sevgili mimar34 bu nil kim .... eğer buda fos çıkarsa üzülürüm soğanlık emine ve filiz hanım tutmamıştı bana bakalım eğerbu hafta sonu gidebilirsem gideceğim topicdeki gidenler yazsın merak ederim :)
Evet Filiz hanımın falı bana da çıkmadı 4-5 güne dediği şey
Bir de ayın 21 ini verdi bilmiyorum bakacağız ama sanmıyorum bir sürü isim bana da vermişti hiçbirini tanımıyorum ama anlık durumları çok iyi bildi
Kesinlikle anda cok iyi ama ileriye dönük hep sallamasyon .uzgunum bende hiç sanmıyorum o tarihte boş cikicak bence hiç umutlanma sonra hayal kırıklığı ağır oluyor
Yakında Nil hanımdan randevu aldım baktırdıktan sonra paylaşırım sizinle
canım semraya baktırdın mı sen ? çıkıyor mu*ben baktırıyordum evet iyiydi ama gelecekle ilgili uzun vadede şeyler söyledi yani çıkıyor mu dedikleri?sana çıktı mı?bu arada tiryakiye mi geçmiş?bilmiyordum .
canm ksurabakma yazdıgnı yenı gordum..
evet cıkıyor dedıklerı yanı bende cıkan falı cok oldu..
umarım senınkılerde cıkar.
tıryakıye gectı evet..
tiryaki cafe kadıköyde.ınternette cıkıyor adresi.
kadıkoyn tam merkezınde.
balıkcılar çarşısın bıraz arka tarafnda yer alıyor.
20 tl.
canım ben hep baktryorum bana cıkan seylerı oldu ama elektrık meselesı bde bu. sonra memnun kalmazsanız uzulurum yanii.
mahcup olmak ıstemem.
herkesde degıısk olablıyor falcılar.
o yuzden kendı adıma memnun kaldıgmı soyluyorum sadece.
canım ben hep baktryorum bana cıkan seylerı oldu ama elektrık meselesı bde bu. sonra memnun kalmazsanız uzulurum yanii.
mahcup olmak ıstemem.
mahcup olmak ıstemem.
Nil hanım çok popüler .. herkes bahsedip duruyor ben de meraklandım..
nil hanım'a ulaşabileceğim numarası bana özel msj gönderebilir misin? çok rica ediyorum.
teşekkürler :))
Sevgili Brce;
Maalesef özel mesaj hakkım yok ama olan üyeler sana gönderebilir ya da senin hakkın varsa bana email adresini mesaj at yollayayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?