Sevgili Mimar34 , Nil Hanımın telefonunu yolladığın için çok teşekkürler.
Teşekkür ederim numara için..eğer baktırırsam paylaşacğım sizlerle..ben daha önce baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım..giden arkadaşlar inşallah memnun kalırlar..
Rica ederim canım..İnşallah memnun kalırsın..
Kızlar hepinize göndereceğim telefonunu bazılarına gönderdim.Yalnız 10 dakika da bir özel mesaj yazma hakkım var bekliyorum o yüzden...merak etmeyin herkese ulaşacak..Bu arada Nil hanımla ilgili deneyimlerimi paylaşmamı isteyen arkadaşlar var..Yazmıştım çok önceleri ama yine yazayım..Ben Nil hanıma tamamen tesadüf baktırdım..Angels kafeye gitmiştim Burcu için..Yoktu rahatsızdıhatta vazgeçip çıktım sonra geri döndüm..Buraya kadar geldim siz o zaman yazın beni birisine dedim..Onlar da Nil hanıma yazdılar..Kahve falı baktı bana..Bir kere çok pozitif ve tatlı bir hanım..Benimle ilgili şu ana kadar kimsenin bilemediklerini bildi..Ve bunlarla ilgili yorum yaptı..Öyle birşey söyledi ki resmen hayalimden bahsetti..Olacak dedi...biraz beklemen gerekiyor ama olacak..Nasıl bildi şaşırdım..4'lü zamanlar da ço kiyi haberler alacaksın takip et dedi..Ayın 4'ü 14'ü gibi...Dedikleri oldu...O tarihler de çok iyi haberler aldım..Çok memnun kalarak ayrıldım yanından..Çıkarken ağzınıza sağlık dedim..Bir süre sonra tekrar gitmek istedim ayrılmıştı..İnşallah gidenler de benim kadar memnun olur...Şimdiden bol şanslar..
Kızlar hepinize göndereceğim telefonunu bazılarına gönderdim.Yalnız 10 dakika da bir özel mesaj yazma hakkım var bekliyorum o yüzden...merak etmeyin herkese ulaşacak..Bu arada Nil hanımla ilgili deneyimlerimi paylaşmamı isteyen arkadaşlar var..Yazmıştım çok önceleri ama yine yazayım..Ben Nil hanıma tamamen tesadüf baktırdım..Angels kafeye gitmiştim Burcu için..Yoktu rahatsızdıhatta vazgeçip çıktım sonra geri döndüm..Buraya kadar geldim siz o zaman yazın beni birisine dedim..Onlar da Nil hanıma yazdılar..Kahve falı baktı bana..Bir kere çok pozitif ve tatlı bir hanım..Benimle ilgili şu ana kadar kimsenin bilemediklerini bildi..Ve bunlarla ilgili yorum yaptı..Öyle birşey söyledi ki resmen hayalimden bahsetti..Olacak dedi...biraz beklemen gerekiyor ama olacak..Nasıl bildi şaşırdım..4'lü zamanlar da ço kiyi haberler alacaksın takip et dedi..Ayın 4'ü 14'ü gibi...Dedikleri oldu...O tarihler de çok iyi haberler aldım..Çok memnun kalarak ayrıldım yanından..Çıkarken ağzınıza sağlık dedim..Bir süre sonra tekrar gitmek istedim ayrılmıştı..İnşallah gidenler de benim kadar memnun olur...Şimdiden bol şanslar..
çekmeköy uzak bana gidemem gidenler buraya yazsında nil hanımın sonuda soğanlık eminenin sonuna benzemesin kadın için soğanlığa kadar gidiyoruz birde ekiyo :)çekmeköye yolum düşerse giderim bakalım nil hatun nasılmış :) bu arada stones gül o cafeden ayrılmış sanırım hep gelecek diyorlar birde kızlar ben üst üste gittiğim falcılardan memnun kalmadım bakırköy tarafında kim var erkek falcı olursa iyi olur bayan falcılar bana tutturamıyor :)
saol canım bilgiler için, giden arkadaşlar da yazsınlar deneyimlerini. çekmeköy uzak bana ama merak ettim
kızlar ya gül vardı ya önce bakırköy sonra yeşilköye gitmişti. ondan haberi telefonu olan var mı? kuzenime dediği şey çıktı, ona gitmeyi düşünüyorum. ama şuan nerdeki acaba
bakırköyde erkek falcı olarak enfali tavsiye ederim ben size.
Dereto Enfalin numarasını yolladığın için çok teşekkür ederim canım
Sevgili Mimar34 , Nil Hanımın telefonunu yolladığın için çok teşekkürler.
Filiz Hanim banada tutmadı . Gitti 40tl çöpesevgili mimar34 bu nil kim .... eğer buda fos çıkarsa üzülürüm soğanlık emine ve filiz hanım tutmamıştı bana bakalım eğerbu hafta sonu gidebilirsem gideceğim topicdeki gidenler yazsın merak ederim :)
Filiz Hanim banada tutmadı . Gitti 40tl çöpe2 tane şey bildi sok etti beni ama gerisi fos ki ne fos.utanmadan insan kandırırıp duruyor . Ben kaptırdım bosuna para sizde dikkatli olun arkadaslar.
size ne dedi tutmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?