İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet Filiz hanımın falı bana da çıkmadı 4-5 güne dediği şey
Bir de ayın 21 ini verdi bilmiyorum bakacağız ama sanmıyorum bir sürü isim bana da vermişti hiçbirini tanımıyorum ama anlık durumları çok iyi bildi

sevgili mimar34 bu nil kim .... eğer buda fos çıkarsa üzülürüm soğanlık emine ve filiz hanım tutmamıştı bana bakalım eğerbu hafta sonu gidebilirsem gideceğim topicdeki gidenler yazsın merak ederim :)

Sevgili külkedisi ben Nil hanımdan ilk bahsettiğim de topicte kimse tanımıyordu..Zaten tesadüf baktırmıştım...Burcu için gitmiştim Angels kafeye yoktu rahatsızdı..Beni nil hanıma yazdılar..Şunu söyleyebilirim şu ana kadar baktırdığım en iyi falcıydı...Bana ait çok özel şeyleri bildi...Yazmak istemiyorum öyle konuları anlattı ki şaşırdım..Gelecekle ilgili de bazı şeyler söyledi..4'lü zamanlar da ço kiyi haberler alacaksın demişti..ayın 4'ü 14'ü gibi....dediği oldu....gerçekten de çok güzel haberler aldım..Evimi tarif etti..bununla ilgili yorum yaptı...dediği olacak mı bilemiyorum..Şimdi birden Nil hanımın popüler olmasına çok şaşırdım...Angels kafeye tekrar gittiğim de ayrıldığını söylediler...Çok üzülmüştüm..Şimdi telefonunu buldum yine gideceğim... herşeyi %100 bildi mi?elbette hayır...bunu yapabilen falcı yoktur zaten..ben çok memnun kalmıştım..tabi yine de bilemiyorum...buradan öğrenip gidip çok hayal kırıklığı yaşadığım falcılar oldu..o yüzden yorum yapmak istemiyorum...ben yaşadıklarımı anlattım karar sizlere ait..sevgiler....

Kesinlikle anda cok iyi ama ileriye dönük hep sallamasyon .uzgunum bende hiç sanmıyorum o tarihte boş cikicak bence hiç umutlanma sonra hayal kırıklığı ağır oluyor

Kesinlikle anda cok iyi ama ileriye dönük hep sallamasyon .uzgunum bende hiç sanmıyorum o tarihte boş cikicak bence hiç umutlanma sonra hayal kırıklığı ağır oluyor

ben osmaniyedeki filiz hanımı fena bulmadım. verdiği harfler doğruydu tamamen.sadece yeni tanışacağım iş yapacağım biriyle ilgili isim söyledi mehmet diye biriyle tanışıp iş yapacaksın dedi 3 gün içinde ben verilen sürede mehmet değilde samet adlı biriyle tanışıp iş yaptım.muhtemelen M,E,T harfleri gördü mehmet diye yorumladı. gelecekle ilgili söyledikleri hala çıkmadı zamanı var bekliyorum

boş değil ama filiz hanım.ben tekrar gidebilirim mesela sizi bilmem.

Son düzenleme:
Fal meraklılara .. :)

nasılsınız? yeni üyesiyim..kendimi tanıtmak istedim :)
üye değilken bütün yorumlarınızı okudum baya herkes fal meraklı tabii benim gibi :))

bir fal meraklısı da ben olarak gittiğim falcılarla ilgili yorum yapmak istiyorum.çok falcı gezmedim daha yeniyim öncelikle bakırköyde arzuhal yiğite baktırdım.çok ayrıntılı uzun baktı.isim falan bilemedi ama şuan ve geçmişte fena değildi.gelecekle ilgili söylediklerinide merakla bekliyorum.sonra bide bakırköy dejavu edi var.yiğitinkiyle tutarlıydı ama ayrıntı yoktu kısa bi faldı.
netten baktırdım gamze hanıma.baktırdığım en uçuk faldı.doğacak çocuğumun saçına başına kadar söyledi hatta mesleğini bile söyledi.siz düşünün artık nası uçuk bi fal olduğunu.baktığı falı yazsam kitap olur yani o derece abartı.
son olarak da elmiraya baktırdım telden.yiğit ve ediye göre bence daha iydi telefonda bakmasına rağmen.gamze hariç yiğit edi elmira üçüde önemli bir kaç konuda tutarlıydı.hayret ettim.üçüde anlaşmış gibi hemen hemen aynı şeyleri söylediler.
ama ben yine kafamın dikine gidicem öyle karar verdim

canm ksurabakma yazdıgnı yenı gordum..
evet cıkıyor dedıklerı yanı bende cıkan falı cok oldu..
umarım senınkılerde cıkar.
tıryakıye gectı evet..

tiryaki cafe kadıköyde.ınternette cıkıyor adresi.
kadıkoyn tam merkezınde.
balıkcılar çarşısın bıraz arka tarafnda yer alıyor.
20 tl.

canım ben hep baktryorum bana cıkan seylerı oldu ama elektrık meselesı bde bu. sonra memnun kalmazsanız uzulurum yanii.
mahcup olmak ıstemem.
herkesde degıısk olablıyor falcılar.

o yuzden kendı adıma memnun kaldıgmı soyluyorum sadece.

tabiiki canım orası öle elektrik meselesi tabiiki ama hani denenebilir mi anlamında sordum bazıları biliyorsun çok sallıyor =))) yorum için teşekkür ederim yok canım ne mahcubşyeti olurm mu şey

tabiiki canım orası öle elektrik meselesi tabiiki ama hani denenebilir mi anlamında sordum bazıları biliyorsun çok sallıyor =))) yorum için teşekkür ederim yok canım ne mahcubşyeti olurm mu şey

iiki canım orası öle elektrik meselesi tabiiki ama hani denenebilir mi anlamında sordum bazıları biliyorsun çok sallıyor =))) yorum için teşekkür ederim yok canım ne mahcubşyeti olurm mu şey

Nil hanım çok popüler .. herkes bahsedip duruyor ben de meraklandım..
nil hanım'a ulaşabileceğim numarası bana özel msj gönderebilir misin? çok rica ediyorum.
teşekkürler :))

Sevgili Brce;

Maalesef özel mesaj hakkım yok ama olan üyeler sana gönderebilir ya da senin hakkın varsa bana email adresini mesaj at yollayayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…