İstanbul'da Fal - Falcılar

Teşekkür ederim numara için..eğer baktırırsam paylaşacğım sizlerle..ben daha önce baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım..giden arkadaşlar inşallah memnun kalırlar..

Sevgili Mimar34, Nil hanımın telefonunu banada gönderirseniz çok sevinirim. Teşekkürler hoşçakalın.

mimar hanım lütfen banada nil hanımın nosunu gönderirmisiniz.

çekmeköy uzak bana gidemem gidenler buraya yazsında nil hanımın sonuda soğanlık eminenin sonuna benzemesin kadın için soğanlığa kadar gidiyoruz birde ekiyo :)çekmeköye yolum düşerse giderim bakalım nil hatun nasılmış :) bu arada stones gül o cafeden ayrılmış sanırım hep gelecek diyorlar birde kızlar ben üst üste gittiğim falcılardan memnun kalmadım bakırköy tarafında kim var erkek falcı olursa iyi olur bayan falcılar bana tutturamıyor :)

sevgili mimar34 bu nil kim .... eğer buda fos çıkarsa üzülürüm soğanlık emine ve filiz hanım tutmamıştı bana bakalım eğerbu hafta sonu gidebilirsem gideceğim topicdeki gidenler yazsın merak ederim :)

gmaile gönderirmisiniz.xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

bakırköyde erkek falcı olarak enfali tavsiye ederim ben size.

güle gitmişitim zamanın isimleri tutturuyor ama gersi yok bence =))

sevgili mimar34 bu nil kim .... eğer buda fos çıkarsa üzülürüm soğanlık emine ve filiz hanım tutmamıştı bana bakalım eğerbu hafta sonu gidebilirsem gideceğim topicdeki gidenler yazsın merak ederim :)
Filiz Hanim banada tutmadı . Gitti 40tl çöpe 2 tane şey bildi sok etti beni ama gerisi fos ki ne fos.utanmadan insan kandırırıp duruyor . Ben kaptırdım bosuna para sizde dikkatli olun arkadaslar.

size ne dedi tutmadı?

Yaklaşık 4 hafta önce gittim.Erkek arkadaşımın 28 (martta) bana geliceğini söyledi..Olmadı..O sıra bir insanla daha tanışacağımı ve benim kafamın karışacağını söyledi olmadı..işle ilgili bir sıkıntım vardı.kendim anlattım sordum düzelicek mi diye evet ay sonu dedi..o da olmadı..ve üstelik Daha kötüsü oldu..
Birsürü saçmalık yani..habira hasan kim ahmet kim mehmet kim diye sorular..tanımıyorum deyince...tanıyacan deyip durdu..

arkadalar ekmeköydeki nil hanımın telefonunu bilen varsa ban da gönderebilir mi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…