayrıldım yanından..Çıkarken ağzınıza sağlık dedim..Bir süre sonra tekrar gitmek istedim ayrılmıştı..İnşallah gidenler de benim kadar memnun olur...Şimdiden bol şanslar..

[/QUOTE]

ben de g,tt,m angels gizeme daha önce yazdım hatta geçen hafta gittim ayhan ve gizem vardı burcu 15 nisanda dönecekmiş yurtdışından daha gizemin dedikleri çıkmadı çıkarsa yazarım.

Sevgili arkadaşlar, şu falcıların telefon veya adres vb bilgilerini bana yollarsanız çok çok memnun olurum. Gittiğimde yorumlarımı paylaşırım.

Adapazarlı Mazlum
Ankarada Deniz adlı gay ve şarkıcı olan falcı
Yasemin
Tekirdağdaki Motor Ayşe denen hanım
Bakıkrköy incirlideki esin hanım
Enfal

Bu arada benim mesaj hakkım yok. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

canım gül yeşilköy stones da ama uzun süredir yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…